dün mağazada hemen yatırdık kızımızı içine biraz dolaştık.... canım bende çok kararsız kalmıştım araba konusunda ama aklıma en çok bu yattı hem şık hem diğerlerine göre daha az yer kaplıyo ona rağmen bagajın hepsini kapladı uzun yola giderken nereye valiz koycaz bilmiyorum...ama sürüşü vs çok iyi...canım ön korumasına pek takılmadım ben çünkü kullancağımız yerler belli dağ tepe gitmicez inş sıkıntı olmaz...e-bebek mağazasında var canım ama kullanmadım. kullanışlı mı güvenli mi bilemiyorum
ah kıyamam fıstığıma, canımm ben gaz olunca oto koltuğunda oturtuyorum dik durmak daha iyi geliyor. yatırınca daha çok ağlıyor o zamanlarda bir dene istersen belki işe yarar
ben de göremedim bir kaç gündür canım, gezmeye gitmiştir belki.
canım chicco liteway almışsın güle güle kullan ben de onu beğenmiştim ama mağazada görünce emn olamadım. önündeki bar korumalığı yok ya sadece kemerle bağlanıyor bebiş güvenli mi bilemedim. sence nasıl? kullandın mı? aslında çok hafif ve şık bir araba ama karar vermek zor
ay yerim ben asyayı ya, şimdien müzk zevki 1010101010 numara
COLOR="darkred"]slm kızlar
günlerdir giremiyorum.mevlüt telaşımız vardı atlattık çok şükür.dün de kırkımız çıktı :) ohhhh
kızlar bakın mevlütte dağıttığım bebek şekerlerim herşeyi bana ait kendim yaptım[/COLOR]
Eki Görüntüle 168958 Eki Görüntüle 168959 Eki Görüntüle 168960 [
hayırlı olsun 40ınız bizimde perşembe çıkcak nasipse.. mevlüdünüz de hayırlı olsun canım.. ellerine sağlık ne becerikli anneler varmış burda yaa kendimi beceriksiz hissetmeye başladım valla :}
canım bunlar süper olmuş....ellerine sağlık...40nız hayırlı mevlüdünüz kabul olsun....
mrb kızlar nasılsınız ben kırk kovalamaya biryere gidemiyoruz derken pazar esim valizi hazırlamıs ben uyurken hadi gdiyoruz dedi sasırdım annemlere memlekete getirdi beni gece 4 te tekrar konyaya gitti malum bugun okulu var.cok sevindim kızımla anneannesine geldik cok sasırdılar habersiz geldigimiz için onlarada cok süpriz oldu cok mutlu oldum bende... bu arada tarif veriyorduk yazacaktım en son kız durmayınca yazamamıstım pudingli kek tarif var herkes cok begeniyor çilekli pudingle onun tarfini yazayım size belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenler olabilir
3 yumurta
1su bardagından 2 parmak eksik seker
1 paket içim çilekli puding(diger markalarla güzel olmuyor içimin gramajı fazla hem rengi pembe oluyor hem tadı çilek tadı oluyor)
yarım su bardagı sıvı yag
yarım su bardagı süt
1 paket kabartma tozu
2 su bardagı un
yumurtayı sekeri ve toz halinde koydugumuz pudingi cırpıyoruz iyice sonra yag süt ekliyorz en sonda un basit ama rengi pembe olunca ve tadıda cilekli olunca herkesin cok hosuna gidiyor
ayy inşallah :))bizim saatimiz var 12- 3 arası yapacak bir şey olmuyor çoğu zamanda allahtan şu beyaz gürültü ve emzik var o zaman rahatlayıp uyuyor :)))gündüz yine problem olmuyor da geceleri her emzrmeden sonra çok zor oluyor,hele o surat ifadesini görmek ve bişey yapamamak.. çaresi yok galiba.. inşallah çok uzun sürmez ve geçer gaz sancıları..
çok hoşuma gitti şimdiden teşekkürler hayırlı olsun kırkınız :))mrb kızlar nasılsınız ben kırk kovalamaya biryere gidemiyoruz derken pazar esim valizi hazırlamıs ben uyurken hadi gdiyoruz dedi sasırdım annemlere memlekete getirdi beni gece 4 te tekrar konyaya gitti malum bugun okulu var.cok sevindim kızımla anneannesine geldik cok sasırdılar habersiz geldigimiz için onlarada cok süpriz oldu cok mutlu oldum bende... bu arada tarif veriyorduk yazacaktım en son kız durmayınca yazamamıstım pudingli kek tarif var herkes cok begeniyor çilekli pudingle onun tarfini yazayım size belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenler olabilir
3 yumurta
1 paket içim çilekli puding(diger markalarla güzel olmuyor içimin gramajı fazla hem rengi pembe oluyor hem tadı çilek tadı oluyor)
yarım su bardagı süt
1 paket kabartma tozu
2 su bardagı un
yumurtayı sekeri ve toz halinde koydugumuz pudingi cırpıyoruz iyice sonra yag süt ekliyorz en sonda un basit ama rengi pembe olunca ve tadıda cilekli olunca herkesin cok hosuna gidiyor
günlerdir giremiyorum.mevlüt telaşımız vardı atlattık çok şükür.dün de kırkımız çıktı :) ohhhh
kızlar bakın mevlütte dağıttığım bebek şekerlerim herşeyi bana ait kendim yaptım[/COLOR]
hayırlı olsun kırkınız canım ....şekerleriniz de süper ..biz mevlüt felan yapmadık..nuberra yazmıştı sanırım gurbette olunca diye yani ondan bir iki komşuyla hallettik :))
evet canım düzenli gelmez bana da gelmiyor zaten.sütünün artmasına çok sevindim darısı başıma.ananası günde ne kadar tüketiyorsun deneyeyim ben de.inş işe yarar.havalar ısınsın buluşup tanışalım inş.tabi gazlı oğlum da izin verip durursa
mrb kızlar nasılsınız ben kırk kovalamaya biryere gidemiyoruz derken pazar esim valizi hazırlamıs ben uyurken hadi gdiyoruz dedi sasırdım annemlere memlekete getirdi beni gece 4 te tekrar konyaya gitti malum bugun okulu var.cok sevindim kızımla anneannesine geldik cok sasırdılar habersiz geldigimiz için onlarada cok süpriz oldu cok mutlu oldum bende... bu arada tarif veriyorduk yazacaktım en son kız durmayınca yazamamıstım pudingli kek tarif var herkes cok begeniyor çilekli pudingle onun tarfini yazayım size belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenler olabilir
3 yumurta
yarım su bardagı süt
1 paket kabartma tozu
2 su bardagı un
slm bayanlar kırkıncı günümüzdeyiz kızımın gaz problemi var ama şükür emiyo size sorum sezeryan olan annelerin sağlık durumları nasıl acaba hareket durumları
cnm ben baştan dikkatli okumamışım.pembe mi olacak yani kek süper yaaaben bilmiyodum bu tarifi.hemen puding alıp deniycem yarın :) hadi ben de bi tarif vereyim.bnmki çok basit ve eminim bilen çok kişi vardır :) çook pratik bi tarif ama :)
kremşantili kurabiye
1 paket kremşanti
1 su bardağı sıvıyağ
2-3 su bardağı un
toz halindeki kremşantiyle sıvıyağı karıştırıyoruz sonra da unu ekleyip yumuşak bi hamur elde ediyoruz.küçük parçalar alıp yuvarlayıp üzerine çatalla şekil verip fırında pişiriyoruz.ılıyınca üzerine bolca pudra şekeri eliyoruz :))) (tarif eksik diil hamurda şeker,kabartma tozu,yumurta vs yok:)))
az öncede ben sordum aynı şeyi ben de sezeryanla dogum yaptım ama ben halen iyileşemedim canım halen acıyor yani ne zaman iyileşcem acaba?
canım ananası gunde kac defa ve nasıl yıyorsun..sacma bır soru oldu ama artık herseyın salatasını cayını yapmaya alıstım ..yanı sadece meyve olarak deılde bbır formulle hazırlıyorsan onuda yapım dedım:))))sıkıntıdan sütüm azalmıstı 5 gün mama verdim sonra ananas saysinde sütüm arttı tekrar şimdi vermiyorum sadece süt keske o 5 günde vermeseydim ama alahtan kısa sürdü sükür.ben otogarın orda oturuyorum canım cok doluysa olmaz bende her hafta düzenli gelecek birini arıyorum malum cocukla birsey yapılmıyor
ay canım ellerıne saglık cok guzelmıs..ben yapmadım bole bısey ya keske alsaydım yada yapsaydım senın gıbı.ama hıc bılmıydumkı bole seker yapıldıgını((
canım ananası gunde kac defa ve nasıl yıyorsun..sacma bır soru oldu ama artık herseyın salatasını cayını yapmaya alıstım ..yanı sadece meyve olarak deılde bbır formulle hazırlıyorsan onuda yapım dedım:))))sıkıntıdan sütüm azalmıstı 5 gün mama verdim sonra ananas saysinde sütüm arttı tekrar şimdi vermiyorum sadece süt keske o 5 günde vermeseydim ama alahtan kısa sürdü sükür.ben otogarın orda oturuyorum canım cok doluysa olmaz bende her hafta düzenli gelecek birini arıyorum malum cocukla birsey yapılmıyor
ay canım ellerıne saglık cok guzelmıs..ben yapmadım bole bısey ya keske alsaydım yada yapsaydım senın gıbı.ama hıc bılmıydumkı bole seker yapıldıgını((
kızlar merabalarrr....
eşlerle olan sorunlardan bahsetmıssınız.bızde de var o sıkıntı..hatta dun cok sınır oldum buraya yazıcaktım ama evde oldugu ıcın yazammadım.bızımde aramız lımonı yanı onceden hıc tartısmayan bız sımdı ne soylesek bırbırımıze sorun oluyo ılla bır atısma yasanıyo ..nıye oluyo anlayamadım.bebek buyutmenın anne baba olmanın sorumluluhgu sanırım ınsanları gerıyor..onlarada hak vermek lazım aslında.benımkı mama parasına calısıyoo valla hıc eksıklerı bıtmıyokı.Allah eksıklıklerını gostermesın..saglıklı olsunlarda varsın butun hafta ona calısalım.ıste benım sutum yetmeyınce bırde mama masrafı var.hersey ust uste gelıyo..durumlar bozuk oda tabı sıkılıyo bana cok yyansıtmıyo ama bılıyorum ben.araba almak ıstemıstık ama abısıne borc vermıstı ıkı sene olucak nerdeyse onlarda odemedı.off alamadık bır turlu arabayı onada sıkılıyo ..bızde bunlardan oluyo sanırım.sıkıntı..ama tabı sadece maddıyat deıl cunku atısmaların hıcbırı bununla alakalı deıl.kucucuk bır sozden bıle tartısma olabılıyo bazen ...ama yıne de kocamı coook sevıyorum ben.tabı oglusumuda...
ben de bunu bilmiyordum deneyecegim kac tane cıkıyor bu tariften canım?evet kek pembe oluyor ama içim pudingle dedigim gibi digerleri güzel olmuyor
az öncede ben sordum aynı şeyi ben de sezeryanla dogum yaptım ama ben halen iyileşemedim canım halen acıyor yani ne zaman iyileşcem acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?