2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

dün mağazada hemen yatırdık kızımızı içine biraz dolaştık.... canım bende çok kararsız kalmıştım araba konusunda ama aklıma en çok bu yattı hem şık hem diğerlerine göre daha az yer kaplıyo ona rağmen bagajın hepsini kapladı uzun yola giderken nereye valiz koycaz bilmiyorum...ama sürüşü vs çok iyi...canım ön korumasına pek takılmadım ben çünkü kullancağımız yerler belli dağ tepe gitmicez inş sıkıntı olmaz...

canım bunlar süper olmuş....ellerine sağlık...40nız hayırlı mevlüdünüz kabul olsun....

mrb kızlar nasılsınız ben kırk kovalamaya biryere gidemiyoruz derken pazar esim valizi hazırlamıs ben uyurken hadi gdiyoruz dedi sasırdım annemlere memlekete getirdi beni gece 4 te tekrar konyaya gitti malum bugun okulu var.cok sevindim kızımla anneannesine geldik cok sasırdılar habersiz geldigimiz için onlarada cok süpriz oldu cok mutlu oldum bende... bu arada tarif veriyorduk yazacaktım en son kız durmayınca yazamamıstım pudingli kek tarif var herkes cok begeniyor çilekli pudingle onun tarfini yazayım size belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenler olabilir
3 yumurta
1su bardagından 2 parmak eksik seker
1 paket içim çilekli puding(diger markalarla güzel olmuyor içimin gramajı fazla hem rengi pembe oluyor hem tadı çilek tadı oluyor)
yarım su bardagı sıvı yag
yarım su bardagı süt
1 paket kabartma tozu
2 su bardagı un
yumurtayı sekeri ve toz halinde koydugumuz pudingi cırpıyoruz iyice sonra yag süt ekliyorz en sonda un basit ama rengi pembe olunca ve tadıda cilekli olunca herkesin cok hosuna gidiyor

hayırlı olsun 40ınız bizimde perşembe çıkcak nasipse.. mevlüdünüz de hayırlı olsun canım.. ellerine sağlık ne becerikli anneler varmış burda yaa kendimi beceriksiz hissetmeye başladım valla :}

canım bunlar süper olmuş....ellerine sağlık...40nız hayırlı mevlüdünüz kabul olsun....

tşkler kızlar

ohhh ne güzel düşünmüş eşin.sana da çok iyi gelmiştir annenleri görmek eminim :) tarifini de deniycem en kısa sürede saolasın cnm :)

yaa kızlar ben bu tarif verme işini çok sevdim yaa değişik bi tarif bulursam ben de paylaşıcam.

gündüz yine problem olmuyor da geceleri her emzrmeden sonra çok zor oluyor,hele o surat ifadesini görmek ve bişey yapamamak.. çaresi yok galiba.. inşallah çok uzun sürmez ve geçer gaz sancıları..
ayy inşallah :))bizim saatimiz var 12- 3 arası yapacak bir şey olmuyor çoğu zamanda allahtan şu beyaz gürültü ve emzik var o zaman rahatlayıp uyuyor :)))
çok hoşuma gitti şimdiden teşekkürler hayırlı olsun kırkınız :))

havalar ısınınca bulusalım canım cok isterim tanısmayı.günlük yarım ananası 3porsiyon olarak tüketiyorum üzerinede 1 büyük bardak su içiyorum bana eczacı bi arkadasım söylemişti ben cok faydasını gördüm buraya yazdım ama pek dikkat cekmedi sanırım.anans ve hurma cok süt yaparmıs içinde bir madde varmıs süt yapan hormonları tetikliyormus hatta aynı amdde dogumda verilen suni sancıda varmıs hamileyken fazla anans ve hurma tüketimi olursa erken dogum olabiliyormus o nedenle benim sütüm bitme derecesine gelmişti günlük iki gögsümden toplam 20 30ml ancak cıkıyordu.dün gece sagdım mesela tek gögsümden 100e yakın cıktı tabi sadece ananas degil humana cayda içiyorum 3 bardak birde marul maydonuz dereotundan salata yapıyorum günlük 1 tabak onu yiyorum.günde 1 kezde gögsüme masaj yapıp sıcak havlu koyuyorum biraz karısık yazmıs olabilrim kızım durmadı kucagımdayken yazıyorum kusura bakma karısık olduysa inş hepimizn sütü bol bol artar

cnm ben baştan dikkatli okumamışım.pembe mi olacak yani kek süper yaaa ben bilmiyodum bu tarifi.hemen puding alıp deniycem yarın :) hadi ben de bi tarif vereyim.bnmki çok basit ve eminim bilen çok kişi vardır :) çook pratik bi tarif ama :)
kremşantili kurabiye
1 paket kremşanti
1 su bardağı sıvıyağ
2-3 su bardağı un
toz halindeki kremşantiyle sıvıyağı karıştırıyoruz sonra da unu ekleyip yumuşak bi hamur elde ediyoruz.küçük parçalar alıp yuvarlayıp üzerine çatalla şekil verip fırında pişiriyoruz.ılıyınca üzerine bolca pudra şekeri eliyoruz :))) (tarif eksik diil hamurda şeker,kabartma tozu,yumurta vs yok:)))

Bu Tarifleri Gördükten Sonra Kimse Beni Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdiniz Konusunda Bulamaz.. Hepsini Deneyip Yicem İşte :}

Son düzenleme:
merhaba kızlar

herkes tarif verip duruyor hayırdır bide zayıflıyacagız diye ugraşıp duralım :))

kilo veremicez bu gidişle

kızlar 40 çıktıktan sonra adet göreniniz oldumu benim 2 ay olcak halen olmadı

bide sezeryan dogum yapanlar iyileştinizmi artık merak ediyorum benim halen acıyor

slm bayanlar kırkıncı günümüzdeyiz kızımın gaz problemi var ama şükür emiyo size sorum sezeryan olan annelerin sağlık durumları nasıl acaba hareket durumları

slm bayanlar kırkıncı günümüzdeyiz kızımın gaz problemi var ama şükür emiyo size sorum sezeryan olan annelerin sağlık durumları nasıl acaba hareket durumları

az öncede ben sordum aynı şeyi ben de sezeryanla dogum yaptım ama ben halen iyileşemedim canım halen acıyor yani ne zaman iyileşcem acaba?

kızlar şimdi sedayla konuştum...iyilermiş bilgisayarları bozulmuş o yüzden gelemiyormuşş herkese çokk selamı var....

ben de bunu bilmiyordum deneyecegim kac tane cıkıyor bu tariften canım?evet kek pembe oluyor ama içim pudingle dedigim gibi digerleri güzel olmuyor

az öncede ben sordum aynı şeyi ben de sezeryanla dogum yaptım ama ben halen iyileşemedim canım halen acıyor yani ne zaman iyileşcem acaba?

ben 14subatta dogum yaptım canım sezeryanla agır birsey kaldırmadıgım sürece iyiyim agrım acım yok kanamamda 35inci günde kesildi.40ıncı günde adet oldum sanırım emin degilim yani adet kanı gibi geldi 1 gün sonra kahverengi leke geldi bugun birsey yok haftaya kontrolum var bakalım doktora soracagım

kızlar merabalarrr....

eşlerle olan sorunlardan bahsetmıssınız.bızde de var o sıkıntı..hatta dun cok sınır oldum buraya yazıcaktım ama evde oldugu ıcın yazammadım.bızımde aramız lımonı yanı onceden hıc tartısmayan bız sımdı ne soylesek bırbırımıze sorun oluyo ılla bır atısma yasanıyo ..nıye oluyo anlayamadım.bebek buyutmenın anne baba olmanın sorumluluhgu sanırım ınsanları gerıyor..onlarada hak vermek lazım aslında.benımkı mama parasına calısıyoo valla hıc eksıklerı bıtmıyokı.Allah eksıklıklerını gostermesın..saglıklı olsunlarda varsın butun hafta ona calısalım.ıste benım sutum yetmeyınce bırde mama masrafı var.hersey ust uste gelıyo..durumlar bozuk oda tabı sıkılıyo bana cok yyansıtmıyo ama bılıyorum ben.araba almak ıstemıstık ama abısıne borc vermıstı ıkı sene olucak nerdeyse onlarda odemedı.off alamadık bır turlu arabayı onada sıkılıyo ..bızde bunlardan oluyo sanırım.sıkıntı..ama tabı sadece maddıyat deıl cunku atısmaların hıcbırı bununla alakalı deıl.kucucuk bır sozden bıle tartısma olabılıyo bazen ...ama yıne de kocamı coook sevıyorum ben.tabı oglusumuda...

canım ananası gunde kac defa ve nasıl yıyorsun..sacma bır soru oldu ama artık herseyın salatasını cayını yapmaya alıstım ..yanı sadece meyve olarak deılde bbır formulle hazırlıyorsan onuda yapım dedım:))))

kızlar merabalarrr....

eşlerle olan sorunlardan bahsetmıssınız.bızde de var o sıkıntı..hatta dun cok sınır oldum buraya yazıcaktım ama evde oldugu ıcın yazammadım.bızımde aramız lımonı yanı onceden hıc tartısmayan bız sımdı ne soylesek bırbırımıze sorun oluyo ılla bır atısma yasanıyo ..nıye oluyo anlayamadım.bebek buyutmenın anne baba olmanın sorumluluhgu sanırım ınsanları gerıyor..onlarada hak vermek lazım aslında.benımkı mama parasına calısıyoo valla hıc eksıklerı bıtmıyokı.Allah eksıklıklerını gostermesın..saglıklı olsunlarda varsın butun hafta ona calısalım.ıste benım sutum yetmeyınce bırde mama masrafı var.hersey ust uste gelıyo..durumlar bozuk oda tabı sıkılıyo bana cok yyansıtmıyo ama bılıyorum ben.araba almak ıstemıstık ama abısıne borc vermıstı ıkı sene olucak nerdeyse onlarda odemedı.off alamadık bır turlu arabayı onada sıkılıyo ..bızde bunlardan oluyo sanırım.sıkıntı..ama tabı sadece maddıyat deıl cunku atısmaların hıcbırı bununla alakalı deıl.kucucuk bır sozden bıle tartısma olabılıyo bazen ...ama yıne de kocamı coook sevıyorum ben.tabı oglusumuda...

canım ananası gunde kac defa ve nasıl yıyorsun..sacma bır soru oldu ama artık herseyın salatasını cayını yapmaya alıstım ..yanı sadece meyve olarak deılde bbır formulle hazırlıyorsan onuda yapım dedım:))))

ay canım ellerıne saglık cok guzelmıs..ben yapmadım bole bısey ya keske alsaydım yada yapsaydım senın gıbı.ama hıc bılmıydumkı bole seker yapıldıgını((

benimde öyle acım sızım yok ama kanamam çok erken bitti geçen gün de lekelenme oldu o kadar yani.doktorumda kontrole felan çağırmadı.bir buçuk iki ay sonra korseni takar egzersize başlarsın dedi..ama o bölge hala uyuşuk (

erkekler genelde maddi açıdan sıkıştıklarında huysuz oluyorlar bu babamda da vardı eşimde de var..gerçi biz de çocuktan sonra durum ters oldu..ilk günler yandım demişti çocuğu oldu işi bitti benle gibi((anneside burdaydı tabi onun yanında değişirler ya mutlaka ...sonra toparladı.şimdi hiç olmadığı kadar iyi..sürekli dışarı gidip arkadaşlarıyla olmak isterdi şimdi ilk fırsatta eve geliyor bakalım ne kadar sürecek :))

ben de bunu bilmiyordum deneyecegim kac tane cıkıyor bu tariften canım?evet kek pembe oluyor ama içim pudingle dedigim gibi digerleri güzel olmuyor

ok cnm içim pudingle cnm bu tariften 1 tepsi kurabiye çıkıyo.

acıyo derken ameliyat yeri mi acıyo? bnm orası uyuşuk gibi biraz.acı yok ama.Allaha şükür iyi hissediyorum da kendimi.ama göbek deliğimin aşağı taraflarına bastırınca karnımın içi biraz acıyo tabi normalmiş o da doktorum öyle dedi

ay canım ellerıne saglık cok guzelmıs..ben yapmadım bole bısey ya keske alsaydım yada yapsaydım senın gıbı.ama hıc bılmıydumkı bole seker yapıldıgını((

saol cnm.ben de hamileyken yapmıştım.sadece isim etiketini geçen gün yaptım :) yoksa nerdee şimdi bebişle çok zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…