40ımızı hayırlayan herkese teşekkürlerrr,öpücüklerrr gönderiyoruz kızımlaaa Slm kızlar geçen hafta pazar günü kırkımz çıktı çok şükür ama dün fark ettim lekelenme halinde kanamam var sizce bu normal mi? Sezeryanla doğum yapmıştım. Bi de sezeryan sonrası kontrolüm 4 nisanda doktora soramıyorum. Sezeryan sonrası cinsellik cidden 2 ay sonra mı?
benimde hala lekelenme şeklinde devam ediyor
42 günlüğüz
aynen cnm yaa bizim görgümüzle hiç alakaları yok evlendiğim 1 yıl kendi annem sırf rahatsız etmemek için bana gelmedi gelsede çekine çekine geldi ama bunlar yine haber vermeden evlendiğim ilk hafta sabahın körüne damladılar bizim evin anahtarından kendilerinede yaptırmışlar
anahtarmı yaptırmışlar
kıl oldum yaa ne hakları varkiii
kızlar mrb.umarım herkes ıyıdır bebişleriyle.ben sıze bişe sorcam.ben şubat annesi olacakken aralık annesı oldum. benım bebiş erken doğdu.3 aylık şimdi.erken sünnet yaptırayım dedım ama yınede ürolojiye göstereyım önce dedik.dr baktı gömülü peniş dedi.ve zorlayarak bebeğimişn penisinin içinde gömülü kalan kısmını geri çevirdi.çok canı yandı oğlumun.hatta eve geldık çiş yapınca bile yanıyodu.çünkü kırmızı kan gibi.yırtıldı resmen.böyle bişe duyan varmı.kızlar yardım edın.acaba dr mu yanlış yaptı.cok zorladı.offfffff ya.neyse ıyı geceler.
ben duydum canım gömülü oluyor kimininki
olmasada gömülmesin diye erkek anneleri az büyüyünce geri çevirecekler arada pipiyi dr söyleyecek çünkü
biz yarın 1.ay aşımızı yaptırmaya gideceğiz. bi öneriniz var mı? çok ateş yapıyomu? çok gerildim yaa.
ilk ay aşısı ateş yapmıyor canım
karma aşılar ateş yapar
Kızlar yarın sabah kızım kasık fıtığı ameliyatına giriyor dualarınıza çok ihtiyacımız var.Nolur herşey yolunda gitsin bebeğim sağlıkla kurtulsun şu fıtıktan.
inşallah her şey yolunda gider canım. Allah yardımcınız olsun.. dualarımız seninle
ay cnm sanki benim aklımı okumuş gibisin,aynen senin gibiyim ben de..ne aynanın karşısına geçesim gelio,ne de üzerime kıyafet oluyo...hala hamile pantalonumu giyiyordum ben de dün yeni bi pantalon aldım ama yine siyah..artık siyah giymek istemiyorum..o kadar mağaza gezdim kendime hiç bişey yakıştırp alamadım,bir tek pantalon ve bir body le geri döndüm
(şişmanlık ne kötü yaa kendimi çok kötü hissettim dün bişey bulamayınca...benim de hala 10 kilo duruyo
44 beden olmuşum yaa inanamadım
((
ahhh ahhh o duyguyu birde ömür boyu çekenler var
44 bedene düşmek istiyorum bende:26:
kızlar yüzüstü yatırma yastıklarını nerden bulabilirim bilgisi olan var mı ?
ben kafasını yan çevirip yüzüstü yastıksız yatırıyorum canım çokta rahat uyuyor o şekilde
merhaba kızlar.
dr.rahimin toparlanıp toparlanmadığına nasıl bakıyo.sezeryan oldum.alt taraftanmı bakıyolar acaba
bana bormal ultrasonla baktı
alttan kontrol etmedi
kek resimleri çok güzel görünüyordu.eminim tadıda bi o kadar güzeldir.tarifleri değerlendiriyorum.iyi oluyor bence paylaşmanız.geçen gün milföy tarifi vermiştin.onu yaptım.hem cok pratik hemde cok zevkli yemesi.çerez gibi gidiyo.dediğin gibi kurtaıcı.dolaba milföyleri doldurdum.ben kurabiye yapıp koyuyorum.bide mozaik pasta yapıyorum en pratiğinden.çikolatalı puding yapıp içine sade bisküvi ufalıyorum.fındıkta koyuyorum.şekil verip buzluğa atıyorum.günlerce kalıyo.biri gelince hemen cıkarıyorum.çabukta çözülüyor buzu.çok iyi oluyor.
doktor bana ilişkiyle ilgili bişey demedi.bende sezeryan oldum.doktorum erkek, ben sormayınca oda söylemedi heralde.bunu öğrendiğim iyi oldu.zaten daha faaliyet yok biz de de:))çocuktan kendimizi unutuyoruz:))
tarif için tesekkürler bende onu yapıp koyarım buzluğa
bizdede hareket yok henüz kimilerine 40 gün demiş bana 2 ay yasak dedi
cnm kekini yaptım çok guzel oldu.. senın tarifine benımde ellerıme sağlık
arada yazın böyle tarifler zamanımız olmuyo araştırmak ıyı oluyo böyle ....tşkler
afiyet olsun canım
ben bugün 2.kez yaptım
arkadaşlar size acil bi sorum olcak bebeğimin cildinde kızarıklıklar çıkmıştı ben bata pek öenmsemedim daha doğrusu geçer dedim belki tahriş olmuştur üstümüze değip falan die ama bugün doktora gittik kontrol için ve egzama dedi başındakileride sordum konak değilmiş oda aynısıymış bi ilaç verdi damla momecon die ve kortizonlu dedi 5günden fazla kullanmaman gerekiyomuş uff ben korktum yaa hiç kullanmasam ggeçmezmi dedim bari 3 gün sür dedi baktın azalıyo bırakırsın ama kızarıklık çok fazla kullanman gerek dedi nasıl vericem şimdi burda bi arkadaş daha yazmıştı geçmişi bulamadım ama o kullandımı acaba ya lütfen kullanan varsa cevap bekliyorum kızlar
bizede baska marka kortizonlu krem verdi ama ben kullanmadım
ılık su ile siliyorum ben
FATMAcım ya bu keke süper bi tarifmiş yaa hem çok basit hem de çooook güzel gözüküyo.ilk fırsatta deniycem buarada kanguru gibi olan fotonuz da çok sevimli
tesekkür ederim canım
keki şiddetle tavsiye ederim
iyi aksamlar kızlar size birsey soracagım garip gelebilir ama kızımın kakası daha önce kokmazdı 3 gündür kötü kokuyor gazıda pis kokuyor ara ara normalmi bi hastalık belirtisi falan olabilir mi?cvp verirseniz sevinirim.
fatmacım gecen gün verdigin pasta tarifini yaptım şimdi yarın 3 ayrı grup gelecek ögleden aksama adar cok yogun olacagım baska ne yapsam kızlar fikir verin.
rus salatası
fatmnın köstebek pastası
tavuk gögüslü etimek tatlısı
pratik baska tuzlu tarifleriniz varmı?
benim kızımınkide kokuyor merak etme
melonun köstebek pastası benim olmuş
afiyet olsun çok lezzetli gercekten
tuzlu tarifi çubuk milföy vardı geçmiş sayfalarda onu almışmıydın
gerci misafirlerin gelmiş gitmiş bile ama sonra yaparsın olmazsa
bende gurbetteyim canım eşimin arkadasları geliyor okuldan kimsem yok benim burda off yine içim acıdı
tarifi vereyim canım
1lt süt
1 su bardağı un
1,5 su bardağı şeker
2yemek kaşığı margarin
vanilya
canım süt un sekeri pişiriyorum atesten aldıktan sonra margarin vanilyayı koyup cırpıyorum 3 dk
sonra ocaga 2 subardagı seker 2bucuk su bardagı suyu koyuyorum serbet yapıyorum onunla etimekleri borcama dizip üzerine sıcak serbeti döküyorum serbeti cektikten sonra üzerine tavukgögsünü döküyorum sogutup dlimliyorum bu kdr.bugun tavukgögsünü kendim yapmadım hazır paketlerden kullandım dahada pratik oldu:)
tarif için tesekkürler
çok basit bi tarif de benden..
hindistan cevizli tavuk göğsü:
1lt süt
1bardak un
1bardak şeker
1paket vanilya
biraz margarin
1 bardak sütle hazırlanmış krem şanti
tepsinin dibine boooolca hindistan cevizi döküp üzerine ince bi kat halinde tavuk göğsünü döküyoruz soğuduktan sonra üzerine krem şantiyi sürüyoruz. servis yaparken de kazan dibi tatlısı gibi rulo yaparak alıyoruz yani hindistan cevizleri üste geliyor.. güzel görünümlü basit bi tatlı oluyor..
tarif için tesekkürler
kesin kuru soğan yapmıştır o sütü fatmcım geçen canım istedi çok afedersiniz bir küçük kuru soğanı hoplattım
gece maşallahhh
sütler aktı resmen kii genelde akşamları sütüm az olduğundan mama veriyorum soğana devammm :)
Allahh fatma nasıl güzel olmuşsunuz çok güldüm iyi yöntem bende deneyim bari
tesekkürler canım
kuru sğana devamm
evridiki maşallah araba işi hemen hallolmuş hayırlı olsun canım kazasız belasız güzel günlerde kullanın
bende o mücveri çok yaparım harika oluyor hemde basit slm kızlar nasılsınız bizim 40 mız çıkalı 3 gün oldu.anneannemizde memlekete döndü.çok üzüldüm çok ağladım sağ olsun herşeyimize koşuyordu.az olan sütüm iyice azaldı.inş aşımızı olalım biz gidecez yanına.bugün temizlikçi geldi.doğumdan önce yapılan cam kapı perdeler yeniden temizlendi.eli çabuk bir kadındı.yarım günde her yeri bitirdi.peteklerimizi bile yıkadı.sonra arkadaşım geldi oturduk biraz lafladık .oğlumu yıkadım biraz mızırdanıp uyudu.ben de uyumuşum yeni uyandık.sağolsun komşumuz pide yaptırmış bize de yollamış az sonra yiyelim.ohhh
hayırlı olsun kırkınız canım
beni,mde misafirlerim dün öğleden sonra 2:30 gibi gittiler 3 te temizlikçi geldi bizde 40 uçurmaya alışveriş merkezine gittik 7.30 da 2 oda hariç heryer pırılpırıl olmuştu kalanını haftaya yapacak ben üzerinden hafif hafif yapıyorum her hafta geliyor bizimki hem pratik eli çabuk hem dip temel temizliyor aynı seninki gibi
sağol canım bende alıyım ozaman ıyıce kaynatır kullanırım.zaten sağanda zehır sagmıyordu sonucta daha once napım.yada bakalım belkı aevntınkını deılde daha uygun baska bır markanınkını alıp sıfır alırım ...bırdew ıhlamur aldım dun ama denemedım denıcem bakalım ınsalla ıse yarar.sen borulcenın bugusunu nasıl yapıyorsun bende dun borulceyı haslayıp tencerenın ustune gögüslerımı beklettım:))) acaba oylemı olucaktı..sut olsun dıye napcamı sasırdım yahuuu:)))
bencede kaynat kullan nolacakki?
ben tencerenin üstünde değilde başka bir kaba alıp banyo havlusuyla kapatıp daha etkili olsun diye öyle yapıyorum seninkide olur nolacak canım :) canım valla bayıllldıım ben bu halınıze hıcde persısan deılsınız cok cok tatlısınız masallahh
sağolasın canıımm canım ya ben hıc ıstıkrarlı bır ınsan deılımdır hayatta yapamam heralde o lısteyı hem o lıstedekı seylerı sureklı yapmak da vakıt ıster nasıl yapıcaksın..ben sımdı basladım dıyete ama tabı sutumu etkılemıcek sekılde ben sadece abur cuburu kesıcem bol salatalı seyler yıyıcem. bırde haslama tarzı yıyıem bakaım verırız ınsallah bu fazlalıkları.61 ıle hamıs kaldım 72 ıle doguma gırdım sımdı 74 kıloyum:))) sut olsun dıye verceme kılo alıyorum:))) aman olsun napalım verırız
aynen bende süt olsun diye ye bababm ye bugün bende dikkat etmeye başladım bakalım aktardan aldıgınız sey ne canım.borulcemı yoksa baska bırseymı ..baska bırseyse onuda deneyım ben:)))
börülce börülce kızlar ellerınıze saglık ya ıkızınıde denıcem sagolunnn tarıfler ıcın
afiyet olsun
Kızlar Yaa Dışarı Çıkarken Bebeğinizle Emzirmek Zorunda Kalıyorsunuzdur.. Nasıl Kıyafetler Giyiyorsunuz? Biz Daha Hiç Dışarı Çıkmadık Oğlumla Emzirmek Zorunda Kalmadım Hastaneye Gittiğimiz Zaman Biberonkoliktik Emmiyordu Zaten Şimdi Ne Giyceğimi Şaşırıyorum Sizler Ne Yapıyorsunuz?
Emzirme Kıyafeti Yapan Bi Şirket Gördüm LeiLeo Diye Bi Şirket Başka da Yok Neler Giyiyorsunuz Bana Bi Akıl Fikir Verseniz..
ben normal kıyafetlerimi giyiyorum sıyırıp emziriyorum üstüme emzirme örtüsü kullanıyorum valla benim dr pek bi ilgisiz çıktıı..beni kimse çağırmaddııı..
benide 40ımdan sonra çağırmadı herşey normal diye kızlar biişey sordum ama yine arada kaynadı n40 başı nedemektir dr çağırdı beni 40 başında gel dedi pazartesi 40 kım çıkıyo ama hala kanamam var dr gideyimmi yoksa bitmesini bekliyimmi
40ının bitmesi diye anladım ben yani 40ınız çıkar çıkmaz
anaam çok dattlı.... o tshirt nasıl özelmi dikilmiş...bende istiyoom...tarif istiyoom
yok ay benim normal kıyafetim hamilelikten kalma pantolonun içine altetimi soktum bacaklar içerde kaldı kayıpta düşmesin aşağıya diye
mrb kızlar bugun bizim kırkımız cıktı kızımı yıkadım ama kırk ucurmaya gidemedik kimsem yok burda kayınvalidem var yarı kırkında ona gitmiştik hiç birse bilmiyor oda dedim yumurta veverilir söyle olur böyle olur biz bilmeyiz deyip geciyor cok özeniyordum söyledim yapsa bi yumurta verse bi un sürse ölecek sanki hiç özenmiyor off keske annemler burda olsa
neyse bugun doktora gittik kızım 10günde 500 gram almıs 40 günde 1700almıs oldu.
hayırlı olsun canım 40ınız
bizimde hiç kimsemiz yok burda
alışveriş merkezine gittik bizde
sevimli geçmiş olsun canım