• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende uğraşıyorum olmuyo beceremıyorum hamışkende manıkk yapmıştı bana şimdi gene beceremıyom...

kızlar vallahı şiştim
şu tıcker factory den çizelge yapmaya çalışıyorum bir türlü olmuyor
ne olur yardım imdatttt

ticker factory den html i kopyalıyorum ve profilimdeki çizelge kısmına yapıştırıyorum kaydet diyorum olmuyor
neyi yanlış yapıyorum bileniniz varsa ne olur yardımmm edin

Kızlar html adresindeki sadece tırmak içindeki kısmı kopyalayacaksınız yinede yapamazsanız ve zevkime güvenirseniz size yapabilirim.

Kızlar ya bende şu kahverengi gürültü çok işe yaradı bebiş mışıl mışıl uyuyor ama bi zararı olmaz demi bunun?

manik allah yardımcınız olsun iyi haberlerle dönün inşallah
kızlar benimde 10 kilo gitti kaldı 4 kilo ama hala eskilere giremiyorum korse bile işe yaramadı

biz yarın 1.ay aşımızı yaptırmaya gideceğiz. bi öneriniz var mı? çok ateş yapıyomu? çok gerildim yaa.

bende çok gerilmişim hala da devam bi sonra ki aşı için ne zaman bitcek ki yaa.

ilk aşı ateş yapmaz dediler bizim 37.3 olunca ben hemen calpol verdim ama aşı ateşi 38 in üstüne çıkana kadar vermeyin demiş bi arkadaşımada dru. Kimi de aşıya gitmeden veriomuş ateş düşürücü anlamadım gitti.

selam kızlar nasılsınız
tam 41 gündür siteye girmiyorum ve sizleri çok özledimmm

14 şubat günü oğlum oğuzhanı kucağıma aldım
3 180 gr dogdu
hastaneden 3050 gr la çıktık 30.günümüzde 4.250 gr olduk
şuanda allaha şükür emme ile ilgili bir sorunumuz yok
oğlumla birbirimize arkadaş olduk :) :nazar:

sizler nasılsınız bebişler ne alemde :34:

maşallah canım herşeyn yolunda olması çok güzel :nazar:
doğumdan sonra herkes dağılmıştı yavaş yavaş toparlanma var herkes normale dönüyoo sanrım :)

Kızlar yarın sabah kızım kasık fıtığı ameliyatına giriyor dualarınıza çok ihtiyacımız var.Nolur herşey yolunda gitsin bebeğim sağlıkla kurtulsun şu fıtıktan.:58:

Allah yardımcınız olsun canım dualarımız sizinle kuzuna acil şifalar diliorum herşey yolunda gidicek güzel düşün.

ayy benimde göğsümün teki büyük teki küçük aynen benimde kıyafetlerim üzerimde emanet gibi duruyor aynanın karşısına geçmek bile istemiyorum hele kaç gündür hamile pantolunumu giyiyordum dün gittim bir tane yeni pantolon aldım hiç biri olmuyor ve ben bu gidişle ötekilerin içine giremiycem çünkü halen hamilelikten kalma on kilo var üzerimde 14 kilo zayıfladım ama 24 kilo ile hamileliği tamamlayınca böyle oluyor ve burda herkesin derdi aynı o yüzden herkes birbirini çok iyi anlıyor iyiki varsınız kızlar hele birde ben gurbette olunca herşeyi sizinle paylaşıyorum

ooff bende aynı dertten müzdaribim kilolarımdan nefret ediorum bişeyde almıyorum inat edip eski kıyafetlerimin içine girmek için ama sanırım bu satten sonra biraz zor. Sen yine ii vermişsin ben 20 kiloayla girdim doğuma daha 8 kilosu gitti ben nie veremiorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa. Halbu ki bol sıvı tüketiorum sütüm olsun die ekmek felan yok ama anlamadım gitti :(

ay cnm sanki benim aklımı okumuş gibisin,aynen senin gibiyim ben de..ne aynanın karşısına geçesim gelio,ne de üzerime kıyafet oluyo...hala hamile pantalonumu giyiyordum ben de dün yeni bi pantalon aldım ama yine siyah..artık siyah giymek istemiyorum..o kadar mağaza gezdim kendime hiç bişey yakıştırp alamadım,bir tek pantalon ve bir body le geri döndüm:((şişmanlık ne kötü yaa kendimi çok kötü hissettim dün bişey bulamayınca...benim de hala 10 kilo duruyo:( 44 beden olmuşum yaa inanamadım:(((

bende hala hemilelikten kalma kıyafetleri kullanıorum ooff oofffffffffffffffff hayatımda görmediğim kiloları gördüm fenalardayımm:52:

Sevi Bebe Sevi Baby Çok Fonksiyonlu Sıcak Su Büyotlu Yatış Yastığı 9021 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler kızlar bunu daha önce paylaşan arkadaşlar olmuştu aldınız mı gerçekten süngerinin delikli olması güvenlimidir ..engüzel yüzüstü yatarken rahatlıyor kızım ama başındayken bile güvenemiyorum gece bırakmak için bu yastığı kullansak nasıl olur ??

ben o yastıktan aldım bakalım nasıl olcak bu arada su büyotu hediyeli dedi satan adam bana hiç bu senin gösterdiğin gibi büyotun yastığa yerleştiğini falan göstermedi.sağol canım ya sayende gördüm

40ımızı hayırlayan herkese teşekkürlerrr,öpücüklerrr gönderiyoruz kızımlaaa:71::71::71:

Slm kızlar geçen hafta pazar günü kırkımz çıktı çok şükür ama dün fark ettim lekelenme halinde kanamam var sizce bu normal mi? Sezeryanla doğum yapmıştım. Bi de sezeryan sonrası kontrolüm 4 nisanda doktora soramıyorum. Sezeryan sonrası cinsellik cidden 2 ay sonra mı?

benimde hala lekelenme şeklinde devam ediyor
42 günlüğüz

aynen cnm yaa bizim görgümüzle hiç alakaları yok evlendiğim 1 yıl kendi annem sırf rahatsız etmemek için bana gelmedi gelsede çekine çekine geldi ama bunlar yine haber vermeden evlendiğim ilk hafta sabahın körüne damladılar bizim evin anahtarından kendilerinede yaptırmışlar :47:

anahtarmı yaptırmışlar
kıl oldum yaa ne hakları varkiii:47:

kızlar mrb.umarım herkes ıyıdır bebişleriyle.ben sıze bişe sorcam.ben şubat annesi olacakken aralık annesı oldum. benım bebiş erken doğdu.3 aylık şimdi.erken sünnet yaptırayım dedım ama yınede ürolojiye göstereyım önce dedik.dr baktı gömülü peniş dedi.ve zorlayarak bebeğimişn penisinin içinde gömülü kalan kısmını geri çevirdi.çok canı yandı oğlumun.hatta eve geldık çiş yapınca bile yanıyodu.çünkü kırmızı kan gibi.yırtıldı resmen.böyle bişe duyan varmı.kızlar yardım edın.acaba dr mu yanlış yaptı.cok zorladı.offfffff ya.neyse ıyı geceler.

ben duydum canım gömülü oluyor kimininki
olmasada gömülmesin diye erkek anneleri az büyüyünce geri çevirecekler arada pipiyi dr söyleyecek çünkü

biz yarın 1.ay aşımızı yaptırmaya gideceğiz. bi öneriniz var mı? çok ateş yapıyomu? çok gerildim yaa.

ilk ay aşısı ateş yapmıyor canım
karma aşılar ateş yapar

Kızlar yarın sabah kızım kasık fıtığı ameliyatına giriyor dualarınıza çok ihtiyacımız var.Nolur herşey yolunda gitsin bebeğim sağlıkla kurtulsun şu fıtıktan.:58:

inşallah her şey yolunda gider canım. Allah yardımcınız olsun.. dualarımız seninle:nazar:

ay cnm sanki benim aklımı okumuş gibisin,aynen senin gibiyim ben de..ne aynanın karşısına geçesim gelio,ne de üzerime kıyafet oluyo...hala hamile pantalonumu giyiyordum ben de dün yeni bi pantalon aldım ama yine siyah..artık siyah giymek istemiyorum..o kadar mağaza gezdim kendime hiç bişey yakıştırp alamadım,bir tek pantalon ve bir body le geri döndüm:((şişmanlık ne kötü yaa kendimi çok kötü hissettim dün bişey bulamayınca...benim de hala 10 kilo duruyo:( 44 beden olmuşum yaa inanamadım:(((

ahhh ahhh o duyguyu birde ömür boyu çekenler var:58:
44 bedene düşmek istiyorum bende:26:

kızlar yüzüstü yatırma yastıklarını nerden bulabilirim bilgisi olan var mı ?

ben kafasını yan çevirip yüzüstü yastıksız yatırıyorum canım çokta rahat uyuyor o şekilde

merhaba kızlar.
dr.rahimin toparlanıp toparlanmadığına nasıl bakıyo.sezeryan oldum.alt taraftanmı bakıyolar acaba

bana bormal ultrasonla baktı
alttan kontrol etmedi

kek resimleri çok güzel görünüyordu.eminim tadıda bi o kadar güzeldir.tarifleri değerlendiriyorum.iyi oluyor bence paylaşmanız.geçen gün milföy tarifi vermiştin.onu yaptım.hem cok pratik hemde cok zevkli yemesi.çerez gibi gidiyo.dediğin gibi kurtaıcı.dolaba milföyleri doldurdum.ben kurabiye yapıp koyuyorum.bide mozaik pasta yapıyorum en pratiğinden.çikolatalı puding yapıp içine sade bisküvi ufalıyorum.fındıkta koyuyorum.şekil verip buzluğa atıyorum.günlerce kalıyo.biri gelince hemen cıkarıyorum.çabukta çözülüyor buzu.çok iyi oluyor.

doktor bana ilişkiyle ilgili bişey demedi.bende sezeryan oldum.doktorum erkek, ben sormayınca oda söylemedi heralde.bunu öğrendiğim iyi oldu.zaten daha faaliyet yok biz de de:))çocuktan kendimizi unutuyoruz:))

tarif için tesekkürler bende onu yapıp koyarım buzluğa
bizdede hareket yok henüz kimilerine 40 gün demiş bana 2 ay yasak dedi:1:

cnm kekini yaptım çok guzel oldu.. senın tarifine benımde ellerıme sağlık :1: arada yazın böyle tarifler zamanımız olmuyo araştırmak ıyı oluyo böyle ....tşkler

afiyet olsun canım
ben bugün 2.kez yaptım:56::56:

arkadaşlar size acil bi sorum olcak bebeğimin cildinde kızarıklıklar çıkmıştı ben bata pek öenmsemedim daha doğrusu geçer dedim belki tahriş olmuştur üstümüze değip falan die ama bugün doktora gittik kontrol için ve egzama dedi başındakileride sordum konak değilmiş oda aynısıymış bi ilaç verdi damla momecon die ve kortizonlu dedi 5günden fazla kullanmaman gerekiyomuş uff ben korktum yaa hiç kullanmasam ggeçmezmi dedim bari 3 gün sür dedi baktın azalıyo bırakırsın ama kızarıklık çok fazla kullanman gerek dedi nasıl vericem şimdi burda bi arkadaş daha yazmıştı geçmişi bulamadım ama o kullandımı acaba ya lütfen kullanan varsa cevap bekliyorum kızlar

bizede baska marka kortizonlu krem verdi ama ben kullanmadım
ılık su ile siliyorum ben

FATMAcım ya bu keke süper bi tarifmiş yaa hem çok basit hem de çooook güzel gözüküyo.ilk fırsatta deniycem :56: buarada kanguru gibi olan fotonuz da çok sevimli :9:

tesekkür ederim canım
keki şiddetle tavsiye ederim

iyi aksamlar kızlar size birsey soracagım garip gelebilir ama kızımın kakası daha önce kokmazdı 3 gündür kötü kokuyor gazıda pis kokuyor ara ara normalmi bi hastalık belirtisi falan olabilir mi?cvp verirseniz sevinirim.

fatmacım gecen gün verdigin pasta tarifini yaptım şimdi yarın 3 ayrı grup gelecek ögleden aksama adar cok yogun olacagım baska ne yapsam kızlar fikir verin.
rus salatası
fatmnın köstebek pastası
tavuk gögüslü etimek tatlısı
pratik baska tuzlu tarifleriniz varmı?

benim kızımınkide kokuyor merak etme
:1:melonun köstebek pastası benim olmuş:1: afiyet olsun çok lezzetli gercekten
tuzlu tarifi çubuk milföy vardı geçmiş sayfalarda onu almışmıydın

gerci misafirlerin gelmiş gitmiş bile ama sonra yaparsın olmazsa

bende gurbetteyim canım eşimin arkadasları geliyor okuldan kimsem yok benim burda off yine içim acıdı:(
tarifi vereyim canım
1lt süt
1 su bardağı un
1,5 su bardağı şeker
2yemek kaşığı margarin
vanilya
canım süt un sekeri pişiriyorum atesten aldıktan sonra margarin vanilyayı koyup cırpıyorum 3 dk
sonra ocaga 2 subardagı seker 2bucuk su bardagı suyu koyuyorum serbet yapıyorum onunla etimekleri borcama dizip üzerine sıcak serbeti döküyorum serbeti cektikten sonra üzerine tavukgögsünü döküyorum sogutup dlimliyorum bu kdr.bugun tavukgögsünü kendim yapmadım hazır paketlerden kullandım dahada pratik oldu:)

tarif için tesekkürler :71:

çok basit bi tarif de benden..

hindistan cevizli tavuk göğsü:

1lt süt
1bardak un
1bardak şeker
1paket vanilya
biraz margarin

1 bardak sütle hazırlanmış krem şanti

tepsinin dibine boooolca hindistan cevizi döküp üzerine ince bi kat halinde tavuk göğsünü döküyoruz soğuduktan sonra üzerine krem şantiyi sürüyoruz. servis yaparken de kazan dibi tatlısı gibi rulo yaparak alıyoruz yani hindistan cevizleri üste geliyor.. güzel görünümlü basit bi tatlı oluyor..

tarif için tesekkürler :71:

kesin kuru soğan yapmıştır o sütü fatmcım geçen canım istedi çok afedersiniz bir küçük kuru soğanı hoplattım :1: gece maşallahhh:nazar: sütler aktı resmen kii genelde akşamları sütüm az olduğundan mama veriyorum soğana devammm :)

Allahh fatma nasıl güzel olmuşsunuz çok güldüm iyi yöntem bende deneyim bari :1:

tesekkürler canım

kuru sğana devamm:53:

evridiki maşallah araba işi hemen hallolmuş hayırlı olsun canım kazasız belasız güzel günlerde kullanın:nazar::nazar:
bende o mücveri çok yaparım harika oluyor hemde basit

slm kızlar nasılsınız bizim 40 mız çıkalı 3 gün oldu.anneannemizde memlekete döndü.çok üzüldüm çok ağladım sağ olsun herşeyimize koşuyordu.az olan sütüm iyice azaldı.inş aşımızı olalım biz gidecez yanına.bugün temizlikçi geldi.doğumdan önce yapılan cam kapı perdeler yeniden temizlendi.eli çabuk bir kadındı.yarım günde her yeri bitirdi.peteklerimizi bile yıkadı.sonra arkadaşım geldi oturduk biraz lafladık .oğlumu yıkadım biraz mızırdanıp uyudu.ben de uyumuşum yeni uyandık.sağolsun komşumuz pide yaptırmış bize de yollamış az sonra yiyelim.ohhh

hayırlı olsun kırkınız canım
beni,mde misafirlerim dün öğleden sonra 2:30 gibi gittiler 3 te temizlikçi geldi bizde 40 uçurmaya alışveriş merkezine gittik 7.30 da 2 oda hariç heryer pırılpırıl olmuştu kalanını haftaya yapacak ben üzerinden hafif hafif yapıyorum her hafta geliyor bizimki hem pratik eli çabuk hem dip temel temizliyor aynı seninki gibi

sağol canım bende alıyım ozaman ıyıce kaynatır kullanırım.zaten sağanda zehır sagmıyordu sonucta daha once napım.yada bakalım belkı aevntınkını deılde daha uygun baska bır markanınkını alıp sıfır alırım ...bırdew ıhlamur aldım dun ama denemedım denıcem bakalım ınsalla ıse yarar.sen borulcenın bugusunu nasıl yapıyorsun bende dun borulceyı haslayıp tencerenın ustune gögüslerımı beklettım:))) acaba oylemı olucaktı..sut olsun dıye napcamı sasırdım yahuuu:)))

bencede kaynat kullan nolacakki?
ben tencerenin üstünde değilde başka bir kaba alıp banyo havlusuyla kapatıp daha etkili olsun diye öyle yapıyorum seninkide olur nolacak canım :)

canım valla bayıllldıım ben bu halınıze hıcde persısan deılsınız cok cok tatlısınız masallahh
sağolasın canıımm:nazar:

canım ya ben hıc ıstıkrarlı bır ınsan deılımdır hayatta yapamam heralde o lısteyı hem o lıstedekı seylerı sureklı yapmak da vakıt ıster nasıl yapıcaksın..ben sımdı basladım dıyete ama tabı sutumu etkılemıcek sekılde ben sadece abur cuburu kesıcem bol salatalı seyler yıyıcem. bırde haslama tarzı yıyıem bakaım verırız ınsallah bu fazlalıkları.61 ıle hamıs kaldım 72 ıle doguma gırdım sımdı 74 kıloyum:))) sut olsun dıye verceme kılo alıyorum:))) aman olsun napalım verırız

aynen bende süt olsun diye ye bababm ye bugün bende dikkat etmeye başladım bakalım

aktardan aldıgınız sey ne canım.borulcemı yoksa baska bırseymı ..baska bırseyse onuda deneyım ben:)))

börülce börülce:1:

kızlar ellerınıze saglık ya ıkızınıde denıcem sagolunnn tarıfler ıcın
afiyet olsun

Kızlar Yaa Dışarı Çıkarken Bebeğinizle Emzirmek Zorunda Kalıyorsunuzdur.. Nasıl Kıyafetler Giyiyorsunuz? Biz Daha Hiç Dışarı Çıkmadık Oğlumla Emzirmek Zorunda Kalmadım Hastaneye Gittiğimiz Zaman Biberonkoliktik Emmiyordu Zaten Şimdi Ne Giyceğimi Şaşırıyorum Sizler Ne Yapıyorsunuz?

Emzirme Kıyafeti Yapan Bi Şirket Gördüm LeiLeo Diye Bi Şirket Başka da Yok Neler Giyiyorsunuz Bana Bi Akıl Fikir Verseniz..

ben normal kıyafetlerimi giyiyorum sıyırıp emziriyorum üstüme emzirme örtüsü kullanıyorum

valla benim dr pek bi ilgisiz çıktıı..beni kimse çağırmaddııı..

benide 40ımdan sonra çağırmadı herşey normal diye

kızlar biişey sordum ama yine arada kaynadı n40 başı nedemektir dr çağırdı beni 40 başında gel dedi pazartesi 40 kım çıkıyo ama hala kanamam var dr gideyimmi yoksa bitmesini bekliyimmi

40ının bitmesi diye anladım ben yani 40ınız çıkar çıkmaz

anaam çok dattlı.... o tshirt nasıl özelmi dikilmiş...bende istiyoom...tarif istiyoom

yok ay benim normal kıyafetim hamilelikten kalma pantolonun içine altetimi soktum bacaklar içerde kaldı kayıpta düşmesin aşağıya diye:1:

mrb kızlar bugun bizim kırkımız cıktı kızımı yıkadım ama kırk ucurmaya gidemedik kimsem yok burda kayınvalidem var yarı kırkında ona gitmiştik hiç birse bilmiyor oda dedim yumurta veverilir söyle olur böyle olur biz bilmeyiz deyip geciyor cok özeniyordum söyledim yapsa bi yumurta verse bi un sürse ölecek sanki hiç özenmiyor off keske annemler burda olsa:(neyse bugun doktora gittik kızım 10günde 500 gram almıs 40 günde 1700almıs oldu.

hayırlı olsun canım 40ınız
bizimde hiç kimsemiz yok burda
alışveriş merkezine gittik bizde:1:

sevimli geçmiş olsun canım:71:

sonunda peucağımdas ettim salladım ayağımdA BEBEğimi.Kucağımda zor uyuyor, dolaşırken bazen uyuyor. emzik alırsa bindebi kere kendisi uyuyordu ama emzik almak istemiyor. Çok gazlı huzursuz ne bilim yaa siz nasıl uyutuyorsunuz? Bi de ben böyle uğraşıodum ama eylülde bakıcı bakıcak o böyle uğaşmaz dedim ve ayağımda salladı. doğru mu yaptım bilmiyorum.

Bu arada yanaktak kızarılıklar için ben hametan kullandım büyük öl başladıçüde geçti ancak sağ yanağı tekrar başladı muhtemelen babası gizli gizli öpüyor.

Kızlar ya bende şu kahverengi gürültü çok işe yaradı bebiş mışıl mışıl uyuyor ama bi zararı olmaz demi bunun?

canım vallahi bende senin gibi endişeliyim,bende arada dönencenin titreşimini açıp uyutuyorum zararı lurmu diyede düşünmüyor değilim,boşu boşuna çocukların beğinlerinimi yoruyoruz acaba

:14:
Sevi Bebe Sevi Baby Çok Fonksiyonlu Sıcak Su Büyotlu Yatış Yastığı 9021 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler kızlar bunu daha önce paylaşan arkadaşlar olmuştu aldınız mı gerçekten süngerinin delikli olması güvenlimidir ..engüzel yüzüstü yatarken rahatlıyor kızım ama başındayken bile güvenemiyorum gece bırakmak için bu yastığı kullansak nasıl olur ??

canım bizim amcamız almış getirmiş ben arada yatırıyorum ama bizimki yüzüstü yatmaktan pek hoşlanmadığı için pek işime yaramadı açıkçası ama güvenilir olduğu kesin kustuğu zaman direk emiyor bir zararı olacağını düşünmöüyorum.birde sıcak su torbasının ortasında olması bir avantaj tabi bebişin yüzüstü yatıyorsa

canım 1 ay aşısı ateş yapmıyorr..sıkıntılı olan 2 ayda yapılacak olan 5li aşı..:((

canım çokk geçmiş olsun allah yardımcınız olsun..güzel haberlerle gell inşallah

sabahtan beri bi tuhafız ne kucakta duruyor ne yatakta uyku yok sanırım gaz sancısı çekiyoruzzz:(

günaydın...
benim bızdık babasının kucağında uyumaya çalışıyor...uyumuştu sanırım gaz sancısıyla uyandı şimdide babasının kucağında keyif yapıyo...
ya kızlar seda(dillerimlal) nerelerde...haberi olan var mı?geçmiş sayfaları okuyamıyorum genelde....

Merhaba arkadaşlar.

Manikcim şimdiden geçmiş olsun canım.
Bu arada o kahverengi gürültü degil, beyaz gürültü. :1: Asya'da hiç işe yaramıyor :) Ne aspiratör, ne elektirk süpürgesi, ne saç kurutma makinası ne de beyaz gürültü.

İşe yarayan tek şey Marc Anthony'nin you sang to me şarkısı :1: :37: :9:

Fatmacım teşekkür ederim. Darısı sizlere olsun inşallah. Vallahi evin kredisi, bir de arabanınki eklendi biraz zorlanacagız ama olsun artık. Allah yardımcımız olsun :)

kızlar yüzüstü yatırma yastıklarını nerden bulabilirim bilgisi olan var mı ?

e-bebek mağazasında var canım ama kullanmadım. kullanışlı mı güvenli mi bilemiyorum

sabahtan beri bi tuhafız ne kucakta duruyor ne yatakta uyku yok sanırım gaz sancısı çekiyoruzzz:(
ah kıyamam fıstığıma, canımm ben gaz olunca oto koltuğunda oturtuyorum dik durmak daha iyi geliyor. yatırınca daha çok ağlıyor o zamanlarda bir dene istersen belki işe yarar

günaydın...
benim bızdık babasının kucağında uyumaya çalışıyor...uyumuştu sanırım gaz sancısıyla uyandı şimdide babasının kucağında keyif yapıyo...
ya kızlar seda(dillerimlal) nerelerde...haberi olan var mı?geçmiş sayfaları okuyamıyorum genelde....

ben de göremedim bir kaç gündür canım, gezmeye gitmiştir belki.
canım chicco liteway almışsın güle güle kullan ben de onu beğenmiştim ama mağazada görünce emn olamadım. önündeki bar korumalığı yok ya sadece kemerle bağlanıyor bebiş güvenli mi bilemedim. sence nasıl? kullandın mı? aslında çok hafif ve şık bir araba ama karar vermek zor

Merhaba arkadaşlar.

Manikcim şimdiden geçmiş olsun canım.
Bu arada o kahverengi gürültü degil, beyaz gürültü. :1: Asya'da hiç işe yaramıyor :) Ne aspiratör, ne elektirk süpürgesi, ne saç kurutma makinası ne de beyaz gürültü.

İşe yarayan tek şey Marc Anthony'nin you sang to me şarkısı :1: :37: :9:

Fatmacım teşekkür ederim. Darısı sizlere olsun inşallah. Vallahi evin kredisi, bir de arabanınki eklendi biraz zorlanacagız ama olsun artık. Allah yardımcımız olsun :)

ay yerim ben asyayı ya, şimdien müzk zevki 1010101010 numara

cnm inşallah iyi geçmiştir ameliyatınız.Allah yardımcınız olsun...

Fatmacım çiçek kek tarifini denedim.süperr oldu yaa.sadece görünüşü diil tadı da süper oldu.yumuşacık oldu.ayrıca misafirlerim aaa bu şekli nasıl verdin yaa diye merak edip durdular :9:

herkese meraba.gece 2den beri ayaktayım oğlum resmen ben yatayım sen de başımda bekle diyor.tam ben de uyuyayım dedikçe uyanıp ağlıyor iki sallayınca da dalıyor bu sabaha kadar devam etti.ben de günlerdir birikmiş ütümü yaptım yerleştirdim.kocişime kahvaltı hazırladım ben de yiyeyim bari dedim az da olsa süt olur.evi topladım derken 10 oldu.oğlum 4 gündür kaka yapmıyordu.karnına masaj yaptım.derken kakasını yaptı şükür.ama ne yaptı bacaklarını karnına doğru bastırıp kolay yapmasını sağlıyordum yaptı yaptı bez doldu.diğer bez biraz uzağımda kalmıştı ona uzanayım derken koltuğa yaptı.koltuğu kurtarayım derken beyaz süslü püslü battaniyemize yaptı.üstüm başım koltuk kıyafetler her yer kısacası kaka oldu.hemen kocişi aradım imdat diye.allahtan lojman içinde de hemen geldi.hemen yıkadık oğluşumu sonra ben yıkandım.oğluma mama verip uyuttum.kakalı kıyafetleri bir sudan geçirdim ama çıkmadı.koltuğu sildim ne döktüysem o da çıkmadı.kociş oğlum yeterki yapsın yeni koltuk alırız zaten istiyordun dedi.gerçi 1 yıllık koltuklar ama kumaş çok kötü çıktı diye değiştirecektim.şimdi rahatlamış yatıyor oğlum.ben de ne pasta yapsam diye düşüneyim yarın kalabalık bir grup var

Back