Slm canım bende lansinoh aldım ama sagamiyorum ben ya bir türlü başaramadım 20dk uğraşıyorum bir yemek kasığı ancak cikiyo sen nasıl sagiyosun kac dk suruyo ?
cnm ben lansinoh un manuel pompasını aldım.buradaki çoğu kişi elektrikli pilli pompa kullanıyo ama ben manuelden çok memnun kaldım.hem kutunun içinden her parçanın yedeği de çıktı (sadece pompa kısmı hariç) yani 2 pompa almışım gibi oldu :))) penguenbebe.com dan aldım ben.hatta dün yazdım.çok ucuz ve güvenilir bi site bakabilirsiniz diye ama pek sallayan olmadı beni.neyse.. dediğim gibi lansinoh alabilirsin manuel istersen.ben havale indirimiyle birlikte 38.70 tl ye aldım.kredi kartına 39.90 tl.bisürü uygun fiyatlı ürün de var.mesela lansinoh göğüs pedi kullanıyorum ben.24lü paketi 4.75 tl.bi bak istersen siteye
herkese meraba.gece 2den beri ayaktayım oğlum resmen ben yatayım sen de başımda bekle diyor.tam ben de uyuyayım dedikçe uyanıp ağlıyor iki sallayınca da dalıyor bu sabaha kadar devam etti.ben de günlerdir birikmiş ütümü yaptım yerleştirdim.kocişime kahvaltı hazırladım ben de yiyeyim bari dedim az da olsa süt olur.evi topladım derken 10 oldu.oğlum 4 gündür kaka yapmıyordu.karnına masaj yaptım.derken kakasını yaptı şükür.ama ne yaptı bacaklarını karnına doğru bastırıp kolay yapmasını sağlıyordum yaptı yaptı bez doldu.diğer bez biraz uzağımda kalmıştı ona uzanayım derken koltuğa yaptı.koltuğu kurtarayım derken beyaz süslü püslü battaniyemize yaptı.üstüm başım koltuk kıyafetler her yer kısacası kaka oldu.hemen kocişi aradım imdat diye.allahtan lojman içinde de hemen geldi.hemen yıkadık oğluşumu sonra ben yıkandım.oğluma mama verip uyuttum.kakalı kıyafetleri bir sudan geçirdim ama çıkmadı.koltuğu sildim ne döktüysem o da çıkmadı.kociş oğlum yeterki yapsın yeni koltuk alırız zaten istiyordun dedi.gerçi 1 yıllık koltuklar ama kumaş çok kötü çıktı diye değiştirecektim.şimdi rahatlamış yatıyor oğlum.ben de ne pasta yapsam diye düşüneyim yarın kalabalık bir grup var
hadi gözünüz aydın 4 günün acısı çıkmış hehetı bende 1 bucuk yıllık evliyim bakalım benim koltukların başına neler gelicek aman oğlumdan kıymetli değilya:)
sağol canım.ben de 2 yıla ye yaklaşıyor evleneli ama bellonadan krem rengi koltuk aldım bie süre sonra oturulan yerler aşındı ve sanki kirlenmiş gibi gözükmeye başladı.sildikçe daha kötü oldu.şimdi şu leke tutmayan kumaşlardan olan köşe takımı almak istiyorum.tabi dışarı çıkabilirsem.
tıcker factory nerden gireceğim kızlar
googleda ara çıkıyor canım
herkese meraba.gece 2den beri ayaktayım oğlum resmen ben yatayım sen de başımda bekle diyor.tam ben de uyuyayım dedikçe uyanıp ağlıyor iki sallayınca da dalıyor bu sabaha kadar devam etti.ben de günlerdir birikmiş ütümü yaptım yerleştirdim.kocişime kahvaltı hazırladım ben de yiyeyim bari dedim az da olsa süt olur.evi topladım derken 10 oldu.oğlum 4 gündür kaka yapmıyordu.karnına masaj yaptım.derken kakasını yaptı şükür.ama ne yaptı bacaklarını karnına doğru bastırıp kolay yapmasını sağlıyordum yaptı yaptı bez doldu.diğer bez biraz uzağımda kalmıştı ona uzanayım derken koltuğa yaptı.koltuğu kurtarayım derken beyaz süslü püslü battaniyemize yaptı.üstüm başım koltuk kıyafetler her yer kısacası kaka oldu.hemen kocişi aradım imdat diye.allahtan lojman içinde de hemen geldi.hemen yıkadık oğluşumu sonra ben yıkandım.oğluma mama verip uyuttum.kakalı kıyafetleri bir sudan geçirdim ama çıkmadı.koltuğu sildim ne döktüysem o da çıkmadı.kociş oğlum yeterki yapsın yeni koltuk alırız zaten istiyordun dedi.gerçi 1 yıllık koltuklar ama kumaş çok kötü çıktı diye değiştirecektim.şimdi rahatlamış yatıyor oğlum.ben de ne pasta yapsam diye düşüneyim yarın kalabalık bir grup var
Slm canım bende lansinoh aldım ama sagamiyorum ben ya bir türlü başaramadım 20dk uğraşıyorum bir yemek kasığı ancak cikiyo sen nasıl sagiyosun kac dk suruyo ?
bir alt aldım üstüm başım çişşş
oğlu olanlar beni iyi anlar eminim))) zaten fıskiye hep açıktı sünnetten sonra küçülünce direk yukarı fışkırıyor hem emre hem ben defile yapıyoruz durmadan
dolapta temiz kıyafet kalmadı yahu
kullanıyormusun canım ya alayım mı ben de ??ben o yastıktan aldım bakalım nasıl olcak bu arada su büyotu hediyeli dedi satan adam bana hiç bu senin gösterdiğin gibi büyotun yastığa yerleştiğini falan göstermedi.sağol canım ya sayende gördüm
tekrar hayırlı olsun canım kırkınız .ben yan yatırmya hiç cesaret edemiyordum senden öğrendim zaten de gece yatıramam başında da bile aklım çıkıyor bir yere dalarsam da unutursam diye40ımızı hayırlayan herkese teşekkürlerrr,öpücüklerrr gönderiyoruz kızımlaaa
ben kafasını yan çevirip yüzüstü yastıksız yatırıyorum canım çokta rahat uyuyor o şekilde
sağol canım yatıyor bizimki :))
canım bizim amcamız almış getirmiş ben arada yatırıyorum ama bizimki yüzüstü yatmaktan pek hoşlanmadığı için pek işime yaramadı açıkçası ama güvenilir olduğu kesin kustuğu zaman direk emiyor bir zararı olacağını düşünmöüyorum.birde sıcak su torbasının ortasında olması bir avantaj tabi bebişin yüzüstü yatıyorsa
gürültüyü dene canım ..bizde çok işe yarıyor..sabahtan beri bi tuhafız ne kucakta duruyor ne yatakta uyku yok sanırım gaz sancısı çekiyoruzzz
süper ya şarkıyla susması o zaman efkan şeşen ıslık şarkısını da sevebilirMerhaba arkadaşlar.
Manikcim şimdiden geçmiş olsun canım.
Bu arada o kahverengi gürültü degil, beyaz gürültü.Asya'da hiç işe yaramıyor :) Ne aspiratör, ne elektirk süpürgesi, ne saç kurutma makinası ne de beyaz gürültü.
İşe yarayan tek şey Marc Anthony'nin you sang to me şarkısı
Fatmacım teşekkür ederim. Darısı sizlere olsun inşallah. Vallahi evin kredisi, bir de arabanınki eklendi biraz zorlanacagız ama olsun artık. Allah yardımcımız olsun :)
sağol canım evet oto koltuğu işe yarar çünkü mideyi dik konuma getiriyor ..e-bebek mağazasında var canım ama kullanmadım. kullanışlı mı güvenli mi bilemiyorum
ah kıyamam fıstığıma, canımm ben gaz olunca oto koltuğunda oturtuyorum dik durmak daha iyi geliyor. yatırınca daha çok ağlıyor o zamanlarda bir dene istersen belki işe yarar
ben de göremedim bir kaç gündür canım, gezmeye gitmiştir belki.
canım chicco liteway almışsın güle güle kullan ben de onu beğenmiştim ama mağazada görünce emn olamadım. önündeki bar korumalığı yok ya sadece kemerle bağlanıyor bebiş güvenli mi bilemedim. sence nasıl? kullandın mı? aslında çok hafif ve şık bir araba ama karar vermek zor
ay yerim ben asyayı ya, şimdien müzk zevki 1010101010 numara
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...kızlar bir de tıcker factory nerden girip yapacam bir yardım edin lütfen
ara ara kakanın şekli kokusu değişip duruyor canım merak etme.kırkınız hayyırlı olsun bu aradaselam kızlar oğlum bugun 40 günlük oldu:))
bikaç gündür kakası biraz sıvı gibi ve kakada koku var burda okumuştum koku varsa bebek üşütmüş oalabilir die yazılmıştı hatırlayano varmı?yoksa bebek büyüyor diemi kakası kokar?
manik arkadaşım inşallah bebeğin tez zamanda sağlığına kavuşur
gaz problemi için ne kullanırsak kullanalım emzirdikten sonra hemen kucağımıza alıp en az 20 dakika gazının çıkmasını beklemek lazım ben her seferinde yapıyorum arada bir çıkartamazsam o zaman sorun oluyor işte ..ama bazen ne yaparsam yapayım çıkmıyor bazen de daha kucağıma alırken çıkıyorSelam Kızlar Bi Önceki Gece Oğlumu Emzirdim Yatırdım 5 Saat Uyumuş e Tabi Bende Uyandırmadan Hemen Emzirdim Yine Uyudu..
Bu Gece Yok Anam Saat Başı Kalktı Emiyordu Gazı ıkacak Altı Değişcek Derken Uyumadan Bidaha Acıkıyordu..
Yani Dengemiz Şaştı Şİmdi Banyo Yaptı Mis Gibi Uyuyor Valla :}
Gaz Problemi Bizde de Var Çişini Bile Yaparken Ikınıyor Zorlanıyor, Zinco, Wind-Salbe Kullandım Kullanıyorum Rezene İçiyorum Ihlamur içiyorum, Doktor Bi de Şurup Verdi Onuda Oğluma Veriyorum Ama Şu Gaz Sorununa Kesin Çözüm Yok Çocuk Gözümün Önünde Kığkırmızı Oluyor Yaa...
Neyse Bebek Arabalarına Baktık Anakucaklı Olsun Arabaya da Monte Edilsinki Ayrıca Araba Koltuğu Almayalım Diyoruz Ama İstiyoruz Aa Çok Pahalı Yaa 1500-2000TL Diyorlar Şaşırmışlar..
Bu Arada Seda Nerelerde Günlerdir Yok, Metehan mı İzin Vermiyor Acaba..
canım benim ki kız olmasına rağmen açınca bazen fışkırtarak yapıyor.. hele geçen alt açmayı sermemiştim örgü battaniyemiz parke falan hep battı. düşün yani parkelere sıçradı.. dün de kakalar sıçramıştı yukarıda yazdım.. yakında evimi b...k götürecek sanırım...
kızlar bu arada kanepelerin üzerinde bırakıp gitmeyin bebeklerinizi artık hareketliler .hele gaz sancısı geldi mi ayaklarını kollarono çok güçlü hareket ettiriyorlar.düşme riski var(bu ayın sonuna doğru gördüğü şeye uzanmaya başlarmış.dikkatli olmamız lazım
kullanıyormusun canım ya alayım mı ben de ??
tekrar hayırlı olsun canım kırkınız .ben yan yatırmya hiç cesaret edemiyordum senden öğrendim zaten de gece yatıramam başında da bile aklım çıkıyor bir yere dalarsam da unutursam diye((
sağol canım yatıyor bizimki :))
gürültüyü dene canım ..bizde çok işe yarıyor..
süper ya şarkıyla susması o zaman efkan şeşen ıslık şarkısını da sevebilir
sağol canım evet oto koltuğu işe yarar çünkü mideyi dik konuma getiriyor ..
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
ara ara kakanın şekli kokusu değişip duruyor canım merak etme.kırkınız hayyırlı olsun bu arada
gaz problemi için ne kullanırsak kullanalım emzirdikten sonra hemen kucağımıza alıp en az 20 dakika gazının çıkmasını beklemek lazım ben her seferinde yapıyorum arada bir çıkartamazsam o zaman sorun oluyor işte ..ama bazen ne yaparsam yapayım çıkmıyor bazen de daha kucağıma alırken çıkıyor(
COLOR="darkred"]slm kızlar
günlerdir giremiyorum.mevlüt telaşımız vardı atlattık çok şükür.dün de kırkımız çıktı :) ohhhh
kızlar bakın mevlütte dağıttığım bebek şekerlerim herşeyi bana ait kendim yaptım[/COLOR]
Eki Görüntüle 168958 Eki Görüntüle 168959 Eki Görüntüle 168960 [
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?