mehaba arkadaşlar..
benim bugün kızım 33 günlük..
sabah 9.30da palladiuma kahvaltıya gittik dünden beri zaten aklımızdaydı yarın sabah gideriz geceriz hem diyorduk..
çok güzel oldu kızım uyudu orda hep..
sonra quinny bebek arabası aldık. oto koltuğumuz da üstüne oturuyor..
başka markalar da düşünmüştüm ama sonunda oto koltuğunda uyuyan çocuğu rahatsız edip
diğer arabaya aktarmanın anlamı yok en iyisi oto koltuğumuza uyan bir araba dedik ve ona karar verdik..
çok mutlu olduk hemen onunla gezmeye başladık avm de
sonra eve geldik arabadan indirirken bi de baktık oturaklı olan ünitesinde bi çatlak var..
eşim eve bile girmeden hemen aldı götürdü inşallah sorunsuz bir şekilde değişim yaparlar..
beklemedeyim ben de şu anda..
bu arada geçen gün doktora muayeneye gitmiştik kızım ilk ayında 700gr almış ve 3820gr olmuş
minnak kızım benim maşallahhh sübhanalahhh..
doktora gitmeden önce evde temizlik vardı ve temizliği yapan bayan bebeğimi görüp ay bu çok küçüüüüükkk demişti. ben de e herhalde 1 aylık demiştim
ay benim kardeşiminki her ay 2 kilo alıyoo filan demişti
ben de obez olur o o zaman demiştim:)
neyse doktor da normal ayda 700-800gr almadı normal dedi anne sütüne devam dedi biz de çok şükür mutlu olduk.. bu arada aşısını da yaptı. o akşam banyo yaptıracaktık babasıyla aklıma geldi biz ilkokula giderkenaşı olurduk ve banyo yapmayın bu gece derlerdi. biz de yaptırmadık dün gece yaptırdık. uzun uzun yıkadık kızımızı iyice yorduk sonra da bi uyuttuk 4 saat uydu. yani benimki daha uzun uyumadı zaten hiç :))
hımm doktora rota virüsü aşısını sordum bence riske atmaya gerek yok biraz maliyetli 2 dos oluyor filan dedi ama yaptırabiliyorsanız yaptırın dedi..
inşallah yaptırırız dedik..
gaz sorunları için mecbur kalmadıkça ben ilaç önermiyorum dedi.
forumdan yasminkamu bana om-x çok iyi geldi filan demişti onu sordum doktora evet yazıyorum onu ama siz bilirsiniz çok ihtiyaç olursa filan dedi..
sonra eve geldim neyse ilacı almıştık zaten.
arkadaş aradı tam kullancakken, naaapıyorsun neden veriyorsun çok mu mecbursun çok mu ağlıyor, ama bu aylar onun gazı tabi ki olacak normal gelişim evresi bu, gazını çıkarmayı vücudunun öğrenmesi lazım, bağırsak tembelliği mi yapcan çocuğa ilaçlar sayesinde çıkartmayı sağlayıp da filan dedi..
bizim arkadaş da zora hiç gelemedi kullandı kullandı ilaçlar çocuk büyüyünce kaç kre acillik oldu çocuk kabız sürekli filan dedi.
aman içime kurt düşürdü, kullanmadık biz de..
babası olunca çok sorun yok zaten o çok iyi çıkarttırıyor gazını..
eşim hep doğmadan önce doğacak şurada yatacaak sonra kucaama alcamm ılık ılık üstüme kusacaak ılık ılık işeyeceeek derdi gülerdik.
bugün kızım açılışı yaptı kahvaltı yaparken bir kustu babasının omzuna kahkahalarla güldük baktı millet de güldü :)))
neyse bu kadar yazdıım yeter eşimi arayım bakayım arabayla ilgili sorun çıkarmışlar mı?
eğer geri alamayız filan derlerse e-bebekten aldık her yere şikayet ederim cazgır olabilirsek oluruzz:)
selam kızlar..
ne zamandır giremiorum geçmişi anca okuyorum yaa tam yazmaya gelince kızım müsade etmiioo. Sayfalar yine çoğalmaya başlamış herkes dönmüş sanırım :)
gaz ve emme sorunları almış başını gitmişşşş.. benimde sorunum kızım sol göğsümü almıoo yaa başlarda ucu yoktu almakta sıkıntı çekti şimdi büyüdükçe çekip ucunu çıkartabilio ama tutturana kadar memeyle kavga edio ve sonuçç iki göğsüm arasında baya fark oldu emdiği göğüs kocaman emmediği minnak kaldı yaaa( böle sıkıntısı olan var mı?
bu arada kırk muayenesine giden varmı karından mı bakılıo alttan mı?
bizimde kırkımız salı çıkıo ve artık kızımla yalnız kalıcaz bakalım bizi neler beklicek.
Rota aşısını herkes yaptırdımı ben çok kararsızım arkadaşımın dru ben kendi çocuğuma yaptım ama yine yakalandı demiş ve önermemiş her dr un bakış açısı farklı ne yapsam bilemedim ama sanırım daha vaktimiz var..
Zaten aşıdan çok korkuorum nisan 19 da yapılcak olan karma aşımız bile şimdiden korkulu rüyam. Aşılar bebeklerinizde ateş yaptı mı? Ben ilk aşısında ateş 37.3 olunca calpol verdim kimi keşke vermeseydin 38 in üstüne çıkmadıkca vermeyin dio kimi aşıya gitmeden ver her ihtimale karşı çıkmasın dio???
şenaycım yaa oğluşun erkek olmul gözünüz aydın canım anca yazabildim kusura bakma. Öpüyorum emirimiii
canım benimde sol mememin ucu küçük daha az süt var ve boyutu da küçük :))
normal yaniii
ya zaten göğsün birinden daha çok süt gelirmiş ama işte baştan bebe alamadı bende diğerine alıştım oda bi süre sonra alıştı ne anlıosa onu verince tiksinir gibi diliyle itiyo yumurcak benimde işime gelio diğerini daha rahat veriorum hep onu veriorum.
Annemde küstüreceksin bi süre sonra sütü de kesilir dio bu seferde korkmaya başladım günde bir iki sefer veriorum onu o da çok kısa emio ara ara da sağıorum iştee.
biz yarın 1.ay aşımızı yaptırmaya gideceğiz. bi öneriniz var mı? çok ateş yapıyomu? çok gerildim yaa.
biz yarın 1.ay aşımızı yaptırmaya gideceğiz. bi öneriniz var mı? çok ateş yapıyomu? çok gerildim yaa.
HTML:
bizde ateş fln hiçbir şey olmadı
gerilme bence hiç tatlım
manik senaysn canım valla inş size de düşer böyle biri.yıllar sonra ben de buldum.eşim bile elinden kaçırma bu kadını süper çalışmış dedi.
oğlumun gazı bitmiyor kızlar.gecemiz gündüzümüz yok.artık eşimle nöbetleşe bekliyoruz.1 saat aralıksız uyuyamıyor.gaz için şu bahsettiğiniz kremi alması için yolladım eşimi eczaneler kapalı olunca nöbetçiyi aramaya üşenmiş.aktada bir bayan kimyon rezene susam vs den oluşan bir yağ vermiş hem masaj yapılıp hem de ağızdan 1-2 damla verliyormuş.yaptım masaj ama işe yaramadı.bio gaia diye bir damla verdi doktorumuz 4 gün oldu kullanalı o da işe yaramadı.ıkınmaktan yavrum göbek fıtığı oldu.doktor şu an için birşey yapamayız büyürse geçmezse operasyon gerekli dedi.ne yapacağımı şaşırdım.bugün okuldan arkadaş geldi ne olmuş san dedi.saç baş bir yanda.değil giyinip süslenmel tuvalete gitmeye bile fırsat olmuyor.doktor 6 ay da sürebilir 9 ayda dedi.tabi ben dayanabilirsem ozamana kadar.kesin işe yarar dedğiniz bir yöntem varsa lütfen yazın valla mahvoldum artık
bizde dün istinye parktaydık bizimkide uyudu tek sorun çok terledi bi penye battaniyeye sardım birde ince sayılcak bi battaniyeye siz nasıl ne şekilde götürdünüz bebeği çokmu sarıp sarmalamışım bilemedim alışveriş merkezleri bazen serin oluyor ona aldandım.
palladiuma alışveriş merkezini ilk kez duyuyorum önerirsen bizde bir gideriz mağlum şuanda başka yerlere gidemeyiz.gaz ilacına bende karşıydım ama günde bazen iki kere kullanıyorum adı zinco 8 damla veriyorum.
Kızlar yarın sabah kızım kasık fıtığı ameliyatına giriyor dualarınıza çok ihtiyacımız var.Nolur herşey yolunda gitsin bebeğim sağlıkla kurtulsun şu fıtıktan.
Kızlar yarın sabah kızım kasık fıtığı ameliyatına giriyor dualarınıza çok ihtiyacımız var.Nolur herşey yolunda gitsin bebeğim sağlıkla kurtulsun şu fıtıktan.
iyi haberlerle döneceğinize şüphem yok canım allah kolaylık versin kızına :)))Kızlar yarın sabah kızım kasık fıtığı ameliyatına giriyor dualarınıza çok ihtiyacımız var.Nolur herşey yolunda gitsin bebeğim sağlıkla kurtulsun şu fıtıktan.
ayy benimde göğsümün teki büyük teki küçük aynen benimde kıyafetlerim üzerimde emanet gibi duruyor aynanın karşısına geçmek bile istemiyorum hele kaç gündür hamile pantolunumu giyiyordum dün gittim bir tane yeni pantolon aldım hiç biri olmuyor ve ben bu gidişle ötekilerin içine giremiycem çünkü halen hamilelikten kalma on kilo var üzerimde 14 kilo zayıfladım ama 24 kilo ile hamileliği tamamlayınca böyle oluyor ve burda herkesin derdi aynı o yüzden herkes birbirini çok iyi anlıyor iyiki varsınız kızlar hele birde ben gurbette olunca herşeyi sizinle paylaşıyorum
canım ben kendim ıhlamur ve rezene içiyorum kızımada üç dört çay kaşıgı içiriyorum ve kızım alttan çok güzel gazını çıkarıyor hatta emerken bile gazını çıkarıyor içirdiğim gecede rahat uyuyor gözleri kapalı bir şekilde mızırdanıyor emziriyoru yine gözleri kapalı istersen bir dene inşallah işe yarar biz gaz sancımız pek oluyor çok şükür kendin kimyonda içebilirsin oda işe yarıyor diye söylüyordu arkadaşlar allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?