2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizde dün istinye parktaydık bizimkide uyudu tek sorun çok terledi bi penye battaniyeye sardım birde ince sayılcak bi battaniyeye siz nasıl ne şekilde götürdünüz bebeği çokmu sarıp sarmalamışım bilemedim alışveriş merkezleri bazen serin oluyor ona aldandım.
palladiuma alışveriş merkezini ilk kez duyuyorum önerirsen bizde bir gideriz mağlum şuanda başka yerlere gidemeyiz.gaz ilacına bende karşıydım ama günde bazen iki kere kullanıyorum adı zinco 8 damla veriyorum.

canım benimde sol mememin ucu küçük daha az süt var ve boyutu da küçük :))

canım benimde sol mememin ucu küçük daha az süt var ve boyutu da küçük :))

normal yaniii

ya zaten göğsün birinden daha çok süt gelirmiş ama işte baştan bebe alamadı bende diğerine alıştım oda bi süre sonra alıştı ne anlıosa onu verince tiksinir gibi diliyle itiyo yumurcak benimde işime gelio diğerini daha rahat veriorum hep onu veriorum.
Annemde küstüreceksin bi süre sonra sütü de kesilir dio bu seferde korkmaya başladım günde bir iki sefer veriorum onu o da çok kısa emio ara ara da sağıorum iştee.

biz yarın 1.ay aşımızı yaptırmaya gideceğiz. bi öneriniz var mı? çok ateş yapıyomu? çok gerildim yaa.

selam kızlar nasılsınız
tam 41 gündür siteye girmiyorum ve sizleri çok özledimmm

14 şubat günü oğlum oğuzhanı kucağıma aldım
3 180 gr dogdu
hastaneden 3050 gr la çıktık 30.günümüzde 4.250 gr olduk
şuanda allaha şükür emme ile ilgili bir sorunumuz yok
oğlumla birbirimize arkadaş olduk :)

sizler nasılsınız bebişler ne alemde

ben inatla her emzirmede sorunlu olandan başladım .biraz alıştı ama öbüründeki keyfi yok :)))

HTML:

bizde ateş fln hiçbir şey olmadı
gerilme bence hiç tatlım

kızlar burda birileri yazmıştı 1 aydan sonra kanguru kullanılabiliyormuş diye.. bende denemek için aldım bazen misafir gelecek oluyor kızım durmuyor en azından evde kısa süreli kullanırım diye.. kızım o kadar sevdikii.. hiç gıkı çıkmıyor içindeyken ve bende mutfakta falan rahatça iş yapabiliyorum .. ama zararı olur mu diyede tereddütdeyim.. bir de şu var 3 aydan sonra bebekler ağırlaşınca kanguruda taşımak çok daha zor olur ve kilosundan dolyı baskı da daha çok olur şu an tam zamanı gibi geldi bana.. 46 günlüğüz bu arada..

canım ben kendim ıhlamur ve rezene içiyorum kızımada üç dört çay kaşıgı içiriyorum ve kızım alttan çok güzel gazını çıkarıyor hatta emerken bile gazını çıkarıyor içirdiğim gecede rahat uyuyor gözleri kapalı bir şekilde mızırdanıyor emziriyoru yine gözleri kapalı istersen bir dene inşallah işe yarar biz gaz sancımız pek oluyor çok şükür kendin kimyonda içebilirsin oda işe yarıyor diye söylüyordu arkadaşlar allah yardımcın olsun canım

canım ben herdaim sadece ince penye bir badi ve üstüne de yine ince penye bir tulum giydiriyorum. uyurken de kollarının altına kadar penye bir battaniye seriyorum üstüne. he bir de çorap giydiriyorum ayaklarına. ellerinde de eldiven. daha hiç ne bir şapka ne bir yelek vs bahsettiklerimin dışında hiç bişi giydirmedim..
evimiz sürekli 24derecede bazen 25e kaçıyor:)
bugün avm ye de götürdüm derecemi ama tahmin ediyordum aynı olacağını..
tam 24tü sürekli.. ve ben tek bir yelek bile almadım yanıma.. aynen kıyafetleri evdeki gibiydi sadece üstüne penye diil de ince triko battaniyesini serdim. kucağıma aldıımda da onu üstüne attım.
istersen beni baz alma ben eeeeen az giydirenlerdenim sanırım.. ama sürekli kontrol ediyorum yüzü bacakları hep sıcacık oluyor. dışarıda soğuğa da maruz kalmıyor. evden arabaya arabdan alışveriş merkezine..
palladium ataşehirde canım. optimum da var ona yakın ama orası çok kalabalık oluyor.. palladium daha sakin her zaman. ayrıca da her yeri komple kapalı bir avm..

Kızlar yarın sabah kızım kasık fıtığı ameliyatına giriyor dualarınıza çok ihtiyacımız var.Nolur herşey yolunda gitsin bebeğim sağlıkla kurtulsun şu fıtıktan.

Kızlar yarın sabah kızım kasık fıtığı ameliyatına giriyor dualarınıza çok ihtiyacımız var.Nolur herşey yolunda gitsin bebeğim sağlıkla kurtulsun şu fıtıktan.

iinnnşallahh her şey çok iyi geçer canım. Allah yardımcınız olsn.. dualarımız seninle..

ayy benimde göğsümün teki büyük teki küçük aynen benimde kıyafetlerim üzerimde emanet gibi duruyor aynanın karşısına geçmek bile istemiyorum hele kaç gündür hamile pantolunumu giyiyordum dün gittim bir tane yeni pantolon aldım hiç biri olmuyor ve ben bu gidişle ötekilerin içine giremiycem çünkü halen hamilelikten kalma on kilo var üzerimde 14 kilo zayıfladım ama 24 kilo ile hamileliği tamamlayınca böyle oluyor ve burda herkesin derdi aynı o yüzden herkes birbirini çok iyi anlıyor iyiki varsınız kızlar hele birde ben gurbette olunca herşeyi sizinle paylaşıyorum

Son düzenleme:

allahım hayırlısıyla bebeğini korusun inşallah hemencecik iyileşir dualarımız kızın ve seninle canım

iyi haberlerle döneceğinize şüphem yok canım allah kolaylık versin kızına :)))

allah yardımcınız olsun cnm,inş. ii geçer,herşey yolunda gider de kurtulursunuz....

ay cnm sanki benim aklımı okumuş gibisin,aynen senin gibiyim ben de..ne aynanın karşısına geçesim gelio,ne de üzerime kıyafet oluyo...hala hamile pantalonumu giyiyordum ben de dün yeni bi pantalon aldım ama yine siyah..artık siyah giymek istemiyorum..o kadar mağaza gezdim kendime hiç bişey yakıştırp alamadım,bir tek pantalon ve bir body le geri döndüm(şişmanlık ne kötü yaa kendimi çok kötü hissettim dün bişey bulamayınca...benim de hala 10 kilo duruyo 44 beden olmuşum yaa inanamadım((

sağol canım.benim oğlum çok emmiyor zaten sütüm yok diye ama yine deneyeyim.hem belki ıhlamur süt de yapar sanırım öyle yazmışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…