- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
hayır canım kulakta ateş ölçer var onu uzaktan kovaya tutup ölçüyorumcanım şu ateşölçerimi sokuyosun
suya sokuluomu bunlarr
emzirirken sütüm bitmiyor halecim ama benimkinin ağzı açık hep meme istiyor babasının kucağında bile emmeye çalışıyor eşimin göğsünüben hep emziriyorum sütümün bittiği öğünde mama veriyorum yani mama verdiğimde emzirmiyorum.Onuda kutunun üstedki haftasına göre yapıyorum.Eğer emzirirken sütüm bittiyse çok emdiyse 60 lık yapıyorum az emdiyse 90 lık
wewell var canım kulaktan ateşölçer onulaben suyun sıcaklığı kzızlötesi ateş ölçerle ölçülüyor diye biliyorum seda banyo içinde dereceler var civalı ondanda olabilir
anladım çiçek sağol canımyani 1 öğünde şuan en az 90 ml almsı lazım seninkinin canım
slm kızlar gecmişe bakamadım
ankara bugun de soğuk artık ısınsın havalar yaa
kızımı uyuttum onun çamaşırlarını atmıştım makineye bitinceye kadar bakiim size dedim
fatmacım tarif için saol tabii asıl sahibi meleocuma da teşekkürler hemen deniycem köstebegi
melocum benim kız da emzirdikten sonra duruyo memede oynuyo bende doydu die çekiyorum sonra dediğin gibi elini felan emio aranıyo tkrar veriyorum mmeyi agzında tutuyo emmio ama sütüm var sıkıyorum geliyo memeden ben emme istegine baglıyorum emzik verdim artık doymamasından degildir bence
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var sol göğsüm dünden beri aşırı şiş emzirirken çok şiddetli ağrıyo ucu çatladı ve kırmızılaşmaya başladı. sanırım mastit oluyo ne yapmam lazım sütümü sağıp boşaltıyorum ama tam boşalmıyo ne önerirsiniz antibiyotik kullanan var mı varsa adı neydi? bebeğe zarar verecek diye korkuyorum
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var sol göğsüm dünden beri aşırı şiş emzirirken çok şiddetli ağrıyo ucu çatladı ve kırmızılaşmaya başladı. sanırım mastit oluyo ne yapmam lazım sütümü sağıp boşaltıyorum ama tam boşalmıyo ne önerirsiniz antibiyotik kullanan var mı varsa adı neydi? bebeğe zarar verecek diye korkuyorum
Kızlar bence de yaptırın rota virüsü aşısını.
Şu an aşı takviminde degil. Çünkü pahalı bir aşı.Daha önce pnömokok aşısı da öyleydi.
Bakın size ne anlatacagım. Pnömokok aşısı da aynı rota virüsü aşısı gibi oglum bebekken yeni çıkmıştı. O zamanlar da onun hakkında bir sürü şey söylendi.Bir çok doktor yaptırmama taraftarıydı. Biz de yaptırmadık. O zamanlar onun da fiyatı 150 tl idi. Her neyse aradan 1 yıl geçti oglumda sürekli tekrarlayan orta kulak iltihabı... Tabi ben hemen fark ettim. 15 aylıktı anne diyen çocuk, neni demeye televizyonun sesini açmaya başladı. Çocuk doktorumuz artık kullanılan antibiyotiğin iğnelerin haddi hesabı olmamasına karşın çocuk iyileşmeyince KBB ye götürün dedi. Her gün doktordaydık neredeyse. KBB doktorumuzun ilk sordugu şey pnömokok aşısını yaptırmış mıydınız oldu. Hayır dedik. teşhisi koydu. Sonuç geniz eti ve %20 işitme kaybı acil ameliyat dedi. Ve oglum ertesi gün oglum geniz etinden ameliyat oldu ve her iki kulagına tüp takıldı. Ameliyattan 1 hafta sonra çocuk şakır şakır cümleye kurmaya başladı.
Ve kbb doktorumuz en az 1 doz da olsa aşıyı yaptırın dedi. Çok şükür sorun yaşamadık o zamandan bu yana.
Rota virüsü aşısı da şu an böyle. Doktorlarda görüş farklılıgı var. Göreceksiniz 1-2 yıla kalmaz o da aşı takvimine alınacak. Demişti dersiniz.
Buse benim oglumdu canım rota virüsüne yakalanan. Çok çektik. İnşallah hiç bir çocuk yakalanmaz...
selam hanımlar nasılsınız kaç gündür giremedim emir gündüz nerdeyse hep uyanık uyuduğu zamanda ikimiz uzanıp kolumda yatıyor yarım saat filan sonra yine cin gibi bakıyor ortalığa dün yine çapadaydık geçen hafta yapılan tahlillerimizi aldık bi kısmına geçen hafta başka bi doktor baakıp protein eksik demişti dün kendi doktoru baktı hiç bişeyi yok dedi proteinle ilgili ama başka tahliller istedi dün 3 tüp kan daha verdi kuzum çok ağladııı yinee onun dışında 2 aylık olduk şükür ama bugün aşılamız vardı aşıda çok ağladı az değil 1 kolundan 2 bacakların 3 iğne battı çıktı kuzumun minik vücuduna evdede hiç uyumadı hep ağladı calpol verdim keesmedi şimdide fitil yaptım azıcık uyudu şimdi uyanmaya çalışıyor kuzum 2 gündür neler çekti yaaa
pompa var sağıyorum ama ağlayarak sağıyorum çok feci acıyor. sen antibiyotik kullanmışmıydın?canım bende aynı durumdaydım halada devam ediyo yaram geçmedi ve mastiti oldum pompan yoksa hemen al ve sürekli o göğsünü ılık suda duş aldıktan sonra boşalt yoksaki sıtma gibi titireme gelir ben öyle olmuştum
elinede sağabilirsin çok geçmiş olsun inşallah geçer
Genel cerrahi bölümü bakıyor canım,bendede var onlardan 6 tane,geçmiş olsun
ÖLÇÜYO SEDACIM BEN YOĞURDU FALAN BUNLA MAYALIYORUM ARTIK
melocum ateş ölçere cevap vermişsin bişi daha sorucam kızılötesi varmı onun benimkide ondanda yaklaştırınca ölçüyomuu
ya ben alıyodum aslında banyo için derece dükkanda arkasını okudum işte suya sokun ölçün ama her ihtimale karşı mutlaka dirseğinizlede ölçün yazıyodulan dedim dirseğimle ölçtükten sonra seni niye alayımm almadımm.
selam hanımlar nasılsınız kaç gündür giremedim emir gündüz nerdeyse hep uyanık uyuduğu zamanda ikimiz uzanıp kolumda yatıyor yarım saat filan sonra yine cin gibi bakıyor ortalığa dün yine çapadaydık geçen hafta yapılan tahlillerimizi aldık bi kısmına geçen hafta başka bi doktor baakıp protein eksik demişti dün kendi doktoru baktı hiç bişeyi yok dedi proteinle ilgili ama başka tahliller istedi dün 3 tüp kan daha verdi kuzum çok ağladııı yinee onun dışında 2 aylık olduk şükür ama bugün aşılamız vardı aşıda çok ağladı az değil 1 kolundan 2 bacakların 3 iğne battı çıktı kuzumun minik vücuduna evdede hiç uyumadı hep ağladı calpol verdim keesmedi şimdide fitil yaptım azıcık uyudu şimdi uyanmaya çalışıyor kuzum 2 gündür neler çekti yaaa
kızlar birde fitil verdiğinizi yazıyorsunuz arada sevim de yazmış fitil ne verdi doktor ve ne için
saol sanım inş diğerleride temiz çıkarsevimcim diger tahlillerde de umarım bişi çıkmaz protein eksikligi olmamasına sevindim canım
seda bende de uyku süt yapıyo ama gündüz uyuyamıyom maalesef bizim dr da rota yı yaptırın dedi
canım benimm kıyamam ona ben yaa.öff evet bu 5li aşı var 2. ayda.daha şimdiden tasası çöktü banada.ateş yapabilir demişti doktor.inşallah hafif atlatırlar
protein mevzu temiz çıkmış sevindim ee doktordan doktora değişiyo yanii baksana inşallah diğer testlerinizde temiz çıkarr
pompa var sağıyorum ama ağlayarak sağıyorum çok feci acıyor. sen antibiyotik kullanmışmıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?