walla çok fark etmicektir bence.. kesin bişi bilmiyorum..
ama doğal olanı çocuun emmesi yüzyıllardır böyle çoğalmıştır herhalde..
ama emmiyorsa da hiç bişi yapmamaktan çok daha iyidir sağmak..
valla alocum haklısın,bende memelerdeki eski süt yeni süt terimlerini buradan duydum,tam boşaltılması az boşaltılması falan,ne acaip şeyler var,bebek bu biraz emer uyur,uyanır tekrar ister,zaten emdikçede süt üretimi devam eder,sütün eskisi yenisimi var anlamadım valla
selam kızlar...nasılsınız...ben pek iyi sayılmam...aslında dün çok çok kötüydümde şimdi biraz toparladım...neyse ablam geldi almanyadan yegenimle...bu yüz den yazamıyorum kaç gündür...kötü olmamın sebebi ise yağmur... geçen gün kuzum çok ağladı çok ağladı annem yıkamayı teklif etti sakinleşir diye...neyse cümbür cemaat yıkadık ben yaglamaya geçtim...bi baktım kasığında bi şişlik...korktum..hemen hastaneye götürdük ablamla...ultrason falan filan bi tarafta 9mm bi tarafta8mm iki taraflı kasık fığı varmış kuzumda...nasıl üzüldüm nasıl ağladım anlatamam size...tam tıkandım.. dr cuma gününe ameliyat yapalım dedi...bi hoş oldum..pazartesi yüzüm gözüm şiş ağlamakla geçti anlıycanız...sonra düşündüm...ağlarsam sütüm kesilir diye korktum...ağlamayı kestim..kendimi ve milleti sakinleştirmeye başladım...herkes benden beter.. köşelerde ağlıyolar......neyse yarın gitcez anestesiciyi görcez...kan falan alırlar kesin...bana dua edin sabır dileyin nolur...inşallah kuzum sağ sağlim atlatır...benden esirgemeyin dualarınızı... cuma ameliyatımızda özellikle dua ederseniz sevinirim.. görüşürüz...kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...
kızlar göğsümde misket büyüklüğünde kitle var dr.a gideceğim ama hangi bölüm bakıyo
selam kızlar...nasılsınız...ben pek iyi sayılmam...aslında dün çok çok kötüydümde şimdi biraz toparladım...neyse ablam geldi almanyadan yegenimle...bu yüz den yazamıyorum kaç gündür...kötü olmamın sebebi ise yağmur... geçen gün kuzum çok ağladı çok ağladı annem yıkamayı teklif etti sakinleşir diye...neyse cümbür cemaat yıkadık ben yaglamaya geçtim...bi baktım kasığında bi şişlik...korktum..hemen hastaneye götürdük ablamla...ultrason falan filan bi tarafta 9mm bi tarafta8mm iki taraflı kasık fığı varmış kuzumda...nasıl üzüldüm nasıl ağladım anlatamam size...tam tıkandım.. dr cuma gününe ameliyat yapalım dedi...bi hoş oldum..pazartesi yüzüm gözüm şiş ağlamakla geçti anlıycanız...sonra düşündüm...ağlarsam sütüm kesilir diye korktum...ağlamayı kestim..kendimi ve milleti sakinleştirmeye başladım...herkes benden beter.. köşelerde ağlıyolar......neyse yarın gitcez anestesiciyi görcez...kan falan alırlar kesin...bana dua edin sabır dileyin nolur...inşallah kuzum sağ sağlim atlatır...benden esirgemeyin dualarınızı... cuma ameliyatımızda özellikle dua ederseniz sevinirim.. görüşürüz...kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...
köstebek şeklini versin diye...büyük kap
streçde kek kaba yapışmasın ters çavirince düzgün çıksın diye
fatmacım muhteşem di mi ben de çok seviyorum ,beğenmene sevindim afiyet olsun
faygen çok geçmiş olsun canımselam kızlar...nasılsınız...ben pek iyi sayılmam...aslında dün çok çok kötüydümde şimdi biraz toparladım...neyse ablam geldi almanyadan yegenimle...bu yüz den yazamıyorum kaç gündür...kötü olmamın sebebi ise yağmur... geçen gün kuzum çok ağladı çok ağladı annem yıkamayı teklif etti sakinleşir diye...neyse cümbür cemaat yıkadık ben yaglamaya geçtim...bi baktım kasığında bi şişlik...korktum..hemen hastaneye götürdük ablamla...ultrason falan filan bi tarafta 9mm bi tarafta8mm iki taraflı kasık fığı varmış kuzumda...nasıl üzüldüm nasıl ağladım anlatamam size...tam tıkandım.. dr cuma gününe ameliyat yapalım dedi...bi hoş oldum..pazartesi yüzüm gözüm şiş ağlamakla geçti anlıycanız...sonra düşündüm...ağlarsam sütüm kesilir diye korktum...ağlamayı kestim..kendimi ve milleti sakinleştirmeye başladım...herkes benden beter.. köşelerde ağlıyolar......neyse yarın gitcez anestesiciyi görcez...kan falan alırlar kesin...bana dua edin sabır dileyin nolur...inşallah kuzum sağ sağlim atlatır...benden esirgemeyin dualarınızı... cuma ameliyatımızda özellikle dua ederseniz sevinirim.. görüşürüz...kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...
yaa ben köstebek pastayı tam anlamadım streç folyo mu seriyoruz altına neden komposto kabı kullanıyoruz
Günaydın. Dün aşımızı olamadık. eşim aradı araba arızalanmış, epey de sinirlenmiş çünkü daha önce arızalandıgında bir daha arıza çıkarırsa satacagım demiş kendikendine. Ben de saglık ocagını aradım bugün gelemeyecegiz yarın gelsek olur mu diye. Aşılar sadece salı günleri geliyormuş. Haftaya salıya kaldık.Sorun olmaz degil mi dedim yok dedi.
Akşam da eşim netten araba bakıp duruyordu. :))Bakalım artık kızım ugurlu geldi :)
Mesajı çok bölük pörçük yazdım gibi geldi ama çok uykusuzum.
Bencede haklısın süt memede eskiyosa Sağip dondurucuya atılan süt eskimezmi.en iyisi memede durması benim bazen birikiyo ağrı yapiyo ama masajla falan idare ediyorum iste.valla alocum haklısın,bende memelerdeki eski süt yeni süt terimlerini buradan duydum,tam boşaltılması az boşaltılması falan,ne acaip şeyler var,bebek bu biraz emer uyur,uyanır tekrar ister,zaten emdikçede süt üretimi devam eder,sütün eskisi yenisimi var anlamadım valla
Bende de oluyo canım aynı seyler gece yarısı niye bu kadar uyudu diye bisey mı oldu diye kalkıp kalkıp bakıyorum nefesini kontrol ediyorum yanağına dokunuyorum tepki verecek mı diye ayağını gidikliyorum daha neler neler.annelik bu olsa gerek.kızlar dün gece oğlum beni çok korkuttu saat 12 gibi uyuttum yatırdım yatağına saat 4,5 gibi mızırdndı emzirdim tekrar yatırdım 5 gibi sonra bi kusma sesi geldi sanki kalktım baktım bişey yok kusmamışta,o ses gelene kadar inliyordu sonra iniltisi kesildi birden bende uykuya daldı heralde dedim.her gece 4-5 saatlik uykunun ardından 2 saat daha uyurdu ama o iki saat hep iniltiler ve mızırtılarla geçerdi devamlı sallardım.dün gece o sesten sonra hiç inlemedi,bende yattım ama devamlı uyanıyorum ama alışkın olduğum için yarım saate bir uyanıp dinliyorum uyanır gibi olursa sallayacağım.sabah saat 8 di gözümü açtığımda hemen beşiğe doğru baktım bizimki gece nasıl yatırdıysam hala öyle ne gak ne guk.sonra içime korku düştü çünkü 2.uykuyu hiç bu kadar uzun ve sessiz uyumadı doğduğu günden beri,sonra burnuna parmağımı dyadım anlayamadım nefes alıp vermediğini kalp hareketlerine baktım yine fark edemiyorum,sonra elini kaldırdım lap aşağıya düştü sarstım ııı yok,sonra bir bağırtı emirhannnn diye kayınvalidem soluğu yanımda aldı.çocukta sıçradı tabi,nye uğradığını şaşırdı kuzum ama nasıl kötü oldum elim ayağım boşaldı.kızlar vallahi annelik çok zormuş,hem güzel hem zor allahım yavrularımızı korusun,valla iyişce piskopat oldum geceleri kalkıp kalkıp nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum,bir benmi böyleyim sizdede varmı yoksa böyle durumlar.
arkadaşlar
bebek arabası alıcaz artık
bakıyorum sürekli araştırıyorum.
pierre cardin enigma 2020 modelini görüp beğenmiştim ama kk da yürürken tekerleklere ayaklarının çarptığını söyleyenler olmuş
gidip deneme şansım da olmadı bu açıdan değerlendirme yapmam için..
bu arada bir arkadaşım bugün bana şunu dedi
arabada oto koltuğu kullanıyoruz ya evden de hatta o koltukta uyur vaziyette çıkarıyoruz çocuğu
işte orda uyurken çocuğu ondan alığ başka arabaya koyunca uyanıyor zor oluyor dedi
Bende pierre cardin almayı düşünüyorum ama dediğin modeli görmedim ya link varsa yazarmisin?
ne alırsan al ama kullandıın araba koltuğunu en az 1 yıl kullanacaksın o koltuğu üstüne koyabileceğin bi araba al dedi..
artık ben de ona göre bişi seçicem sanırım.. sizlerle de paylaşiiim dedimm:)
Bunu yazmazsam çatlarım
Dün itibariyle sezonu açtık biz
Korktugum gibi olmadı
günaydın hanımlar nasılsnız?
benim kızım bütün gece mıymıyladı...ne sıkıntısı varsa...bi de eşim sinir etti gece gece...
dün bütün gün mahvoldum zaten uyumadı sürekli mızıldandı gecede aynı öyle devam etti...emmek istiyo sürekli emerken uyuyo yatırınca boncuk boncuk bakınıo...neyse yine böyle emdi yatırdım yatağına 5 dakka sonra başladı iyice mızmızlanmaya kalkmadım ben bilerek çünkü biliyorum eşim kızının ağlamasına dayanamıcak kalkcak ki öyle oldu...aldı kucağına biraz dolaştırdı sevdi falan....sonra bana seslendi hadi kalksana diyee bende sinirr oldum...o yüzden tüm gece yattım arada kalktım emzirdim altını değiştirdim verdim kucağına....
kucağına şimdi baba kız uyuyorlar...bende misafirlerime tatlı yapıyorum arada size bakayım dedim...
melocum köstebek pastanı en kısa zamanda deniycem....inş becerebilirim...çok pratik bi tarif
hem mama hem süt veren arkadaşlara sorayım
nasıl karar verdiniz bazen bende kızımın doymadığını düşünüyorum
doktor mu dedi ve süt mama oranını neye göre ayarladınız?
ayyy yazdıklarının adını ben bile bilmiyorum çok ilginç ne olacak büyüyünce acaba makine mühendisi geldi direk aklıma
bu arada bizde herşeye izin verdik mutfakta misafir odasında çoook kırıldı eşyamız ama keşfetti öürendi artık ne zararlı ne değil kendisi biliyor
aşıya gitmeden önce calpol vermek akıllıca canım bende öyle yapayım bidahakine
şimdiden asya hanıma geçmiş olsun adınada hayranım bu arada çok severim Asya ismini çook :)
ayhhh hayırlıı olsunnn
darısı bekleyenlerin başınaa
aradaki süre uzadıkça valla korkuda oluyo sankii.
hayırlı olsuuunnnnn :} ben jübilemi isticem kocamdan rahatım be böyleee :}
ayyy hayırlı olsun benimkide habire gün sayıyo
günaydın kızlarrr
kızım hazır uyurken evi süpürüp bulaşıkları yıkayıp geleyim sonra kalıyor
evet gerçekten çok güzel ve çok kolay artık hep yaparım:)))
faygen çok geçmiş olsun canım
büyük salata kasesi kullandım ben bombeli olsun diye
evet bizede hemşiremiz sadece salı günleri geliyor aşı dedi
asya kızımız 1 hafta daha bekleyecek
ya ben çok inanıyorum şu söze bebek kısmetiyle doğuyor derler doğru gerçekten
bizde değiştirmeyi düşünüyoruz arabayı hadi hayırlısı
tebriklerben çok korkuyorum ve utanıyorum yaklaşık 10 ay olduuuuu
hem mama hem süt veren arkadaşlara sorayım
nasıl karar verdiniz bazen bende kızımın doymadığını düşünüyorum
doktor mu dedi ve süt mama oranını neye göre ayarladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?