kızlar dün gece oğlum beni çok korkuttu saat 12 gibi uyuttum yatırdım yatağına saat 4,5 gibi mızırdndı emzirdim tekrar yatırdım 5 gibi sonra bi kusma sesi geldi sanki kalktım baktım bişey yok kusmamışta,o ses gelene kadar inliyordu sonra iniltisi kesildi birden bende uykuya daldı heralde dedim.her gece 4-5 saatlik uykunun ardından 2 saat daha uyurdu ama o iki saat hep iniltiler ve mızırtılarla geçerdi devamlı sallardım.dün gece o sesten sonra hiç inlemedi,bende yattım ama devamlı uyanıyorum ama alışkın olduğum için yarım saate bir uyanıp dinliyorum uyanır gibi olursa sallayacağım.sabah saat 8 di gözümü açtığımda hemen beşiğe doğru baktım bizimki gece nasıl yatırdıysam hala öyle ne gak ne guk.sonra içime korku düştü çünkü 2.uykuyu hiç bu kadar uzun ve sessiz uyumadı doğduğu günden beri,sonra burnuna parmağımı dyadım anlayamadım nefes alıp vermediğini kalp hareketlerine baktım yine fark edemiyorum,sonra elini kaldırdım lap aşağıya düştü sarstım ııı yok,sonra bir bağırtı emirhannnn diye kayınvalidem soluğu yanımda aldı.çocukta sıçradı tabi,nye uğradığını şaşırdı kuzum ama nasıl kötü oldum elim ayağım boşaldı.kızlar vallahi annelik çok zormuş,hem güzel hem zor allahım yavrularımızı korusun,valla iyişce piskopat oldum geceleri kalkıp kalkıp nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum,bir benmi böyleyim sizdede varmı yoksa böyle durumlar.