benimkide dr brown un biberonu emziğide yeni doğan emziği yani sallasanda damlamıyor çekmesi lazım.yani anne memesi gibi
böylelikle mememi bırakmıyor normal emzik olsa bol bol gelir ve memeni emdiğinde biberondaki gibi gelmeyince sinirlenir emmez.
kızlar sokol diye bi şurup var yağ gibi bişi.sindirime karışmadan direk kalın bağırsağa geçiyormuş. yarım çay kaşığı verdim kızıma ertesi gün her bezi kakalıydı nerdeyse.kaka sorunu olanlara tavsiye ederim
bizde bugün apartman gününe gittik canım oğluşumla,çocuk gezmek istiyormuşta haberimiz yokmuş gıkı çıkmadı maşallahselam kızlar
güne gittik bugün apartmanda.ayy ev biraz soğuktu bizim ev onlarınkinin yanında hamam hamam.oğlumu sardım sarmaladım kucağımda uyudu sıcak sıcak
komşularım pek sevdiler oğlumuu.
ev sahibi bize pasta yumurta verdii.un sürdü yüzümüzeee
elbise giydimm ayy hiç doğum yapmamış gibisin ne güzel zayıflamışsın dediler acayipp moral olduuu.
saçıma fön çektim makyaj falan yaptımm biraz kendimi iyi hissettim valla
öğlen oğlum emdikten sonra kalanı sağdımm 50 cc çıktı tek göğüsten diğerini sağmadım uyanacak gibiydi emsin diye.
ama pompa beni delirtti.chicko nun manuel pompası.çok zorlanıyorumm.ama göğsümü boşalltmazsam yeni süt olmaz diyede korkuyorum bazı akşamlar sıkıntı oluyor.şu madela nın elektrikli pompasından alasım var.ne kadardı bide en ucuz nerde bulabiliirim burda çok kullanan var siz bilirsiniz
bende bugün şunu farkettim size sorayım dedim. bende doktor brown kullanıyorum hem geniş var hem dar bir de chicco var. chicco normal anti kolik değil. ama chiccoyla verdiğimde 3 ölçek içerken dr brownla verdiğimde ancak 2 ölçek içiyor. çekişi zor olduğu için yoruluyor mu acaba? biz 2 haftalıkken hastanede kalmıştık daha o zamanlar 2.5 ölçek içerdi şimdi 2 ölçeği zor bitiriyor artması gerekirken azaldı yani.. acaba chiccoya dönüş mü yapsam şu an beslenmeleri önemli ne de olsa
sağolun kızlarrr.çokda bişi diilmiş bugün alayımm.gece hırıldadı durdu dün banyo yaparken azcık çıktı burnundan demekki var gözükmüyo ama.rahatsız etmesn
ya fatmacım bu mama iyiymişş.valla ben aptamil almıştımm koca kutuu ziyan olduu atacam şimdii.1 aymış süresii.parasında değilim ama yazık yanii.
yaa bende sağmıyorum göğsümü hiçç benim pompa manuell öfff bide göğüs uçlarım acayip acıyo sağıncaaa.aslında emdikten sonra kalanı sağsam iyi olacak ama işteee.
canım ne güzel o şurubu verdikten sonra her zaman yapıyormu kızın ne kadar sürede bir yapıyordu kızın doktorunmu önerdi şurubu
canım zaten benim kızım göğsümü hiç tutmadı doğduğundan beri biz hep biberon kullanıyoruz.. ama dediğim gibi dr brown un çekişi zor olduğu için onunla daha az içiyor chiccoyla daha fazla.. artık 40 günlük oldu 60cc çok az gibime geliyor ama yoruluyor sanırım çekerken. bende ilemedim ne yapsam
canım zaten benim kızım göğsümü hiç tutmadı doğduğundan beri biz hep biberon kullanıyoruz.. ama dediğim gibi dr brown un çekişi zor olduğu için onunla daha az içiyor chiccoyla daha fazla.. artık 40 günlük oldu 60cc çok az gibime geliyor ama yoruluyor sanırım çekerken. bende ilemedim ne yapsam
arkadaslar bi konuda fikrinizi almak istiyorum kızımın cuma günü kırkı cıkıyor kırkından sonra oyun istiyor diyorlar bende ilgisini cekebilecek gelişimine yardımcı olacak oyuncaklar istiyorum ama kararsız kaldım oyun halısımı alsam yoksa üste oyuncakları olan müzikli ana kucagımı?yoksa o oyuncakları tek tek mi alsam?yardımcı olun bu haftasonu annemlerin yanına gidecegim kalmaya gitmeden almak istiyorum
Canım 60 cc çok az gerçi kaç saate bi yediği de öenmli 2 saate bi içiyosa tamam ama 3-4 saateyse az en az 90 içmeli ki bizim bulunduğumzu haftaya göre 120 cc içiyo bebekler benimkide öyle 120 den aşağı doymuyo ama 4 saatte bir içiyo benimki.Hadi bebekten bebeğe fark olur ama en azından 90 içir bence.
Hepsiburada.com : Playgro Toy Box Çıngıraklı Zebra Aktivasyon Oyuncağı | Anne / Bebek / Çocuk
ben bunu aldım canım ilk oyuncagımız olsun diye çok güzel ama daha ilgilenmiyo bizim hanım 3 duyusuna da hitap edip geliştiriyomuş
Uploaded with ImageShack.us
Hepsiburada.com : Playgro Toy Box Çıngıraklı Zebra Aktivasyon Oyuncağı | Anne / Bebek / Çocuk
ben bunu aldım canım ilk oyuncagımız olsun diye çok güzel ama daha ilgilenmiyo bizim hanım 3 duyusuna da hitap edip geliştiriyomuş
Uploaded with ImageShack.us
:))) bizde de var cnm aynısından :) yarı kırkında gittiğimiz arkadaşım almış hediye olarak :)
tesekkür ederim canım güzelmiş bu netten mi aldın sen?evde cıngırak gibi basit plastik birsey var eşimin ögrencisi getirdi onu sallayı a cok heyecanlanıyor ellerini falan kaldırıyor bundanda öyle sesler cıkıyor mu?
kizlar parise giden oldumuuuuu ?
bende korkuyorum yaa napcazzz
kızlar melocumun verdigi pasta tarifini bende istiyorum :84: geçmişe bakamadım zahmet olcak ama
bu köstebek pasta
bimden
pastaban
cici bebe
kremşanti 2 paket
komposto kasesine(köstebek şekilli kap büyükçe) sera serip kekin birini şekerli sütle ıslatıp koyuyorum
içine
2kremşantiyi 2b<rdak sütle çırpıp
cicibebeleri kırıp
fındık vs.ve damla çikolata karıştırıp
koyuyorum
en üste de kalan keki ıslatıp kapatıyorum buzdolabında bekletip
üzerine çikolatalı sos döküyorum
yapması yazmasından daha kolay oluyor.10 kişilik falanda çıkıyor canım
-----------------
buda mikrodalga browni 7 dakikada hazır
•1 su bardağı süt
•1,5 su bardağı şeker
•1 su bardağı sıvıyağ
•4 yemek kaşığı kakao
•3 adet yumurta
•1,5 su bardağı un
•1 paket kabartmatozu
•1 paket vanilya
Hazırlanışı
1.Yumurta ve şeker iyice çırpılır.
2.Yağ ilave edilir.
3.Süt eklenir.
4.Kakao ve vanilya katılıp, çırpılır.
5.Kakaolu karışımdan 2 su bardağı bir kenara ayrılır.
6.Kalan karışıma un ve kabartma tozu karıştırılır.
7.Yağlanan kalıba hamur konulur.
8.Mikrodalga fırında 650 watt’ta 7 dakikada brownie pişirilir.
9.Kek sıcakken kesilip ayrılan kakaolu karışım üzerine dökülür.
köstebek pastayı yiyoruz şuan mükemmelll olmuşşş
tesekkürler melocuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?