saol fatmacm 4 kere değilmi
ben gazı oldugunun anladığım zamn veriyorum yada çok huysuz ve uykusuzsa
kızlar burda bi arkadaş elma rendeli yoğurtlu vs kereviz salatası tarifi vermişti süt artırıyormuş hatırlayan yada evinde yapan varmı???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol fatmacm 4 kere değilmi
kızlar burda bi arkadaş elma rendeli yoğurtlu vs kereviz salatası tarifi vermişti süt artırıyormuş hatırlayan yada evinde yapan varmı???
ayy uyumuyoo bu bıdık yaa yarın misafirim varrrrrrr
ayy uyumuyoo bu bıdık yaa yarın misafirim varrrrrrr
canım ben önceden de yapardım ama elma koymuyorum kerevizi rendeliyosun yogurtla karıştırıysun içine de ceviz ufalıyosun ben mayonezde koyuyorum
başardımmmmm:))))
bişey sorcam..bebişlerinizin başında yada yüzünde böyle pıtırcık pıtırcık sivilce benzeri şeyler var mıııı..benim paşam çok saçlı maşallahhh..başına dokunmaya korkuyodum bıngıldağından ötürüüü..gazını çıkarırken saçlarını okşuyodumm..bi baktım saçların arasında sivilce benzeri oluşumlarrr...alına yakın bölgedee...anne sütü sürcemmm ama bu nedirki şimdiiiii??
gazını çıkarıyo canım ama ne sıkıntısı var anlamadımgazı vardır karnına ve ayaklarına saç kurutmayla masaj yap gazını çıkar dalar
emzik vermiyorum canım ben....bi kaç kere denedik çok zorlayınca alıo ama ben vermek istemiyorumm aşırı huysuzlanmadıkça...canım ben mutfaga yanıma koyup aspiratörü açıyorum uyuyo emzik almıyo mu
rahat oluyo mu bende düşüyorum ama kararsızımm bi de bebek arabasında tavsiye edebileceğiniz model marka var mıbizim bebek arabamız çubukta yazlık evdeydi kimse de gidip getirmedi hala ve bizz o yüzden gezmeye avm ye felan gidemiyoruz kızımda agırlaştı kucakta zor oluyo kanguru vardı 3. ayda kullunın demişti aldıgımız yer dedim artık bugun ona koyup akşam çıkalım ama yinede içim rahat etmedi bugun denedim ayaklar çok ayrı gibi kalça çıkıklıgı yapar mı die araştırdım megerse 1. aydan sonra dr.lar tavsiye ediyomuş anneye çok yakın oldugu için dr.ların videolarını izledim biraz yorucu oluyo ama çok büyük kolaylık
bizimde oldu hergün banyo yapıyıoruz yok artık
bizim bebek arabamız çubukta yazlık evdeydi kimse de gidip getirmedi hala ve bizz o yüzden gezmeye avm ye felan gidemiyoruz kızımda agırlaştı kucakta zor oluyo kanguru vardı 3. ayda kullunın demişti aldıgımız yer dedim artık bugun ona koyup akşam çıkalım ama yinede içim rahat etmedi bugun denedim ayaklar çok ayrı gibi kalça çıkıklıgı yapar mı die araştırdım megerse 1. aydan sonra dr.lar tavsiye ediyomuş anneye çok yakın oldugu için dr.ların videolarını izledim biraz yorucu oluyo ama çok büyük kolaylık
rahat oluyo mu bende düşüyorum ama kararsızımm bi de bebek arabasında tavsiye edebileceğiniz model marka var mı
rahat oluyo mu bende düşüyorum ama kararsızımm bi de bebek arabasında tavsiye edebileceğiniz model marka var mı
ben üşütürüm korkusuyla 2 günde bir yıkıyodumm..annem gittikten sonrada dahada bir panikle suya sokup çıkarmaya başlaıdmm..annem gibi özenemedim yani:)))
geçiyorsa sıkıntı etmiyeyimm:)içimi rahatlattın canım saoll:)
kanguruyu kullanabiliyormuyuzzz??ben de seninle aynı korkuyu yaşıyodumm çok uafak daha diyee..bugun 1 aylık olduk..eşim ne zaman kanguruyu kullanacam diyee çıkdırıyoo...bu habere sevinecek:)gerçi 40 çıkana kadar çok zor durumda kalmadığım sürece çıkarmıycam oğlumuuu..
çok saol canım gerçekten çok güzel açıklamışsınnn bii bakalım almamız lazım artıkkcnm kızlar yazmış ama ben de kızların tarifini yapıyorum.yani kerevizleri rendeleyip ayrı bi yerde yoğurt,mayonez,sarımsak karışımını hazırlayıp üzerine döküyorum.sonra da ceviz serpiyorum üzerine
biz kanz ın bi modelini aldık ama kullanınca anladım ki 4 tekerleğinin de 360 derce dönmesi lazım.bizimkinin sadece ön tekerlekleri 360derce dönüyodu ama bebek bize doğru olsun diye yönü değiştirince ön tekerleklerin manevra kabiliyeti olmadıgı için sürmek zor oldu çok.bi mağaza da pierre cardin in enigma modelini görmüştüm.pahalı geldi almadık ama yılın arabası seçilmiş zaten çook kullanışlı.aliminyum bikere yani çok hafif.katlaması kolay ve az yer kaplıyodu.ayrıca 4 tekerleği de dönüyodu.almadıysan bi düşün derim cnm :)
saol canım...canım ben bugun evde denedim içinde uyudu hatta bende çamaşır serdim evi topladım rahat ama uzun süre olursa sırt ve bele agırlık yapar die düşünüyorum tabii ki en iisi yatabilen bebek arabası bizimkinin modelini bilmiyorum ama baby2go baston hem hafif hemde uygun
canım eşin tutsun sen de yıka bebişi biz ööle yapıyoruz bi de küvet süngerini kesinlikle tavsiye ediyorum çok rahat oluyo tek başına bile yıkanır yani
kanguru içinde google da aradım bi 1.aydan sonra hiiç olumsuz bişi yazmıyo hatta kalça çıkıklığı tedavisi için çok uygunmuş ben şimdi çıkarsak ne giydircem die düşünyorum uyku tulumu almamıştım :44:
selam kızlarr
ben artık oğlumla başbaşayımm
annem evine döndüü..oğlumla yanlızlık koymadıda annemin gitmesi koydu..düşünmemek istiyorum ağlayasım geliyoo az olan sütüm tamamen kesilir korkusuyla düşünmemeye çalışıyorummm
sizede baya uzak kaldımm..şimdi oğlum uyuyoo bugun 27 günlük olduk..tickerı değiştirmmem lazımm..
dün ilk defa kendim yıkadım onuuu..eşiminde yardımlarıyla tabee..ama bir suya sokup çıkarıyım mantığıylaa..acemiliğimi atana kadarrrr:))
canım ben önceden de yapardım ama elma koymuyorum kerevizi rendeliyosun yogurtla karıştırıysun içine de ceviz ufalıyosun ben mayonezde koyuyorum
fatmacım ben de aynen böyle yapıyorum sarımsaklı yoğurt ceviz ve mayonezli
hayırlı olsun evridiki fatma valla bnmki de gün sayıyo.hatta o 40ını sayıyodu ama ben senn yazını okuyunca 60 gün yasakmış dedim.olurmu öyle şey yaa dedi yarın doktoruma gidicem kontrol için bakalım o ne dicek :) ama ben de korkuyom kızlar yaa
adam şok olmuştur 20 gün daha bekleyecek
korkma canım korkulacak kadar değil eee doğumdanda korkuyoduk bak hepimiz doğurduk bitti gitti
bu arada dr un cevabını bizimlede paylaş canım belki seninki 40 gün der bellimi olur
tarif için tesekkürler buı arada
çok saol canım gerçekten çok güzel açıklamışsınnn bii bakalım almamız lazım artıkk
...
bişi diil cnm bu arada MKT nin söylediği gibi tam yatabilen olmalı.ama zaten bebek arabalarının hemen hemen hepsi tam yatabiliyo.baston pusetlerde yok o özellik sadece.aslında baston pusetler de kullanışlı ama çift yönlü olmadıkları için hiç düşünmedim ben.