2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aaa ciddi misin ya.şaşırdım valla ben çok beğenmiştim oysa. ama dedıgım gıbı kullanmadan anlasılmıyo. ama sana tavsiyem çift yönlü ve dört tekerlegı donebılen al.tecrubeyle sabit :) bu arada ben de esımle gıdıyom heryere.ve bız de avm lerde kullanıyoruz şimdilik :)

bi de o konunun linkini versene bana da ???

sağol canım hemen denicem..

arkadaslar bi konuda fikrinizi almak istiyorum kızımın cuma günü kırkı cıkıyor kırkından sonra oyun istiyor diyorlar bende ilgisini cekebilecek gelişimine yardımcı olacak oyuncaklar istiyorum ama kararsız kaldım oyun halısımı alsam yoksa üste oyuncakları olan müzikli ana kucagımı?yoksa o oyuncakları tek tek mi alsam?yardımcı olun bu haftasonu annemlerin yanına gidecegim kalmaya gitmeden almak istiyorum

kizlar parise giden oldumuuuuu ?

bende korkuyorum yaa napcazzz

canım ben baby to go proton aldım baston hem tam yatıyor hem de çift yönlü çok memnunum hafif de ayrıca

canım ben baby to go proton aldım baston hem tam yatıyor hem de çift yönlü çok memnunum hafif de ayrıca

ona da bakmıştık sanırım biz.onun da sadece ön tekerlekleri 360 derece dönüyo dimi canım? bizimki kanz ama sizinkinin hemen hemen aynısı :) sadece sertifikası vardı kumaş ve boyasının sağlıklı olduguna antı kanserojen olduguna dair sırf o yüzden kanz aldık.yoksa renkleri bile aynıydı baby2go ile (tabi aynı modelden bahsediyosak :)

merhaba kızlar
oğluma ne zaman biberon versem hep genzine kaçırıyo dik te tutuyorum dün ödüm koptu kuş gibi hafifledi bayılır gibi oldu

merhaba kızlar
oğluma ne zaman biberon versem hep genzine kaçırıyo dik te tutuyorum dün ödüm koptu kuş gibi hafifledi bayılır gibi oldu
bizde de 4 tane biberon var ama sadece dr.brown ı sevdi bence değiştirmeyi dene..diğerlerinde aynı şey oldu ama onun içinde hava sistemi falan farklı
cnm bizim arabamız bu :)))

Eki Görüntüle 165682

baktığımız da buydu sanırım

Eki Görüntüle 165683

evet canım o

selam kızlar

güne gittik bugün apartmanda.ayy ev biraz soğuktu bizim ev onlarınkinin yanında hamam hamam.oğlumu sardım sarmaladım kucağımda uyudu sıcak sıcak
komşularım pek sevdiler oğlumuu.
ev sahibi bize pasta yumurta verdii.un sürdü yüzümüzeee

elbise giydimm ayy hiç doğum yapmamış gibisin ne güzel zayıflamışsın dediler acayipp moral olduuu.
saçıma fön çektim makyaj falan yaptımm biraz kendimi iyi hissettim valla

öğlen oğlum emdikten sonra kalanı sağdımm 50 cc çıktı tek göğüsten diğerini sağmadım uyanacak gibiydi emsin diye.
ama pompa beni delirtti.chicko nun manuel pompası.çok zorlanıyorumm.ama göğsümü boşalltmazsam yeni süt olmaz diyede korkuyorum bazı akşamlar sıkıntı oluyor.şu madela nın elektrikli pompasından alasım var.ne kadardı bide en ucuz nerde bulabiliirim burda çok kullanan var siz bilirsiniz

merhaba kızlar

bende bugün şunu farkettim size sorayım dedim. bende doktor brown kullanıyorum hem geniş var hem dar bir de chicco var. chicco normal anti kolik değil. ama chiccoyla verdiğimde 3 ölçek içerken dr brownla verdiğimde ancak 2 ölçek içiyor. çekişi zor olduğu için yoruluyor mu acaba? biz 2 haftalıkken hastanede kalmıştık daha o zamanlar 2.5 ölçek içerdi şimdi 2 ölçeği zor bitiriyor artması gerekirken azaldı yani.. acaba chiccoya dönüş mü yapsam şu an beslenmeleri önemli ne de olsa

merhaba kızlar

canım hangi biberonu kullanıyorsun bilmiyorum,ben ilk bebedor almıstım cam diye cok hızlı aktıgı için kızım içemedi genzine kactı dr brown aldım damla damla akıyor kızım rahat içiyor dene istersen

merhaba kızlar böyle arada giriyorum ama özlüyorum buradaki muhabbetleri
hepinizi çok merak ediyorum geçmişide tam detaylı okuyamadım bebişler son sürat büyüyorlar
bizimki 3 aylık oldu kızlar artık kocaman oldu çok tatlı büyüdükçe daha da tatlı oluyor
daha dikkatli bakmaya başladı gülücükler atıyor aguluyor daha bir düzene girdi hayatımız
btütün sıkıntılar aynı demekki kızlar benim kuzumunda kaka problemi var en fazla 6 gün yapmadı ama kabız değil genelde çoğu bebek aynı sıkıntıyı yaşıyor anladığım kadarıyla
benimki hem beni emiyor hemde mama yiyor böyle devasm ediyoruz

benimkide dr brown un biberonu emziğide yeni doğan emziği yani sallasanda damlamıyor çekmesi lazım.yani anne memesi gibi
böylelikle mememi bırakmıyor normal emzik olsa bol bol gelir ve memeni emdiğinde biberondaki gibi gelmeyince sinirlenir emmez
.

kızlar sokol diye bi şurup var yağ gibi bişi.sindirime karışmadan direk kalın bağırsağa geçiyormuş. yarım çay kaşığı verdim kızıma ertesi gün her bezi kakalıydı nerdeyse.kaka sorunu olanlara tavsiye ederim

kızlar faceden bebişlerinizin fotolarına bakıyorum çok güzeller maşallah ama niclerinizi bliyorum adlarınızı bilmiyorum çoğunuzun ama hepsi o kadar tatlılarki maşallah bu arada çaglayan girmiyormu nasıl haberi olan varmı

Selam kızlar. Bizim kız uyandı emdi ve de her akşam olduğu gibi uyumadı. Emzikle tutuyorum.

Bebek arabasından bahsetmişsiniz. Bebek arabasının hafif olmasına bir de aracın bagajına sığmasına dikkat edin. Yenidoğanlar için tam yatması lazım dediğiniz gibi.

Bizim model de bu
PİERRE CARDİN V 2080 POWER ALİMİNYUM İKİ YÖNLÜ BEBEK ARABASI PEMBE

Daha kullanmadık inş memnun kalırım. 6.5 kg 4 tekerin hepsi dönüyor. Tek elle kapanabiliyormuş. Diğer bebek arabaları 8-10 kg falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…