- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
canım şimdi senin dediğin modeli araştırdım nette bizim kulupte bi konu var hiç memnun olmadıklarını yazmışlar...kişiden kişiye değişiyo herhalde...bize avmde,parkta,piknikte kullanabilceğimiz bişi lazım genlde arabyla gidiyoruz...bben yalnız eşim olmadan çıkmm bi yere nasıl bişi almak lazım bilemedim
aaa ciddi misin ya.şaşırdım valla ben çok beğenmiştim oysa. ama dedıgım gıbı kullanmadan anlasılmıyo. ama sana tavsiyem çift yönlü ve dört tekerlegı donebılen al.tecrubeyle sabit :) bu arada ben de esımle gıdıyom heryere.ve bız de avm lerde kullanıyoruz şimdilik :)
bi de o konunun linkini versene bana da ???
yapalım yaa havalar ısınsa bi
canım biraz üşütmüşündür belki 1 yemek kaşıgı bala 1 cay kaşıgı zencefil karıştır üzerine de 2-3 damla limon günde 3-4 kez ye böyle hem bogaz agrısına hem de öksürüge birebir geçmiş olsun
bu arada bizim 40 mız çıkalı oldu baya ama ben hazır hissetmiyom kendimi eşim de saolsun 1 hafta kadar müsade etti ama bakalım acaip korkuyorum :18:
bişi diil cnm bu arada MKT nin söylediği gibi tam yatabilen olmalı.ama zaten bebek arabalarının hemen hemen hepsi tam yatabiliyo.baston pusetlerde yok o özellik sadece.aslında baston pusetler de kullanışlı ama çift yönlü olmadıkları için hiç düşünmedim ben.
canım ben baby to go proton aldım baston hem tam yatıyor hem de çift yönlü çok memnunum hafif de ayrıca
bizde de 4 tane biberon var ama sadece dr.brown ı sevdi bence değiştirmeyi dene..diğerlerinde aynı şey oldu ama onun içinde hava sistemi falan farklımerhaba kızlar
oğluma ne zaman biberon versem hep genzine kaçırıyo dik te tutuyorum dün ödüm koptu kuş gibi hafifledi bayılır gibi oldu
merhaba kızlar
oğluma ne zaman biberon versem hep genzine kaçırıyo dik te tutuyorum dün ödüm koptu kuş gibi hafifledi bayılır gibi oldu
merhaba kızlar
bende bugün şunu farkettim size sorayım dedim. bende doktor brown kullanıyorum hem geniş var hem dar bir de chicco var. chicco normal anti kolik değil. ama chiccoyla verdiğimde 3 ölçek içerken dr brownla verdiğimde ancak 2 ölçek içiyor. çekişi zor olduğu için yoruluyor mu acaba? biz 2 haftalıkken hastanede kalmıştık daha o zamanlar 2.5 ölçek içerdi şimdi 2 ölçeği zor bitiriyor artması gerekirken azaldı yani.. acaba chiccoya dönüş mü yapsam şu an beslenmeleri önemli ne de olsa
yaşasınnnnnnnnnnnn yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn kızım kaka yapıyorrrrrrrr etrafı bi kokuttuki sormayın,sonunda oh bee,ben rahatladım onun yerine valla:))) eşim kokudan boğulacak öksürüyor:))) kızımın içinde ölü ölmüş deyip duruyor,ee kolaymı 5 günn bu boru değil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?