• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlarrr.çokda bişi diilmiş bugün alayımm.gece hırıldadı durdu dün banyo yaparken azcık çıktı burnundan demekki var gözükmüyo ama.rahatsız etmesn

ya fatmacım bu mama iyiymişş.valla ben aptamil almıştımm koca kutuu ziyan olduu atacam şimdii.1 aymış süresii.parasında değilim ama yazık yanii.

yaa bende sağmıyorum göğsümü hiçç benim pompa manuell öfff bide göğüs uçlarım acayip acıyo sağıncaaa.aslında emdikten sonra kalanı sağsam iyi olacak ama işteee.

yakında olsak ben alırdım mamayı:1:

kızlar okuyun isterseniz aşağıda bebekler için uyku saatleri tablosu var bizimkiler günde en az 15 saat uyumalıymış nerdeeee
Şşşt, uyuyorlar! - prima.com.tr

ben düzenli sağmıyorum ama sağdığım zaman bir göğsümden bazen 20ml bazen 40ml çıkıyor
ne ka az demi:1: i

Cnm benim ilk zamanlaarda bir göğsümden 50-60 falan çıkardı. Dün sağdım 30 anca çıktı. Birde yüksek ayarda çektim. Bazen kızım az mı doyuyor diye düşünüyorum. Günde 4-5 kaka yapıyorsa doyuyor demekmiş. Yarın ebeye sorucam eskiden daha fazlaydı şimdi az diye. Bebeğim eskiye oranla az mı kilo almış bakalım.

ayyy cannnııımmm inanki senin kadar sevindim desem tüylerim diken diken oldu okurken
bir annenin o güzel duyguyu hissedememesi çok kötü bir durum
sen hep yazardın benimki beni emmiyor diye benim içim giderdi ya çok sevindim anlatamammm
bide mevlütünüz hayırlı olsun Allahım düğününü görmeyide nasip etsin inşallah

sedacım günaydın canım
serum fizyolojik 18,5 canım bildiğim kadarıylada devlet ödemiyor zaten
boşuna gitme sağlık ocağına burdaki diğer arkadaşlarada sor ama ben öyle hatırlıyorum yani
mama içinse küçük boyunu al derim ben bebelac var hem uygun fiyatı hemde milupanın yan ürünü
aşağıya bak 7 tl bebelac kullanmazsan atarsın içinde acımaz hem
Bebelac 1 Biberon Maması 250gr - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Amin Canım Amin Cümlemizinkinin Mürvetini Sağlıklı Ömrünü Mutluluklarını Görmeyi Nasip Etsin Allah..Bi Yanım Hep Eksikti Herkes Tüh Tüh Vah Vah Dedikçe Kendimi Eksik Yarım Anne Gibi Görüyordum,Neyseki Bitti..Gece Göğsümde Uyuyakaldı Ya Gözlerim Doldu Valla Bu duyguyu Tadamadan Ölseydim Gözüm Açık Gidermiş, Şükürler Olsun Bunu da Yaşattı Allahım Bana..

Cnm benim ilk zamanlaarda bir göğsümden 50-60 falan çıkardı. Dün sağdım 30 anca çıktı. Birde yüksek ayarda çektim. Bazen kızım az mı doyuyor diye düşünüyorum. Günde 4-5 kaka yapıyorsa doyuyor demekmiş. Yarın ebeye sorucam eskiden daha fazlaydı şimdi az diye. Bebeğim eskiye oranla az mı kilo almış bakalım.

canım günde 4-5 kaka nedemek yaa yok canım o günde 4-5 altını ıslatma yani idrar bizim kız günde 1 kez yapıyo kaka kilo alımı iise canım sütün yetiyodur sen üzme kendini hem bebek doymuyosa zır zır aglar içini ferah tut sonra daha da azalır sütün

paradise gözünaydın canım ben çok üzülyordum durumuna kızımı emzirirken aklıma geliyodun hep veee şimdi çooook sevindim :62: :64: mevldünüzü de allah kabul etsin canım

canım dr yazmıyor yazsa da sgk odemiyo onu bize dr okyanus-deniz suyu önerdi sterimar aldık 20 tl

saol canım ya aramız 20 dak her haftasonu görüşürüz ama bu sfer ben dayanamadım yaa bi de ilk torun hiç bişi bilmlyo bebek bakmakla ilgili altını bile degiştiremez bide konuşuyo :33: benim çocugun da maaşallahı var yani bu doyuramadıgm haliyse :9: hiç takmıyorum benim içim rahat da salaklıgına kıl oluyorum iişte :47:

Çok Sağol Canım Allah Razı Olsun.. Dualarla Uslandı Benim Velet :}

yakında olsak ben alırdım mamayı:1:

kızlar okuyun isterseniz aşağıda bebekler için uyku saatleri tablosu var bizimkiler günde en az 15 saat uyumalıymış nerdeeee
Şşşt, uyuyorlar! - prima.com.tr

ahh canım valla öyle düşündüm etrafımda arkadaşlarımda mama kullanan varmı diyee verecektimm ama yokk.
bebelac alayım ben en iyisi hem az hem ucuz evde mama bulunsun istiyorum böyle arada krizi tutuyooo ozaaman kurtarıcı oluyoo.en azından kendimi çaresiz hissetmiyorum

dün bide sürekli emdiği için gazıda oldu.iki çay kaşığı rezene verdimm.sonra çıkardı gazını çok şükürrr.ama akşam boyunca bağırdı durduu.

ahhh nerdeee 15 saat uyumuyodur benimki yaaa
bi tek geceleri iyi uyuyo ya 2-5 yada 3-6 da kalkıyo 2 kere yanii.ayy dur maşallahh diyim yaaa
bu bebeklere annenin nazarı çok değiyo ben onu anladım

dün kucağımda hem emiyodu hemde gaz çıkarıyoduu ağzından ve poposundan.ayy dedim ne güzel kendi işini kendi hallediyo çok seviyom böyle olunca dedim.haayy demez olaydıımmmm 1 saat sonra bi başladıı gazını çıkaramadı uyumadıı sancılandı durduu.
sevmicem bida dedim yaaa anne nazarıı değiyomuşşş gördümm

Günaydın herkese. Ben de 6'dan bu yana ayaktayım. Bugün aşımız var. Gitmeden Asya'ya calpol verecegim.

Bir de arkadaşlar Seda ve Fatma yazmışken aklma geldi. Oglumda 4. aydan sonra sütüm azaldıgı için günde 1 kere mama veriyordum. Önce aptamil aldık. Çocuk bir gazlandı anlatamam.Sabahı zor ettik. Ertesi gün bebelac aldık onu hem sevdi hem de gaz yapmamıştı.

Aklınızda olsun.

Fatmaaaaaa benim oglum da senin kızın gibi tam bir hiperaktif. Hiç durmaz. Ama biz küçüklüğünden bu yana kendisine zarar vermeyecek şekilde her şeyle oynamasına vs. izin verdik. Hala da öyle. Bir de ne bileyim kolay ikna olabilen bir çocuk. Dikkatini hemen başka tarafa çekeriz biz. Zaten hiç oyuncakla falan oynamadı dogdugundan bu yana. Hep alet,makina, tornavida, matkap ne bileyim bir şeyleri bozup, çıkarayım tekrar yapayım derdinde. Hala öyle. Daha 1.5 yaşındayken arabanın kaputunu açtırır tek tek bu ne diye sorardı. Bir gün hiç unutmuyorum eşim nöbetçi. 2 yaşında o zaman. Benden buat mı herneyse ondan istiyor. Ben de ne oldugunu bilmiyorum. O ne annecim diyorum buat istiyom diyip duruyor.Eşimi arayıp sordum Kaan buat diyor ne o diye. Meger evlerde elektirik tesisatını kapatmak için küçük yuvarlak kapaklar olur ya. Oymuş. Düşün ki adını bile bilmiyorum ben :) Bir gün de distiribitör kapagı istemişti. :)

Onun tek sevdiği yer practiker. :) Ordan matkap, ışıldak, şartel, sigorta kapağı, alet çantası vs alır. Onun oyuncakları onlar. Tabi bu arada ev çöplüğe dönmüş durumda. Attırmıyorda. Cattelim yere düştü bozuldu. Atılacak, ben tamir ederim diyor attırmıyor. Tek tek her parçayı inceleyip söküyor, sonra hiç bir ayrıntıyı atlamadan geri takıyor. İşte böyle. Biraz farklı bir çocuk. O nedenle biz dediğim gibi kendisine zarar vermeyecek şekilde her şeyle oynamasına izin verdik. Tabi evde kırılmayan, dökülmeyen bir şey yok :)

Neyse uzun yazdım :)

Manikcim geçmiş olsun canım.Sıkma canını. En kötüsü bununla kalsın...

Şenaycım Emre Paşanın damatlıgını da görürsünüz inşallah. Hayırlı olsun :)

Paradise Allah kabul etsin canım.

Uyku işini sormuşsunuz. Ben de gece uyanmazsa uyandırmıyorum. Çünkü oglumda 3 aylık olana kadar 2 saate bir emzirmeye kalkardım. Alıştı, 5 yaşına girecek hala saat başı uyanır :)

O nedenle ellemiyorum valla uyusun da büyüsün :)

Son düzenleme:
Melocum bu arada tarifin için teşekkürler. Ben köstebek pastayı çok severim. Sık sık da yaparım. Ama hazır kekle yapmadım hiç.

Bir de ben keki bardakla kesip minik minik birer ponsiyonluk yapıyorum. Hazır kekle denesem yine olur mu acaba? :)

Canım 40'ı çıktıktan sonra kaka sayısı azalır. doymuyor diye düşünme...

sen bebek seni emdikten sonramı sağıyorsun 30 çıkıyor
ben uyanmayıpta göğsüm dolunca sağıyorum 30ml anca
artık bebekler büyüyor çok içiyor sütü az gibi gelmesi normal ama doymasa basar yaygarayı bizimkini bi, görsen memeyle nasıl ağlayarak kavga ediyor doymayınca

ahh canım valla öyle düşündüm etrafımda arkadaşlarımda mama kullanan varmı diyee verecektimm ama yokk.
bebelac alayım ben en iyisi hem az hem ucuz evde mama bulunsun istiyorum böyle arada krizi tutuyooo ozaaman kurtarıcı oluyoo.en azından kendimi çaresiz hissetmiyorum

dün bide sürekli emdiği için gazıda oldu.iki çay kaşığı rezene verdimm.sonra çıkardı gazını çok şükürrr.ama akşam boyunca bağırdı durduu.

ahhh nerdeee 15 saat uyumuyodur benimki yaaa
bi tek geceleri iyi uyuyo ya 2-5 yada 3-6 da kalkıyo 2 kere yanii.ayy dur maşallahh diyim yaaa
bu bebeklere annenin nazarı çok değiyo ben onu anladım

dün kucağımda hem emiyodu hemde gaz çıkarıyoduu ağzından ve poposundan.ayy dedim ne güzel kendi işini kendi hallediyo çok seviyom böyle olunca dedim.haayy demez olaydıımmmm 1 saat sonra bi başladıı gazını çıkaramadı uyumadıı sancılandı durduu.
sevmicem bida dedim yaaa anne nazarıı değiyomuşşş gördümm

annem hep der zaten en cok annesiyle babasının nazarı değermiş diye

Günaydın herkese. Ben de 6'dan bu yana ayaktayım. Bugün aşımız var. Gitmeden Asya'ya calpol verecegim.

Bir de arkadaşlar Seda ve Fatma yazmışken aklma geldi. Oglumda 4. aydan sonra sütüm azaldıgı için günde 1 kere mama veriyordum. Önce aptamil aldık. Çocuk bir gazlandı anlatamam.Sabahı zor ettik. Ertesi gün bebelac aldık onu hem sevdi hem de gaz yapmamıştı.

Aklınızda olsun.

Fatmaaaaaa benim oglum da senin kızın gibi tam bir hiperaktif. Hiç durmaz. Ama biz küçüklüğünden bu yana kendisine zarar vermeyecek şekilde her şeyle oynamasına vs. izin verdik. Hala da öyle. Bir de ne bileyim kolay ikna olabilen bir çocuk. Dikkatini hemen başka tarafa çekeriz biz. Zaten hiç oyuncakla falan oynamadı dogdugundan bu yana. Hep alet,makina, tornavida, matkap ne bileyim bir şeyleri bozup, çıkarayım tekrar yapayım derdinde. Hala öyle. Daha 1.5 yaşındayken arabanın kaputunu açtırır tek tek bu ne diye sorardı. Bir gün hiç unutmuyorum eşim nöbetçi. 2 yaşında o zaman. Benden buat mı herneyse ondan istiyor. Ben de ne oldugunu bilmiyorum. O ne annecim diyorum buat istiyom diyip duruyor.Eşimi arayıp sordum Kaan buat diyor ne o diye. Meger evlerde elektirik tesisatını kapatmak için küçük yuvarlak kapaklar olur ya. Oymuş. Düşün ki adını bile bilmiyorum ben :) Bir gün de distiribitör kapagı istemişti. :)

Onun tek sevdiği yer practiker. :) Ordan matkap, ışıldak, şartel, sigorta kapağı, alet çantası vs alır. Onun oyuncakları onlar. Tabi bu arada ev çöplüğe dönmüş durumda. Attırmıyorda. Cattelim yere düştü bozuldu. Atılacak, ben tamir ederim diyor attırmıyor. Tek tek her parçayı inceleyip söküyor, sonra hiç bir ayrıntıyı atlamadan geri takıyor. İşte böyle. Biraz farklı bir çocuk. O nedenle biz dediğim gibi kendisine zarar vermeyecek şekilde her şeyle oynamasına izin verdik. Tabi evde kırılmayan, dökülmeyen bir şey yok :)

Neyse uzun yazdım :)

Manikcim geçmiş olsun canım.Sıkma canını. En kötüsü bununla kalsın...

ayyy yazdıklarının adını ben bile bilmiyorum çok ilginç ne olacak büyüyünce acaba makine mühendisi geldi direk aklıma
bu arada bizde herşeye izin verdik mutfakta misafir odasında çoook kırıldı eşyamız ama keşfetti öürendi artık ne zararlı ne değil kendisi biliyor
aşıya gitmeden önce calpol vermek akıllıca canım bende öyle yapayım bidahakine
şimdiden asya hanıma geçmiş olsun adınada hayranım bu arada çok severim Asya ismini çook :)

sabah kalktığımda Ankaraya lapa lapa kar yağıyordu

ayy yanlışmı görüyorum acaba dedim bi aara.şimdi durduu.bahar geldi havalar güzelleşecek diye beklerken karı görmek pek hoş olmadı.ayyyhhhh üşüdümmü neee :37:

ahahaha kız körolma emiiiii :1:
al bendende o kadar valla.nerde hamilelikteki ben nerdeee şimdiki beennn...sanırım uykusuzluk yorgunlukk vs vs etkiliyoo.

tabi canım geceleri hem oğluna hem babasına yetemem şuan biri fedakarlık etsin o da babası olsun :} şaka bi yana da annem de sürekli dürtüyor bak bu durumda hamile kalmak çok daha kolay oluyor spiral taktıralım falan ayy bi o kalmıştı dert etmediğim o da oldu hayırlı olsun :}

dün akşam eşime sinir oldummmm

belki gerildim oğlum ondanmı durmadı diyorum bide

kaç zamandır eşime markete gidelim alışveriş merkezine gidelim kayınvalideme gidelim diye bissürü seçenek sunuyorum.oğlanıda alıp azda olsa hava alalım istiyorum..ama kendisi hep bi bahane yok hava soğuk yok hasta olur yok şu olur bu olur gitmedi hiç(avmleri hiç sevmezzz)

dünde bi arkadaşın doğum günü var yarın dedimm.çok severiz onu

benimkide atladı hemen yarın meteyide alıp onlara gidelim diyee.
benim şalterler attı tabii(normalde gidelim çok isterim canıma minnet severimde mesele o değil.
kendi canı istediğinde hiç soğuk moğuk farketmiyo ama ben o kadar şey söyledim hep bi bahanee.
tabi sinirlendim yaaa farketti hemen.bahaneside avm leri sevmiomuşş başı ağrıyomuş orda falan filan.

gitmem ben dedim sırf sinirimden.akiam boyunca sırnaştı durdu ama ben bikere sinirlendimm.ya bazı konularda çok bencil oluyoo.sinir oldumm

Back