2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizimde kırkımız yarın çıkıyor,seninle aynı günmü yaptık doğumları,kızlarımız aynı gün doğdu sanırım,11 şubatta doğum yaptım ben saat 10:50 de

ben 2 gün önce babyjem diye bir markanın termosunu aldım civilimden 8 saat aynı sıcaklıkta tutuyormud bugun denemek için su koydum evde içine tutacakmı diye baya sıcak tuttu termos biberonlar cok kullanıslı olmuyor dedi orda calısan bayan içi cammıs kırılabilir dedi benim aldıgım celik

kızlar bu arada çok acil birşey soracağım bebeğim 20 günlük bir öğünde kaç cc mama veriyorsunuz önce beni emiyo doymayınca ağlıyo bende 60 cc mama veriyorum doymuyormu acaba???

yaşasınnnnnnnnnnnn yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn kızım kaka yapıyorrrrrrrr etrafı bi kokuttuki sormayın,sonunda oh bee,ben rahatladım onun yerine valla:))) eşim kokudan boğulacak öksürüyor:))) kızımın içinde ölü ölmüş deyip duruyor,ee kolaymı 5 günn bu boru değil:)

gözünüz aydın :)) rahatlasın yavrucak azcık yazık ya 5 gün büyük adam olsa mafolur sıkıntıdan...

gözünüz aydın :)) rahatlasın yavrucak azcık yazık ya 5 gün büyük adam olsa mafolur sıkıntıdan...

:) sağol canım ya,kıvranıyodu yavrum günlerdir,bezini tıka basa doldurmuş,inşallah tekrarlamaz bu durum,bu arada başına gelene çok güldüm,sütümüz olsun diye neler yapmıyoruz dimi,birde herkesi dinler olduk,sanki herkes iyisini biliyormuş gibi,sen yinede çorba ve hoşavdan vazgeçme,en azından bildiğimiz yöntemler

bu arada kızım uyudu:) okadar yorulduki yüzünün ifadesi değişmişti,günlerdir huzursuz olma sebebide buymuş,günah yavruma yaa :S

Günaydın kızlar

Arzuh söylediğin iyi oldu. Civilime bi bakayım. En kısa zamanda almam şart.Dışarı çıkma vakti geldi.

Kızlar bu arada benim akıntım azalmıştı baya son 2-3 gündür artmaya başladı lohusa sonunda adet mi oluyoruz ki anlamadım.????

kızlar bu arada çok acil birşey soracağım bebeğim 20 günlük bir öğünde kaç cc mama veriyorsunuz önce beni emiyo doymayınca ağlıyo bende 60 cc mama veriyorum doymuyormu acaba???

Canım belki gazdan dolayı ağlıyordur. Ya da sadece emmek istiyor olabilir. Benim kız da doymuyor sanmıştım öteki göğsümü veriyordum. Aradan 15-20 dk geçince kusuyordu. Normalde kusması yok fazla yediği zaman kusuyor. Bi dene bakalım mamayı verdikten sonra kusacak mı? Yalancı emzik aldık kızıma böylelikle daha rahat. Ama karnı aç oldu mu emziği atıyor

Sütünü sağan arkadaşlarım. Bir göğsünüzden ne kadar süt çıkıyor.

Benim ilk zamanlar daha fazlaydı sütüm şimdi azaldı. Göğüslerim taş gibi oluyordu şimdi olmuyor. Sanırım beslenmeme dikkat etmiyorum.

günaydın bayanlar
sonunda gitti kayınvalidemler ayyy şuracıkta oturuyolar 5 gün kaldılar yaaa kalsınlar tamam ama kızımı bi bana vermediler en sonunda dayanamdım akşam ben onu emzireyim die kaptım kucagından kapandım odaya kucak kucaga uyumuşuz kızımda beni özlemiş uyanmadı 4 saat şimdide kucagımda uyudu bırakamadım offf bi de sacma sacma yorumları var kadının beni zıvanadan cıkarıyo çocugumada salak sacma seyler söyluyo yok sana kısmet bulcam,sen evlencen şçyle böyle yapcan die daha neler neler bide düşman etcek bize bunlar seni tutamıyo ,bunlar sana bakamıyo mu ,annen doyuramadı mı ,uytamadı mı ,aglama bak ben burdayım yaaa sen kimsin çocugum senin yanında huzur bulcak annesimisin sen onun için alelade birisisn ayyy cinlerim tepeme cıktııı
ohh gittiler de rahatladım haftaya da gelmesinler bi zahmet bi sürü program yaptım gelmesinler die

Günaydın kızlar
5.30 dan beri ayaktayım
kocişi ve eylülü okullarına yolladım bebişi uyuttum
daha şimdi kahvaltı yapabildim
çamaşır atmıştım onlar asılacak dün akşamın bulaşığı var alışkanlık oldu bulaşıkları sabah bırakmak
sonrada melocumun tarifinden yapacağım
bugün biraz kendimede bakayım azcık giyinip saçımı falan tarayayım istiyorum
ben kaçar sonra okumaya gelirim

mapuci gözünaydın canım bebeğin sonunda kakasını yapabilmiş uzman tv de seyrettim rekor 21 günmüş kaka yapamamada bebeklerde sıkça görülen bir durummuş
2 ay önce bir kaka için bu kadar sevineceğini söyleseler gülerdin değilmi

feeble okurken ben yoruldum Allah kolaylık versin

sedacım bizim bebişte banyo vaktini geçirdikmi anlıyor galibabi huzursuzluk anlatamam banyo yapınca oohhh bi rahat

evridiki bizde çok kızmıyoruz fazlada kısıtlamıyoruz Eylülü aslında özgür ve kendine güvenli yetiştirmeye çalışıyoruz
ama yeri gelince sesimi yükseltiyorum ben
herşeyi yapamayacağını ve bazı şeylerin cezası oldugunu anlamalı
yazık sonra okula gidince bütün öğretmenler kızıp bağıracak hatta vuracak bazıları çocuk şoka girer öyle değilmi
ay hiç kızmadan nasıl çocuk büyütülür aklım ermiyor benim
yada sizin çocuklar çok uslu
bizimki acayip yaaa erkek çocuğu mübarek

Günaydın Güzel Annecikler,

Bayadır Giremiyorum Mevlüt Temizlik Falan Vardı Geçmişi Okıyım Dedim de Geçmiş Gitmiş Okuyamadım 30 Sayfayı :}

Valla Bugün Çok Mutluyum Kızlar Öyle Böyle Değil, Dün 30 Günlük Olduk Aile Hekimine Gittik Hepatit-B Aşısını Olduk..

Hemşire Ablalar Oğlumun Emmediğini Duyunca Çok Kızdılar Alıştırma Biberona Emer O Diye Sonra Emzirmeme Yardım Ettiler Bizimki Kıyameti Kopardı Ordakiler de Pes Etti Yok Anam Bu İnatçı Allah Sabır Versin Dediler :}

Ama Dene Mutlaka Emecektir Dediler Yok Emmez Benim İnat Dedim Ama Eve Geldim Pes Etmedim Ağladı Bağırdı Kıpkırmızı Oldu Ama İnat Ettim Silokon Uöla Silikon Uçsuz Her Türlü Denedim Ve Sonuç Evet Artık Benim Oğlum da Emiyor Dün Gece Sadece Beni Emdi O Emdikçe İçimin Yağları Eridi Sanki Kurtuldum O Pompadan Artık OĞlum Emiyor Beni Göğsümde Uyuyakalıyor 1 Ay Gecikmeli de Olsa Ben de Tattım O Duyguyu Şükürler Olsun..

Emmeyen Çocuğunuz Varsa Pes Etmeyin Bana Hep Derlerdi Pes Etme Emzir Dene Yok Diyordum OlmazBizimki İnat Diyordum Ama Onun Bile İnadını Kırdım {eee o inatsa ben de inadım nerden geldiğini unutmasın }

öyle işte bugün keyfim yerinde gerçi kociş tarafından biraz sorunluyum ama neyse keyfimi bozmıcam bugün..

mevlüdümüzü de yaptık oğluma smkonini çok yakıştı teyzeleri damat gibi oldu..

ve işte bugün 31. gün zaman nasıl geçiyor bazen çok olmuş gibi bazen ne çabuk geçti diyorum.. garip bişey..

havalar düzelsin artık da rahat rahat giyinelim, evlatlarımızı alıp dışarı çıkalım temiz hava alalım bol bol uyusunlar..

dayanamadım yine de geçmişe göz gezdiriyim bakiim neler olmuş :}} ne dedikodular var

ayy bi de şifayı kaptım galiba burnum akıyor boğazım yanıyor öksürüyorum ne yapsamki gece pastil içtim ama yok hala yanıyor özellikle geceleri oluyor.

Son düzenleme:
günaydın kızlar

dün akşam yine oğlum uyumadı gündüz mis gibi uyudu ama akşam 6 dan 12 ye kadar uyumadı.emdi emdi emdi eee süt bittiii.bırakmadıki süt dolsunn.en sonunda 11 buçukta mama verdim 30 cc.onunda hepsini içemeden uyudu kaldıı

yaa kızlar mamamızında süresi doldu.yenisini alıcam ama ne önerirsiniz yokmu şöyle açıldıktan sonra son kullanma tarihi 2-3 ay olan.valla koca kutu ziyan oldu topu topu 4 kere kullandık yazık günahh valla

bide sanırım burnumuz hırıldıyoo yaa o kadar minikki gözükmüyoo ama tıkalı galiba aspiratör çekmiyo serum fizyolojik alayım diyorum kaç lira bilen varmıı.öyle ucuz bişise alayım bugün değilse yarın sağlık ocağına gitcem orda yazdırırım diorum

ben düzenli sağmıyorum ama sağdığım zaman bir göğsümden bazen 20ml bazen 40ml çıkıyor
ne ka az demi

gözünaydınmı diyeyim ozman
ay gülmekten öldüm plan yaptın haa
sana bakamıyolarmı doyuramıyomu lafınada kıl oldum tabii

günaydıun canım özlemişim valla sizleri ve bebişlerinizin hikayelerini biz de serum fizyolojik alık burun hırıldıyor babası gibi horluyor 15 tlye içinde 10 tane var canım.. adı da tonimer..

ayy mamayı sorma bizim de günümüz doluyor artık yarısına bile gelmedik ki yazık oldu :S

günaydın canım
bazılarında 40 çıkarcıkmaz adet olunabiliyo adet kanı gibyse adet olmuşundur
ben arada sagıyorum ağrı yapıyo bazen ama ben kızım emdikten sonra kalanları sagıyorum canım azalması normal çünkü bebegin büyüyo ve daha cok emiyo sende bol bol sıvı takviyesi yap canım azaldı yetmicek diye sakın düşünme ilerde daha da cok emcek

ayyy cannnııımmm inanki senin kadar sevindim desem tüylerim diken diken oldu okurken
bir annenin o güzel duyguyu hissedememesi çok kötü bir durum
sen hep yazardın benimki beni emmiyor diye benim içim giderdi ya çok sevindim anlatamammm
bide mevlütünüz hayırlı olsun Allahım düğününü görmeyide nasip etsin inşallah

sedacım günaydın canım
serum fizyolojik 18,5 canım bildiğim kadarıylada devlet ödemiyor zaten
boşuna gitme sağlık ocağına burdaki diğer arkadaşlarada sor ama ben öyle hatırlıyorum yani
mama içinse küçük boyunu al derim ben bebelac var hem uygun fiyatı hemde milupanın yan ürünü
aşağıya bak 7 tl bebelac kullanmazsan atarsın içinde acımaz hem
Bebelac 1 Biberon Maması 250gr - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

sağolun kızlarrr.çokda bişi diilmiş bugün alayımm.gece hırıldadı durdu dün banyo yaparken azcık çıktı burnundan demekki var gözükmüyo ama.rahatsız etmesn

ya fatmacım bu mama iyiymişş.valla ben aptamil almıştımm koca kutuu ziyan olduu atacam şimdii.1 aymış süresii.parasında değilim ama yazık yanii.

yaa bende sağmıyorum göğsümü hiçç benim pompa manuell öfff bide göğüs uçlarım acayip acıyo sağıncaaa.aslında emdikten sonra kalanı sağsam iyi olacak ama işteee.

paradise gözünaydın canım ben çok üzülyordum durumuna kızımı emzirirken aklıma geliyodun hep veee şimdi çooook sevindim mevldünüzü de allah kabul etsin canım

canım dr yazmıyor yazsa da sgk odemiyo onu bize dr okyanus-deniz suyu önerdi sterimar aldık 20 tl

gözünaydınmı diyeyim ozman
ay gülmekten öldüm plan yaptın haa
sana bakamıyolarmı doyuramıyomu lafınada kıl oldum tabii

saol canım ya aramız 20 dak her haftasonu görüşürüz ama bu sfer ben dayanamadım yaa bi de ilk torun hiç bişi bilmlyo bebek bakmakla ilgili altını bile degiştiremez bide konuşuyo benim çocugun da maaşallahı var yani bu doyuramadıgm haliyse hiç takmıyorum benim içim rahat da salaklıgına kıl oluyorum iişte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…