cevab yazanlara teşekkür ederim kızlar babamız işten geldi o benden de kötü grip olmuş miniğimizi nasıl koruyacağız diyor oda dua edin bebeğime geçmesin internetten baktım süt koruyormuş daha sık emzirin yazıyor inş. kuzucuğuma geçmezz bizim yarın kırkımız çıkıyor ben yanlış sayıyormuşum yarı kırkını yanlış yaptım yaa anneme sordum doğdugu günüde sayıcan dedi benim kayınvalidemde sağolsun hiç söylemiyor sanki beş çocugu o değilde ben doğurdum bakalım huy değiştirecekmi kızım gece uykuları düzelir inş.
Kızlar bende bunu araştırıyorum. Gittiğimiz her yerde emzirme odası ve uygun bir yer olmayabilir. Sütümü sağıp yanımda taşıyayım diyorum. Bambinonun termos biberonu var. Carrefourda baktım ama çok kaliteli bişey değil gibi. Yada termos alsam biberonu onun içene mi koysak ? Ayy ne yapacağımı şaşırdım. Kırkımızın çıkmasına az kaldı. Benimki uyandıktan 2-3 dk içinde hemen emmek istiyor vermezsen basıyor çığlığı. O yüzden hazır olmalı sütü :18:
yaşasınnnnnnnnnnnn yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn kızım kaka yapıyorrrrrrrr etrafı bi kokuttuki sormayın,sonunda oh bee,ben rahatladım onun yerine valla:))) eşim kokudan boğulacak öksürüyor:))) kızımın içinde ölü ölmüş deyip duruyor,ee kolaymı 5 günn bu boru değil:)
gözünüz aydın :)) rahatlasın yavrucak azcık yazık ya 5 gün büyük adam olsa mafolur sıkıntıdan...
ben 2 gün önce babyjem diye bir markanın termosunu aldım civilimden 8 saat aynı sıcaklıkta tutuyormud bugun denemek için su koydum evde içine tutacakmı diye baya sıcak tuttu termos biberonlar cok kullanıslı olmuyor dedi orda calısan bayan içi cammıs kırılabilir dedi benim aldıgım celik
kızlar bu arada çok acil birşey soracağım bebeğim 20 günlük bir öğünde kaç cc mama veriyorsunuz önce beni emiyo doymayınca ağlıyo bende 60 cc mama veriyorum doymuyormu acaba???
Sütünü sağan arkadaşlarım. Bir göğsünüzden ne kadar süt çıkıyor.
Benim ilk zamanlar daha fazlaydı sütüm şimdi azaldı.Göğüslerim taş gibi oluyordu şimdi olmuyor. Sanırım beslenmeme dikkat etmiyorum.
günaydın bayanlar
sonunda gitti kayınvalidemlerayyy şuracıkta oturuyolar 5 gün kaldılar yaaa kalsınlar tamam ama kızımı bi bana vermediler en sonunda dayanamdım akşam ben onu emzireyim die kaptım kucagından kapandım odaya kucak kucaga uyumuşuz kızımda beni özlemiş uyanmadı 4 saat şimdide kucagımda uyudu bırakamadım offf bi de sacma sacma yorumları var kadının beni zıvanadan cıkarıyo çocugumada salak sacma seyler söyluyo yok sana kısmet bulcam,sen evlencen şçyle böyle yapcan die daha neler neler bide düşman etcek bize bunlar seni tutamıyo ,bunlar sana bakamıyo mu ,annen doyuramadı mı ,uytamadı mı ,aglama bak ben burdayım yaaa sen kimsin çocugum senin yanında huzur bulcak annesimisin sen onun için alelade birisisn ayyy cinlerim tepeme cıktııı
ohh gittiler de rahatladım haftaya da gelmesinler bi zahmet bi sürü program yaptım gelmesinler die
günaydın kızlar
dün akşam yine oğlum uyumadı gündüz mis gibi uyudu ama akşam 6 dan 12 ye kadar uyumadı.emdi emdi emdi eee süt bittiii.bırakmadıki süt dolsunn.en sonunda 11 buçukta mama verdim 30 cc.onunda hepsini içemeden uyudu kaldıı
yaa kızlar mamamızında süresi doldu.yenisini alıcam ama ne önerirsiniz yokmu şöyle açıldıktan sonra son kullanma tarihi 2-3 ay olan.valla koca kutu ziyan oldu topu topu 4 kere kullandık yazık günahh valla
bide sanırım burnumuz hırıldıyoo yaa o kadar minikki gözükmüyoo ama tıkalı galiba aspiratör çekmiyo serum fizyolojik alayım diyorum kaç lira bilen varmıı.öyle ucuz bişise alayım bugün değilse yarın sağlık ocağına gitcem orda yazdırırım diorum
Günaydın kızlar
Arzuh söylediğin iyi oldu. Civilime bi bakayım. En kısa zamanda almam şart.Dışarı çıkma vakti geldi.
Kızlar bu arada benim akıntım azalmıştı baya son 2-3 gündür artmaya başladı lohusa sonunda adet mi oluyoruz ki anlamadım.????
Sütünü sağan arkadaşlarım. Bir göğsünüzden ne kadar süt çıkıyor.
Benim ilk zamanlar daha fazlaydı sütüm şimdi azaldı.Göğüslerim taş gibi oluyordu şimdi olmuyor. Sanırım beslenmeme dikkat etmiyorum.
Günaydın Güzel Annecikler,
Bayadır Giremiyorum Mevlüt Temizlik Falan Vardı Geçmişi Okıyım Dedim de Geçmiş Gitmiş Okuyamadım 30 Sayfayı :}
Valla Bugün Çok Mutluyum Kızlar Öyle Böyle Değil, Dün 30 Günlük Olduk Aile Hekimine Gittik Hepatit-B Aşısını Olduk..
Hemşire Ablalar Oğlumun Emmediğini Duyunca Çok Kızdılar Alıştırma Biberona Emer O Diye Sonra Emzirmeme Yardım Ettiler Bizimki Kıyameti Kopardı Ordakiler de Pes Etti Yok Anam Bu İnatçı Allah Sabır Versin Dediler :}
Ama Dene Mutlaka Emecektir Dediler Yok Emmez Benim İnat Dedim Ama Eve Geldim Pes Etmedim Ağladı Bağırdı Kıpkırmızı Oldu Ama İnat Ettim Silokon Uöla Silikon Uçsuz Her Türlü Denedim Ve Sonuç Evet Artık Benim Oğlum da Emiyor Dün Gece Sadece Beni Emdi O Emdikçe İçimin Yağları Eridi Sanki Kurtuldum O Pompadan Artık OĞlum Emiyor Beni Göğsümde Uyuyakalıyor 1 Ay Gecikmeli de Olsa Ben de Tattım O Duyguyu Şükürler Olsun..
Emmeyen Çocuğunuz Varsa Pes Etmeyin Bana Hep Derlerdi Pes Etme Emzir Dene Yok Diyordum OlmazBizimki İnat Diyordum Ama Onun Bile İnadını Kırdım {eee o inatsa ben de inadım nerden geldiğini unutmasın}
öyle işte bugün keyfim yerinde gerçi kociş tarafından biraz sorunluyum ama neyse keyfimi bozmıcam bugün..
mevlüdümüzü de yaptık oğluma smkonini çok yakıştı teyzeleri damat gibi oldu..
ve işte bugün 31. gün zaman nasıl geçiyor bazen çok olmuş gibi bazen ne çabuk geçti diyorum.. garip bişey..
havalar düzelsin artık da rahat rahat giyinelim, evlatlarımızı alıp dışarı çıkalım temiz hava alalım bol bol uyusunlar..
dayanamadım yine de geçmişe göz gezdiriyim bakiim neler olmuş :}} ne dedikodular var
ayy bi de şifayı kaptım galiba burnum akıyor boğazım yanıyor öksürüyorum ne yapsamki gece pastil içtim ama yok hala yanıyor özellikle geceleri oluyor.
günaydın kızlar
dün akşam yine oğlum uyumadı gündüz mis gibi uyudu ama akşam 6 dan 12 ye kadar uyumadı.emdi emdi emdi eee süt bittiii.bırakmadıki süt dolsunn.en sonunda 11 buçukta mama verdim 30 cc.onunda hepsini içemeden uyudu kaldıı
yaa kızlar mamamızında süresi doldu.yenisini alıcam ama ne önerirsiniz yokmu şöyle açıldıktan sonra son kullanma tarihi 2-3 ay olan.valla koca kutu ziyan oldu topu topu 4 kere kullandık yazık günahh valla
bide sanırım burnumuz hırıldıyoo yaa o kadar minikki gözükmüyoo ama tıkalı galiba aspiratör çekmiyo serum fizyolojik alayım diyorum kaç lira bilen varmıı.öyle ucuz bişise alayım bugün değilse yarın sağlık ocağına gitcem orda yazdırırım diorum
günaydıun canım özlemişim valla sizleri ve bebişlerinizin hikayelerini biz de serum fizyolojik alık burun hırıldıyor babası gibi horluyor15 tlye içinde 10 tane var canım.. adı da tonimer..
ayy mamayı sorma bizim de günümüz doluyor artık yarısına bile gelmedik ki yazık oldu :S
ayyy cannnııımmm inanki senin kadar sevindim desem tüylerim diken diken oldu okurken
bir annenin o güzel duyguyu hissedememesi çok kötü bir durum
sen hep yazardın benimki beni emmiyor diye benim içim giderdi ya çok sevindim anlatamammm
bide mevlütünüz hayırlı olsun Allahım düğününü görmeyide nasip etsin inşallah
sedacım günaydın canım
serum fizyolojik 18,5 canım bildiğim kadarıylada devlet ödemiyor zaten
boşuna gitme sağlık ocağına burdaki diğer arkadaşlarada sor ama ben öyle hatırlıyorum yani
mama içinse küçük boyunu al derim ben bebelac var hem uygun fiyatı hemde milupanın yan ürünü
aşağıya bak 7 tl bebelac kullanmazsan atarsın içinde acımaz hem
Bebelac 1 Biberon Maması 250gr - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
gözünaydınmı diyeyim ozman
ay gülmekten öldüm plan yaptın haa
sana bakamıyolarmı doyuramıyomu lafınada kıl oldum tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?