- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
- Konu Sahibi CaglayanCicek
-
Benimkinde'de bebek için hassas program var oraya atıyım diyorum ayırıp ayırıp yoksa o ıncık cıncık şeyler yıka yıka hiç bitmezler :))
tek endişem acaba boyayan falan olurmu diye düşünüyorumm.gerçi renklerini ayırırım ama
Arkadaslar bu fermuarlı kadife battaniye sordum 30 ytl sizce uygunmu alan arkadaslar peluslar ne kadar onu sormadımda
Ben bunu daha önce tecrübeli annelere burda sormuştum akıtan olursa zaten kullanmayın onu demişlerdi bebeğe.
Bende renklerine göre ayırıp yıkıycam bu hafta sonu alışverişe gittiğimde deterjanları alıyımda belki bayramda bile başlarım yıkamaya
Çağlayancım hepsini renklerine göre ayırmanıza gerek yok. Migrosta renk ayırıcı mendiller satılıyor. Hem elektrikten tasarruf sağlıyor hem de hepsini bir arada yıkama şansı. Ben kendi çamaşırlarımda kullanıyorum. Normalde tek mendil koyulması yeterli ama ben riske atmamak için her seferinde 2 mendil atıyorum şimdiye kadar bişi olmadı. Ama makine yıkamayı bitirince hemen seriyorum. O şekilde kalırsa boyayabilir belki
kızlar bişi sorcam ya battaniyeleride yıkcayacakmısınız peluş falan veoenyeler yıkanmalımı ya slında yıkanmalı gibi ama bozulmazlar değilmi
yeşimcim bunlar nedir bi anlatsana) pek cahil gördüm kendimiohaoldumsmile
akıllı bebek seti
uyku arkadaşım köpekçik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?