- 9 Mart 2007
- 2.325
- 1
- Konu Sahibi CaglayanCicek
kızlarrrrrr biz hediyemizi kargoya verdik bugün en geç 2 gün sonra elinde inşallah arkadaşımızın
umarım beğenir yolladıklarımızı
umarım beğenir yolladıklarımızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızçem ben sana msj attım ya bugün siteden arkadaş sana msj yazmıycak bana yazıcak bende sana yazıcam süprizi kaçmasın diye.
fatmacım(fns93) hediyelerimizi aldıkk çokk çokkk teşekkür ediyoruz kızımla sana....ne kadar güzell şeyler almışsın bize hepsini çokk ama çok beğendik...hele o pançoya bittim resmen...
fatmacım(fns93) hediyelerimizi aldıkk çokk çokkk teşekkür ediyoruz kızımla sana....ne kadar güzell şeyler almışsın bize hepsini çokk ama çok beğendik...hele o pançoya bittim resmen...
teşekkürler arkadaşlar fatma teyzemiz gerçekten çok zevkliymişş...bide mevlüt külahlarından göndermiş bize çikolatasıyla beraber bunun için ayrıca teşekkür ediyoruz fatmacım....