- 9 Mart 2007
- 2.325
- 1
- Konu Sahibi CaglayanCicek
hediyelerinizi güle güle kullanın kızlar
hepsi çok cici
hepsi çok cici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçte olsa hediyemin resimlerini bende ekliyorum ve esraa47 arkadaşıma çok ama çok teşekkür ediyorum sevil hüma'yla beraber teyzesi kızım için ömrü boyunca saklayacağı çok güzel bir hediye alıp göndermiş bizim için.
Teşekkür ediyorum tekrardan esraa arkadaşıma ve kızımda ona kocaman tepikler gönderiyor
kızlar sonunda hediyeme kavuştum buda bizim hediyemiz nhlhsn' den(nihal arkadaşımdan)
çok teşekkür ediyorum canım hediyen için benim küçük aslanım için güzel bir kıyafet eşimde teşekkürlerini iletti. inşallah bu kıyafeti giyindiği günüde görürüm. Öpüyorum seni minik bebeğim yiğit adınada öpüyorum.
acayip heyecanlı bir bekleyiş oldu benim için çok farklı bir duyguydu cidden insanın hiç tanımadığı bir insandan hediye alması ve göndermesi benim için anlatılmaz bir tat oldu.caglayan sanada tşk ediyorum canım bütün uğraşların için
ben hala hediyemi bekliorum sona kaldım
çağlayan ve mucize güle güle kullanın hediyelerinizi
çağlayancım sana özel msj yazmıştım gelmedimi acaba
Yok canım gelmedi msj bana
Moonsun82 canım anahtarlık yaptırmış esra arkadaşım bana
bu arada senin hediyende çok güzel canım yiğit güzel günlerde giysin
kızlar sonunda hediyeme kavuştum buda bizim hediyemiz nhlhsn' den(nihal arkadaşımdan)
çok teşekkür ediyorum canım hediyen için benim küçük aslanım için güzel bir kıyafet eşimde teşekkürlerini iletti. inşallah bu kıyafeti giyindiği günüde görürüm. Öpüyorum seni minik bebeğim yiğit adınada öpüyorum.
acayip heyecanlı bir bekleyiş oldu benim için çok farklı bir duyguydu cidden insanın hiç tanımadığı bir insandan hediye alması ve göndermesi benim için anlatılmaz bir tat oldu.caglayan sanada tşk ediyorum canım bütün uğraşların için
Geçte olsa hediyemin resimlerini bende ekliyorum ve esraa47 arkadaşıma çok ama çok teşekkür ediyorum sevil hüma'yla beraber teyzesi kızım için ömrü boyunca saklayacağı çok güzel bir hediye alıp göndermiş bizim için.
Teşekkür ediyorum tekrardan esraa arkadaşıma ve kızımda ona kocaman tepikler gönderiyor
kızlar hediyem mardine özel gümüş anahtarlık yani başka yerde yok
günaydın kızlar...
bende aldım hediyemiiiii...daha doğrusu dün işyerime gittim ancak görebildim,canan arkadaşım a çok tşk ediyorum,çok güzei bir havlu ve banyo termometresi göndermiş bana sağolsun ama en güzeli yazdığı nottu... çok duygulandırdı beniii...sağolsun...havlu da okadar yumuşak ki belliki çok özenle seçmiş arkadaşım pamuk gibi,, çookk teşekkürler Canan cım...kızım öpüyor seni...
canım çok hoş bir seçim olmuş yanlış anlama fotoğraftan bakınca ilk etapta anlayamadım ne olduğunu içine resim konan aksesuarlardan sandım güzel ileriye kalacak bir hediye