Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben belediyece memur olarak çalışıyorum ve belediyelerde siyasi olay durumu nedeniyle tayinler sorun yaratabiliyo ..bende eğer gittiğim yerde kurum değiştime imkanım olursa başka bi kuruma geçmeyi düşünüyorum...artvinde çoruh ünv.var orası olabilir gibi..siirt faalan eşim istemiyo..birde g.doğu taraflarını pek istemiyorm bende..sıcaklığı dolayısıyla eşim aslen urfalı bende elazığlıyım çok yabancı değiliz oralara ama gene de çok sıcak illeri istemiyorum..gerçi nasipte ne çıkcak alllah bilir..slm canım,
ben de tesadüf gördüm yazını..
biz tayin beklemiyoruz ama yeni geldik doğuya ilk senemiz..
geçen sen bizde öyle bekleyiş içerisindeydik...
biz şu ana siirt merkezdeyiz çok şükür rahatız.. lojmandayız hemen çıktı.. küçük bir yer ama aradığın ne varsa bulabiliyorsun..
daha önceki arkadaşlar bizi şanslı görüyorlar onların geldiğinde buralarda tek bir market varmış ve fazla mağaza yokmuş şimdi ne ararsan var dahada yenileri açılıyor..
olylar açısındanda civar illere bakrsan çok sakin nevruzu felan olaysız atlattık..
sen ne iş yapıyorsun? seninde tayin işi felan biraz daha uzar sanırım bizimkilerden ..
evet ya belediyedeysen zor olur senin için tayin işi ama inş. gönlüne göre olur bir yerler...
buralr çok sıcak gerçekten ben bu kış bile yandım buralrda yazın nasıl geçecek bilmiyorum...klima var Allahtan idare edeceğiz...
ben çalışmıyorum canım ikzilerim var 2,5 yaşında zor biraz benim artık çalışmam..:))
burası 3 senelik ama bu sen 4 olacakmış bizi etkilemiyor ama.. buradaki çoğu arkadaşın 5. yılı felan..eşinin işi rahat lojmanda rahatsan, lojman süresi 5 yılı doldurun diyor herkes.. işi rahat şükür lojmanda iyi ama busen çoğu arkadaş gidici yeniler gelecek buralarada..
sanırım kuzularımın okul vakti gelene kadar sorun olamazsa buradayız biz...
artvini bizde yazdık ama olmadı tokatı yazdık samsuna yakın diye eşimin ailesi samsunda..
kısmet 4. tercihimiz çıktı..
artvini 4. tercihimize yazmıştık sivaz erzurum kars artvin şeklinde ama istatistiklere göre artvin bile zor gelir 3.tercihte ilk tercihe artvin yazan ço az kişi bizde tercih sıramızı değiştirdk zaten diğer illerin gelme ihtimali çok düşük diye bi sürpriz olmasın gene biz gelme ihtimali yüksek bi yer olarak artvini ilk tercih oalrak değiştirdik...
bende hamileydim temmuzda doğumum olacaktı ama 5, ayımda bebeğime veda ettim..gebeliğim sonlandırıldı..hayat plamlar yapmaya pek fırsat vermiyo neyse nasibimiz onu yaşıyoruz..ama tedbir almakdada yarar var..birde ilk gebeliğim sorunlu olduğu için sağlık açısından iyi bi yer istiyoruz ama bu pek mümkün olmayacak gibi ..çok karışık kafam şuan...belli olsada yerimiz ona göre düşünsek diyorum artık:..
karsı da tercih eden kişi çok fazla bu yıl düşme ihtimalimiz çok az...offfff yaaa....karsı 3.tercih yapmıştık ama nolcak bilmiyoz ....değiştreceğiz nisan 11 e kadar süresi var ilk artvini yazarız gibi şuan...kaç yıldır ordasınız..sen çalışıyormusun...karsa gelebilirsiniz rahat bir yer kars kaçıncı tercihiniz sivas ve erzurumu unut bence çok zor bir ihtimal gelmesi bizim ilk tercihimiz erzurum iki batman üç karstı üçüncüye düştük anlayacağın
artvini 4. tercihimize yazmıştık sivaz erzurum kars artvin şeklinde ama istatistiklere göre artvin bile zor gelir 3.tercihte ilk tercihe artvin yazan ço az kişi bizde tercih sıramızı değiştirdk zaten diğer illerin gelme ihtimali çok düşük diye bi sürpriz olmasın gene biz gelme ihtimali yüksek bi yer olarak artvini ilk tercih oalrak değiştirdik...
bende hamileydim temmuzda doğumum olacaktı ama 5, ayımda bebeğime veda ettim..gebeliğim sonlandırıldı..hayat plamlar yapmaya pek fırsat vermiyo neyse nasibimiz onu yaşıyoruz..ama tedbir almakdada yarar var..birde ilk gebeliğim sorunlu olduğu için sağlık açısından iyi bi yer istiyoruz ama bu pek mümkün olmayacak gibi ..çok karışık kafam şuan...belli olsada yerimiz ona göre düşünsek diyorum artık:..
teşekkür ederim canım..inşallah öyle olur..biz sivası yazamadık doğum yeri geçiyor eşimin orada doğum yapmış kayınvalidem.. yaşı dolmadan samsuna geçmişler..tayin işinde hayırlısı olsun sizin için canım...
bebişin içinde üzüldüm çok geçmiş olsun...böylesi daha hayırlıymış demek öyle düşünmek lazım.. belki doğunca sağlık sorunları yaşayacaktı herşey Allahtan...
inş. istediğinde en kısa zamanda yeniden çocuk sahibi olursunuz..sağlık yönünden genelde her yerde bir yenilikçi durumlar var gelişmeler var artık..buralar çokda geri değilmiş g.doğudada burada da güzel, detaylı, temiz özel ve devlet hastaneleri var..
hem iş, hem tayin, hem de bebiş konusunda ALLAH gönlünüze göre versin canım...
karsı da tercih eden kişi çok fazla bu yıl düşme ihtimalimiz çok az...offfff yaaa....karsı 3.tercih yapmıştık ama nolcak bilmiyoz ....değiştreceğiz nisan 11 e kadar süresi var ilk artvini yazarız gibi şuan...kaç yıldır ordasınız..sen çalışıyormusun...
teşekkür ederim canım..inşallah öyle olur..
iş-tayin-bebiş-huzur---çok mu şey istiyorum yoksa...:26::26:
bn yenı evlıyım ama şanlıurfaya cıkmıstı eşimin taini evlenmeden 1 ay once cıkmıstı 8 aydr urfadayım ve memnunum dıger ıllere gore gusel burası en azından yapıck bısıler bulabılıoruz taincilere tavsıye ederım urfayı.
sağol canım...inş ..herşeyin hayırlısını diliyoruz artık ...biz bu sene geldik yeni daha yani ağustosta buraya adım attım ilk... ben çalışıyordum ama buraya tayinimi yapmadılar bende mecburen istifa ettim... karsı yazın ama yinede gelebilir ve rahat bir yer polisler için terör de yok evet bu sene çok tercih eden var burayı benim eşimin arkadaşlarıda var tayinci hep aradılar orayı yazcaz nasıl rahatmı diyeeee inşallah hayırlısı olur bebeğin içinde üzüldüm ama üzme kendini haerşeyin hayırlısı olsun...
demi bencede....öyle yapmak en iyisi..bazen pek bişey istememek lazım oluruna bırakıcaksın geliceği varsa kendiliğinden gelir zaten...
canım hidrosefali teşhis edildi 20.haftasında.kafa çapında büyüme ve kafatasında incelmede vardı her geçen gün büyüme söz konusu oluyordu..ve gebeliğim sonlandırıldı...rabbim böyel nasip etti elden bişi gelmiyo ki..oğlumuz oldu canım yaşamıyo ama bi mezarı var kuzumun cenente bizi inşşalah ahirette hep beraber olcaz..yok saymak olmuyo herkes unut düşünme diyo ama insan canınından kopan bir parçayı nasıl unutabilirki o benim hayattaki bana ait olan tek şeydi..yola bizimle devam etmedi ama biz hep onunla olacağız..inşallah rabbim oğlumuzuza sağlıklı hayırlı bir kardeş nasip eder inşallah..kucağım boş kalmasın diliyorum allahımdan...cnm bebığın ıcın cok uzuldum bnde hastanede calısıorum patoloji lab. ianna eger bebgın olduyse bı rahatsızlıgı vardr o yusdn olmustur cok üzülme senın ıcın hayrlısı neyse o olsun. bebeğinn cınsıyetı neydı? senın ıcın hayrlısı neyse o olsun
ablam h.üniveristesinde tıp fak.sekreterliğinde çalışıyo merkezdeler onlar...hmmm evet gusel bı yer bnde cok memnunum hastanede calısıorum burda dokotr asıstanı olark kafam rahat canım sıkılmıo alısverıs merkezimizde var cnmız sıkılınca araa ara gıdıp gezıoruz ii oluo. teror olayı merkezde yok ılcelerde var Allaha sukur bızde merkezdeyız. ablan neresinde urfanın
sağol canım...inş ..herşeyin hayırlısını diliyoruz artık ...
demi bencede....öyle yapmak en iyisi..
canım hidrosefali teşhis edildi 20.haftasında.kafa çapında büyüme ve kafatasında incelmede vardı her geçen gün büyüme söz konusu oluyordu..ve gebeliğim sonlandırıldı...rabbim böyel nasip etti elden bişi gelmiyo ki..oğlumuz oldu canım yaşamıyo ama bi mezarı var kuzumun cenente bizi inşşalah ahirette hep beraber olcaz..yok saymak olmuyo herkes unut düşünme diyo ama insan canınından kopan bir parçayı nasıl unutabilirki o benim hayattaki bana ait olan tek şeydi..yola bizimle devam etmedi ama biz hep onunla olacağız..inşallah rabbim oğlumuzuza sağlıklı hayırlı bir kardeş nasip eder inşallah..kucağım boş kalmasın diliyorum allahımdan...
ablam h.üniveristesinde tıp fak.sekreterliğinde çalışıyo merkezdeler onlar...