• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

benimde ilk denemem,6 gündür igne vuruyorum bugün ultrason randevumde dr.cok iyi gelisiyorlar sagda ve sol tarafda dedi cok sevindim..yumurtalar kendiliginden catlamamasi icinde ayriyeten igne vurdular.iki degisik hap üc tane degisik igne günlük aliyorum insallah ise yarar.pazartesi gonal f vurmadan gel dediler belki büyümüs olur yumoslarim:66:nerkoz doktorundan randevu aldirdilar.ayrica igne, ilac,dr.parasi,narkozcuydu derken battik resmen.insallah sonunda bebisime kavusurum:emir_bebek: hamile haberini alayimda gerisi viz gelir.:49::49::49:

inş. canım inş. allahım dualarımı kabul eder hepimiz için dua ediyorum annecime bile bahsettim burdaki arkadaşlarımdan oda sağolsun bu sabah aradı 30 tane tespih çektim ayrı ayrı arkadaşlarınada çektim dedi kim bebek isterse hepinizin gönlünüze göre olsun tez zamanda kucaklarınız dolsun inş. diye dua etti sağolsun...

annene teşekkür ederiz ağzına eline sağlık canım Allahım kabul etsin inşallah

benim sonucum olumsuz arkadaşlar... Hoşçakalın

seni teselli etmek istedim ama ne yazacağımı bilemedim canım, inan çok üzüldüm.
bu bebekler çok nazlı, elbet birgün gelecekler ama bu arada çok yoruyorlar annelerini babalarını işte. üzme kendini umudunu yitirme lütfen.

benim sonucum olumsuz arkadaşlar... Hoşçakalın

şimdi buraya ne yazsam ne söylesem belki içini soğutmaz ama sakın umudunu yitirme rabbim ummadıgı anlarda öyle mucizelerle karşılaştırıyoki insanı şaşırıp kalıorsun.. Herşey nasip herşey kısmet.. Aşılama yaptırdığım zaman bende sonucumu öğrendiğimde dünya başıma yıkıldı sandım.. Ama sağolsun dostlarımın sayesinde moralim düzeldi.. Ilk tüp bebek denemem sonucu ne olacak bilemiyorum ama hakkımda hayırlı olanı diliyorum rabbimden.. O herşeyin en iyisini bilir.. Sende moralini yüksek tut. Hakkında herşeyin hayırlısı olsun diyorum.. Rabbim bu yolda olan bütün arkadaşlarımın yardımcısı olsun.. Allaha emanet ol..

herkese merhaba,
geçen hafta burda sizinle mutluluğumu paylaşmıştım, hamileyim. fakat bugün müthiş kanamam var sabahtan beri kesilmedi. sabah gittik beta hcg ye bakıldı herhangibir düşüş yok olması gerektiği gibi artmış değerim. ama çook karnım ağrıyor ve şakır şakır kanamam var. böyle birşey yaşayan duyan var mı? çok korkuyoum bişey olacak diye...

herkese merhaba,
geçen hafta burda sizinle mutluluğumu paylaşmıştım, hamileyim. fakat bugün müthiş kanamam var sabahtan beri kesilmedi. sabah gittik beta hcg ye bakıldı herhangibir düşüş yok olması gerektiği gibi artmış değerim. ama çook karnım ağrıyor ve şakır şakır kanamam var. böyle birşey yaşayan duyan var mı? çok korkuyoum bişey olacak diye...

Bazen ilişki sonrası kanama olabiliyormuş. bu konu hakkında pek bilgim yok ama doktorunla görüşmediysen hemen ara görüş derim içinde sıkıntı olmasın

Bazen ilişki sonrası kanama olabiliyormuş. bu konu hakkında pek bilgim yok ama doktorunla görüşmediysen hemen ara görüş derim içinde sıkıntı olmasın

görüştüm cnm, bekliyeceğiz görecez diyor. sadece beta hcg sonucuna baktı iyi dedi. ilişki zaten opudan beri yasak. nolur birşey olmasın yaa kendimi çok alıştırmıştım

görüştüm cnm, bekliyeceğiz görecez diyor. sadece beta hcg sonucuna baktı iyi dedi. ilişki zaten opudan beri yasak. nolur birşey olmasın yaa kendimi çok alıştırmıştım

Anladım cnm. doktorunla görüştüysen fazla sıkıntı yapmamaya çalış.. ve bol bol dua et..
Rabbimin izniyle inşallah hiç bişey olmaz ve sende sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah.. kanamanın durması için herhangi bişey vermedimi peki doktorun ? gerçi kan değerine bakılmış herhangi bi sorun olsaydı mutlaka bişeyler yapardı.. içini ferah tut..

Anladım cnm. doktorunla görüştüysen fazla sıkıntı yapmamaya çalış.. ve bol bol dua et..
Rabbimin izniyle inşallah hiç bişey olmaz ve sende sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah.. kanamanın durması için herhangi bişey vermedimi peki doktorun ? gerçi kan değerine bakılmış herhangi bi sorun olsaydı mutlaka bişeyler yapardı.. içini ferah tut..

jele devam et dedi. birde yat dinlen dedi. inşallah atlatıcaz bu sıkıntılı günleri Rab'bimin izniyle. herkese bol şans diliyorum

jele devam et dedi. birde yat dinlen dedi. inşallah atlatıcaz bu sıkıntılı günleri Rab'bimin izniyle. herkese bol şans diliyorum

Jeli kullan ve yatıp dinlen sürekli.. İnşallah en kısa zamanda geçer bu durum..
Rabbim yardımcın olsun.. İnşallah atlatırsın ALLAH'ın izniyle. sıkma canını moralini yüksek tut..

herkese merhaba

Çok geçmiş olsun, moralini yüksek tut, doktorunun sözünden çıkma ve bolca dinlen inşallah en kısa sürede kanaman sona erecektir. Bir kere tutunmuş annesi bırakmaz seni korkma sakın.

arkadşlar bugün yumurtlama toplama işleminden sonraki 4.günüm yarın Allahkısmet ederse transferim var..
ama benim özellikle sağ tarafımda müthiş ağrı var ymurta toplama işleminden bu yana sizlerindeağrısıda oldu mu?

arkadşlar bugün yumurtlama toplama işleminden sonraki 4.günüm yarın Allahkısmet ederse transferim var..
ama benim özellikle sağ tarafımda müthiş ağrı var ymurta toplama işleminden bu yana sizlerindeağrısıda oldu mu?

Şimdiden hayırlısı olsun İnşallah.. Benim yumurta toplama işleminden sonra aynı senin dediğin gibi sağ tarafımda ağrı vardı ama çok aşırı değildi. doktorumu arayıp sordum nefes almanı zorlayacak kadar değilse sorun yok demektir demişti.. 1 hafta içinde ağrım geçmişti.. eğer senin ağrın fazlaysa bence doktorunla görüş.

Şimdiden hayırlısı olsun İnşallah.. Benim yumurta toplama işleminden sonra aynı senin dediğin gibi sağ tarafımda ağrı vardı ama çok aşırı değildi. doktorumu arayıp sordum nefes almanı zorlayacak kadar değilse sorun yok demektir demişti.. 1 hafta içinde ağrım geçmişti.. eğer senin ağrın fazlaysa bence doktorunla görüş.

akasya sağ tarafımda hareket edince ağrı oluor nefes almada sorunum yoktu ama sanki şimdi okuyunca psikolojik olarak başladı. ohss değildir inşallah

bugün benim 9.günümdü sabah 7de hassas test yaptım pozitif çıktı dayanamadık yarını beklemeye hemen gidip kan verdik eşimle 12de sonucumu alıcaz çok mutluyum umarım kandada pozitifi görürüm :97::49:

akasya sağ tarafımda hareket edince ağrı oluor nefes almada sorunum yoktu ama sanki şimdi okuyunca psikolojik olarak başladı. ohss değildir inşallah[/QUOTE

ağrıların yumurta toplama işleminden sonra hep varmıydı yoksa bugün dahamı şiddetli olmaya başladı

aşağı yukarı 3 gündür aynı şiddette ilk gün ağrı kesicilerin etkisiyle sanırım bişey hissetmedim.
soldada vardı o bu sabah yok ..

Back