inş. canım inş. allahım dualarımı kabul eder hepimiz için dua ediyorum annecime bile bahsettim burdaki arkadaşlarımdan oda sağolsun bu sabah aradı 30 tane tespih çektim ayrı ayrı arkadaşlarınada çektim dedi kim bebek isterse hepinizin gönlünüze göre olsun tez zamanda kucaklarınız dolsun inş. diye dua etti sağolsun...
benim sonucum olumsuz arkadaşlar... Hoşçakalın
farketmez inşallah pazar günüde sana yazarım aynısını farketmemişim kusura bakma allh dedirtti diyelim hayırlı haberlerini bekliyorum canım
benim sonucum olumsuz arkadaşlar... Hoşçakalın
herkese merhaba,
geçen hafta burda sizinle mutluluğumu paylaşmıştım, hamileyim. fakat bugün müthiş kanamam var sabahtan beri kesilmedi. sabah gittik beta hcg ye bakıldı herhangibir düşüş yok olması gerektiği gibi artmış değerim. ama çook karnım ağrıyor ve şakır şakır kanamam var. böyle birşey yaşayan duyan var mı? çok korkuyoum bişey olacak diye...
Bazen ilişki sonrası kanama olabiliyormuş. bu konu hakkında pek bilgim yok ama doktorunla görüşmediysen hemen ara görüş derim içinde sıkıntı olmasın
görüştüm cnm, bekliyeceğiz görecez diyor. sadece beta hcg sonucuna baktı iyi dedi. ilişki zaten opudan beri yasak. nolur birşey olmasın yaa kendimi çok alıştırmıştım
Anladım cnm. doktorunla görüştüysen fazla sıkıntı yapmamaya çalış.. ve bol bol dua et..
Rabbimin izniyle inşallah hiç bişey olmaz ve sende sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah.. kanamanın durması için herhangi bişey vermedimi peki doktorun ? gerçi kan değerine bakılmış herhangi bi sorun olsaydı mutlaka bişeyler yapardı.. içini ferah tut..
jele devam et dedi. birde yat dinlen dedi. inşallah atlatıcaz bu sıkıntılı günleri Rab'bimin izniyle. herkese bol şans diliyorum
herkese merhaba
geçen hafta burda sizinle mutluluğumu paylaşmıştım, hamileyim. fakat bugün müthiş kanamam var sabahtan beri kesilmedi. sabah gittik beta hcg ye bakıldı herhangibir düşüş yok olması gerektiği gibi artmış değerim. ama çook karnım ağrıyor ve şakır şakır kanamam var. böyle birşey yaşayan duyan var mı? çok korkuyoum bişey olacak diye...
arkadşlar bugün yumurtlama toplama işleminden sonraki 4.günüm yarın Allahkısmet ederse transferim var..
ama benim özellikle sağ tarafımda müthiş ağrı var ymurta toplama işleminden bu yana sizlerindeağrısıda oldu mu?
Şimdiden hayırlısı olsun İnşallah.. Benim yumurta toplama işleminden sonra aynı senin dediğin gibi sağ tarafımda ağrı vardı ama çok aşırı değildi. doktorumu arayıp sordum nefes almanı zorlayacak kadar değilse sorun yok demektir demişti.. 1 hafta içinde ağrım geçmişti.. eğer senin ağrın fazlaysa bence doktorunla görüş.
akasya sağ tarafımda hareket edince ağrı oluor nefes almada sorunum yoktu ama sanki şimdi okuyunca psikolojik olarak başladı. ohss değildir inşallah[/QUOTE
ağrıların yumurta toplama işleminden sonra hep varmıydı yoksa bugün dahamı şiddetli olmaya başladı
akasya sağ tarafımda hareket edince ağrı oluor nefes almada sorunum yoktu ama sanki şimdi okuyunca psikolojik olarak başladı. ohss değildir inşallah[/QUOTE
ağrıların yumurta toplama işleminden sonra hep varmıydı yoksa bugün dahamı şiddetli olmaya başladı
aşağı yukarı 3 gündür aynı şiddette ilk gün ağrı kesicilerin etkisiyle sanırım bişey hissetmedim.
soldada vardı o bu sabah yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?