bugün 8.günüm.2 embriyo transfer edilmişti..test yaptım sonuç negatiff
sonucu ne zaman öğrenicem canım?
bişey sorucam, transferden sonra ne kadar dinlenmek gerekiyor? 2-3 gün izin alsam sonra işe dönsem sorun olur mu acaba? benim işim bilgisayar başı oturarak zaten, fiziksel yorulmuyorum. doktor sana ne tavsiye etmişti?
Bu arada benim müjdeli haberim var hamileyim dün dayanamayıp akşam idrarda test yaptım 2. çizgi silik çıktıbiz de eşimle gittik hastaneye kanda baktırdık 187.26 çıktı
benim sonucumu soruyosan canım şimdi kan verip geldim akşam 4 gibi de öprenecemmm offf......Senin soruna dönersekte transfer sonucu ilk iki denememde test gününe kadar yattım kendime acayip eziyet ettim nefes almaya bile korkuyordum. Ama bu son denememde transferden sonra çıktım eşimle yemek yemeye gittik eve geldik ayaklarımı uzatarak oturmaya ağırlık vererek 3-4 gün geçirdim ama asla yatmadım. Sonrada normal hayatıma döndüm ama iş falan yapmadım. Benim işimde senin gibi masa başı olduğundan gittim işime başladım ve en azından tuttumu tutmadımı takıntılarım hafifledi daha rahat ettim. Seninde benim düştüğüm hatalara düşmemeni ve ilk 2-3 gün dışında normal hayatına dönmeni tavsiye ederim yatmalısın diyenleride sallama
Off tamda zamanında sormuşum, bende senin adına çok heycanlandım şimdi :))) inşallah müjdeli haberler gelir, bebeğine kavuşursun canım, öğrendiğin zaman bizede haber ver olur mu, ben sayfaya bakar dururum artık :)
Canım bende aşılamada, aşılama günü evdeydim ertesi gün işe dönmüştüm. Tüp bebekte 12 gün yatmak gerekir sadece lavaboya çıkın gibi şeyler okudumda o yüzden sormak istedim. Doktorum aksi bişey söylemezse bende 2-3 gün izin alıp sonra işe dönmeyi düşünüyorum, evet dediğin gibi ev işi falan yapmam ama 12 gün boyunca istesemde yatamam, iş yerinden izin alamam. Kimseye söylemeyi düşünmüyoruz çünkü.
Dualarım seninle haberini bekliyorum.
tebrik ederim allah kocağına almayı nasip etsin kaçıncı cenemen canım
Sabah tüp bebek merkezinden aradılar, transferden sonra 8 tane embriyom kalmıştı, takip etmişler ama ne yazıkki dondurulacak düzeye gelememişler. Allahım lütfen yarabbim hamile kalmış olayım.
inşallah bebeğin sımsıkı tutunurda hiçbişeye gerek kalmaz canım
arkadaşlar biliyorum benden cok sıkıldınızama napıyım sizden başkasıyla paylaşınca anlamıyor beni kimse dün test yaptım negatif çıktı deyince aman üzülecek ne var bunda dedi herkez regl ağrım gibi ağrım var diyorum aman olsun tutmazsa tutmaz diyor herkez cok kafana takıyorsun diyor anlamıyor kimse beni bende sizin başnı ağrıtıyorum burda bugün sanki çok az lekelenmem var gibi Allahım inş. tutunma lekelenmesidir bacaklarımı havaya diktim yatıyorum şimdi ümitlendim sanki yaa
canım çıkmıyo erken yapılınca ben de 6. gün yaptım çıkmadı hiç boşuna stres yapma ama 11. yaptım o bile silik çıktı kanda anlaşılıyo sadece..bugün 8.günüm.2 embriyo transfer edilmişti..test yaptım sonuç negatiff
burcu dondurma kriterleri farklı çok yapılan bir işlem değil acıbademde bana sadece 6 hastaya dondurma teklif ettik dediler yani sana transfer edilen embriyonun kalitesi kötü anlamanına gelmiyo canım rahat ol güzel şeyler düşün test günün ne zaman senin ?Sabah tüp bebek merkezinden aradılar, transferden sonra 8 tane embriyom kalmıştı, takip etmişler ama ne yazıkki dondurulacak düzeye gelememişler. Allahım lütfen yarabbim hamile kalmış olayım.
anladım canım''Tancredi'' arkadaşımı tebrik maksadıyla alıntı alarak yazdım yanlış anlaşıldı sanırım.. :)))
BENİM TEST GÜNÜM PAZAR GÜNÜ BANA DAHA VAR ... :)
ya vallahi çok güzel haberler, Bebeğin sana sımsıkı tutunsun bunu diliyorum..Allahım hepimiizn yüzünü güldürsün..tek embriyo transferimi oldu sende..[/QUOTE]arkadaşım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah.. rabbim sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsin inşallah..
evet değer biraz yüksek doktor çoğul olabilir dedicanımmmmmmmmmmmmm tebrikler.... kan değerinde çok güzel, çoğul gebelikmi acep:) canım kaçıncı gün yaptın?
bunları düşünme arkadaşım şimdi evde dinleniyorsan aç tvyi dergi falan karıştır düşünme böyle şeylerİnşallah hayırlısı olur, benim 2. denemem ve başarısız sonuçlanırsa sanki bir daha yaptıramazmışım gibi geliyor.
ben de tam tersi acıdan korkup anestezi almıştım yumurta toplamada . rahim filminde bileArkadaşlar merhaba,
Bizde geçen ay başarısız bir aşılama denedik, bu ay boş geçiyoruz, önümüzdeki ay ilk defa tüp bebek denicez. Yediyepe ünv.hastanesinde Cem Bey’e gidicez. aranızda Yeditepe’ye giden var mı?
Ayrıca sizlerde yaşadıklarınızı bana biraz anlatır mısınız, şimdiye kadar hiç narkoz almadım, özellikle yumurta toplama kısmından korkuyor. Korkumdan rahim filmini bile uyuşturulmadan çektirmiştim
Sizler neler yaşadınız, hamiş kalanlar şimdiden bana tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı?
sağol canım ilk denememdi bir de aşılama vardıcanım çok sevindim hayırlı olsun allah devamına erdirsin kaçıncı denemendi
10. gün test yaptırdım. normalde 11. gün yaptırmam gerekiyordutebrikler canım hayırlı olsunn..kaçıncı gün test yaptın?
boşver takma sen kimseyi canım ayaklarını dik yorma kendini herşeyin hayırlısı olsun umarım lekelenmem tutunmaya sebeptir Allahım gönlünün muradını nasip eder inşallah
ne hissettiğini tahmin ediyorum ben de olumsuza daha çok alıştırmışım kendimi sonucu öğrenince öyle kalakaldımarkadaşlar biliyorum benden cok sıkıldınızama napıyım sizden başkasıyla paylaşınca anlamıyor beni kimse dün test yaptım negatif çıktı deyince aman üzülecek ne var bunda dedi herkez regl ağrım gibi ağrım var diyorum aman olsun tutmazsa tutmaz diyor herkez cok kafana takıyorsun diyor anlamıyor kimse beni bende sizin başnı ağrıtıyorum burda bugün sanki çok az lekelenmem var gibi Allahım inş. tutunma lekelenmesidir bacaklarımı havaya diktim yatıyorum şimdi ümitlendim sanki yaa
Tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim Allah hepimize nasip etsin inşallah
burcu dondurma kriterleri farklı çok yapılan bir işlem değil acıbademde bana sadece 6 hastaya dondurma teklif ettik dediler yani sana transfer edilen embriyonun kalitesi kötü anlamanına gelmiyo canım rahat ol güzel şeyler düşün test günün ne zaman senin ?
pozitif düşünmeye çalışıyorum ama işte... benim transferim Salı günü oldu, 21 Şubat tarihini verdiler tahlil günü için. Bu tutunma kanamması dediğiniz kanamalar transferden sonra kaçıncı gün oluyor ?
arkadaşlar biliyorum benden cok sıkıldınızama napıyım sizden başkasıyla paylaşınca anlamıyor beni kimse dün test yaptım negatif çıktı deyince aman üzülecek ne var bunda dedi herkez regl ağrım gibi ağrım var diyorum aman olsun tutmazsa tutmaz diyor herkez cok kafana takıyorsun diyor anlamıyor kimse beni bende sizin başnı ağrıtıyorum burda bugün sanki çok az lekelenmem var gibi Allahım inş. tutunma lekelenmesidir bacaklarımı havaya diktim yatıyorum şimdi ümitlendim sanki yaa
''Tancredi'' arkadaşımı tebrik maksadıyla alıntı alarak yazdım yanlış anlaşıldı sanırım.. :)))
BENİM TEST GÜNÜM PAZAR GÜNÜ BANA DAHA VAR ... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?