2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

canım zor bir süreç benim ilk denemem..gerçekten bu iş hem maddi hem manevi zor ..İnşşalh sonu hepimiz için iyi olur..nerde yaptırdın?

Ben hiç doktor gezmedim, tesadüfen Umut'un adını duydum ve gittim ilki de ikincisi de orada Ulun Bey tarafından yapıldı, oraya çok inandım inşallah sezgilerim de yanılmam.

ya kızlar benim transfer gününden beri hep akıntım oluyo..bazen su gibi bazende beyaz bi akıntı.bugün 7.gün ve akıntım daha bi arttı..bu durumda olan başka kimse var mı..bu ii mi kötü mü bilmiyorumm

benımde akıntım var canım normal heralde hemen herkezte oluyor cunku benımde transferımın 9.cu gunu

kızlar ben dayanamadım idrar testş yaptım evde sonuç malesef negatif 9.cu günüm transferimin tutmadı sanırım hayırlısı dıyorum artık

benımde akıntım var canım normal heralde hemen herkezte oluyor cunku benımde transferımın 9.cu gunu

benimde akıntım var arkadaşlar.benimde transferimin 5. günü ancak 2 gündür sabahları kasıklarımda çok ağrı oluyor.adet öncesi ağrılarıma benziyor aynı acaba sizlerde oluyormu yada oldumu moralim çok bozuldu bu duruma

kızlar ben dayanamadım idrar testş yaptım evde sonuç malesef negatif 9.cu günüm transferimin tutmadı sanırım hayırlısı dıyorum artık

bence sıkıntı yapma çünkü bazı durumlarda idrarda çıkmayabiliyormuş o yüzden 12 gün kanda gebelik testi istiyorlar

Canım bence panik yapma, doktorlar en az 12. gün diyor ve kan da baktırın diyorlar, idrar da bu kadar sürede belli olmaz olsa idrar tahlili yaptırın derlerdi. Sen yine de kendini yormadan 12. günü bekle ve kanda baktır derim ben.

cumartesı yı beklemek lazım dogru soyluyorsun arkadasım bekleyelım bakalım hayırlısı artık

bencee umudunu yitirme tek embriyo olunca erken çıkması zor ..12 .günü beklemelisin..sonucu erken çıkanların çoğunun ikiz gebelik.

edavuca 12 ci günü bekle ben testimi 8 gün yaptım negatif çıktı 10 cu günde 12.3 oldu ama kimyasal gebelikmış duktura süyledim hcg hormunu hamile olsan bile hemen hormun salgılamıyo canım yani tükçesi bebeyin kanı hemen senin kanınla buluşmaya biliyo güzel haberlerini bekliyoruz

Bu arada benim müjdeli haberim var hamileyim dün dayanamayıp akşam idrarda test yaptım 2. çizgi silik çıktı biz de eşimle gittik hastaneye kanda baktırdık 187.26 çıktı [/QUOTE]

arkadaşım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah.. rabbim sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Bence hemen umutsuzluğa kapılma canım. sonuçta en sağlıklı olanı kan testi olduğu için kanda test yapmamızı istiyorlar.. duanı eksik etme canım.. Herşey rabbimin elinde o ''ol '' dedikten sonra herşey olur..
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.. hayırlı haberler alırsın inşallah...

Bu arada benim müjdeli haberim var hamileyim dün dayanamayıp akşam idrarda test yaptım 2. çizgi silik çıktı biz de eşimle gittik hastaneye kanda baktırdık 187.26 çıktı

arkadaşım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah.. rabbim sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsin inşallah..[/QUOTE]

ya vallahi çok güzel haberler, Bebeğin sana sımsıkı tutunsun bunu diliyorum..Allahım hepimiizn yüzünü güldürsün..tek embriyo transferimi oldu sende..

''Tancredi'' arkadaşımı tebrik amacıyla alıntı alarak yazdım ama sanırım beceremedim :)) benim test günüme daha var pazar günü.. tek embryo benim ..

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım umarım bende bu sefer olayı bitirmişimdir. :) Yaşayanlardan öğrenmek yaşayanlardan destek almak adına da çok öenmli bence.... Ne sorarsan 3 tedavili bir hatun olrak ben hep burdayımmm

sonucu ne zaman öğrenicem canım?

bişey sorucam, transferden sonra ne kadar dinlenmek gerekiyor? 2-3 gün izin alsam sonra işe dönsem sorun olur mu acaba? benim işim bilgisayar başı oturarak zaten, fiziksel yorulmuyorum. doktor sana ne tavsiye etmişti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…