canım zor bir süreç benim ilk denemem..gerçekten bu iş hem maddi hem manevi zor ..İnşşalh sonu hepimiz için iyi olur..nerde yaptırdın?
Benimde akıntım var sürekli fakat ben onu vajinal yoldan kullandığım ilaca bağlıyorum, sende jel ya da ilaç gibii birşey kullanıyorsan ondan olabilir.
ya kızlar benim transfer gününden beri hep akıntım oluyo..bazen su gibi bazende beyaz bi akıntı.bugün 7.gün ve akıntım daha bi arttı..bu durumda olan başka kimse var mı..bu ii mi kötü mü bilmiyorumm
benımde akıntım var canım normal heralde hemen herkezte oluyor cunku benımde transferımın 9.cu gunu
kızlar ben dayanamadım idrar testş yaptım evde sonuç malesef negatif 9.cu günüm transferimin tutmadı sanırım hayırlısı dıyorum artık
kızlar ben dayanamadım idrar testş yaptım evde sonuç malesef negatif 9.cu günüm transferimin tutmadı sanırım hayırlısı dıyorum artık
benimde akıntım var arkadaşlar.benimde transferimin 5. günü ancak 2 gündür sabahları kasıklarımda çok ağrı oluyor.adet öncesi ağrılarıma benziyor aynı acaba sizlerde oluyormu yada oldumu moralim çok bozuldu bu duruma
tek embriyo mu transfer edilmişti sana?
Canım bence panik yapma, doktorlar en az 12. gün diyor ve kan da baktırın diyorlar, idrar da bu kadar sürede belli olmaz olsa idrar tahlili yaptırın derlerdi. Sen yine de kendini yormadan 12. günü bekle ve kanda baktır derim ben.
evet tek embrıyo 6.cı gun embrıyosu transfer edılmıstı zaten adet sancılarımda basladı ama kanamam yok henuz test gunum cumartesı gunu ama benım hıc umudum kalmadı herşey allahtan hayırlısını diliyorum artık
geneli yerleşme kanaması diye yorumlanır canım hadi hayırlısı olsun bi daha tekrarlamaz inşallah rabbim bebeğini 9 ay boyunca hiç ayırmasın senden inşallah ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok şükür yok kanamam durdu. dün oldu sadece ve durdu. çok sağol rabbim hepimizin dileklerini dualarını kabul etsin.. inşallah canım... pazar günü testim var bakalım sonucu merakla bekliyorumm umarım ben ve burdaki bütün arkadaşlarım güzel haberler alırr ...
Bu arada benim müjdeli haberim var hamileyim dün dayanamayıp akşam idrarda test yaptım 2. çizgi silik çıktıbiz de eşimle gittik hastaneye kanda baktırdık 187.26 çıktı
Teşekkür ederim canım umarım bende bu sefer olayı bitirmişimdir. :) Yaşayanlardan öğrenmek yaşayanlardan destek almak adına da çok öenmli bence.... Ne sorarsan 3 tedavili bir hatun olrak ben hep burdayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?