2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

allahım hayırlı evlat versin cnm merka etme tutunacak bebişin. çok fazla kafana takıpta acaba felan diye düşünme sadece dualarını et allahım sabırlarımızın karşılığını mutlaka verecek.

hayırlı olsun transferin. benimde bugün 9. günüm. 2 gündür öğürürcesine öksürüyorum. bende çok korkuyorum olumsuz etkilenir diye. Allaha emanet olsunlar...

amınn ınsallah kızlr
benımde 3,denemem olucak ve yarın doktorla gorusmeye gıdıcem ve hormon testı verıcem hersey normal cıkarsa bende yarın stard verıyorum ınsallah
banada dua edın kardesler

Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey sorunsuz güzel bi şekilde devam eder ve meleğin göbüşüne sımsıkı tutunur bıırakmaz seni

hayırlı olsun canım Allahım gönlünün muradını nasip etmiştir inşallah bebeğin seni hiç bırakmasın inşallah canım zaten 2. yada 6. günde yapılıyor normal transferler canım merak etme embriyoların anca 6.günde tam istenilen bölünmeyi gerçekleştirmiş olabilir canım merak etme umarım meleğin seninle olacaktır

hayırlı olsun transferin. benimde bugün 9. günüm. 2 gündür öğürürcesine öksürüyorum. bende çok korkuyorum olumsuz etkilenir diye. Allaha emanet olsunlar...

hiç sorun etme canım Allahım izin vermediği sürece bebğine bişicik olmaz inşallah seninledir ve 9 ay boyunca seninle birlikte kalır bebeğin

hayırlı olsun canım
benimde 9. günüm bugün . adet tarihin testten öncemi sonramı tatlım senin?

hayırlı olsun canım
benimde 9. günüm bugün . adet tarihin testten öncemi sonramı tatlım senin?

sağol canım
benim son adet tarihim 8 ocak. test günüm 6 şubat ama pazar olduğu için ptesiye gün verdiler. 7 şubata. ben dayanamayıp ctesi yaptırabilirim, iyi olupta evden çıkabilirsem. yani 11. günü. senin test tarihin ne zaman?

aynı hayatım aynı :)
son adet tarihim 6 ocak benimde . test tarihim 6 şubat ama bende sanki dayanamayıp cumartesi yaptırıcam, tabi cesaret edebilirsem:)
şubattaki adet tarihini merak ettim canım ben 4 şubatmı?
benim bi önceki tedavimde testmi önceydi yoksa adet tarihimmi hatırlamıyorum ama adetime 3 gün kala başlamıştı kanamam. bu sefer adet olmayınca pek bi heveslendim ben sanki:)
ay inşallah birbirimize pozitif haberleri vericez canım

Son düzenleme:

şimdiye kadar hayatımda ne zaman beddua etsem döndü beni buldu..eğer o da senin arkandan kem söz ediyorsa döner mutlaka kendisini bulur..üzülme sen bu kadar cefa çekiyorsun ya elbet bir sefası olur..

edavuca inşallah bebeyın sana sıkıca tutunmuştur canım iyi haberlerini alırız canım burdan benim de 6cı gün tıransferim oldu bu tabiki iyi bişi başarı şansını biraz daha artırıyo benimki malesef kimyasal gebelikti düşükle sunuçlandı ama şu an 5. ve 6. gün yapanların şansı daha yüksek oluyumuş ne diyeyim bol şans

cemrehayal hadı bakalım iyi haberlerini alırız burdan.inşallah kocaaaaaaman gübeklı bi anne olursun testin sunucunu hemen bize yaz allah yardımcın olsun

inşallah canım inşallah bebeyın şu an seninledir dukturun ne gün demiş se o zaman yap testi allah yardımcın olsun iyi haberlerini beklıyoruz

Ahh canım benim yaa. Ne fitse fesat insanlar var şu hayattaa. Sen okumaya devam et canım ama öyle insanlar içinde kafanı yorma stres yapma. Onların pis fikirleri sana bişey yapamaz inş. BİSMİLLAHİLLEZİ la yedurru ma'asmihi şeyün fil ardi ve la fissemai ve hüves-semi'ul alim

bol bol bu duayı oku hiç brşey olmazinş. güzelim. Ayrıca izin aldığın zaman veren kişi sorun çıkarmıyorsa onlara halt etmek düşer. Bunlar için üüzlme daha minnoşlarımız büyüycek onların sıkıntılarına dayanlı olalım şimdiden, gereksiz insanların bizi üzmesine izin vermeyelim :)

6. gün transferi çok iyi tutunmasının yüzdesini artırıyor canım. öksürme hapşurma vs. bişey yapmazdedi benim dr da korkma inş. bir ark. yazmıştı topikte 1. tüp bebekte 4 embriyo koymuşlar çok dikkat etmiş hiç biri tutmamış. yeni yasaya göre 1 tan embriyo koymuşlar oda 4 tane tutmadı bir tane hiç tutmaz die hiç dikkat etmemiş merdivenler atlaya zıplaya inip çıkmış. Hiç önemsememiş ama bebeği ona tutunmuşş önemli olan Rabbim ol derse olur :))

allah yardımcın olsun canım ona ne oluyo anlamıyorum ben böylelerini ama şimdi ona moralini falan bozma sakın rabbine sığın

beylikdüzü medicana doç dr. selman laçınde gordum tedavıyı

selam canım aslında ben de martta başlıycam tedaviye ama beylikdüzü medicana ile acıbadem arasındayım beylikdüzü annemlere çok yakın ben şehir dışındayım. ama kendi doktorum acıbadem de iki arada kaldım

senin aracılığınla test günü bekleyen tüm arkadaşlara inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız diyorum. rabbim gönlünüzdeki yaşatsın daha fazla aratmasın inşallah. müjdelerinizi bekliyoruz.....

ben de haftaya başlıyorum inş:)

tedvin hayırlı olsun canımm yolun açık olsun.

ayyyyy az kalmış ne güzel inşallah güzel rabbim gönlünün muradını nasip etmiştir göbüşüne benim drum 11.gün çağırmıştı beni değerim 5 çıkmıştı 2 gün sonrada yok olmuştu o değer hayırlısı olsun canım

inşallah seninde gönlünün muradını göbüşüne nasip etmiştir güzel rabbim canım

ben de haftaya başlıyorum inş:)

hayırlı olsun canım inşallah herşey başından sonuna kadar güzel devam eder de meleğine kavuşursun

arkadaşlarr bugün 10. günüm, 5 gündür adet sancılarım var, umutsuzca sabah idrar testi yaptım veeeee 2. çizgi silik çıktıııııııııııııı inanamıyorum, oldumu şimdi bu iş? kan testini görmeden sevinmemeliyim ama duramıyorum çok mutluyummmmm

ayyyyy cnm benim bence oldu hemde çok güzel oldu yarın bide kan testi yaptır ordanda al mutlu haberi sonra sıra bize gelsin hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

kızlar çok teşeşkür ederim hepinize. sabah beri hastanedeyim. yumoşlarım büyümüş doktorum çok güzel gelişme var dedi. akşama çatlatma iğnemi yapıyorum hayırlısıyla pazar günü toplanacak. doktorum çük iyi ama stresten uzak duracaksın çok önemli bir noktaya geldik dedi. çok heyecanlıyım ve çok mutluyum allahım hepimizi yavrularımıza kavuştursun.

oldu oldu canım benim bebişin ben buradayım dedi. allahım hayırlı evlat versin çok dikkatli olmalısın fazla iş felan yapma yorma kendini.

ayyyy hayırlı olsun canım yok mu yakınlarında test yaptırabileceğin bir yer ben olsam dayanamazdımm duramazdım yanii ...

hadi canım gözün aydın bol bol dua et ve onun varlığını düşün iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…