• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

canım pislik yapmak için uğraşıp duruyorlar işte annem anjio olduğunda izin aldıydım onda bile problem çıkarttılar. benim hocamda çok ikiyüzlü yüzüme gülüyor arkamdan iş çeviriyor. ama hiç hakkımı helal etmiyorum özel işlerini bile ben yapıyorum. yaradan allahım böyle insanlardan korusun hepimizi. sabır diliyorum rabbimden yapacak başka bişeyimde yok.

ya ne biçim insanlar bunlar böyle..sorsan hepsi analık kutsaldır der sonra da ana olmaya çalışan bir kadına bu kadar eziyet ederler.. hepsini Allaha havale ediyorum..
ben de memurum ama hiç böyle sıkıntılar yaşamadım çok şükür gayet anlayışlılar..

merhaba kızlar bende 4 şubatta sonuc alacaklardanım zaman gecmıyo bı turlu bugun 10.gunum ama hıc belırtım yok sankı sızde ne gıbı degısıklıkler var

gucen diye bi arkadaşımız vardı bu gün sunuç alacaktı 4 şubatta test sunucu alacaktı bilgisi olan varmı arkadaşlar

merhaba arkadaşlar 4 yıllık evleyim ve negatif 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe karar verdik.rapor işlemleri için1buçuk aydır uğraşıyorum.17 gün önce evrakları tamamladım ve teslim ettim ama hala aramadılar.sizler kaç günde çıkardınız raporları.bi akıl verin bana beklemek çok zor geçen 1 gün bile kayıp:59:

merhaba arkadaşım bende tüp bebek için 6 aralık 2010 da ege üniversitesine baş vurdum tahiller için bir ay sonraya gün verdiler bir ay sonra gittik kan tahlilleri simir testi bide rahim filmi derken hepsinin sonuçlarını almamızda bi 20 gün sürdü neyse sonuçları aldık götürdük birhafta içinde bize döneceklerini söylediler ve nitekimde öyle yaptılar çarşamba günü raparumuz çıktı şimdi adetimi bekliyorum.

teşekkür ederim.eğer rapor çıkartan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar.bugün reglim başladı ve yarına kadar aramazlarsa sanırım 1 ay daha gözyaşıyla geçecek:43:

bence sen bi hastaneyi ara cnm çünki bildiğim kadarıyla bir hafta içinde sana dönmezlerse sen arayıp öğreniyosun bana öyle demişlerdi. beklemek gerçektende çok can sıkıcı allah hepimizede sabır versin.

benim raporumda tedaviye başladıktan sonra çıktı. bize hemşire hangi ilaçlara başlayacağımızı söyledi eczaneden aldık sonradan raporu götürdük ilaçları reçete ettürdik ona göre parasını verdik. bence 2. günü git konuş tahlillerini yaptır tedaviye başla

canım ben ankarada oturuyorum A.Ü. Cebeci hastanesinden 10 günde aldım tüp bebek raporumu

alevcim 10 günde nasıl aldın raporu çok merak ettim ben 3 aşılamadan sonra 1.tüp bebeyimde tanıdık doktur sayesinde aldım ama tanıdık duktur başka yere geçince ikinci tüp bebek raporunu alamadı bütün testleri ve rahim filmini tekrar istediler buda yaklaşık 6 ayı buluyomuş o yüzden ikinci tüp bebeyimi para ile yaptım malesef oda düşükle sonuçlanın ca 3 tüp bebeyi düşünüyorum ama malesef rapor alamıyuruz o yüzden biraz para biriktirdikten sonra 3. tüp bebeyi yapmayı düşünüyorum yani işin kısası ben bütün sıfırları tükettim ve şimdi para biriktırıyorum malesef çok maliyetli bi tedavi cavap yazarsan sevinirim

merhaba arkadaşım bende tüp bebek için 6 aralık 2010 da ege üniversitesine baş vurdum tahiller için bir ay sonraya gün verdiler bir ay sonra gittik kan tahlilleri simir testi bide rahim filmi derken hepsinin sonuçlarını almamızda bi 20 gün sürdü neyse sonuçları aldık götürdük birhafta içinde bize döneceklerini söylediler ve nitekimde öyle yaptılar çarşamba günü raparumuz çıktı şimdi adetimi bekliyorum.

elvancım nerden aldın raporunu daha önceden kan testlerin ve rahim filmin varmıydı banim olmasın rahmen hepsini tekrar istedile haseki eyitim ve araştırma hastanesi östelik benim ilk tüp bebeyim den raporum var şimdi rapor için tekrar istiyolar bunları yazarsan sevinirim

elvancım nerden aldın raporunu daha önceden kan testlerin ve rahim filmin varmıydı banim olmasın rahmen hepsini tekrar istedile haseki eyitim ve araştırma hastanesi östelik benim ilk tüp bebeyim den raporum var şimdi rapor için tekrar istiyolar bunları yazarsan sevinirim

ben izmirdeyim sadece elimde ameliyat raporum vardı diğerlerinin hepsini ege üniversitesine baş vurduktan sonra onların isteği üzerine yaptırdım zaten rahim filmi hariç hepsi orda yapıldı. benim ilk denemem olacak kısmetse. devletten yararlanacaksak malesef istiyorlar cnm biraz ince eleyip sık dokuyorlar fazla detaycılar.

ben izmirdeyim sadece elimde ameliyat raporum vardı diğerlerinin hepsini ege üniversitesine baş vurduktan sonra onların isteği üzerine yaptırdım zaten rahim filmi hariç hepsi orda yapıldı. benim ilk denemem olacak kısmetse. devletten yararlanacaksak malesef istiyorlar cnm biraz ince eleyip sık dokuyorlar fazla detaycılar.

ameliyat raporu dedin ne ameliyatı raporu aldıktan sonra özel hastanedemi yaptırıcan tüp bebeyi bide yani işin kısası bir aydamı aldınız raporu burda yaklaşık 6 ay sürüyomu haseki eyitim ve araştırma hastanesinde öyle dediler acama ünivrsiteler dahamı çabuk veriyo onun içinmi bir ayda aldın yazarsan sevinirim canım

ameliyat raporu dedin ne ameliyatı raporu aldıktan sonra özel hastanedemi yaptırıcan tüp bebeyi bide yani işin kısası bir aydamı aldınız raporu burda yaklaşık 6 ay sürüyomu haseki eyitim ve araştırma hastanesinde öyle dediler acama ünivrsiteler dahamı çabuk veriyo onun içinmi bir ayda aldın yazarsan sevinirim canım

canım ben daha önce kist ve dış gebelik nedeni ile bir ameliyat geçirdim. bu ameliyatta sağ tüpüm alındı diğerininde tıkalı olduğu yapışıklıklar nedeni ilede açılmasının mümkün olmadığı ancak tüp bebekle anne olabileceğim söylendi, ben zaten bunun üzerine tüp bebek için ege üniversitesine başvurdum
raporun çıkması yaklaşık 2 ay sürdü. şimdilik hastaneden gayet memnunum sorduğum herşeye cevap alabiliyorum aksi birşey olmadığı takdirde raporuda çıkarmışken özel hastaneye gitmeyi falan düşünmüyorum.

Canım sen ne iş yapıyorsunda bu kadar üstüne gelmeye cesaret edebiliyorlar, merak ettim kusura bakma :69:

ya canım ben de seni merak ettim.. sen pembe mavide tedavi görüyordum değil mi? öbür topikte sordum ama görmedin sanırım. ne durumdasın hayırlı haberler aldın mı?

embriyo transferim yapılalı bugün tam 1 hafta oldu pazartesi artık işe başlamayı düşünüyorum ama kararsızım :( ara ara yoklayan bel ağrılarım regl olacakmışım gibi alt karın ağrılarım oluyor. Sizce başlayımmı? test günüm 11 şubat. Birde doktorum bilgisayar telefon gibi şeylerden biraz uzak kal demişti sorduğumda çünkü işim gereği akşama kadar bilgisayar başında ve sürekli tel ile görüşme halinde oluyorum..

embriyo transferim yapılalı bugün tam 1 hafta oldu pazartesi artık işe başlamayı düşünüyorum ama kararsızım :( ara ara yoklayan bel ağrılarım regl olacakmışım gibi alt karın ağrılarım oluyor. Sizce başlayımmı? test günüm 11 şubat. Birde doktorum bilgisayar telefon gibi şeylerden biraz uzak kal demişti sorduğumda çünkü işim gereği akşama kadar bilgisayar başında ve sürekli tel ile görüşme halinde oluyorum..

hayırlı olsun canım inşallah istediğin gibi olur herşey.
bence işe dön, ben dönmemiş 12 gün yatmıştım sonuç inanılmaz derecede yıpranmış sinirler ve koca bir sıfır oldu.. yattıkça çoook sinirim bozuldu benim başka hiç birşey düşünemedim ki.. bilgisyardan nasılsa evdeyken de uzak kalamıyoruz, boşver çok takılma..hem hamileyken de çalışacaksına ve yine bilgisayarla haşır neşir olacaksın, aldırma derim..

arkadaşlar biraz önce test sonucumu aldım, transferin 11. günü 1 tane 3. günü embryosu.
sonuç: 95,5
çok mutluyum
nasıl sizce sonuç?
doktorum aslında ptesi baktırmamı istemişti kanda, ama ben dayanamadım

arkadaşlar biraz önce test sonucumu aldım, transferin 11. günü 1 tane 3. günü embryosu.
çok mutluyum
nasıl sizce sonuç?

maşallah tatlımmmm
benim yumurtalar da bugün toplandı
darısı başımıza :)

maşallah tatlımmmm

benımde dun toplandı arkasım hemde 11 tane bıraz once dr la gorustum hepsı dollenmıs ama 6 tanesı daha ıyı dedıler sen hangı dr a gıdıyosun ılk tup bebek denemenmı transfer ıcın 5.gun olucak dedı yanı carsamba gunu ben sonucu nezaman ogrenırım acaba bılgıdsı olan varsa paylasabılırmı

benımde dun toplandı arkasım hemde 11 tane bıraz once dr la gorustum hepsı dollenmıs ama 6 tanesı daha ıyı dedıler sen hangı dr a gıdıyosun ılk tup bebek denemenmı transfer ıcın 5.gun olucak dedı yanı carsamba gunu ben sonucu nezaman ogrenırım acaba bılgıdsı olan varsa paylasabılırmı

ohh
süpermiş
ben memorial güvenç bey e gidiorum cnm
ilk denemem benim
çarşamba transferin olursa 12. gün test yapacaksın cnm o zaman örenirsin sonucu

ohh
süpermiş
ben memorial güvenç bey e gidiorum cnm
ilk denemem benim
çarşamba transferin olursa 12. gün test yapacaksın cnm o zaman örenirsin sonucu

canım bende bursada osman develiogluna gıdıyorum mukemmel bır dr ya ıyıkı ona gıtmısım cok memnunum zaten ck hastsı var klınıgın adı bursa art dıye gecıyor senın durumun nasıl kac yumurta toplandı

halevcim 10 günde nasıl aldın raporu çok merak ettim ben 3 aşılamadan sonra 1.tüp bebeyimde tanıdık doktur sayesinde aldım ama tanıdık duktur başka yere geçince ikinci tüp bebek raporunu alamadı bütün testleri ve rahim filmini tekrar istediler buda yaklaşık 6 ayı buluyomuş o yüzden ikinci tüp bebeyimi para ile yaptım malesef oda düşükle sonuçlanın ca 3 tüp bebeyi düşünüyorum ama malesef rapor alamıyuruz o yüzden biraz para biriktirdikten sonra 3. tüp bebeyi yapmayı düşünüyorum yani işin kısası ben bütün sıfırları tükettim ve şimdi para biriktırıyorum malesef çok maliyetli bi tedavi cavap yazarsan sevinirim

canım ben rapor çıkarmayı düşündüğüm 1 ay öncesinde adetin 2.günü baktırılması gereken kan değerlerime baktırdım rahim filmim vardı eşimin 3 adet sperm sonucu vardı yani elimde rapor için istenilen bütün belgeler hazırdı ondan sonraki ayda raporu çıkaracağım Ankara Üniversitesi Cebeci Hastanesine gittim ve sadece rapor çıkarmak istediğimi söyledim ve sağolsunlar hiç uğraştırmadılar sadece raporu çıkardığın hastaneye ait eşinin sperm testi olması gerektiğinden orda test verdi ve hemen ardından rapor için başvuruda bulundum ve 10 gün sonrada çıkarmışlardı canım ama ben raporumu özel hastanede kullandım

maşallah tatlımmmm

canım inşallah güzel yumoşların olur ve en iyisi transfer edilir

çok mutluyum
nasıl sizce sonuç?

canım hayırlı olsun değerin gayet güzel çıkmış 11.güne göre inşallah kat be kat artar da meleğin sana sımsıkı tutunur canım

Back