2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

canım olmasaydı testte silikde olsa çıkmazdı bu çok güzel birşey inşallah kan sonuçlarını alınca daha bi mutlu mesut olacaksın canım

ne güzel canım hadi bakalım yavaş yavaş sona yaklaşıyorsun sakin relax ol işyerindekileride koyver gitsin kimse senden bebeğinden önemli değil canım inşallah sonuna kadar güzel devam eder

hadi bakalım inşallah güzel haberlerinin devamıda gelicek artık iyice yaklaşıyorsun bebişine heyecanlanman çok normal allah mutluluğunu daim etsin ve biran önce yavruna kavuştursun seni.

herkese çok teşekkür ederim, yakınlarda birsürü yer var kan testi yaptırabilecğim ama tutuyorum kendimi. yarın gidip yaptırırım biryerde artık. hala inanamadığım için şaşkınım biraz. mübarek cuma günü dilerim Allahtan hepimizin yüzünü güldürsün.

doktor stres yok diyorburadakiler strese sokuyor insanı. yıllık iznimi kullandırmıyorlar sinir oldum. olacağı 5 gün ama anlamıyor. transferden sonra yatmam gerekiyor diyorum cuma gel diyo bana. bende pazartesi gelecem diğer günleri rapor alacam ne yapayım allah hayırlısını versin. dilerim allahtan bana bunu yapanlarda yaptıkalırnın cezasını tez zamanda çekerler

canım benim Allah sabır versin merak etme yaptıklarının karşılığını tez zamanda bulacaklardır o zaman rapor al sende canım boşver

canım benim Allah sabır versin merak etme yaptıklarının karşılığını tez zamanda bulacaklardır o zaman rapor al sende canım boşver

canım pislik yapmak için uğraşıp duruyorlar işte annem anjio olduğunda izin aldıydım onda bile problem çıkarttılar. benim hocamda çok ikiyüzlü yüzüme gülüyor arkamdan iş çeviriyor. ama hiç hakkımı helal etmiyorum özel işlerini bile ben yapıyorum. yaradan allahım böyle insanlardan korusun hepimizi. sabır diliyorum rabbimden yapacak başka bişeyimde yok.

erken yapmaaaa, gününde yaptırrrrrrrrrrrrr :)))

kızlar negüzel haberler geliyor sizlerden, yumurtalarınzı olgunlaşıyor, toplanıyor, kimisi transfer gününü bekliyor, kimi testi bekliyor,
allahım inşallah bende bu ay başlayabilirim, regl olmayı bekliyorum hala olamadım nasılda karnım ağrıyor,
yarın doğum günüm, nolur güzel gelişmeler olsun artık dualarınızı eksik etmeyin,

hepinizi kutluyorum, morallariniz hep yüksek olsun, çok sevgilerrr,,

canım, rapor izin felan bu günlerini transferden sonrası için kullan bence, şu ara sen kendi kendine keyif yap içten içe, takılma hiç dışarıya başkalarına, sinir yaparsan kasılırsın,
boşşşveerrr, nasılsa hamile kalınca mecbur olacaklar izin vermeye sana demi ama :))))))))))?

Canım sen ne iş yapıyorsunda bu kadar üstüne gelmeye cesaret edebiliyorlar, merak ettim kusura bakma

Canım sen ne iş yapıyorsunda bu kadar üstüne gelmeye cesaret edebiliyorlar, merak ettim kusura bakma

maalesef memurum canım makam sekreteriyim. benim hocam biraz fazla kıskanç ve anlayışsızdır. ama yanımdaki diğer sekreter çok uğraşıyor benimle hergün laf sokar çatar ben la havle çeker dururum. ben birçok konuda daha bilgiliyim ve hocalrda bunu her fırsatta ona söylüyorlar oda kıskançlığından bana çatıyor. ben ne yapayım sende çalış bilgilen değilmi. sabır ya sabır ne diyeyim baktım olmuyor birim değiştiririm ne yapayım

bide memursun yani bende memurum ve rahatım demek ki çalıştığın yere göre değişiyor bide sekretersin ondan olabilir dediğin gibi daha bilgiliysen diğeinin yanlız kalmasını istemezler sonuç ne sorsalar doğru düzgün cevap alamayacaklarından riske atmak istmiyorlar kendilerini ama seninde bi uğraşın var canım olmazsa yer değiştirebilirsen değiştir canım sen bunları çekmek zorunda değilsin hele ki memursun her türlü hakkın var canım yumoşlar toplandıktan sonra o gün dinlenmen yeterli ben öle yaptım mesela transferden sonrada 5 gün rapor alırsan yeterli canım Allahım sabır ve güç versin canım

merhaba arkadaşlar 4 yıllık evleyim ve negatif 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe karar verdik.rapor işlemleri için1buçuk aydır uğraşıyorum.17 gün önce evrakları tamamladım ve teslim ettim ama hala aramadılar.sizler kaç günde çıkardınız raporları.bi akıl verin bana beklemek çok zor geçen 1 gün bile kayıp

oyy canım benimm bunamı üzülüyorsunn. Sakın kendini üzme böyle insanlar için. Seni çekemediğinden canını yakmaya çalışıyor. Onun istediğini ona vermiş olursun üzülürsen, ve üzülmemen gerekiyor değilmi?

yakın zamanda aile içi çok ciddi problemlerim oldu. En son eşimle bile problem yaşadım boşanma safhasına geldim. Artık bu iş yürümez dedim. Ama sonra dualar yüzü suyu hürmetine 8 yıllık evliliğim kurtuldu. ve o an anladım ki hayatta hiç birşey sağlık ve aile huzurunun yerini alamaz. Sen eşinle iyimisin? ailenle iyimisin? sağlığın yerindemi? bunlar mevcutsa diğerlerini salla gitsin. annemin bi lafı vardır dış kapı mandalları için kendini üzmeye değmez, poponu kaşıycan onlara der

Saydıklarımda mutluysan ailen sağlığın eşin yanındaysa dış kapı mandallarını hiç takma. O seni üzmeye çalışıyorsa sen daha mutlu ol. Onada bebekle ilgili gelişmelerini hiç anlatma, nazar dualarını oku. koruyucu dualar var daha önceki sayfadada yazmıştım onu oku Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz güzelim..

Sen yumuşlarını ve mutluluğunuzu kocaman olucak göbişini düşün

Rapor çıkartmadık tüp bebek merkezmiz nakit paraya her şey dahil 4.5 yapıyordu. Bizde çok badireler atlattık 8 yılık evli olduğum için. Rapor krizine girmek istemedk bide. Kusura bakma canım yardımcı olamıycam sana

teşekkür ederim.eğer rapor çıkartan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar.bugün reglim başladı ve yarına kadar aramazlarsa sanırım 1 ay daha gözyaşıyla geçecek

bende öyle yapıcam cnm konuştum hocayla ne yapayım kayıtlar var diye bunumu iptal edeyim. kayıtlarla alakam olsa yapsında ben ilgilenmiyorumki kayıtlarla. amann koyver gitsin:))))

canım allaha şükürki eşimle çok mutluyuz. eşimin ailesiyle hep problemliydik şimdi yine görüşmüyoruz doğal olarak haberleri yok. ailemede bugün yarın söyleriz artık. rabbim hayırlısını versin herkese. bu yolda uğraşmayan anlamıyor neler yaşadıklarımızı.

inşallah canım bebeyin sana tutunmuştur hamile olmamış olsan sılıkde olsa iki çizgi çıkmazdı canım kan testi yap inşallah hamilesindir güzel haberlerini beklıyoruz inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah çok sevindim canım kan testı yapar yapmaz hemen bize yaz

bizimde uzun sürdü rapor. evrakalr tamamlandıktan sonra 2 hafta bekledik kurula girmesini. kuruldan onay çıktıktan sonra ki adetinle beraber hangi protokol uygun görülmüşse o tedaviye başlanılıyor. benim uzun protokoldü. ilk önce yasmin kullandım sonra decapeptyl iğnesine başladım. 2. adetimde gonalf ve decapeptyl kullandım. gonal f 8 gün 150ml, 2 gün 112,5ml kullandım bugün akşam ovitrelleyi vurunup pazar yumoşlarım toplanacak.

biraz sabır isteyen bir tedavi sakın canını sıkma rabbim hayırlısını versin. geç olsunda güç olmasın gelsin bebişlerimizde.

canım ben ankarada oturuyorum A.Ü. Cebeci hastanesinden 10 günde aldım tüp bebek raporumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…