Canım hadi hayırlı olsun.İnşallah hayırlı evlatlara kavuşursun.Beni de 2k ez aşılamadan sonra ilkkez tüpbebek denedik.Ben şimdi beklemedeyim 10 şubat test günüm heyecanla bekliyorm.Aklına takılan şeyleri sorabilirsin burda.hoşçakal
Canım hadi hayırlı olsun.İnşallah hayırlı evlatlara kavuşursun.Beni de 2k ez aşılamadan sonra ilkkez tüpbebek denedik.Ben şimdi beklemedeyim 10 şubat test günüm heyecanla bekliyorm.Aklına takılan şeyleri sorabilirsin burda.hoşçakal
merhaba,transferimiz aynı gün olmuş:))benim de test günüm 10 şubat:))
aramız hoş geldinn inşallah en kıssa zamanda dileğine kavuşursun hepimiz kavuşuruz....
saol cnm benim inş bize seviçli haberler verirsin. bende aslında ilk smyra yı düşünüyordum ama sonra gelişmeler beni hep egeye doğru itti ve şimdi ordayım bakalım rabbim ol dedikten sonra neresi olduğu çok önemli değil yeterki biran önce bebeklerimize kavuşalım.Canım hadi hayırlı osun tedavin.inşallah sonu bebişli olur.Demek izmir desin bende smyra artta tedavi oldum şimdi beklemedeyim.
merhaba,transferimiz aynı gün olmuş:))benim de test günüm 10 şubat:))
Evet neresi olduğu çok da önemli olmuyor bir yerde.İnşallah sevinçli haberleri paylaşırız hepimiz...saol cnm benim inş bize seviçli haberler verirsin. bende aslında ilk smyra yı düşünüyordum ama sonra gelişmeler beni hep egeye doğru itti ve şimdi ordayım bakalım rabbim ol dedikten sonra neresi olduğu çok önemli değil yeterki biran önce bebeklerimize kavuşalım.
Aaa ne güzel aynı gün demek inşallah müjdeli haberleri veririz.Ya merak ediyorum sen yatıyor msun?ben sürekli gezindim durdum evin içinde.Akşamüzeri ondan galiba yorgun düştümm.sen nasıl geçiriyosun günlerini?
günaydın kızlar güzel anniş adayları. allahım insanın içine o güzel duyguları koyuyorki 2 gündür ben annişim deyip geziyorum evde daha yumoşlar toplanmadı kızım diyorum birde :))))) allahım hepimizin göbüşlerini doldursun inşallah. hepimiz güzel haberlerle geliriz.
Ne güzel işte böyle motive et kendini:)) Anneler ilk çocuğu bilir ikinciyi istermiş.. demek ki içine doğdu kız olcağı :))
inşallah canım yaa iğnelerde acıtmaya başladı artık yarın kontrolde belli olur toplanma zamanı sabırsızlıkla bekliyorum. allah herkese versin inşallah o duyguyu hepimiz tadarız
ay keşke ben de şu tersliklerden başımı bir kurtarıp tedavime başlasam da razıyım iğnelerin acıtmasına..((
İnşallah canım Rabbim hiç birimizi evlat yokluğuyla sınamasın..
canım bende korkmuyor değilim bir terslik çıkarsa diye sürekli kafamda soru işaretiyle geziyorum. ama allahım çok büyük evlatlarımızı vericek bizlere. sabırlı olmak gerekiyor işte.
Bu aşamada sıkma artık kendini, iyi düşün de iyi olsun..Yaradana sığındık bekliyoruz da keşke zaman da biraz hızlı geçseydi..
merhaba kızlar dün transferim yapıldı ama cok zor br transfer oldu benmi kendimi çok kastım doktor mu canımı çok acıttı bilmiyorum ama o masadan kalkamıycam sandım biraz da fazla kastım kendimi sanırım dünden beri dua ediyorum inş. tutunur diye o kadar kendimi kasmaa birde ağır bi grip geçiyorum sürekli içim çıkacakmış gibi öksürüyorum inş. bu kadar olumsuzluğ rağmen tutunur bebeğim birde benim transferim 6.cı günde yapıldı doktor iyi bişey bu diyor ama bilemedim Allahım isteyen herkeze nasip etsin bu uğurda bu kadar çaba sarfeden herkezin kucağını doldursun
selam canım, hadi hayırlısı olsun önceliklee, güzel haber ver burda bize,
ama şunu söyleyim, öksürmek, hapsırmak veya ıkınmak nedeniyle herhangi bir şey olmaz bebeğe merak etme sen,
sadece yat dinlen ve sakin ol, kafanda unut bu olayı güzel şeylere motive ol, ne güzel bak çoğu gitmiş bile, biz daha yeniden başlamaya uğraşıyoruz,:))))
nerde oldu trasnferin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?