2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

gerçekten öyle mihriman24 var ki yaptırıyoruz.olmayanların allah yardımcıları olsun gerçekten maliyetli tedavi.

Aynen öyle canım. Benim moral Dr olayında sıfırın altına iniyor. Bide bu moralsizlikle asıksuratlar, bağaran çağaran hemşireler olsa heralde bebeğin tutacağı varsa korkudan tutunamaz. Ama bana her aşamada o kadar sıcakkanlı sevecen davranıyorlarki ben kendimi çok mutlu güvende hissediyorum. T. bebek merkezine adım atar atmaz güler yüzlü, sevecen hemşireler hostesler doktorum vs. herşey için şükrediyorum. Ve çektiğim sıkıntıları gözüm görmüyor gerçekten.

Transfer sırasında yardımcı hemşireler o kadar tatlıydıki anlatamam. Bişey diyorum sanki ben oranın sahibiyim gibi ilgileniyorlar. Bir dediğimi iki etmiyorlar. Daha ne deyim ki. Utanırm Rabbimden

arkadaşım sana da allahım bol bol sabır versin.emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.dualrımız seninle.

İlginç doktoruna sorsana canım neden bu kadar erken çağardıklarını ve transferi çok erken yaptıklarını.

ben 3 denememin 3 ünüde farklı yerlerde yaptırdım ve 3 ünde de 2. gün transferi yapıldı tatlım benim durumum bunu gerektiriyo fakat bi benmiyim 2. gün ona takıldım transfer öncesi hemde

ben 3 denememin 3 ünüde farklı yerlerde yaptırdım ve 3 ünde de 2. gün transferi yapıldı tatlım benim durumum bunu gerektiriyo fakat bi benmiyim 2. gün ona takıldım transfer öncesi hemde

yok canım benimde 2.gün embriyosuydu.allaha şükür bebişim benimle şimdi.stres yapma.bu hastaya ve embriyonun durumuna göre değişiyor.bol bol moralle karşıla yumoşlarını tamam.

Kızlarrr allahıma şükürler olsun dualarım kabul oldu HAMİLEYİMMMMMM

hayırlı olsun canım allah kocağına almayı nasıp etsin ve o sevinci hepimize yaçşat sın kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin kaçıncı denemen hangi hastanede yaptırdın yazacağın cevaplar benim ve buradakıler için çok ünemli biliyosun tekrar hayırlı olsun

birazdan transfer için yola çıkıorum bana dua edinnnn...

selam, herşey güzel olacak diye git, hatta üzerine sevgi rengi pembe birşeyler giy:)),
sakin ol ve rahatla bak çabucak geçecek zaman :)

bana da ilk denemede 3.günde, 2 . denemde 2. gün de yaptı bahceci pek farketmiyor herhade bilemiyorum o kadar detyı artık:)

sevgilerr

merhabalar arkadşlar bende bu hafta başladım umut tup bebekde şuanda gobekden ignelerimi vuruluyorum cok stresli bir surecmiş allah hepmize yardm etsin inşallah rabbim hepimizinde pozitif sonuçlar almasını nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

slm herkese yarın sabah 8de opu işlemim var çok korkuyorum ben:18:

canım inşallah güzel iyi içi dolu yumoşların toplanmıştır ve güzelce lişip bölünürler en iyisi transferde yerleştirilir inşallah

ne güzel canım inşallah yumoşlarının içi dopdoludur ve en iyisi transfer edilir

hayırlı olsun canım inşalla bu 3 yumoşun güzelce bölünür en iyisini transfer edilir canım

hayırlısı olsun canım umarım herşey iyi gider

birazdan transfer için yola çıkıorum bana dua edinnnn...

Allahım yardımcın olsun inşallah meleğin sana sımsıkı tutunur canım Allahım hakkında hayırlısını versin

tedavin hayırlı olsun inşallah sonuna kadar güzel devam eder canım

bugün 12 tane yumoşum toplandı dr.hepsi çok kaliteli dedi dün opu için korkuyordum şimdi ise sabırsızlıkla yarın embriyologdan gelecek teli bekliyorumm her aşaması ayrı korku heyecan ve mutluluk veriyor.... allahım inşallah sizlere bisürü bisürü sağlıklı hayırlı nurtopu gibi evin içinde ıngaa ıngaa bağıran sizi uyutmayan bebekler verirr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş .....

ohh ohh maşallah.inşallah hepsi sağlıklı bi şekilde döllenir canım.sonrada sıkıca annelerine tutunurlar allahın izniyle

hayırlı olsun tedavin arkadaşım.seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

sagol canım allah razı olsun allahım hepimizin cabalarını boşa cıkarmaz inş iyi geceler

rabbım hakkında hayırlı ve saglıklı evletler versın ınşallah canım bende pazartesı asılama yaptım bugun altıncı gunum bakalım ne olcak doktorum esımın spermlerı cook ıyı dedı benımde yumurtalarım hemde ıkız bıle olabılır dedı hakkımızda hayırlısı ınşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…