gerçekten öyle mihriman24 var ki yaptırıyoruz.olmayanların allah yardımcıları olsun gerçekten maliyetli tedavi.
doktor pazar gününe 20 ye yakın yumurtan olur dedi.fakat eşimde komozomlarında kırlma var ve 30 yumurtada1 tane sorunsuz 16 tanede de 1 tane zihinsel ve fizisel sıkıntısı olmayan ama kromozonu babaya çeken embriyo oluşur dedi.tabi bazen bu oran değişebiliyor dedi.ama risk almamak için ve en sağlamı bulmak için bu yöntemi kullanacakmış.iki ay sonra tekrar iğnelere başlayıp yumurta toplanacak ve transfer o zaman olacak.bu benim ikinci denemem allah sonumuzu hayırlısı etsin.
canım dün operasyon oldu sabah 10 da, bugün sabah 10 da 1.gün yarın sabah 10 da 2. gün banada 13:00 da gel dediler
arkadaşım sana da allahım bol bol sabır versin.emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.dualrımız seninle.
İlginç doktoruna sorsana canım neden bu kadar erken çağardıklarını ve transferi çok erken yaptıklarını.
ben 3 denememin 3 ünüde farklı yerlerde yaptırdım ve 3 ünde de 2. gün transferi yapıldı tatlım benim durumum bunu gerektiriyo fakat bi benmiyim 2. gün ona takıldım transfer öncesi hemde
Kızlarrr allahıma şükürler olsun dualarım kabul oldu HAMİLEYİMMMMMM
birazdan transfer için yola çıkıorum bana dua edinnnn...
slm herkese yarın sabah 8de opu işlemim var çok korkuyorum ben:18:
merhaba arkadaşlar yumurtalarımı bugün topladılar geldim eve 14 tane yumurta almışlar inş. boş çıkmaz ve gelişimleri güzel olur bu arada çok fazla ağrım var bu normalmi gerçi doktor normaldir dedi ama ben yürümekte bile zorlanıyorum ama kanamam yok çok şükür
benim dün yumurtalarım toplandı 7 yumurta olabilmiş... bugünde aradılar 3'ü döllendi yarın gelin dediler.. Ve ben çok korkuyorummm çünki bu 3. denememmm... ve transferden sonra yatmak istemiorumm ya normal yaşamak istiorumm...
arkadaşlar buakşam çatlatma iğnemi olacağım pazar günü yumurtam toplanacak ama transfer olmayacak.oluşan embriyor dondurulacak 2 ay sonra tekrar yumurta toplanacak ve transfer yapılacak.dualarınızda beni de unutmayın.
merhabalar arkadşlar bende bu hafta başladım umut tup bebekde şuanda gobekden ignelerimi vuruluyorum cok stresli bir surecmiş allah hepmize yardm etsin inşallah rabbim hepimizinde pozitif sonuçlar almasını nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
bugün 12 tane yumoşum toplandıdr.hepsi çok kaliteli dedi dün opu için korkuyordum şimdi ise sabırsızlıkla yarın embriyologdan gelecek teli bekliyorumm her aşaması ayrı korku heyecan ve mutluluk veriyor.... allahım inşallah sizlere bisürü bisürü sağlıklı hayırlı nurtopu gibi evin içinde ıngaa ıngaa bağıran sizi uyutmayan bebekler verirr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş .....
merhabalar arkadşlar bende bu hafta başladım umut tup bebekde şuanda gobekden ignelerimi vuruluyorum cok stresli bir surecmiş allah hepmize yardm etsin inşallah rabbim hepimizinde pozitif sonuçlar almasını nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
sagol canım allah razı olsun allahım hepimizin cabalarını boşa cıkarmaz inş iyi gecelercanım inşallah güzel iyi içi dolu yumoşların toplanmıştır ve güzelce lişip bölünürler en iyisi transferde yerleştirilir inşallah
ne güzel canım inşallah yumoşlarının içi dopdoludur ve en iyisi transfer edilir
hayırlı olsun canım inşalla bu 3 yumoşun güzelce bölünür en iyisini transfer edilir canım
hayırlısı olsun canım umarım herşey iyi gider
Allahım yardımcın olsun inşallah meleğin sana sımsıkı tutunur canım Allahım hakkında hayırlısını versin
tedavin hayırlı olsun inşallah sonuna kadar güzel devam eder canım
hayırlı olsun tedavin arkadaşım.seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?