2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

canım merhaba,
bende kısmetse şubat reglimde gideceğim başlayabilirsek başlıycaz ini bendeki yumurta kalitesinden kaynaklanan sorun, rezevr azlığı var da, nasıl kılo verdin birayda 4 kılı cok iyi bende vermek istiyorum ama offff işte bu arad odaklanamadım ama vermem şart, yardımcı olurmusun??
sevgiler,

gamzecim stres yapma hiç.allahım inşallah bu sefer yüzünü güldürür kucağını dolduruverir.benim doktorum yatmana gerek yok demişti zaten.tabi dikkat etmek şartıyla.ama benim içim rahat etsin diye 2 hafta rapor aldım evdeydim yani.tabi sürekli yatmadım ama dışarıda çıkmadım çok fazla.sen rahat olki bebişlerin de rahat rahat sana tutunsunlar allahın izniyle.duayla....

2 biraz garibime geldi sanki 3 olabiliyor 5 olabiliyor ama 2yi sende duydum ilk canım Hayırlısı olsun inş kardeşim. Rabbim isteyen kalpleri mahzun bırakmasın inş

aminn inşallah herkesin yüzünü güldürsün allahım.. ama nie 2 garip geldi ya bi benmiyim

bebeklerimiz yaşıt :)) en kısa zamanda güzel sonuçlarımızı konuşmamızı dilerim... zaamn neden geçmiyor???

Evet zaman banada çok yavaş geçiyor gibi geliyor :) napalım sabredicez inşAllah

Eşlerimiz ne rahat onlar çalışırken günler su gibi geçiyor. Eşim şu 3 gğn nasıl geçti anlamadım diyor birde bana sorsun :)

canım tşk ederim senin içinde çok sevindim zaten bu olay bana başkalrınada dua etmeyi öğretti.. Ne kadar zor bişey olduğunu bildiğimden sadece kendim için etmeye gönlüm razı olmuyo dua ederken.. Sende bizler için etmeye devam et ve sağlıkla kucağına al inşallah...

arkadaşlar buakşam çatlatma iğnemi olacağım pazar günü yumurtam toplanacak ama transfer olmayacak.oluşan embriyor dondurulacak 2 ay sonra tekrar yumurta toplanacak ve transfer yapılacak.dualarınızda beni de unutmayın.

Herkeze dua ediyoruz canım. Peki neden bu ay transfer olmuyor? sana kaç tane embriyo transfer edcekler 2 ay sonra :44:

doktor pazar gününe 20 ye yakın yumurtan olur dedi.fakat eşimde komozomlarında kırlma var ve 30 yumurtada1 tane sorunsuz 16 tanede de 1 tane zihinsel ve fizisel sıkıntısı olmayan ama kromozonu babaya çeken embriyo oluşur dedi.tabi bazen bu oran değişebiliyor dedi.ama risk almamak için ve en sağlamı bulmak için bu yöntemi kullanacakmış.iki ay sonra tekrar iğnelere başlayıp yumurta toplanacak ve transfer o zaman olacak.bu benim ikinci denemem allah sonumuzu hayırlısı etsin.

Dört dua vardır ki, redde uğramaz: Evine dönene kadar hacca gidenin duası... Ailesine dönünceye kadar savaşa gidenin duası... Şifa buluncaya kadar hastanın duası... Müminin mümine gıyabında (yüzüne söylemeden ve haber vermeden) ismini anarak yaptığı dua. Bu dualardan en çabuk kabul edileni, müminin mümine gıyabında yaptığı duadır.
Hadis

dua ederken aklıma gelen isimleri her zaman sayıyorum.allahım dualarımızı kabul kucaklarımızı dolu etsin.kimseyi bu imtihanla sınamasın.

oyyy canım benimm. Allah yardımcın olsun canım.

Bazen üzülüyorum neden herkez gibi çocuğumuz normal yoldan olmadı die. Sonra utanıyorum Rabbimden. Hem bu halde olup, hemde bu sağlık imkanlarınıda bulamayabilirdik Alah korusun. Her halimize hamdolsun.

Ne güzell inşAllah bizde bir gün sevneceğiz. Ben hep dua ediyorum. Tüm Dünyadaki çocuğu olmayan müslüman kardeşlerime en kısa zamanda hayırlı kul olan hayırlı evlatlar ver diye dua ediyorum

Ne güzell inşAllah bizde bir gün sevneceğiz. Ben hep dua ediyorum. Tüm Dünyadaki çocuğu olmayan müslüman kardeşlerime en kısa zamanda hayırlı kul olan hayırlı evlatlar ver diye dua ediyorum

amiiiin canım benim
senin ve bekleyen herkesin güzel hayırlı haberlerini alıcaz inşallah allahın izniyle
bekliyoruz sıradakileri sabırsızlıkla

gerçekten öyle mihriman24 var ki yaptırıyoruz.olmayanların allah yardımcıları olsun gerçekten maliyetli tedavi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…