2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

İlaçların yetiyormuş bencede hiç uğraşma arkadaşım. Keşke daha önceden tüp bebek yaptırsaydım diye kafamı şimdi duvarlara vuruyorum. Tek embriyo olayı beni baya üzdü. yüzde şansımız direk düştü. Hayırlısı bu zamanaymış diyorum artık.

Eşinin durumunu çok anlamadım ama. Spremleri azsa aşılamaylada çok iyi sonuç alınamıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. Eşinin ne istediğide önemli abi.

Ne güzelll, geçer inşAllah Yumuşun sana sıkı sıkı tutunur inş.

kızlar 5. günüm ve karnım patlamak üzere az önce 5. iğnemide yaptım saat 22:00 da yumurtalar kendi kendine çatlamasın diye başka bir ğine yapıcam bu iğneye bugün başlıycam yarın sabah doktorum görecek bakalım yumurtalar ne durumda olacak..

burdan herkes inş.bebiş haberiyle ayrılır...ayşe cim bn bu ayki adetimi bekliyorum doktor fsh ve e2 istedi onları yaptırıp götüreceğim bakalım tedavi başlarmı başlamazmı hiç bir bilgim yok.....osman hoca sendende fsh istedimi...

canım Allahım bebiş nasip etsin sana ve hepimize..bende yeni başladım tedaviye..doğum kontrol hapı ile birlikte lucrin kullanıyorum...Senin hangi protokol uygulandı..kaç yumurta toplandı..biraz anlatırmısın tavsiyelerine ihtiyacım var...nerde yaptırdın?

canım yarın doktoruna gidince bi sor normal bi durummu..bide galiba bu dönemde gaz yapan yiyeceklerden uzak durmak gerek...bide üşütme..

merhaba canım fsh ına bakılmış, troidle ilgili sorunmu var..

Benimde 2. günüm kendime iğne yapmak çok zor. Aşılama yaparken kalem tarzı iğne kullanıyordum daha kolaydı. Şimdi bildiğiniz iğne ekline, ellerim titreyerek yaptım

bebek için nelere katlanıyoruz yaww. Yüce Rabbim karşılığını versin inşAllah, elimizi boşa çıkarma sen YARABBİM!!!

günaydın kılzrarr

selam canım...bende bu sabah vuruldum o iğneyi...bacaktan...hatta 10 dk felan önce neyse iğneyi görünce baya korktum ama ince olduğundan acı duymadım...ama bacağım acıyor şu anda acaba normalmi li bu

canım dr.rapor çıkarsanda farketmio tüp bebek merkezine 2,5 milyar vericeksiniz dedi..zaten eylülden önce rapor çıkartamıoruz..ne tahlili ben aşılama öncesi yaptırdım ama aynıları tekrarmı yaptırcaz?kan,rahim filmi vs..ama ben rapor çıkartmıcam..

canım Allah yardımcın olsun...kaç embrio koydular canım?

canım spermi ii ama yapısı bozuk mesela 1 başı olması gerekirken 2 başı var..% 2 sadece normal yapıda..2 aşılama yaptık tutmadı malesef..tek embrio diolar ama drlar 2 tane koyuyo die duydum ben konuşmadım dr.umla ama nası yapıolar bilmiorum..

canım yaşımdan dolayı bi tane koydular sadece ama allah yazdıysa 10 tanesi de aynı 1 taneside inşallah ayın 20sine hayırlı haberi alıcam

inşallah güzel haber alırsın canım yaşın kaçki senin benim yaşım 29 ama bana 2 embriyo transfer ettiler çünkü 1 tanesinin tutma şansı %30muş o yüzden drum iki tanesinde karar kılıp yerleştirdi bugün 2.günüm ve ayın 24ünde test yaptıracağım Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah bebişlerimiz annelerine tutunur

canım benim uzun protokoldu ayrıca kistimde wardı lucrine başlayacağım gün adet oldum ve doktor başlamamamı söyledi ilaca... sonra adetimin 3.günü konrole gittiğimde yasmin kullandığım halde kistimin büyüdüğünü gördük ya erimesini beklicektim yada aldıracaktım ben aldırdım ve kısa protokole başladık sonra iğnelere başladım yaklaşık 12 14 gün sonrada yumurtalarım alındı 5.gün transferim yapıldı 13tane yumurta toplanmıştı 5 günün sonuna 3tane kalmış 1 tane transfer edildi halbuki ben ikiz istiyodum diğer ikisinide dondurduk ben gazi eurofertilde yaptırdım bu arada sen hangi aşamadasın ilk tedavin mi birazda sen anlat

Merhabalarr,

Valla Şubat ayı yaklaştıkça heyecanlanıyorum. Hala nerede tedavi olacağıma karar veremedim. Kimler nerede ve ne kadara tedavi görüyor, doktordan ve merkezden memnun musunuz? Paylaşabilirseniz çok sevinirim. Fikirlerinize ihtiyacım var. Ayyy çok kararsız kaldım (( Çok heyecanlıyım.........

amin inşallah ben 21 yaşındayım geçen sen hamile kalmıştım ama gelişmedi düşük yaptım ama inşallah bu tutunur kendini nasıl hissediyosun şimdi

canım ben Ankara Medicanada yaptırdım transferim dün gerçekleşti 24ünde kanda baktıracam ve hastaneden de çalışanlardan da drumdan da memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…