canım bencede arkadaşlara katılıyorum ucuz gerçekten bekleme bu arada benim ilk tüp bebek uygulamam ctesi günü transferim oldu yatıp bekliyorum biraz öncede üye oldum sırf sizlerle sohbet edip rahatlamak amacıyla yazıyorum benim gibi yaptırıpda şu anda stresten patlamak üzere olan var mı??? 12 gün nasl sabredicem allahım her isteyene versin hayırlısıyla saglıklı sıhhatli:18:
canım bencede arkadaşlara katılıyorum ucuz gerçekten bekleme bu arada benim ilk tüp bebek uygulamam ctesi günü transferim oldu yatıp bekliyorum biraz öncede üye oldum sırf sizlerle sohbet edip rahatlamak amacıyla yazıyorum benim gibi yaptırıpda şu anda stresten patlamak üzere olan var mı??? 12 gün nasl sabredicem allahım her isteyene versin hayırlısıyla saglıklı sıhhatli:18:
kızlar 5. günüm ve karnım patlamak üzere az önce 5. iğnemide yaptım saat 22:00 da yumurtalar kendi kendine çatlamasın diye başka bir ğine yapıcam bu iğneye bugün başlıycam yarın sabah doktorum görecek bakalım yumurtalar ne durumda olacak..
burdan herkes inş.bebiş haberiyle ayrılır...ayşe cim bn bu ayki adetimi bekliyorum doktor fsh ve e2 istedi onları yaptırıp götüreceğim bakalım tedavi başlarmı başlamazmı hiç bir bilgim yok.....osman hoca sendende fsh istedimi...
kızlar 5. günüm ve karnım patlamak üzere az önce 5. iğnemide yaptım saat 22:00 da yumurtalar kendi kendine çatlamasın diye başka bir ğine yapıcam bu iğneye bugün başlıycam yarın sabah doktorum görecek bakalım yumurtalar ne durumda olacak..
valla karar senin maddi durumunuz müsaitse hiç bekleme yaptır ama 2,5 milyarla kurtulamazsın bunuda söyleyeyim. en az 4-5 milyarlardan bahsediliyor. tabi maddi durumun iyiyse hiç bekleme. bizim rapor çıkmış olmasına rağmen ilaçlar dahil 2 milyarı bulacak diye hesaplıyoruz. eğer eylülü beklemek istiyorsanda birkaç ay önceden tahlillerine başla biz temmuzdan beri uğraşıyoruz yok şu tahlil yok bekle yok rapor çıkmasını bekle felan bayağı uzun meşakatli bir yol.
canım ilaçların varsa ve dr unda 2.5 yaparım demişse yaptır tüp bebk
inşş güzel sonuç alırsın
İlaçların yetiyormuş bencede hiç uğraşma arkadaşım. Keşke daha önceden tüp bebek yaptırsaydım diye kafamı şimdi duvarlara vuruyorum. Tek embriyo olayı beni baya üzdü. yüzde şansımız direk düştü. Hayırlısı bu zamanaymış diyorum artık.
Eşinin durumunu çok anlamadım ama. Spremleri azsa aşılamaylada çok iyi sonuç alınamıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. Eşinin ne istediğide önemli abi.
canım Allah yardımcın olsun...kaç embrio koydular canım?
canım yaşımdan dolayı bi tane koydular sadece ama allah yazdıysa 10 tanesi de aynı 1 taneside inşallah ayın 20sine hayırlı haberi alıcam
canım Allahım bebiş nasip etsin sana ve hepimize..bende yeni başladım tedaviye..doğum kontrol hapı ile birlikte lucrin kullanıyorum...Senin hangi protokol uygulandı..kaç yumurta toplandı..biraz anlatırmısın tavsiyelerine ihtiyacım var...nerde yaptırdın?
inşallah güzel haber alırsın canım yaşın kaçki senin benim yaşım 29 ama bana 2 embriyo transfer ettiler çünkü 1 tanesinin tutma şansı %30muş o yüzden drum iki tanesinde karar kılıp yerleştirdi bugün 2.günüm ve ayın 24ünde test yaptıracağım Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah bebişlerimiz annelerine tutunur
Merhabalarr,
Valla Şubat ayı yaklaştıkça heyecanlanıyorum. Hala nerede tedavi olacağıma karar veremedim. Kimler nerede ve ne kadara tedavi görüyor, doktordan ve merkezden memnun musunuz? Paylaşabilirseniz çok sevinirim. Fikirlerinize ihtiyacım var. Ayyy çok kararsız kaldım(( Çok heyecanlıyım.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?