2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

sanada iyi hafta sonları canım herşey daha güzel olucak merak etme o bilinçsiz insanlarda ettiklerini bulacaklar sen canını sıkma evet bizi bizden başka kimse anlayamaz

Herkese iyi akşamlar, bizde kimseye söylemedik. Sadece eşim ve ben biliyoruz. Bu arada benim ilk denemem olacak, ptesi randevum var iğnelere başlıyacağım. Zaten 9 gündür lucrini oluyorum. Kimse bilmiyor ve böylece kafamız çok rahat. Ama sizi çok iyi anlıyorum. Ve inanıyorum ki sizlere bu acıları yaşatanlara büyük Allah en kısa zamanda gününü gösterecektir. Ben buna hayatta bir çok kez şahit oldum. İçinizi ferah tutun. İnşallah bu topikteki herkes önümüzdeki ay hamile haberlerini burdan verir. Allah yardımcımız olsun cümlemizin...

canım ne güzel haber 16 tane...ben 3, 4 taneye bile razıyım inşallah daha güzel haberlerinide alırırız buradan

böyle insanlardan nefret ediyorum oldum olası bilip bilmeden konuşuyorlar, çok şükür etrafımda kendini bilmez pek yok, arkadaşlarım olsun komşum olsun. kendini bilmezde çıkmıyor değil yeni tanıştığım insanlardan, bir sürü soru yağmuruna tutuyorlar kaç yıllık evlisin çocuğun varmı neden olmuyor sorun kimde sendemi kocandamı ne farkederki sorun kimde çocuk istediğimize göre sorun ikimizin sorunu, neden tüp bebek yaptırmıyorsunuz tüp bebeğe bile karar veriyorlar doktordan önce. dr bile bukadar soru sormuyor.onun için bende sadece beni anlayan insanlarla görüşüyorum gerisini BOŞVERİYORUM ALLAH'ım herkes hakettiğini yaşasın sende kendini bilmez insanları BOŞVER

benimde ilk denemem femara diye bir hap verdi dr, pazar gününe kadar içecem pazartesi kontrolüm var iğnelere başlayacam aynı zamanlarda devam edecek tedavimiz hayırlı olsun

benimde ilk denemem femara diye bir hap verdi dr, pazar gününe kadar içecem pazartesi kontrolüm var iğnelere başlayacam aynı zamanlarda devam edecek tedavimiz hayırlı olsun

bana hiç hap vermediler. sadece lucrini oluyorum. seninde adet tarihin yarın mı? benim bugün biraz başladı ama asıl yarın gelir diye onu birinci gün sayıcaklar ve ptesi iğnelere başlıyacağım. aynı zamana denk gelicek birçok şeyimiz. sen nerde yaptırıyorsun? ben kadıköy şifadayım. hepimizin pozitif sonuçlanır inşallah...

arkadalar iğne olanlar ben lucrinin 7. oldum ama onun yanında ilaç içiyorum.sizde ilaç kullanıyormusunz

benim adetimin 5.günü bugün, iğnelerede pazartesi başlayacam bende ilk günden yada 2. gün başlarım diye düşünüyordum iğnelere ama dr önce hap verdi 5 günlük ben bursadayım

seni çok iyi anlıyorum bende 3 aşılama 2 tüp bebek yapmama rahmen ben eşim biliyoruz başka kımse bilmi yo çünkü etrafımdaki insanlar o kadar biliçsizki tüp bebek diyin ce büyle imalı sözler ediyolar çocuğun yokmu çocuğun yokmu çocuğun yokmu çocuğun yokmu çocuğun yokmu inanın bazen bu sorulara haykırırcasına yok yok yok yok içiniz şimdi içiniz rahat ettimi diye bağırmak istıyorum napalım buda bizim imtihanımız allah bizi daha çok büyle sorularla muhattap etmesin hepimizin kocağına hayırlı sağlıklı bi evlat nasıp etsin üzülme bunu yaşayan tek sen deyilsin inan hepimize büyle gıcıkmı gıcık sorular soruluyo allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlarr nasılsınızzz.. bu hafta giremedimmm berbat bir hafta geçirdimm resmen depresyondayımmm.. ameliyatım bir ay daha kaldıı tedavim gecikicekk..çok üzgünümm.. yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorumm.. herşey gönlünüzce olsunnnnn

en iyisini yapmışsın canım bende karşılaşıyorum zaman zaman çok acı... şansın bol olsun canım
canım merhaba bende ordan geçen ay 5000 fiyat almıştım tedavim aksadı tekrar sormadım sana ne kadar fiyat verdilerr. bende açıkcası karışık durumdayımm.. umut hakkında .ok güzel şeyler duyuyorum ama biraz paracılar o kesinnn
nasılsın canımm nasıl gidiyorr

ayrıcaaaa tedaviye başlayan arkadaşlaraaa bol şansss diliyorum rabbimden pozitif çıkar inşallahhhhhh
tedavisi devam edenlereee deeeee tez zamanda hayırlı haber diliyorumm..
bizim gibi öbür ay başlıcaklaraaa sabır diliyprummmmmm :18::18::18:

arkadaşlar ben bir kez klomen kullandım kist olmuştu ay önce. doktor adetinin beşinci günü tekrar klomene başla gel demişti. üç ay oldu gitmedim. bana fikir verin gitmekte istemiyorum kistleşme olur vs diye ne yapayım

iyiym canım yaaaaa
çok şükür

canım gitmekten başka şansın yok kist yada herhangi bir şey varmı oyokmu bunu ancak dr gidince enlersın

bende bugün yani 07 ocakta başladım bugün menogon 3 doz bir su iğnelermle başlıyorum ilk tecrübem size gelişmeleri yazacağım.ankara tüp bebek merk. yaptırıyorum herkeze iyi şanslar

cok sağol cevap yazdığın için ama kine kist olurmu diye korkuyprum bir kere kullandım kist oldu
canım klomen zaten kist yapan bir ilaçtır
ama bazı kistler adetle birlikte giderler önemli olanlar adetle gitmeyenlerdir
bunlarıda yalnızca dr bilebilir
hem bence dr gidip bir taraftanda bebk için yeni şeyler denemelisin

Allahda dualarına karşılık sana ve herkese hayırlı evlat versin banada tabi. bazen okadar iki lemde kalıyoki insan yönlendirilmek isteniyo. ben cevremde kimseylede bu konuları paylaşmıyorum. korunuyorum diyorum sorulacak sorulardan kaçmak için tekrar cok teşekkür ederim. istanbul yada bursada tavsiye edeceğiniz güvenilir bir doktor varmı. ben gittiğim doktor yüz tl alıyo kontrol yok

cok sağol cevap yazdığın için ama kine kist olurmu diye korkuyprum bir kere kullandım kist oldu

geçen sene bende kullandım 1 kere, kist oldu hayatımda ilk defa öyle birşeyle karşılaşınca bende korkmuştum ama dr kendiliğinden adetle birlikte yok olur dedi birdahaki ayda kistim tamamen yok olmuştu.tabi ben daha sonra menogon iğneyle tedavim devam etti.tedavini aksatmamalısın herşey çocuk için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…