kızlar iyi hafta sonları diliyorum hepinize. günler yavaş yavaş geçiyor bir yandan kredi borcumuz her ay bir ay daha azaldı diye seviniyoruz inşallah bebişimzide gelirde doğuma günler saymaya başlarız hep beraber. etrafımdada öyle terbiyesiz kişiler varki bu acımı hergün yüzüme laf sokarak vuruyorlar ve artık hiçbirisiyle konuşmuyorum. hatta anneme bile bahsetmedim çünkü bizi yaşayan anlıyor ancak. burada rahatlıyorum resmen. yalnız olmadığımızı hatırlıyorum. yüce allahım duy sesimizi dualarımızı kabul eyle tez zamanda evlatlarımıza kavuştur bizleri.
arkdaşlar hastaneden aradılar 18 yumoşum güzel çıkmış 16sı döllenmiş pazartesi arayacaklarmış tekrar büyük ihtimalle salı günü transferim olucak bu sürede de yumoşlarımın büyüyüp gelişmelerini bekleyeceklermiş hadi hayırlısı yaaaaaaaaaaaaaa Allahım sen büyüksün nasıl sevindirik oldum anlatamam canlarım
canım yaşım yıl olarak 29 oldu medicanada bu işi yapan tek dr var zaten dr.mehmet öztürkmen
sağol canım inşallah zor olanın kıymeti daha büyük olur ivet
AMİNNNNNNNNNNNNNN bu güzel dua için teşekkür ederiz canım
kızlar iyi hafta sonları diliyorum hepinize. günler yavaş yavaş geçiyor bir yandan kredi borcumuz her ay bir ay daha azaldı diye seviniyoruz inşallah bebişimzide gelirde doğuma günler saymaya başlarız hep beraber. etrafımdada öyle terbiyesiz kişiler varki bu acımı hergün yüzüme laf sokarak vuruyorlar ve artık hiçbirisiyle konuşmuyorum. hatta anneme bile bahsetmedim çünkü bizi yaşayan anlıyor ancak. burada rahatlıyorum resmen. yalnız olmadığımızı hatırlıyorum. yüce allahım duy sesimizi dualarımızı kabul eyle tez zamanda evlatlarımıza kavuştur bizleri.
Herkese iyi akşamlar, bizde kimseye söylemedik. Sadece eşim ve ben biliyoruz. Bu arada benim ilk denemem olacak, ptesi randevum var iğnelere başlıyacağım. Zaten 9 gündür lucrini oluyorum. Kimse bilmiyor ve böylece kafamız çok rahat. Ama sizi çok iyi anlıyorum. Ve inanıyorum ki sizlere bu acıları yaşatanlara büyük Allah en kısa zamanda gününü gösterecektir. Ben buna hayatta bir çok kez şahit oldum. İçinizi ferah tutun. İnşallah bu topikteki herkes önümüzdeki ay hamile haberlerini burdan verir. Allah yardımcımız olsun cümlemizin...
benimde ilk denemem femara diye bir hap verdi dr, pazar gününe kadar içecem pazartesi kontrolüm var iğnelere başlayacam aynı zamanlarda devam edecek tedavimiz hayırlı olsun
bana hiç hap vermediler. sadece lucrini oluyorum. seninde adet tarihin yarın mı? benim bugün biraz başladı ama asıl yarın gelir diye onu birinci gün sayıcaklar ve ptesi iğnelere başlıyacağım. aynı zamana denk gelicek birçok şeyimiz. sen nerde yaptırıyorsun? ben kadıköy şifadayım. hepimizin pozitif sonuçlanır inşallah...
bana hiç hap vermediler. sadece lucrini oluyorum. seninde adet tarihin yarın mı? benim bugün biraz başladı ama asıl yarın gelir diye onu birinci gün sayıcaklar ve ptesi iğnelere başlıyacağım. aynı zamana denk gelicek birçok şeyimiz. sen nerde yaptırıyorsun? ben kadıköy şifadayım. hepimizin pozitif sonuçlanır inşallah...
en iyisini yapmışsın canım bende karşılaşıyorum zaman zaman çok acı... şansın bol olsun canımkızlar iyi hafta sonları diliyorum hepinize. günler yavaş yavaş geçiyor bir yandan kredi borcumuz her ay bir ay daha azaldı diye seviniyoruz inşallah bebişimzide gelirde doğuma günler saymaya başlarız hep beraber. etrafımdada öyle terbiyesiz kişiler varki bu acımı hergün yüzüme laf sokarak vuruyorlar ve artık hiçbirisiyle konuşmuyorum. hatta anneme bile bahsetmedim çünkü bizi yaşayan anlıyor ancak. burada rahatlıyorum resmen. yalnız olmadığımızı hatırlıyorum. yüce allahım duy sesimizi dualarımızı kabul eyle tez zamanda evlatlarımıza kavuştur bizleri.
canım merhaba bende ordan geçen ay 5000 fiyat almıştım tedavim aksadı tekrar sormadım sana ne kadar fiyat verdilerr. bende açıkcası karışık durumdayımm.. umut hakkında .ok güzel şeyler duyuyorum ama biraz paracılar o kesinnnMerhabalar...
Verdiğin bilgi için çok teşekkürler arkadaşım. Bende tüccarlıktan başka bir şey olmadığını düşünüyorum. Umut tüp bebek merkezini herkes çok beğeniyor ve öneriyor. Bende burada forumlarda yazılanlardan hareketle oraya gitmeye karar vermiştim. Görüştüğüm diğer yerler böyle bir artış olmadığını söylediler. Umut tüp bebek merkezi bu şekilde davrandığı için artık oraya gitmeyi düşünmüyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.
nasılsın canımm nasıl gidiyorrinşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
RABBİM HİÇ UMADIĞIMIZ BİR ANDA MUCİZELERİNİ GÖNDERSİN
HER ŞEY ONUN ELİNDE EMRİNDE
RABBİMİN OL DEDİĞİ GÜNLERİMİZ GELSİN
BİZLERİNDE EVLETLERI GELSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
kızlarr nasılsınızzz.. bu hafta giremedimmm berbat bir hafta geçirdimm resmen depresyondayımmm.. ameliyatım bir ay daha kaldıı tedavim gecikicekk..çok üzgünümm.. yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorumm.. herşey gönlünüzce olsunnnnn
en iyisini yapmışsın canım bende karşılaşıyorum zaman zaman çok acı... şansın bol olsun canım
canım merhaba bende ordan geçen ay 5000 fiyat almıştım tedavim aksadı tekrar sormadım sana ne kadar fiyat verdilerr. bende açıkcası karışık durumdayımm.. umut hakkında .ok güzel şeyler duyuyorum ama biraz paracılar o kesinnn
nasılsın canımm nasıl gidiyorr
arkadaşlar ben bir kez klomen kullandım kist olmuştu ay önce. doktor adetinin beşinci günü tekrar klomene başla gel demişti. üç ay oldu gitmedim. bana fikir verin gitmekte istemiyorum kistleşme olur vs diye ne yapayım
canım gitmekten başka şansın yok kist yada herhangi bir şey varmı oyokmu bunu ancak dr gidince enlersın
canım klomen zaten kist yapan bir ilaçtırcok sağol cevap yazdığın için ama kine kist olurmu diye korkuyprum bir kere kullandım kist oldu
canım klomen zaten kist yapan bir ilaçtır
ama bazı kistler adetle birlikte giderler önemli olanlar adetle gitmeyenlerdir
bunlarıda yalnızca dr bilebilir
hem bence dr gidip bir taraftanda bebk için yeni şeyler denemelisin
cok sağol cevap yazdığın için ama kine kist olurmu diye korkuyprum bir kere kullandım kist oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?