selam kızlar.benim eşim azosperm mikrotesede sperm bulundu ama ilk denemem kasımda olumsuz sonuçlandı.bu ay ikinci denemeyi yapıcam.su an regl sürecimi bekliyorum.benim dr um ikinci deneme için benden herhangi bir test istemedi rahim filmi hormon testi falan ilkinde de istememişti acaba sizlerde de böylemi oldu buda olumsuz olursa dayanabileceğimi sanmıyorumsonuçta eşim azosperm ve ikinci tesede sperm buluncağının hiçbir garantisi yok.riske girmek istemiyorum .o yüzden bilgilerinizi benlede paylaşırsanız memnun olurum.tekrardan herkese selam ve çok tesekkürler cevaplar için....
Merhaba canım, ben de senin gibi ilk olumsuz sonucumu kasımda almıştım şimdi şubatta yeniden deneyeceğiz. Benim doktorum da benden herhangi bir kan tahlili yada rahim filmi istemedi ancak histereskopi yaptı. Hepsinin tarzı başka işte ama bence konuş mesela ben sordum herkese rahim filmi çekiliyor bir sürü tahlil yapılıyor biz neden yapmıyoruz dedim bana doğru dürüst açıkladı, sen de sor ve açıklama iste bence. İnşallah bu sefer yüzün güler..
arkadaşalr perşembe günü yumoşlarım toplanacak bu gece 00,30da çatlatma iğnemi vurulacağım dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden Allahım hepimizin çabalarının karşılığını verir inşallah
selam kızlar.benim eşim azosperm mikrotesede sperm bulundu ama ilk denemem kasımda olumsuz sonuçlandı.bu ay ikinci denemeyi yapıcam.su an regl sürecimi bekliyorum.benim dr um ikinci deneme için benden herhangi bir test istemedi rahim filmi hormon testi falan ilkinde de istememişti acaba sizlerde de böylemi oldu buda olumsuz olursa dayanabileceğimi sanmıyorumsonuçta eşim azosperm ve ikinci tesede sperm buluncağının hiçbir garantisi yok.riske girmek istemiyorum .o yüzden bilgilerinizi benlede paylaşırsanız memnun olurum.tekrardan herkese selam ve çok tesekkürler cevaplar için....
Gönlünden geçen tüm güzellikler senin olsun, artık daha fazla beklemezsin umarım.
Bugün adetimin 3. günüydü gerçi doktorum istemedi am ben gittim kan tahlilleri yaptırdım
FSH 1.8
LH 0.65
prolaktin 19.3
E2 5.00
Yorumu olan???
normal aralıkları yazıyordu sonuçta canım eğer onların aralığındaysa iyidir benimkiler yanımda olsaydı benimkilerle karşılaştırırdım canım
ya arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktım.31 aralıkta adet olmam gerekiyodu ama olmadımm..2 defa evde test yaptım negatif çıktı.bu testler yanlış olabilir mi?ya da ne sebeple başka adet olmamış olabilirim.bende herhangi bi sorun yoktu daha önce.sadece kan pıhtılaşması dolayısıyla ecopirin kullanıyorumm.lütfen cvp..
Farklı dönemler için farklı referans aralıkları var da kafam karıştı sanki şu E2 çok mu :97:düşük?
Bugün adetimin 3. günüydü gerçi doktorum istemedi am ben gittim kan tahlilleri yaptırdım
FSH 1.8
LH 0.65
prolaktin 19.3
E2 5.00
Yorumu olan???
kızlsr ben bügunde regl olmadım ve beklemek cok canımı sıkmaya başladı sanki kötü bir sonuç alıcakmışımda bu bi işaret gibi gelmeye başladı
cimcime ibrahim saraçoğlunun hastaları hepsi sitesini araştı gürüceksin o dr ilacıyla hamile kalan çok hasta ver ve bizde baş vurduk dün 15 gün sonra bize ilaç günderecekler inşallah işe yarar çaresizliğimize çare olur sizn içinde paylaştım gerçek kunusuna gelince teyzemin gürümcesi o dr ra gidiyo FSH hormunu çok yüksekmiş ilaçla yavaş yavaş iniyomuş tahlillerini mail at onlar sana dunuyu herhanki bi ücret talep etmiyolar denemekten bişi çıkmaz diye bizde baş vurduk hayırlısı allahtan canım
kızlsr ben bügunde regl olmadım ve beklemek cok canımı sıkmaya başladı sanki kötü bir sonuç alıcakmışımda bu bi işaret gibi gelmeye başladı
adet oldum allah kısmet ederse yarın gonal f imle doktorun tepesindeyim:)...allah hayırlara vesile eder inşallah amin
inşallah tedavinin sununda hayırlı haberlerini alırız allah yar ve yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?