• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

herkese selam: bende bugün adetimi bekliyorum adet olursam dr umu arayacam ne zaman çağırır bilmiyorum heralde 2.gün çağırır bizimde ilk tüp bebek tedavimiz başlayacak onun için biraz heyacanlıyım

herkese selam: bende bugün adetimi bekliyorum adet olursam dr umu arayacam ne zaman çağırır bilmiyorum heralde 2.gün çağırır bizimde ilk tüp bebek tedavimiz başlayacak onun için biraz heyacanlıyım

bende ilk defa deneyeceğim....ben yerine biz demek için adet bekliyorum...ilaçlarım ve bennnn

herkese selam: Bende bugün adetimi bekliyorum adet olursam dr umu arayacam ne zaman çağırır bilmiyorum heralde 2.gün çağırır bizimde ilk tüp bebek tedavimiz başlayacak onun için biraz heyacanlıyım

canım hayırlı olsun
inşşşş tedavin çok güzel geçer
inşşşş bebişin gelir
seni aramızda:49::49::49::49::49: Görürüz

beklenmeyen adet bu sefer beklenince beklemesi zor oluyor canım inşallah zamanlı gelirde bian önce tedavine başlarsın

yazmasam - 01.06.2010 16:28
Değerli Hocam Geçen sene incir kürünüzü ve soğan kürünüzü uyguladım. Dr ların tek şansın (düşük olmakla birlikte) tüp bebek dediler. Ama kürlerden sonra Allahın izniyle doğal yoldan şu anda 6,5 aylık hamileyim. Allah razı olsun. lütfen çamur atmak isteyenlere itimat etmeyin. İyi çalışmalar dilerim.

kıymet arslan - 01.06.2010 13:18
sizi çok takdir ediyoruz.gecenizi gündüzüne katarak edinmiş olduğunuz bütün bilgiler insanlarımızın hayatını kolaylaştırıyor,ve rahat bir hayata çok önemli faydalarda bulunuyor.insan yaşamı için gösterdiğiniz bu çabalarınıza saygı duyuyor çok teşekkür ediyoruz.

dilek - 30.05.2010 02:15
sağol hocam oneriniz sayesinde anne oluyorum. 5 bucuk aylik hamileyim polikistik over hastasi olduğumu ogrenmistim ilac kullanmadan sogan kuru uyguladim. İnşaallah bir kizim olacak Allah sizden razi olsun.

deniz aktaş - 29.05.2010 22:01
hocam Allah razı olsun kistim vardı, sogan kürünü uyguladım doktor kistin olmadığını söyledi. sevgi ve saygılarımı sunuyorum

mehmet niyazi çetin - 29.05.2010 15:57
selamünaleyküm hocam benim çok şükür bir şikayetim yok ama konuşmalarınız, hedefleriniz ve hepsini ALLAH rizası için yapmanız beni çok etkiliyor. ALLAH ümmet-i muhammede ve banada sizin gibi ALLAH yolunda hayırlı işler yapmayı nasip eylesin.

anne adayı - 28.05.2010 22:52
merhaba hocam. bugün çok güzel bir haber aldım, hamileyim.. üç yıldır evliyim, iki yıldır bebeğimiz olmuyordu, iki defa aşılama yaptık, ağır ilaçlar kullandık olmadı..hastanede bir bayanla tanıştım,sizden bahsetti, incir kürünüzü ve keçiboynuzu kürünü uyguladık,şimdi hamileyim..Allah sizden binlerce kez razı olsun,siz vesile oldunuz Allah şifa verdi...sizi herkese anlatıyorum...arkadaşlar lütfen bu kürleri uygulayın ve dua edin.Rabbim,inşallah bebek isteyen herkese nasib eder. selam.

Ö. E. - 28.05.2010 14:05
Değerli Hocam önce ellerinizden öperim. Rabbim binlerce kez sizden razı olsun. Eşime gönderdiğiniz sperm sayısı azlığının 2.çay kürü ve bana gönderdiğiniz aslanpencesi çay kürü sayesinde dün yaptırdığım kan testiyle HAMİLE olduğumu öğrendim. Ne desemde size teşekkür etsem bilmiyorum, doktorların tüp bebek dedikleri biz önce Rabbimin sonra sizin sayenizde NORMAL yolla hamile kaldım. Allah herşeyi gönlünüze göre versin, hep dualarımdasınız. Ellerinizden tekrar öpüyorum, Sağlıkcakla kalın.

S.AK - 27.05.2010 22:59
Merhaba hocam, geçen sene mart ayında soğan suyu kürünüz sayesinde hamile kaldım bir oğlum vardı birde kızım oldu. hocam bebeğim 6 aylık, ben pcos hastasıyım soğan kürüne başladım yine 15 gün bugün bitti ama hala regl olmadım. soğan kürüne ara verip bir daha mı uygulamalıyım, lütfen cevap bekliyorum....

harun - 27.05.2010 13:25
hocam merhaba,kronik hepatit b hastasıyım,1 sene kadar izlendikten sonra bu dönem içinde kan değerlerim ALT 350 seviyelerini HBV DNA ölçümü 471000'e kadar sonuçlar çıktı,bir tavsiye ile zerdeçal ve bal karışımı kullanarak bu değerler ALT 62 HBV DNA 31000'e kadar düşmüştü buna ilave olarak sizin sitenizdeki tarifinize göre LAVANTA KÜRÜ'nü uyguladım sonuç gerçekten harika karaciğer enzimlerim normal seviyeler içinde HBV DNA 5800 kadar düşmüş durumda.Bu bitkiyi anneannenizden kalan hatıralarınız üzere arştırdığınızı belirtmişsiniz bu vesile ile yaşıyorsa kendisine uzun ömür ve sağlk, değilse Allah'tan rahmet dilerim, teşekkürler.

Ö.E. - 27.05.2010 12:00
Öncelikle Allah'ım bizlere yaşattığı bu mutluluğu bekleyen herkese hayırlı zamanda yaşatsın İnşallah. 2 yıldır bebek sahibi olamıyorduk. Eşimin sperm sayısı 2 milyon civarındaydı. 1 kez tüp bebek denedik negatif oldu. Daha sonra değerli hocamla görüştük ve sperm sayısı azlığı için 1.çay kürünü uyguladık kürün sonunda 2milyon olan sperm sayısı çok şükür 76 milyona yükselmişti. Ardından yine hocamla görüşüp eşime sperm sayısı azlığı ile ilgili 2.çay kürüne başladık, bana da aslanpençesi çay kürünü gönderdi. Kürüm bu ay bitti ve önce Rabbimin izniyle sonra Hocamı vesilesiyle dün hamile olduğumu öğrendim. Allah Hocamdan binlerce kez razı olsun. Sizlere tek tavsiyem önce Rabbime dua edin, sonra Hocama güvenip size gösterdiği yolda "güvenerek", "inanarak", "sabırla" yürüyün.

zafer bırak - 26.05.2010 16:25
sn hocam yazdığınız giriş bölümünü okudum bir anda irkildim.oradaki HİCR SURESİ 56. Ayeti okudum ALLAH cc razı olsun. kafamda bulunan iyi huylu kanser teşhisinden dolayı nefsimle büyük mücadele içindeydim.moralim düzeldi teşekkürler.

bir anne adayı - 26.05.2010 15:16
Selamun aleykum hocam, 10 yıldır polikistik over geçmişim vardı. Doğum kontrol hapı kullandığım dönemler oldu ancak modern tıpla kesin bir çözüm elde edemedim. 1,5 yıldır korunmadığımız halde çocuk sahibi olamıyorduk. Birgün sizi TVde izledim ve soğan kürünü anlattınız. İnternet sitenizden detayları alıp 2 ay uyguladım. 2. uygulamada adet gördüm. Ziyaretçi defteri bana çok ümit verdi. Sonra da hemen incir kürü yaptım. Ara verdikten sonra ikinci incir kürüne başladığım sırada hamile oluğumu öğrendim. Allah sizden razı olsun. Sizin gibi bilimsel yöntemlerle çalışan güvenebileceğimiz hocalarımızın olması Allah'ın bir lütfu. Başarılarınızın devamını dilerim.

müstakbel baba - 26.05.2010 10:14
sayın hocam, ben keçi boynuzu kürünüzü kullanmadım. çünkü üşengeç biriyim. onun yerine her sabah düzenli olarak keçi boynuzu'nun meyvesini yedim. önceleri sperm sayım 8-10 milyon cıvarındaydı ve kruger faktörü %4 cıvarındaydı. normalde en az %14 olması lazım. keçi boynuzu meyvesini çok sık tüketmeye başlamamdan yaklaşık 2 ay sonra eşim hamile kaldı. (keçi boynuzu ile birlikte bol miktarda nar suyu, portakal suyu, badem, bal, muz ve kuru incir de tükettim). eğer hocamızın sitesinde keçi boynuzunun faydalarını okumamış olsaydım, ve eşimin kadın doğum uzmanı doktorunu dinleseydik şimdi tüp bebekle uğraşıyor olacaktık. ne kadar hatalı bir yönlendirme !!!! sayın hocamızdan Allah razı olsun. benim görüşüm, sperm sayısı düşük ve kalitesi bozuk olsa bile, hocamızın tavsiye ettiği gıdalarla çocuk sahibi olmak çok kolay. kadın doğum uzmanlarının tamamını kastedmiyorum ama önemli bir kısmı tüp bebek'ten para kazanmak için insanlarla oynuyorlar. DİKKAT !!!

y.p - 25.05.2010 21:21
adet düzensizliği, polikistik over, sperm sayısı azlığı, morfoloji bozukluğu, aşılamalar, iğneler, ilaçlar, moral bozuklukları, negatif çıkan testler, ümitsizikler... bunlarla geçti son bir yılımız. çok üzüldük, umutsuzluğa kapıldığımız zamanlar oldu. sonra dedik ki, biraz ara verme zamanı. sayın saraçoğlu'yla görüştük, bize gönderdiği kürler sayesinde, Rabbimin izniyle 2 aylık hamileyim, kalp atışlarını duyduk. mucize resmen. hep bu sayfaları okuyup umutlanmıştım, lütfen hocamızın ilmine inanın. doğru zamanı seçin ve uygulayın. Rabbim bana yaşattığı mutluluğu bekleyen herkese yaşatsın. hocam ömrüm boyunca sizi unutmayacak ve dualarımı eksik etmeyeceğim. Rabbim çocuklarınızı size bağışlasın.

özlem - 25.05.2010 13:27
Değerli Hocam, 7 yıldır seboreik dermatitim var. Tüm yüzümde, saçlarımda ve kullaklarımda yaygın olarak çıkıyor. Kortizonlu kremler cildimi mahvetti. Bir çok hastalığa derman oluyorsunuz. İnşallah buna da derman olursunuz. Ürtiker için olan kürünüz bir çok insana şifa olduğu gibi bu hastalığa da şifa olacak bir kür bulursunuz inşallah. O günü beklicem. Sağlıcakla kalın ve Allah'a emanet olun.

funda cercioglu - 25.05.2010 04:58
rahatsizligimda ilk aklima gelen kisi siz oldunuz, isirgan kuru sayesinde kil donmesi rahatsizligim 3 gun gibi kisa bi surede gecti. size gercekten cok tesekkur ederim, calismalarinizda basarilar, Rabbim yolunuzu acik etsin.

ercan ozden - 24.05.2010 00:28
sayin saracoglu su anda sizi tgrtde izliyoruz. sizin gibi bilgili halkimizi bilgilendiren insanlara cok ihtiyacimiz var .bu calismalarinizdan dolayi size bir turk vatandasi olarak tesekkur ediyorum

Aylin - 23.05.2010 23:43
Merhabalar hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır.İki yıl önce adet düzensizliği problemi ile karşılaştım ve bir yıl boyunca dört doktora gittim hiçbirinden çözüm bulamadım, yani onlar bulamadı demek daha doğru olur.Sizi hep tv.de görüyor ve dinliyordum öncesinde, internet sitenize girdim ve bu konuda aslanpençesinin yararlı olabileceğini okudum.Sağolsun annem hergün bana kürü hazırladı ve ben 4-5 aydır düzenli adet görüyorum. Allah sizden razı olsun çok çok teşekkür ederim.

aydın tolunay - 23.05.2010 09:23
Sayın Hocam sizi ilk defa ülke tv de dinledim şimdiye kadar duyduğum en mantıklı bitkisel faydalardan bahsettiniz. Bu GDO lu tohumlar hakkında dedikleriniz gerçekten çok önemliydi bazı alimler doğal canlıların Allah'ın ayeti olduğunu söylüyorlar o doğal cins bitkilerin kaybolması demek ayetlerin kaybolması demektir bir coğrafyaya uzun yıllarda adatte olan dayanıklı canlıları gdo işleminden sonra dayanıksız ve hastalıklı türler yerini alıyor masraf ve hastalıklar artıyor. Hizmetlerinizin devamını diler saygı ve selamlarımı sunarım

bende ilk defa deneyeceğim....ben yerine biz demek için adet bekliyorum...ilaçlarım ve bennnn

inşşşşşşşşşşşş
rabbim sana ben yerine biz deyeceğin günleride yaşatsın
kızlar inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :49::49::49::49::49:olursunuzzzzzzz:66::66::66::66::66::66:

benim ilaçlarım bile hazır deyil daha nasıl olacak hemen ilaçlarımı bulabilecekmiyim onu bile bilmiyorum tedavimiz hayırlı olur inşallah

benim ilaçlarım bile hazır deyil daha nasıl olacak hemen ilaçlarımı bulabilecekmiyim onu bile bilmiyorum tedavimiz hayırlı olur inşallah

Sen ilaçlarını hiç dert etme Osman Hocaya giderken yanında bir poşet götür o sana hepsini verecek zaten :))

canım hayırlı olsun
inşşşş tedavin çok güzel geçer
inşşşş bebişin gelir
seni aramızda:49::49::49::49::49: Görürüz

teşekkür ederim güzel temennilerin için inşallah bebek sahibi olmak isteyen herkesin bebekleri gelir hepimiz buradan hamileyiz diye yazarız

beklenmeyen adet bu sefer beklenince beklemesi zor oluyor canım inşallah zamanlı gelirde bian önce tedavine başlarsın

evet her zaman gelmesin diye bakarım bu sefer de gelsin diye bekliyorum olmuyor

teşekkür ederim güzel temennilerin için inşallah bebek sahibi olmak isteyen herkesin bebekleri gelir hepimiz buradan hamileyiz diye yazarız

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
RABBİM HİÇ UMADIĞIMIZ BİR ANDA MUCİZELERİNİ GÖNDERSİN
HER ŞEY ONUN ELİNDE EMRİNDE
RABBİMİN OL DEDİĞİ GÜNLERİMİZ GELSİN
BİZLERİNDE EVLETLERI GELSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

valla allah yardım ediyor ya...ben aşılama için almıştım ilk zaten galiba şehirde de sadece bu eczabneden varmış ve ben tek seferde orayı bulmuşum....aşılamam olmamıştı ordan vardı ileçlarım, şimdide kalanını aldım....hepsi evde kuzu gibi bekliyor

:72:
inşşşşşşşşşşşş
rabbim sana ben yerine biz deyeceğin günleride yaşatsın
kızlar inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :49::49::49::49::49:olursunuzzzzzzz:66::66::66::66::66::66:

,nşallah sanada nasip etsin bu ay....ne zaman başlayacaksın

Bizde inşAllah düşünüyoruz. adet düzensizliği var bendede rekorum 63 gündü ama 66 gün oldu ben hala adet olucam. Adet günlerim geldimi belim ağrıyor hah diyorum adet oldum, yine olamıorum :S menopozlu kadınlar gibiyim :(

İnş adet olursam bizde başlıycaz

:72:

,nşallah sanada nasip etsin bu ay....ne zaman başlayacaksın

canım yaaaaaaa belli değil ki ilaçlarımı toparlamaya çalışyorum onları ayarlayınca mart gibi falan bakalım
inşşşşşşşşşşşşşşşşş hepimize nasip olur

Herkese Selamlar, :43:

Bu Lucrine deeee, kaderime deeee, ona daaaa , buna daaaa bcdjhbfdsbfjhskafbjdskafjnkd :84:
Bugün ilk Gonal F için ilk kontrolüme gittim. Mustafa Bahçeciye..
Yumurta gelişim kontrolünü ve takibini M. Bahçeci yapmıyormuş, Dr. Erbil yapıyormuş. Veee eğer yumurta toplama ekleme işlemin haftasonuna gelirse yine Erbile kalıyormuş iş onu da Bahçeci yapmıyormuş. Şimdi bu bilgiler tabii çok canımı sıktı ama xxxxxx şemsiye açılmaz derler.. olan oldu. :37:

Ostrogen seviyem tavan yapmış ! 500 ! 50 olması gerekiyormuş. :14: Bu Lucrin bazı kadınlarda %1-5 oranında kist yapıyormuş o kist kimde çıktı ?! BENDEEEEEEE Orada resmen aptal oldum, şimdi Lucrin 10 birim iken 4 gün 20 birim kullanacağım cuma gene gideceğim eğer düşmemişse UZUN PROTOKOL TUM CEFASI DERDI GOBEGE YENİLEN İĞNELERİ İLE İPTAL OLACAK !!! sil baştan !!! :27: demek kiii ben uzun protokol hastası olmamalıymışım .. ! sonuç bu... bunu önceden bilemiyorlar mı ?! kandan bakıp anlamıyorlar mı kafam bu hususta çok karışık... Şöyle önüme birileri gelse dalaşsa da yaka paça girsem diye beklemekteyim. Kocam gelsin kesin hıncım ondan çıkacak..yazık adama.. :73:

Bu bal tarçın kist yapıyor demişsiniz.. ilk defa bu sabah doktora gitmeden önce bir kaşık hazırlamıştım o bu kadar hızlı yapamaz değil mi ?! ben o zaman bu kürü ve bal sütü kürüne hiç girmeyeyim.

Acil ostrogen'im düşmeli bunun için bir kürünüz var mı? Başına böyle birşey gelmiş olanınız var mı ? :26:

Ananas kürünü sormuşsunuz , sadece ananas yemek yeterli günde 1-2 dilim.. regl başlangıcı itibari ile transfer sonrası hamilelik testine kadar.. ben geçen sefer gerçi transfer sonrası yedim gördüğünüz gibi hala burdayım !

Kızgınım :47: kızgınım :47: kızgınım fıkra bilen varsa iyi olurdu

Sevgiler
Not Happy ! :50:

herkese selamlar, :43:

Bu lucrine deeee, kaderime deeee, ona daaaa , buna daaaa bcdjhbfdsbfjhskafbjdskafjnkd :84:
Bugün ilk gonal f için ilk kontrolüme gittim. Mustafa bahçeciye..
Yumurta gelişim kontrolünü ve takibini m. Bahçeci yapmıyormuş, dr. Erbil yapıyormuş. Veee eğer yumurta toplama ekleme işlemin haftasonuna gelirse yine erbile kalıyormuş iş onu da bahçeci yapmıyormuş. şimdi bu bilgiler tabii çok canımı sıktı ama xxxxxx şemsiye açılmaz derler.. Olan oldu. :37:

Ostrogen seviyem tavan yapmış ! 500 ! 50 olması gerekiyormuş. :14: Bu lucrin bazı kadınlarda %1-5 oranında kist yapıyormuş o kist kimde çıktı ?! Bendeeeeeee orada resmen aptal oldum, şimdi lucrin 10 birim iken 4 gün 20 birim kullanacağım cuma gene gideceğim eğer düşmemişse uzun protokol tum cefası derdı gobege yenilen iğneleri ile iptal olacak !!! Sil baştan !!! :27: Demek kiii ben uzun protokol hastası olmamalıymışım .. ! Sonuç bu... Bunu önceden bilemiyorlar mı ?! Kandan bakıp anlamıyorlar mı kafam bu hususta çok karışık... şöyle önüme birileri gelse dalaşsa da yaka paça girsem diye beklemekteyim. Kocam gelsin kesin hıncım ondan çıkacak..yazık adama.. :73:

Bu bal tarçın kist yapıyor demişsiniz.. Ilk defa bu sabah doktora gitmeden önce bir kaşık hazırlamıştım o bu kadar hızlı yapamaz değil mi ?! Ben o zaman bu kürü ve bal sütü kürüne hiç girmeyeyim.

Acil ostrogen'im düşmeli bunun için bir kürünüz var mı? Başına böyle birşey gelmiş olanınız var mı ? :26:

Ananas kürünü sormuşsunuz , sadece ananas yemek yeterli günde 1-2 dilim.. Regl başlangıcı itibari ile transfer sonrası hamilelik testine kadar.. Ben geçen sefer gerçi transfer sonrası yedim gördüğünüz gibi hala burdayım !

Kızgınım :47: Kızgınım :47: Kızgınım fıkra bilen varsa iyi olurdu

sevgiler
not happy ! :50:

kız sıkıntılarını sorunlarını yazmışsın ama okadargüzel anlatmışsın ki kızmamış hiç sinirlenmemiş gibi ben
anlatsaydım bunalrı göz yaşı sel olmuştu
canım aradığın dr bulamamn ekip halinde çalışan merkezlederde genelikle başına geln bir şey bir gün bulduğun dröteki gün bulamıyorsun
ballı tarçın evet kis yapıyor benim hayatımda ilk kez kistim ballı tarçın kulandığım ay oldu ama 8 tane yumurtam vardı
ananasa gelince bende yedim tedvimde ve transferden sonra evetttttttttt bende buardayım hala kızlarrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
sen ilaçlarını hiç dert etme osman hocaya giderken yanında bir poşet götür o sana hepsini verecek zaten :))

bizede söyledi ilaçları vereceğini ama biz tanıdık biryerden, daha ucuza alacaz onun için bu telaşım

kızlar şu sogan kürünü yapan varmı bende yapmak istiyorum kisttim bi türlü erimedi ocak ayı geçti benim için inşallah şubat gibi başlarız sogan kürü tarifinide yazarmısınız

kızlar şu sogan kürünü yapan varmı bende yapmak istiyorum kisttim bi türlü erimedi ocak ayı geçti benim için inşallah şubat gibi başlarız sogan kürü tarifinide yazarmısınız

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.

Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir

Back