Merhabalar....
Bende kısmetse Şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım. Bir sürü yer ile görüştüm. Tam Umut tüp bebek merkezinde karar kılmıştım ki, ikinci görüşmemde 2011 yılında fiyatın %50 arttığını söylediler ve bana açıkçası tamamen para tuzağı gibi gelmeye başladı. Raporu olan arkadaşlar fiyatlar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
İnşallah hepimizin emekleri karşılığını bulur.
hiç bilgim yok canım peki başka yerlerede sordum mu ne biçim zam yapmış yarı yarıya yuh yani Allah yardımcın olsun inşallah kesene göre bi yer bulursunda tedavine başlamak nasip olur
Sordum. Diğerlerinde böyle bir uygulama yok. Yani Aralık ayında aldığım fiyatlar diğerlerinde hala geçerli. Amin canım hepimize inşallah.
slmmmmmmmmmm kızlar nasılınız bu gün hiç gelemedim
slm canım hoşgeldin ben heyecanlıyım yarın yumoşlarım benden ayrılacak umarım hayırlısı olur sen nasılsın
canım biz sormuştuk hemşireye ne kadar tutar diye 400-450 felan ödersiniz demişti. onuda transfer yapıldıktan sonra ödüyormuşuz yoksa ödemiyor bir sonraki transfere kalıyormuş ödememiz. sgk diğer türlü kabul etmiyormuş.
canaım hayırlı olsun yumoşların bebiş yolunda birkaç adımatıp sana dönecekler
allahın izni ile
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sağol canım inşallah güzel başladı güzel devam eder Allahın izniyle
Merhabalar....
Bende kısmetse Şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım. Bir sürü yer ile görüştüm. Tam Umut tüp bebek merkezinde karar kılmıştım ki, ikinci görüşmemde 2011 yılında fiyatın %50 arttığını söylediler ve bana açıkçası tamamen para tuzağı gibi gelmeye başladı. Raporu olan arkadaşlar fiyatlar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
İnşallah hepimizin emekleri karşılığını bulur.
merhaba arkadaslar ben burda ilk defa bulunuyorum ve tüp bebek ile ilgili yorumlarınızı okudum bende tüp bebek tedavisindeyim allah hepimizin yardımcısı olsun....
Arkadaşım merhaba ben raporlu tedavi görmüyorum ama iş yerinde sağlık faturalarının ödemesini yapıyorum tedavi fiyatları türk tabipler birliğinin açıkladığı birimlerle o yıl için açıklanan katsayının çarpımı ile bulunuyor yani özel hastaneler için. bu sene de henüz yeni katsayı falan açıklanmadı hala 2010 fiyatlarından ödeme yapıyoruz biz. senin gittiğin yerde yapılan çok büyük fırsatçılık ayrıca katsaydki değişikliler de asla %50 gibi afaki olmaz örneğin 2010 da birinci grup iller için 3.20 tl olan katsayı bu sene taş çatlasın 3.50 olur 4 bile olmaz. gerçekten tam tüccar bunlar çok ayıp
bana öle bişi demediler daha yumoşlarımın toplanacağı zaman 400tl sgknın yani devletin benden katkı payı aldığını söylediler bende sgkyı arayıp sordum özel hastanede yaptırdığım için hastadan %30 ila %70 arasında ücret talep edebildiklerini söyledi benim anladığım bu parayı insiyatiflerine göre alıyorlar yada almıyorlar çünkü sgk ne yasal nede yasal değil demedi ancak bunları tekrarlayıp durdu
merhaba arkadaslar ben burda ilk defa bulunuyorum ve tüp bebek ile ilgili yorumlarınızı okudum bende tüp bebek tedavisindeyim allah hepimizin yardımcısı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?