2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

Amaniiiin korktum valla ben senden ama haklısın be kardeş.. Ne demek sen kendine bir doktor seçiyorsun ona gidiyorsun ve öğreniyorsun ki o doktor uzaktan kumandayla yapıyor senin tedavini. Tamam çok önemli çok ismi duyulmuş biri olabilir ama ben başta kimle konuştuysam sonuna kadar da onu isterim valla !!!!
Galiba bu ballar ananaslar tarçınlar ve her türlü xxx püsürler yalan. İşte yine de bir umut ne bulsak yiyoruz, geçen sefer transferden sonra hergün bir bütün ananas yuttum ama nafile bu sefer çiğnemeden soymadan yutucam ananasları kesin çözüm olur kurtulurum kökten

canım benim kızma dur kızacaksanda sadece doktora kız heleki transferini o yapmazsa daha cok kız ama sakın stres yapma stres bızım için cok tehlikeli arkadaşım

Merhaba Arkadaşlar,

Tüm destek mesajlarınız için teşekkür ederim. :81:
Evet stres yok tabii biliyorum ve deniyorum inanınki. :84:
Bugün Lucrin iğnesini ben yaparken eşim de bir sürü başka ilacımı suyumu vitaminlerimi getiriyordu, geldi gitti geldi gitti hep birşeyler eksik ben de iğneyi kendim hazırlıyım dedim. Internette okuduğum 'emir ver' komutunu uygulayayım dedim, başladım iğneye bağırmaya 'artık bir işe yara, işe yaraaaa!!! ' içeriden eşim geldi suratı asık, dedi ki ben daha ne yapayım ne istiyorsun ?? sanmış ki ben arkadasından böyle bağırıyorum.. yarım saat dil döktüm ona değil iğneye bağırdığımı.. tabii bana garip bakışları arttı ama en azından o kadar da cadı olmadığımı görmüş oldu

Ablam bugün birşey dedi, evrene bırak korkularını kızgınlıklarını o halleder dedi. Sanırım böyle yapacağım. Olacaksa olacak.. ben ağlasam da ağlamasam da... Neden sonradan beni üzebilecek birşeye şimdi üzüleyim değil mi ama ? Hepimiz bir gün öleceğiz buna şimdi üzülüyor muyuz ? Ölünce üzülürüz..

Felsefe suyum taştı.. ben yatıyorum

Sevgiler,

Happy

ilahi happynews..çooook hoşsun valla...kısa,öz ama anlamlı bi özet olmuş...

Son düzenleme:
ilahi happynews..çooook hoşsun valla...kısa,öz ama anlamlı bi özet olmuş...

bende dün aynısını dedim....kardeşim olacaksa olacak olmayacaksa biryerimi yurtsam değişmeyecek...eee o zaman bu stres niye....sallaaaaa

günaydın kızlar 2011 in en güzel anniş adaylarııııı... umutsuzluk yok stres yok bebişlerimiz bizi üzmeyecek bu sene gelecekler. ben yine grip oldum heryerim ağrıyor akşamdan beri yatıyorum iş olmasa valla yataktan kalkasım gelmiyor.

Benim hesabıma göre ekim 10-11 gibi oluyor :) 11 ekim doğumluyum ben, 11 benim uğurlu sayım.. umarımbu sefer herkes mutlu olur..

bende hespalmaıştım.....benim doğum günümded test yapacağım, eşimin d.günü haftası gibi doğumum olucak...tabi tutarsa....:26:

günaydın kızlarrrrrrr

yaaaaa bunları hayata geçire bilsek
hayat ne kadar kolay olurdu :2::2::2::2::2::2::2:

esim e söylüyorum ama ise yaramiyor o kadin utanmiyor.yaptigindan zevk aliyor.extra yapiyor biliyor herkez tedavi oldugumu sinir yapmak niyeti.insallah bekliyorum sabirsizlikla raporu:18::18::18:

kizlar bu sayfada bazi kürler yaparak hamile kalanlarin yazisini okudum gercekmi acaba?Birde östrogen hormonu eksik olanlara ne kürü uygun.benim FSH -LH hormonlari düsük ve kendiliginden hic adet görmedim hep ilacla geldibu konuda bilgisi olan varmi?:95:

Ben Kadıköy Şifada başladım tedaviye. Sen baya yanetkiler yaşıyorsun. Bence doktoruna danış, belki doz ayarı yapar. Ben 10 unit oluyorum. Dediğim gibi sadece kasıklarımda sancı var. Oda belki regl olacağım için oluyordur. Benim ilk denemem olacak, umarım son denemem olur olumlu sonuç alabilirim. Tek embriyo konacağı için biraz üzülüyorum. Bizim sebepsiz infertilite. Sanırım seninle aynı zamanlarda olacak birçok şeyimiz, topalama transfer vs...

arkadaşalr perşembe günü yumoşlarım toplanacak bu gece 00,30da çatlatma iğnemi vurulacağım dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden Allahım hepimizin çabalarının karşılığını verir inşallah

ALLAH yardımcın olsun çoğu gitti azı kaldı. Bende dr dan geldim şimdi, benimde tedavim başladı femara diye bir hap verdi 5 gün kullanacam pazartesi tekrar gidecem hangi ilaçla devam edecem ogün belli olacak ALLAH çabalarımızı karşılıksız bırakmasın

seninde Allah yardımcın olsun canım inşallah tedavin güzel devam eder mutlu sonla bitiririz Allahın izniyle

nasılsınız kızlarrrrrrrrr

canım benim yazını okurken inankı güzlerim duldu seni çok iyi anlıyorum bu durumdan inanki hiç kimse memnun deyil ama yapabilecek hiç bişi yok malesef başa gelen çekilir lütfen kendini üzme yalnız kalma sürekli bişi ile oğraş çünkü insan düşünnüce iyice çıldırıyo allah senin ve hepimizin yardımcısı olsun ;

cimcime ibrahim saraçoğlunun hastaları hepsi sitesini araştı gürüceksin o dr ilacıyla hamile kalan çok hasta ver ve bizde baş vurduk dün 15 gün sonra bize ilaç günderecekler inşallah işe yarar çaresizliğimize çare olur sizn içinde paylaştım gerçek kunusuna gelince teyzemin gürümcesi o dr ra gidiyo FSH hormunu çok yüksekmiş ilaçla yavaş yavaş iniyomuş tahlillerini mail at onlar sana dunuyu herhanki bi ücret talep etmiyolar denemekten bişi çıkmaz diye bizde baş vurduk hayırlısı allahtan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…