• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

bende varım kızlar ocak ayı ilk pozitif 11 haftada düşük şimdi 2.deneme hayırlı olsun hepimize bu arada uzun protukol olacak ve blastosist olacak var mı aranızda

KIZLARRRRRRRRRR YENİ YIL SAĞLIK VE HUZUR GETİRSİN HEPİMİZE
VE BOL BOL :49::49::49::49::49:ÇIKSIN ARAMIZDAN
VE HEPİMİZE :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:GELSİN

Polen kısırlarda da en önde gelen bitkisel gıdalardan biridir. Kısırlık tedavisinin en güç olanı sinirsel kaynaklı hormonal olan şeklidir. Kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özrü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında "ovülasyon yokluğu", erkekte "azosperm" denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir Polenle birlikte alınan arısütü, kestane balı ve çörekotu, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki "Spazm"ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini sağlamaktadır.

ay canım bu aydınlatıcı bilgi için teşekkür ederim

Az daha uğraşsak tıp diploması alıcaz artık :)) Demek ki arısütü bal polene devam..

bencede güzelim drlarıda aşacağız

canım ben işte bu yüzden eşime hiç bir şy güvenmiyorum tedavilerde
her şeyle kendim ilgileniyorummm yoksa okadar emek boşa gider diye korkuyorum

yaaaaaaaa geçen gün biz gnetikler için kan vermey gittik
şimdi girdik içeriye bende aldılar eşime siz gelin dediler girdi içeriye açtı kolunu
dişlerini sıkıyor gözlerini kaatıyor nerdeyse ağlayacak
bende yarlara yatım gülmekten kocama adam koluna girdim çıkartım labaratuvardan :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
Deminki demekki tedavide benim yerime her seferinde kan versen ölecekmişsin

ay çok güldüm kocişinin durumuna canım :60::60::60:

Arkadaşlar selam, :52:

Bu polen bal arı sütü karışımı nasıl yapılyor ? bir de bal tarçın çörek otu var. her ikisini de ayrı ayrı mı yapayım ? Lütfen yardım eddiiinnn yarın öbür gün adet olacağım. :44:

Ben 1 haftadır yogaya gidiyorum çok iyi geliyor. Stresimi alıyor. Gonal f başladığında yumurtalar fazlalaştığında yoga yapmak zararlı mı ? Benim ağrım olmuştu ilk denemede. Artık rahat oturup kalkamıyordum yumurtalıklarım ağrımıştı. :43:

Herkesin eşi sanırım aynı, bu erkeklerde tepkiler aynı çok garip ! Benim eşim de herşeyden bihaber. Anlatıyorum anlamıyor mu dinlemiyor mu bilmiyorum, doktora kendi üroloğuna ne soracaksın diyorum soru bile bulamıyor. Adama bütün soruları ben sordum gerçekten çok komikti. :60:

Geçen gün psikolog bir arkadaşım yumurtalıklarımla konuşma işi için beni tebrik etti. Ben de eşime kendininkilerle konuşmasını önerdim. Herşey psikoloji ! Bunu unutmayalım..:28:

2010 beni fena sarstı, 2011'den pek bir umutluyum :61: Burdaki tüüüüm müstakbel annelere :49: iyi seneler :81: içinizden ne geçiyorsa ne diliyorsanız o olsun.. :76:

Sevgiler
Happy :16:

bencede herşeyden önce psikoloji çok önemli canım

nisa hayırlı olsun öncelikle .bugun cuma insallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.benim ilk tüp bebek denemem de bebisimi yakalasım gibiydim düstü demek kı daha zamanı gelmemis dedim
ikinci si cok kötü sonuclan dı bahceci klinigin de yaptırdım yumurta rezerv az ama ilkinde transfere gitmistim bunda ona da gidemedim neyse klinikle görüsmeye gittim salı günü nedenlerini sordum aldıgım cevaplar beni tatmin etmedi murat berksoy yönlendirdi zaten tedaviye basladan bir sürü tahlil yaptırmıstım murat bey neredeyse yapılmıs olan tahlillerin aynısını istedi bu arada hayvansal gıdaların yasak oldugu diyet listesi önüme getirdi sasırdım sadece ben zaten vejetaryanım anlayacagın nasıl kactıgımı bilmiyorum ordan .neyse cok uzun oldu kusura bakmayın hala kendime gelemedim arkadaslar ben cok yoruldum .simdi arastırdım tüm tahlillerim elimde bende
lemi ibrahimoguna gitmeyi düsünüyorum cevremde ki herkes cok methetti .insallah 2011 de imtihanım sona erer tam olarak baslayacagım ay belli degil ama insallah subat mart gibi olur.bu arada yumurta rezerv az olanları kesinlikle tavsiye etmiyorum bahceci klinigini cok yorucu bir yol rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah.......

canım hayırlısı olsun hakkında inşallah bi daha öle kötü drlara denk gelmezsinde güzelce tedavini olur bebeğine kavuşursun

bende varım kızlar ocak ayı ilk pozitif 11 haftada düşük şimdi 2.deneme hayırlı olsun hepimize bu arada uzun protukol olacak ve blastosist olacak var mı aranızda

hayırlı olsun canım tedavin

VE HEPİMİZE :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:GELSİN

sağol canım inşallah 2011den çok umutluyum Allahım umutlarımızı boş çıkarmaz inşallahhhhhh

bu arada arkadaşlar Gonal F iğnemin bugün 5.günüydü kan verdim yumoşlarıma bakıldı herşey çok güzel gidiyor çok şükür ki bugünden itibaren gonal f yanında cedrotide iğnesinede başladım pazartesi randevum var tekrardan Allahım yüzümüzü hep güldürsün inşallah canlarım

merhaba canım
yumurta rezerv azlıgını adet bitimi usg bakıyorlar olusan folikülleri sayıyorlar oradan anlasılıyor.
insallah böyle bir problemin yoktur isler biraz daha zorlasıyor fakat rabbim büyük olucakca hepsi bos ben hep bunu söylüyorum sonucta olusan 1 yumurta ve bir spermle bu is oluyo biliyosun .Benim esimin de 15 milyon cıkmıs yıkanınca bu sayı 5 milyona mı inmıs felan ama onun üzerinde pek durmadı genelde benim üstüme gitti.embro olusamamıs ben biraz doktora kızdım nasıl yani ben daha öncede denedim benim iki embro transfer edildi diye oda aynen rahat rahat bana kucagına mı aldın kızım sanki dedi.senin bana bu yasda 40 50 yumurta vermen lazında dedi. iyi ama ben siz gelmeden önce herseyi anlattim rezerv az dedim dedim .versem iyi ama veremiyorum bende isterim vermeyi
gibi laflar ettim .valla adamın umrunda degil para yı alana kadar cok iyi davran dı ben seni bu klinikten gebe cıkarıcam dedi ucurdu beni:1:simdi dedi ki yani en konustugumda murat berksoy seni görsün bi tedavi etsin o bana ne zaman okey verirse tekrar deneyelim aynısı basımıza gelirse bir yöntem varmıs adını söylemedi onuda yaparız olmadı ugrasma dedi daha fazla.doldum aglamamak icin kendimi zor tuttum :43:cok sıktım sonra dedim yarabbim nasıl da rahat söylüyo rabbim sen hic bir denene fırsat verme :49:senin herseye gücün yeter (amin)

ah canım kesınlıkle haklısın.bu ıkıncı vakası o dr.un.olmazsa daha fazla ugrasma hırpalama demek ne demek yaa.dile kolay.ama gel bıze sor.belkı gercek bılemeyız.ama ne azospermlıler var dogal yolla hamıle kalmıs.neler neler.oyle dıyıp hastanın umudunu kırmak mı gerekır.ayy ne bıleyım gıtmem bende oraya o zaman.nereye gıdecegımız bılmıyorum yaa.lemı ıbrahımoglundan memnun kalırsanız bende oraya gıderım ozaman.ben gec baslıycam yaa.sızden referans alıyım barı.offf Rabbim yenı yılda bıze mucizelerımızı versın olmaz dıyen dr.lar a inat:20:

AMİN CANIM AMİN AMİN AMİN İNŞŞŞALLLAHHHH HEPIMIZ 2011 SONUNA KADAR :emir_bebek::emir_bebek: SAHIP OLURUZ

ay canım bu aydınlatıcı bilgi için teşekkür ederim

bencede güzelim drlarıda aşacağız

ay çok güldüm kocişinin durumuna canım :60::60::60:

bencede herşeyden önce psikoloji çok önemli canım

canım hayırlısı olsun hakkında inşallah bi daha öle kötü drlara denk gelmezsinde güzelce tedavini olur bebeğine kavuşursun

hayırlı olsun canım tedavin

sağol canım inşallah 2011den çok umutluyum Allahım umutlarımızı boş çıkarmaz inşallahhhhhh

bu arada arkadaşlar Gonal F iğnemin bugün 5.günüydü kan verdim yumoşlarıma bakıldı herşey çok güzel gidiyor çok şükür ki bugünden itibaren gonal f yanında cedrotide iğnesinede başladım pazartesi randevum var tekrardan Allahım yüzümüzü hep güldürsün inşallah canlarım

ah canım kesınlıkle haklısın.bu ıkıncı vakası o dr.un.olmazsa daha fazla ugrasma hırpalama demek ne demek yaa.dile kolay.ama gel bıze sor.belkı gercek bılemeyız.ama ne azospermlıler var dogal yolla hamıle kalmıs.neler neler.oyle dıyıp hastanın umudunu kırmak mı gerekır.ayy ne bıleyım gıtmem bende oraya o zaman.nereye gıdecegımız bılmıyorum yaa.lemı ıbrahımoglundan memnun kalırsanız bende oraya gıderım ozaman.ben gec baslıycam yaa.sızden referans alıyım barı.offf Rabbim yenı yılda bıze mucizelerımızı versın olmaz dıyen dr.lar a inat:20:

AMİN CANIM AMİN AMİN AMİN İNŞŞŞALLLAHHHH HEPIMIZ 2011 SONUNA KADAR :emir_bebek::emir_bebek: SAHIP OLURUZ

amin kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
4inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hazel82 benim lemi ibrahimoglu na gitmem iki ayı bulır mart bası gibi insallah basımdan gecen herseyi
anlatıcam .haber veririm sana hepinizi cok seviyorum insallah 2011 ugur getirsin bebeislerimize kavusalım artık.

Arkadaşlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun yeni yıl hepimize saglık mutlulukla birlikte bebişlerimizi getirsin:49: Nice bebişli senelere:66::54:

Düşsüz büyük şeyler yapılamaz. 2011 yılında tüm düşlerinizin gerçekleşmesi dileğiyle..

günaydın kızlarrrrrr.....
hepinizin yeni yılı kutlu olsun....
dilekleriniz gerçek olsunn...............:64:
hepimiz hamişşşş olalım inşallah......:49::49::49:
seneye bebişlerimiz bizimle olsun inşallahhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın kızlarrrrrr.....
hepinizin yeni yılı kutlu olsun....
dilekleriniz gerçek olsunn...............:64:
hepimiz hamişşşş olalım inşallah......:49::49::49:
seneye bebişlerimiz bizimle olsun inşallahhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Amin güzelim uğursuz sene bitti ve ne güzel pırıl pırıl güneşli güzel bir sabaha açtık gözlerimizi.. Tüm yılımız böyle pırıl pırıl geçsin ve hayatımızın güneşi bu yıl doğsun ,bebeğimiz ya da bebeklerimiz bu yıl gelsin inşallah..

Amin güzelim uğursuz sene bitti ve ne güzel pırıl pırıl güneşli güzel bir sabaha açtık gözlerimizi.. Tüm yılımız böyle pırıl pırıl geçsin ve hayatımızın güneşi bu yıl doğsun ,bebeğimiz ya da bebeklerimiz bu yıl gelsin inşallah..

aminnnn ...inşallah hayırlısı ile gelir bebeklerimiz....içimde büyük bir umut var:69:

slm kizlar yeni yiliniz kutlu olsun,bekledigimiz ocak ayi geldi insallah sansli yilimiz olurda bebislerimize kavusuruz hepimiz.ben hala saglik sigortasindan haber alamadim masraflarin yarisini karsilamlari icin ve kabul edilemezse tedavime devam edemiyecegim insallah pazartesiye elime gecer de dr. arar hemen randevu yaparim.sabirim tükenmek üzre 1 aydir göndermediler yaaa.beklemekten bunalima gircem.:18:bir de benim üzüldügümü bile bile hamile olan görümce cadisi karnindaki bebegin renkli ultrason resmini önüme atti bak diye yilbasi gecesi bile benimle ugrasiyor.o böyle yaptikca ben dahada deliriyorum onu kiskanmiyorum ama bende bir insanim benim hayalimdede anne olmak var senelerdir.hamile oldugunu ögrendigindede baby pass önüme atmisti baaak hamileyim ya sen diyerek ayip ya ayip.nefret ediyorum ondan benim yarama avuc avuc tuz basiyor üzüldügümü gördügünde 4 köse oluyor.neyse basinizi agrittim yine.k.i.b by by

slm kizlar yeni yiliniz kutlu olsun,bekledigimiz ocak ayi geldi insallah sansli yilimiz olurda bebislerimize kavusuruz hepimiz.ben hala saglik sigortasindan haber alamadim masraflarin yarisini karsilamlari icin ve kabul edilemezse tedavime devam edemiyecegim insallah pazartesiye elime gecer de dr. arar hemen randevu yaparim.sabirim tükenmek üzre 1 aydir göndermediler yaaa.beklemekten bunalima gircem.:18:bir de benim üzüldügümü bile bile hamile olan görümce cadisi karnindaki bebegin renkli ultrason resmini önüme atti bak diye yilbasi gecesi bile benimle ugrasiyor.o böyle yaptikca ben dahada deliriyorum onu kiskanmiyorum ama bende bir insanim benim hayalimdede anne olmak var senelerdir.hamile oldugunu ögrendigindede baby pass önüme atmisti baaak hamileyim ya sen diyerek ayip ya ayip.nefret ediyorum ondan benim yarama avuc avuc tuz basiyor üzüldügümü gördügünde 4 köse oluyor.neyse basinizi agrittim yine.k.i.b by by

ya bu nasıl bir insan...daha doğrusu insan mı?eşine söylüyor musun canım bu yaptıklarını ya da o görüyor mu acaba:19:üzme kendini sitres iyi değil bize biliyorsun...:34:umarım bu yaptıkları evladından çıkmaz...evlat Allah vergisi sonuçta Allaha şirk koşmuş oluyor haberi yok.Rabbim hidayet versin...inşallah kısa zamanda çıkar raporun...:49:

merhaba kızlar.hepınızın dualarına ıyı dıleklerıne teker teker AMİN diyorum.Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah.

cimcime gorumcen senın bebek sahıbı olamadıgını bılıyor mu.yoksa bılmden mı yapıyor bunları.

Son düzenleme:
kızlar yeni bi yıl geldi :66: inşallah hepimiz için hayırlı olur.

ya bugun 1 ocak ama ben regl olmadım daha beklıyorum regl olayımda gıdeyım bı an once doktora baslayalım tedavılere :66:

kızlar yeni bi yıl geldi :66: inşallah hepimiz için hayırlı olur.

ya bugun 1 ocak ama ben regl olmadım daha beklıyorum regl olayımda gıdeyım bı an once doktora baslayalım tedavılere :66:

İnşallah da hiç olmazsın tedaviye de gerek kalmaaaz :)))

Off ben kaçtıkça hamile kadınlar beni kovalıyor sanki etrafımdaki herkes hamile... Ama sabır bizim de sıramız gelecek hem bizimkiler öyle tesadüf sonucu ya da kaza kurşunu değil tıbbın son mucizesi olacak :)) Bizler çok daha özel anneler olacağız evlatlarımız da daha kıymetli, ben nasıl seveceğimi bile biliyorum kültür incim diyeceğim ona nazlı kültür incisi..

kızlarrrrrrrrrr nasılsınız
bakalım

Herkese selamlar..:52:

Bugün regl oldum ve pazartesi gonal F başlıyorum, yeni yılın iln gününde tam bir başlangıç yapmış oluyorum. Feriköyde'ki organik pazara da gittim ve organik hayatına ilk adımımı da atmış oldum. Hepimizin hakkımızda hayırlısı..:49:
Benim motom şudur ; bu yeni sene bize girmeden biz ona girelim !! :47:
şu polenli arı sütlü karışımı ve bal tarçın karışımını kimse yazmamış.. Çok pahalılar, ona göre alacağım. Lütfen bilgi ve yardımm...:53:

Sevgiler,
Happy :69:

Back