2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

slmmmmmmmmm kızlar çok işim var ama sizlere bir mrhb demek istedim

canım ben sana söz veriyorum eger ilaclara ihtiyacım kalmazsa seni ne yapıp ne edip bulacagım ve tum ilac masraflarını ben karsılayacagım.. ben tam olarak bana ne yapılacagını bilemiyorum su anda lazım olacak mı (dondurulmuslarla deneyecegiz ama ileride ne olur bilmiyorum) ama sana söz en azından elimde kalanları sana ulastıracagım:13:

selammm kızlar
uzun süredir internete giremediğim için sayfamıza da bakamadım.yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgeldi nasılsınız?

selammm kızlar
uzun süredir internete giremediğim için sayfamıza da bakamadım.yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgeldi nasılsınız?

teşekkrüler arkadaşımm.. heyecanlı bekleyişteyizz sen nasılsınnn

Son düzenleme:
dr daha cok genc oldugundan yumurtaliklarin iyi oldugundan ilacin fazlasiyla artar dedi ben ilacin cok az diyordum yetmez diye dusunuyordum eger habis kalirsam alahin izniyle ilaclari mi ihtiyaci olana bende verecegim neyim var neyim yok hepsini verecam yeterki habis kalayim allahim sen buyuksun yarabim

teşekür edrim canım allah razı olsun

beyza
inşş tedavi bebişinle seni buşutursun
arakadaşlar ben tedaviden elinizde kalan iaçlarla ilğineniyorum daha öncede yazmıştım

Kızlar merhaba,
Sene sonu olduğu için işlerim çok yoğun ama sanmayın ki sizi anmıyorum. Siz de beni unutmayın olur mu? Dualara devam...

canım ben henüz başlamadım tedaviye dedigim gibi araştırıyorum ama dün görüştügüm doktorum aşılamadaki gibi reglinin 2 günü ignelere başlarız dedi yani tüpbebekte farklı olarak yumurtalarını topluyoruz dedi ama gerçekten ne alaka şeker ilacı bence doktoruna iyice sor bu konu hakkında yeterli bir açıklama yapsınki kafan rahat olsun

tüplerimde bir problem yokmuş ama bende polikistik over var yumurtalarım gelişmiyor umut tüp bebeği bende çok araştırdım ama merkezi her aradığımda hiç ilgilenmediler ilgilenmemekle birlikte randevu bile alamadım baştan soğudum merkezden bide evime çok uzak ben k.çekmecede oturuyorum daha önceki doktorum nişantaşındaydı git gel çok yoruldum

bugün içim rahat etmedi doktoru aradım ilaç yüzünden polikistik over olduğu için bende yumurtaların gelişmediğini söyledi o yüzden şeker ilacı hormonlara ve yumurta gelişimine destek oluyormuş bir nevi besliyor sanırım

teşekkrüler arkadaşımm.. heyecanlı bekleyişteyizz sen nasılsınnn

bnde bekliyorum bakalım.eşim önce tekrar bi sperm testi için örnek verecek çünkü doktor değiştirdik.sonuca göre ilaç tedavisi yapabilirmiş.sonuç çıkınca belli olacak sürecimiz.ama testten önce yapmamız gereken bir kaç iş var en geç 20 güne verir diye düşünüyorum.inşallah hepimizn ki hayırlı sonuçlanır...

ilk denemem olucak canım ben özel sigortayla gidiyordum oraya sigortada bizim sözleşmeden 3 ay sonra ücretsiz tüp bebek tedavisini kaldırmışlar sigortayla görüştük ve sigortada medicanayla yazıştılar tek seferliğine ücretsiz tüp bebek tedavisini kabul etmişler ama raporlu olarak sanki kendilerinden çıkıyor parası neyse ben 2 ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım o kadar sorun kocişimde sperm sayısı ve sperm hareketliliği çok az hatta en son testte 700bin çıktı ileri hızlı yok, yerinde hareketli de %14 çıktı o yüzden drumuz kesinlikle beklememiz gerektiğini söyledi

canım harici masraf eşinden alınan her sperm örneğinden para alıyorlar o da 80tl, onun haricinde bizimki mikroenjeksiyon olucak sanırım bunda eşimden sperm çıkmazsa tese uygularız dendi(ki orası belli değil inşallahda öle olmaz), yumoşlarım için iyi dendi ama heran herşey olabilir (ki inşallah olmaz), zaten rapor çıkarırsan sgk senden 802 tl alıyor onun haricinde bana yazılan ilaçların fiyatlarını sordum 580tl dedi medicana eğer onların haricinde birşey çıkarmazlarsa
bu arada medicanada bi tane tüp bebek dru var oda mehmet öztürkmen daha yeni gidicem nasıl olduğu hakkında hiçbişi diyemiyorum şimdilik ama istersen ara konuş en azından bilgin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…