rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
inşşşşşşşşşşşşşş
yok canım benim raporum
ben 5 kez denedim yaza 6. Deneyeceğiz
ama öncesinde ilaç ayralamaya çalışıyorum
tüp bek tedvailerinden elinde kalan ilaçları
arıyorum arkadaşlardan
çünki ben normalde bir kişinin kulandığından çok fazla ilaç kulanıyorum son tedavimde 18 kutu pregon 300 kulandım
birde özlden olunca çok ağır oluyor bize
selammm kızlar
uzun süredir internete giremediğim için sayfamıza da bakamadım.yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgeldinasılsınız?
canım ben sana söz veriyorum eger ilaclara ihtiyacım kalmazsa seni ne yapıp ne edip bulacagım ve tum ilac masraflarını ben karsılayacagım.. Ben tam olarak bana ne yapılacagını bilemiyorum su anda lazım olacak mı (dondurulmuslarla deneyecegiz ama ileride ne olur bilmiyorum) ama sana söz en azından elimde kalanları sana ulastıracagım:13:
dr daha cok genc oldugundan yumurtaliklarin iyi oldugundan ilacin fazlasiyla artar dedi ben ilacin cok az diyordum yetmez diye dusunuyordum eger habis kalirsam alahin izniyle ilaclari mi ihtiyaci olana bende verecegim neyim var neyim yok hepsini verecam yeterki habis kalayim allahim sen buyuksun yarabim
Alllah senden de razı olsun ve yuzunu guldursun insallahteşekür edrim canım allah razı olsun
alllah senden de razı olsun ve yuzunu guldursun insallah
inş canım Allah hepimizin yüzünü güldürür.
bu arada doktor bana regl günüm gelene kadar glucopaheg diye bir ilaç verdi araştırdım şeker hastalarının kullandığı bir ilaçmış bunu neden verdiniz diye sorduğumda hormonları harekete geçirmesi için dedi ama hala şeker ilacının neden şeker sorunu olmayan bir hastaya verildiğini çözemiyorum siz neler kullanıyorsun tedaviye başlamadan önce kimileri doğum kontrol hapı veriyormuş onu bi derece anlayabiliyorum valla araştırmaktan helak oldum
selammm kızlar
uzun süredir internete giremediğim için sayfamıza da bakamadım.yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgeldinasılsınız?
yakınız sanırım canım bende avcılarda oturuyorum ne bilim cnaım yaa çok övdüler ondan gidicemm.. biliyorsun insanın kafası çorba oluyorr.seninde mi tüplerinde problem varr. benimde tüplerim tıkalı şimdi onları aldıracağımç.. tıkalı tüplerde alınmadan yapılan tüp bebek şansı düşürüyorrrrr.. öyla bir sorunun varsa aklında olsun
canım ben henüz başlamadım tedaviye dedigim gibi araştırıyorum ama dün görüştügüm doktorum aşılamadaki gibi reglinin 2 günü ignelere başlarız dedi yani tüpbebekte farklı olarak yumurtalarını topluyoruz dedi ama gerçekten ne alaka şeker ilacı bence doktoruna iyice sor bu konu hakkında yeterli bir açıklama yapsınki kafan rahat olsun
selammm kızlar
teşekkrüler arkadaşımm.. heyecanlı bekleyişteyizz sen nasılsınnn
hoşbulduk arkadaşım
teşekkürler hosbulduk canım
bizde beylikdüzü medicanadan ilaçlar hari. 3500 tl fiyat aldık ilaçlarda yaklaşık 2000 tl tutuyormuş ben anlamadım şimdi bu hastane kimden ne alabilirsek taktiğimi uyguluyor yoksa siz dondurulmuşlarımı kullanıcaksınız
teşekkür ederim canım daha önceki aşılamadan ilaç raporum var ama tabiki bunda farklı bir rapor istiyorlar sanırım harici masraf dedigin testler felanmı yoksa eşime ameliyet felan derlerse onlarmı bilgin varsa sevinirim ama en kısa zamanda gidip medicanaylada görüşeyim birde eşim 2 yıllık ssklı sanırım devlet öder bir ara 5 yıllık ssk istiyorlardı bu konuda bir bilgin varmı sen tedavide hangi aşamadasın şu an birde medicanada önerecegin bir doktor varmı direk medicanayamı gittin ben çokmu araştırıyorum acaba ama elimde degil 4 yıldır ugraşıyorum rabbim dileyen isteyen herkezi biran önce bebişlerine kavuştursun bilgilendirdigin için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?