2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

ben umut tüp bebekle görüştüm 5000 dedilerr... iki yıl önce yaptırdığımda bu merkez bana pahalı gelmişti başka bir hastaneye gittim medical park duymuşsunuzdur.. pişman oldummm. şimdi ikinci denememi umut tüp bebekte yaptıracağım. oraya giden tüm çevrem memnun kaldı.. ama gerçekten çok pahalı fiyatlar bütçemizi fazlası ile zorluyor

umut tüp bebeği bende araştırmıştım çok yoğun olduğunu söylüyorlar bide evime uzak olduğu tercih etmedim medicana evime yakın selman laçini de cok araştırdım çok iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar benimle konuşmasıda gayet iyiydi çok aklıma yattı bundan önceki doktorumda ben 2 aşılama yaptırdım 2 yıl gittim geldim ama ağzından resmen cımbızla laf alıyordum 2 yıl boyunca tüplerim kapalımı değilmi onu bile öğrenemedim rahim filmi istedi çektirdim ona rağmen sonucu söyleyemedi bu doktor bide prof du ama hata bende işte vaktimi onunla boşa harcadım

canım medicanada özel olarak yaptırırsan ilaç dahil 3700tl, raporlu yaptırırsan 2700tl demişti drum tabi bunun haricinde muhakkak ekstra masraf çıkıyor

teşekkür ederim canım daha önceki aşılamadan ilaç raporum var ama tabiki bunda farklı bir rapor istiyorlar sanırım harici masraf dedigin testler felanmı yoksa eşime ameliyet felan derlerse onlarmı bilgin varsa sevinirim ama en kısa zamanda gidip medicanaylada görüşeyim birde eşim 2 yıllık ssklı sanırım devlet öder bir ara 5 yıllık ssk istiyorlardı bu konuda bir bilgin varmı sen tedavide hangi aşamadasın şu an birde medicanada önerecegin bir doktor varmı direk medicanayamı gittin ben çokmu araştırıyorum acaba ama elimde degil 4 yıldır ugraşıyorum rabbim dileyen isteyen herkezi biran önce bebişlerine kavuştursun bilgilendirdigin için çok teşekkür ederim

merhaba canım biz ankaradaki medicanadan bahsediyoruz sanırım şehir dolayısıyla fiyatlar farklı ama haklısın doktorların vicdanına kalmış bizleri düşünen yok bizler olar için iyi birer müşteriyiz ne koparırlarsa kar onun için iyi araştırmak gerekiyor tedavinde sonuca ulaşırsın inşallah rabbim yüzünü güldürsün

bende su fiyatlar konusunda hem kafam karıştı hem midem ağrıdı anlamadım gitti ....ön görüşmede en fazla 3500 e patlar diyorlar ilaç dahil raporlu olursanız 2600 e gelir diyorlar iş ciddiye binince birden fiyat 4500 e cıkıyor raporlu 3650 e geliyor ...
benim herşeyim normal yaşım 37 olmasına rağmen yumurtalık ve rahimim durumu cok iyimiş eşimin ise durumu coook kötü olmamasına rağmen hareketsizlik var yani doğal yolla ve aşılama ile olması imkansız tabi bunu yine (yüce allahım bilir) biz zaten bunun artık bilincindeyiz 4 yıl dır olmuyor bebeğimiz ...ama bu fiyatlar bu ticarethanelik beni cook üzdü ......
allah parası olmayanlara ve bebek isteyen tüm ciftlere doğal yolla bebek versin cok zor gercekten ....

selam kizlar bende tup bebek tedavisi goruyorum ilk denemem allah hickimsenin emegini bosa cikarmasin bende almanyada yaptiriyorum burdada fiyat 4000 bin euro ilk gitigim ozelde tup bebek merkesi 6000 bin euro 25 yasimi doldurmadigimdan dolayi devlet karsilamiyor

inş canım Allah hepimizin yüzünü güldürür.

bu arada doktor bana regl günüm gelene kadar glucopaheg diye bir ilaç verdi araştırdım şeker hastalarının kullandığı bir ilaçmış bunu neden verdiniz diye sorduğumda hormonları harekete geçirmesi için dedi ama hala şeker ilacının neden şeker sorunu olmayan bir hastaya verildiğini çözemiyorum siz neler kullanıyorsun tedaviye başlamadan önce kimileri doğum kontrol hapı veriyormuş onu bi derece anlayabiliyorum valla araştırmaktan helak oldum

merhaba inş. ilk denemende hemen kavuşursun bebişine benimde ilk denemem olucak

valla çok zor Allah doktorların eline düşürmesin tedavim boyunca bir sürü doktorla tanıştım konustum muayene oldum hepsi sanki taşlaşmış gibi senin çocuğun olmaz neden olmaz sende polikistik over var eşinin spermleri yeterli ama senin cocuğun olmaz dedikleri anda bütün sinir sistemim çöküyordu gerçi hala daha umutlanamıyorum tüp bebek tutarmı tutmazmı diye bu seferde bu endişeler sardı cok zor cookk

kizlar ben ilk dogum kontorol hapi kullandim ondan sonra synarela burun spreyili kullaniyorum 24 de iyneme basliyacam...

edavuca cım o kadar cok hikaye dinledim ki etrafımda cok fazla kadın olan bir yerde calışan bir ablam var 10 kişiden 8 tüp bebek denemiş düşün artık ..ve senin bebeğin olabilmesi için gökten kırmızı kar yağması gerekir ve kesin konuşulan durumda bile o bayanın bebeği oldu ...allahtan umut kesilmiyor ...
bugün yaşadıklarım sinirlerimi alt üst etti yumurtalık rezervlerim cok iyi 6.00 rahimin durumu kalınlığı herşeyi cok güzel bana fena değil durumun dediler ya tüp bebek merkezlerinin dişindaki dr harika gebelik için ortam hazır deniliyor (bizde sorun eşim) ama tüp bebek fena değil diyor senden daha fazla para alabilmek için onu da bakalım buna da bakalım şu ilaçı al yaa daha neler neler ...
ama sen içini ferah tut sen elinden geleni yap ve bekle ...mutlaka olacaktır mutlaka ...allah hepimize birer melek göndersin cennetinden

inş. canım inş. bütün bu umutlarımız bekleyişlerimiz mutlu sonla biter bakarsın 2011 hepimize şans getirir 2011 son aylarında bebeklerimiz kucaklarımızda olur

yakınız sanırım canım bende avcılarda oturuyorum ne bilim cnaım yaa çok övdüler ondan gidicemm.. biliyorsun insanın kafası çorba oluyorr.seninde mi tüplerinde problem varr. benimde tüplerim tıkalı şimdi onları aldıracağımç.. tıkalı tüplerde alınmadan yapılan tüp bebek şansı düşürüyorrrrr.. öyla bir sorunun varsa aklında olsun

hem bu cok etkileyiciymis snyrela sabah aksam kullaniyorum sadece bir sol bir sag burnuma sıkıyorum 2 kez bir burna sikarsan cok etkileyiciymis unutmamak icin kagida yaziyorum yan etkileride var alla sukurler olsun hic bir yan etkisini gormedim dr dediki genelde hickimse kullanamiyormus yan etkisi oldumu baska yontem uyguluyormus ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…