• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

merhaba kizlar moralim cok bozuk bugün yumurtalarim toplandi ,narkozdan ayilir ayilmaz dr.geldi bekledigimiz coklukta yumurtaniz toplanamadi dedi.büyüyen yumurtalarin ici bos cikmis sadece 2 tane iyi bulabildim dedi cok aglaadim. o 2 yumurtada gelisip döllenirse carsamba arayin, olmazsa üzgünüm dedi cildirdim o kadar kisinin icinde aglayarak eve geldim.cektigim acilarami yanayim dr.dediginemi.hayallerim yikildi, ama 2 tanesinde umudum carsamba belli olacak,ne olur dua edin lütfen dayanamiyacagim artik:59::59::58::58::58::58::58:

merhaba kizlar moralim cok bozuk bugün yumurtalarim toplandi ,narkozdan ayilir ayilmaz dr.geldi bekledigimiz coklukta yumurtaniz toplanamadi dedi.büyüyen yumurtalarin ici bos cikmis sadece 2 tane iyi bulabildim dedi cok aglaadim. o 2 yumurtada gelisip döllenirse carsamba arayin, olmazsa üzgünüm dedi cildirdim o kadar kisinin icinde aglayarak eve geldim.cektigim acilarami yanayim dr.dediginemi.hayallerim yikildi, ama 2 tanesinde umudum carsamba belli olacak,ne olur dua edin lütfen dayanamiyacagim artik:59::59::58::58::58::58::58:

canım kesinlikle umudunu yitirme önemli olan bir tanesinin döllenip yerleştirilmesi. benim 10 tane toplanıp 8 i döllenmişti ama 2 si düşük kalitede transfer edildi. bugün ise biraz kanamam oldu. yani çok yumurta iyi demek değil cnm inş yumoşların döllenio transfer edilir ve tutunur. her aşaması eziyetli bir tedavi herkese allahım sabırlar evrsin. bozma moralini

canım kesinlikle umudunu yitirme önemli olan bir tanesinin döllenip yerleştirilmesi. benim 10 tane toplanıp 8 i döllenmişti ama 2 si düşük kalitede transfer edildi. bugün ise biraz kanamam oldu. yani çok yumurta iyi demek değil cnm inş yumoşların döllenio transfer edilir ve tutunur. her aşaması eziyetli bir tedavi herkese allahım sabırlar evrsin. bozma moralini

tesekkür ederim canim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun elden bisey gelmiyor.

slm kızlar
bu aşamada kendini üzme canım tabi ki moralin bozulmuştur ama belki 2 yumoş işe yarayacak ve transfere moralin bozuk gireceksin bence şu işlemler bitene kadar olabildiğince kafanı dağıtmaya çalış moral çok önemli doktorlar da aynı şeyi söylüyor üzme kendini..

bende değerimin artmasını bekliyorum ama bi türlü artmıyo..p.tesi tekrar test yapcamtekrar düşük çıkarsa gidip ultrasona gircem..belirsizlik çok kötü.. sana da üzülme demiycem eminim ki kim ne dese boşş..herşeyin hayırlısı olsun deyip kendimizi avutacaz..
sonucunu merakla bekliyorum inşallah herşey yolunda gider..

Cok sevındım canım :46: darısı benim ve tum bekleyenlerin basına insallah.
amin burcucum sağolasın inşallah hepimiz hamiş olarak tebrik ederiz birbirimizi..

Kızlar sonuç malesef negatif..Gerçekten çok zor bir duyguymuş..Hayatta herşey karşısında güçlü durabilmişimdir, ama bu sonuç beni yıktı ya..Şimdi daha iyi anladım ne kadar çok anne olmak istiyormuşum.. Allahımm herkese nasip etsin..

canım üzülme diyemiycem üzülüyorsun biliyorum ama her lafımızın başında hayırlısıyla olsun diyoruz herşeyde vardır bir hikmet bir de böyle düşün..

canım çok üzüldüm içini ferah tut inşallah dünlenirler dualarımız seninle

kızlar benim yumoşlarda sabah toplandı.6 tane yumurta bulmuşlar.inşaallah döllenirler,yerleşirler,doğarlar:34::61:

canım çok üzüldüm içini ferah tut inşallah dünlenirler dualarımız seninle

kızlar benim yumoşlarda sabah toplandı.6 tane yumurta bulmuşlar.inşaallah döllenirler,yerleşirler,doğarlar:34::61:

allah yardımcın olsun inşallah dünlenir ikisi inşallah ikiz olurlar dualarımız seninle sende sakın sıtres yapma:50:

balımnur kanamaya takılma bazen endiriyo iyi düllenme yapınca damla kanamalar olabili yo içini ferah tut inşallah yerleşme kanamasıdır

slm arkadaşlar bende şubat ayında tedaviye başlayanlardanım 3.denememiz inşallah bu kez olacak inanıyorum buna.allahım hepimizin yüzünü güldürsün yarabbiiimmm..

aysosman seni üzellikle takip edicem bende 2 tüp yaptım olmadı hadi inşallah senin olurda burelim düzeli ben 3. sünü yapmaya ökorkuyurum çünkü buhakkak her aşamayı yaz bize

üzme kendini çok az kalmış sabret biraz daha.. hem belki de tutunma kanamasıdır.
ben de yarın nihayet başlıyorum iğnelerime üstelik bugün doğumgünüm inşallah bana en güzel hediyeyi getirir bu iğneler..

ayşecim nerelere kayboldun birde hşsteraskopin nasıl geçti bişi çıktımı hayırlı olsun sonunda başlıyosun boooooooooooooool bebişli olsun canım

kızlar aslında bir takip listesi yapsak hamişler, tedavide olanlar, sonuç bekleyenler gibi ama topikte sayfalar fazlalaştı takibi zor olur herhalde :26:

canlarım selamlar. sabah az bi miktar kanamam oldu hemşirelere sordum bhcg çarşambayı bekleyeceğiz mecburen. tutunmuşsa tutunmuştur artık ne diyeyim nasibimizde varsa olur. allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. ama moralim çok bozuldu:(((

Canım hiç kafana takıp kendini üzme, benim transferimin 4. ve 5. günü pembe renkte kanamam oldu sonra durdu, o kadar üzüldümki anlatamam, sonra 9. ve 10. gün kahverengi lekelenme şeklinde kanamam oldu, kesin tutmadı dedim ve 10. gün tahlil yaptırdım ama sonuç benim tahmin ettiğim gibi negatif değil aksine pozitif çıktı. :9:

Hep pozitif düşün ve Allah' a dua et.

Canım hiç kafana takıp kendini üzme, benim transferimin 4. ve 5. günü pembe renkte kanamam oldu sonra durdu, o kadar üzüldümki anlatamam, sonra 9. ve 10. gün kahverengi lekelenme şeklinde kanamam oldu, kesin tutmadı dedim ve 10. gün tahlil yaptırdım ama sonuç benim tahmin ettiğim gibi negatif değil aksine pozitif çıktı. :9:

inşallah öyledir cnm garip bir kanama ama sanki minik minik ciğer parçaları gibi gelmeye başladı. yarın belli olur adetim artarsa tutmamış demektir zaten çarşambaydı tahlil günüm. hayırlısı artık. zaten stres peşimi bırakmadı inş tutar diye dualar ediyorum halende içimde ufakta olsa bir ümidim var.

ayşecim nerelere kayboldun birde hşsteraskopin nasıl geçti bişi çıktımı hayırlı olsun sonunda başlıyosun boooooooooooooool bebişli olsun canım

Ya canım aksilikler üstüste gelince ben şubatta başlayamam artık diye yazmıyordum bu topiğe.. son anda ucundan yakaladık şubatı. sonunda iyileşmiş rahmin bu akşam görüşücez kısmetse yarın başlarız. kısa olacak zaten.
amiiin inşallah hepimizin tedavileri bol boool bebişli olsun..

burcudogan senı bu topıkte okumustum.yaptınmı test .demek sonucun pozitif ne guzel.sızdede erkek infertılıtesımı vardı.bızdede erkek infertilitesi.sayınız morfolojınız kactı.nerde yaptrmıstınız tedavınızı.bende mayıs hazıran gıbı dusunuyorum.inşallah benımde bebegım gelır ve benım gıbı ısteyen herkesın:49:

doğum günün kutlu olsun cnm inşallah bu kez meleğini verir mevlam. inşallah tutunma kanamasıdır sabah beri wcde sürekli bakıyorum kan gelmişmi diye. ne zorlu aşamalarmış. nasip artık.

inşallah canım allah ağzından duysun. bakma sen de düşünmemeye çalış bak çok az kaldı sadece salı bugün bitti zaten test çarşamba.. güzel haberlerini bekliyorum dualarımdasın.

Back