• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

burcudogan senı bu topıkte okumustum.yaptınmı test .demek sonucun pozitif ne guzel.sızdede erkek infertılıtesımı vardı.bızdede erkek infertilitesi.sayınız morfolojınız kactı.nerde yaptrmıstınız tedavınızı.bende mayıs hazıran gıbı dusunuyorum.inşallah benımde bebegım gelır ve benım gıbı ısteyen herkesın:49:

Bizde problem benim tüplerimin ikiside tıkalı, bu 2. denememizdi, ikiside Umut' da Ulun Bey ile oldu, ilkinde 7 yumurta toplandı 5 i döllendi 1 i transfer oldu diğerleri dondurulamadı ve tutmadı. 6 ay sonra 2. denememizi yaptırdık bu sefer 14 yumurta toplandı 10 taneesi döllendi 8 embriyolu 1 tane transfer edildi, yine diğerleri dondurulamadı. Çok umutsuzdum ama Rabbim yüzüme güldü, Allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Transferden sonra 3 gün yattım 4. ve 5. gün pembe hafif kanamam oldu, sonra durdu 6. gün işe başladım. 9. ve 10. gün kahverengi lekenlenmeler oldu. 10. gün iş nedeniyle 1 saatteen fazla yürümek zorunda kaldım ve o kahverengi kan artınca doktorumu aradım, tahlil yaptırabileceğimi söyledi hemen yaptırdım sonuç 86 çıktı, aradığımda hamile olduğumu söylediler o anki duygularımı size anlatmam mümkün değil :9: mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağladım. Doktorum 12. gün tekrar test yaptırmamı söyledi dün yaptırdık değerim 242 çıktı, şimdi tüm ilaç ve iğnelere devam ediyorum inşallah 10 gün sonra kesemizi göreceğiz.

Transfer sonrası yaptıklarımı anlatayım biraz da; transferden sonra 1,5 saat kadar hastanede yattım, tuvalete sürgü ile çıktım sonra arabayla 20 dakikadaki mesafede olan evime gittim 3 gün yattım ama sürekli değil oturdum evin içinde dolaştım, ama hiç iş yapmadım. 4. gün araba kullandım gezmeye gittim 2-3 saat dışarıda kaldım. 5. gün de biraz gezdim. 6.gün işe başladım kendimi çok yormadan çalıştım. Banyomu 5. güne kadar yapmadım, 5. gün banyo yaptım. Bunun dışında ekstra hiç birşey yapmadım.

Sadece geçen seferden farklı olarak tedaviye başlamadan 1 ay evvel kendim için kuru incir kürü eşim içinde keçiboynuzu kürü yaptım.

Sana ve bu yolda ilerleyen tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum, Rabbim hepimizn gönlüne göre versin inşallah. Yavrularımızı kucağımıza alacağımız günleri göstersin.

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrr ıdrar testı yaptım sımdı 2 cızgı cok belırgın olmasada cıktı baya bı gozukuyo yanıııı cok mutlu oldum ptsı kan vercektım dayanaamdım bugun yaptım ıdrar testını cok mutluyuuummmmm coookkkk darısı bekleyen herkesın basına ınssssaaalllaaahhhh

inşallah 9 ay boyunca sağlıklı bi hamilelik geçirir meleğini kucağına almak nasip olur canım

ben de dün doktora gittim keseyi gördük :66::66: 8mm minicik bişey haftaya kalp atışları ve tahlil için gidicem inşallah :nazar:

maşallah :nazar: inşallah sonuna kadar güzel sağlıklı devam eder canım

Bende dün dayanamadim kadin doktoruna gittim kanamanin nedeni ne diye, doktorum rahimde
birseyler var ama bebek mi yoksa kan birikmesimi anlayamadim henüz cok erken dedii. Buyüzden
kesin birsey söyleyemedi ve bir hata yapmamak icin beklemesin dedi. Ve kanamam da azalmaya
basladi buda bana Umut verdi diyebilirim. Bunun üzerine gece hastaneye gitmek zorunda kaldim
cok sancim oldu megerse böbreklerim iltihaplanmis nasil bunu basardim bilmiyorum ama...
Simdilik hersey yolunda gibi ya da ben öyle düsünmek istiyorum, hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
insallahhhhh....

hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım Allahım gönlünün muradını nasip eder inşallah

Kızlar sonuç malesef negatif..Gerçekten çok zor bir duyguymuş..Hayatta herşey karşısında güçlü durabilmişimdir, ama bu sonuç beni yıktı ya..Şimdi daha iyi anladım ne kadar çok anne olmak istiyormuşum.. Allahımm herkese nasip etsin..

herkes gibi bende üzülme diyemeyeceğim canım ama inşallah bir dahaki denemen sonuncu olurda bebğine kavuşursun inşallah

bir an o kadar umutsuzluğa kapıldım ki.. bütün aksilikler üstüste geldi değil anne olmak bir daha tedaviye bile başlayamam diye düşünüyordum. neyse ki bugün artık kaçıncı olduğunu bilmediğim histereskopimden sonra nihayet bu hafta içinde 2. tedavime başlıyorum.. buna da şükür..
sonucu olumsuz olan arkadaşlarım, üzülmemek elde değil ayrıca üzülmemeye çalışmamak da anlamsız.. üzülüyoruz ama üzüldüğümüz yenildiğimiz anlamına gelmiyor ki.. canımız yandıysa savaşmaktan vazgeçmedik ki.. son yumurtamız kalıncaya kadar yılmak yok...
2011 şubat ayında teddaviye son anda yetişebildiğim için mutluyum :))

canım benim demek tedaviye başlıyorsun çok sevindim bende adet oldum ve 2.deneme için yarın ilk kontrolüme gidicem Allahım hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah

slm arkadaşlar bende şubat ayında tedaviye başlayanlardanım 3.denememiz inşallah bu kez olacak inanıyorum buna.allahım hepimizin yüzünü güldürsün yarabbiiimmm..

tedavin hayırlı olsun inşallah son denemeniz olur canım Rabbim bu sefer nasip eder bebeğini inşallah

canlarım selamlar. sabah az bi miktar kanamam oldu hemşirelere sordum bhcg çarşambayı bekleyeceğiz mecburen. tutunmuşsa tutunmuştur artık ne diyeyim nasibimizde varsa olur. allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. ama moralim çok bozuldu:(((

inşallah tutunma kanamasıdır canım Rabbim bebeğini nasip etmiştir umarım

üzme kendini çok az kalmış sabret biraz daha.. hem belki de tutunma kanamasıdır.
ben de yarın nihayet başlıyorum iğnelerime üstelik bugün doğumgünüm inşallah bana en güzel hediyeyi getirir bu iğneler..

doğum günün kutlu olsun canım inşallah Rabbimin hediyesi bebeğini nasip etmek olur

merhaba kizlar moralim cok bozuk bugün yumurtalarim toplandi ,narkozdan ayilir ayilmaz dr.geldi bekledigimiz coklukta yumurtaniz toplanamadi dedi.büyüyen yumurtalarin ici bos cikmis sadece 2 tane iyi bulabildim dedi cok aglaadim. o 2 yumurtada gelisip döllenirse carsamba arayin, olmazsa üzgünüm dedi cildirdim o kadar kisinin icinde aglayarak eve geldim.cektigim acilarami yanayim dr.dediginemi.hayallerim yikildi, ama 2 tanesinde umudum carsamba belli olacak,ne olur dua edin lütfen dayanamiyacagim artik:59::59::58::58::58::58::58:

canım ümidini kesme inşallah o 2 yumoşun döllenirde güzel bi transfer gerçekleşir ve meleğin hep seninle olur canım Allahım yar ve yardımcın olsun

kızlar benim yumoşlarda sabah toplandı.6 tane yumurta bulmuşlar.inşaallah döllenirler,yerleşirler,doğarlar:34::61:

:nazar: maşallah canım inşallah güzelce döllenir en iyisini elde ederler ve güzel bi transfer sonrasında meleğine kavuşursun inşallah canım

slm kızlar

bu aşamada kendini üzme canım tabi ki moralin bozulmuştur ama belki 2 yumoş işe yarayacak ve transfere moralin bozuk gireceksin bence şu işlemler bitene kadar olabildiğince kafanı dağıtmaya çalış moral çok önemli doktorlar da aynı şeyi söylüyor üzme kendini..

tesekkür ederim canim ilk duydugumda cok agladim ama simdi biraz daha iyiyim ve 2 tanesinde umudum carsamba günü belli olacak:18:.allah kimsenin umutlarini bosa cikarmasin,hayallerini yikmasin allah nasip eder insallah anneligi bizede,benim icinde dua edin kizlar lütfen

Bizde problem benim tüplerimin ikiside tıkalı, bu 2. denememizdi, ikiside Umut' da Ulun Bey ile oldu, ilkinde 7 yumurta toplandı 5 i döllendi 1 i transfer oldu diğerleri dondurulamadı ve tutmadı. 6 ay sonra 2. denememizi yaptırdık bu sefer 14 yumurta toplandı 10 taneesi döllendi 8 embriyolu 1 tane transfer edildi, yine diğerleri dondurulamadı. Çok umutsuzdum ama Rabbim yüzüme güldü, Allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Transferden sonra 3 gün yattım 4. ve 5. gün pembe hafif kanamam oldu, sonra durdu 6. gün işe başladım. 9. ve 10. gün kahverengi lekenlenmeler oldu. 10. gün iş nedeniyle 1 saatteen fazla yürümek zorunda kaldım ve o kahverengi kan artınca doktorumu aradım, tahlil yaptırabileceğimi söyledi hemen yaptırdım sonuç 86 çıktı, aradığımda hamile olduğumu söylediler o anki duygularımı size anlatmam mümkün değil :9: mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağladım. Doktorum 12. gün tekrar test yaptırmamı söyledi dün yaptırdık değerim 242 çıktı, şimdi tüm ilaç ve iğnelere devam ediyorum inşallah 10 gün sonra kesemizi göreceğiz.

Transfer sonrası yaptıklarımı anlatayım biraz da; transferden sonra 1,5 saat kadar hastanede yattım, tuvalete sürgü ile çıktım sonra arabayla 20 dakikadaki mesafede olan evime gittim 3 gün yattım ama sürekli değil oturdum evin içinde dolaştım, ama hiç iş yapmadım. 4. gün araba kullandım gezmeye gittim 2-3 saat dışarıda kaldım. 5. gün de biraz gezdim. 6.gün işe başladım kendimi çok yormadan çalıştım. Banyomu 5. güne kadar yapmadım, 5. gün banyo yaptım. Bunun dışında ekstra hiç birşey yapmadım.

Sadece geçen seferden farklı olarak tedaviye başlamadan 1 ay evvel kendim için kuru incir kürü eşim içinde keçiboynuzu kürü yaptım.

Sana ve bu yolda ilerleyen tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum, Rabbim hepimizn gönlüne göre versin inşallah. Yavrularımızı kucağımıza alacağımız günleri göstersin.

canım yaa ne guzel rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah.bızede gostersın o gunlerı.canım sagol verdıgın bılgıler ıcın.

canım ümidini kesme inşallah o 2 yumoşun döllenirde güzel bi transfer gerçekleşir ve meleğin hep seninle olur canım Allahım yar ve yardımcın olsun

tesekür ederim halevcim allah hepimizin yar ve yardmcisi olsun.simdilik bana sabirla beklemek düsüyor, insallah dualarimiz kabul olur

burcudogan canim benim cok sevindim gözün aydin.saglikli hamilelik gecimeni ve saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin allah.:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:birde hamilelerin dualari öncelikli kabul olurmus benim icin ve benim gibi bebek isteyen herkese dua edermisin lütfen buna ihtiyacimiz var

canım bugün test yaptım sonuç 43 çıktı.yani düşüşe geçti.doktorumu aradım bebek düşüo dedi ama ilaçlarını bırakma dedi..bilmiyorumm iştee:(

Biliyorum zor ama üzülme. Moralini yüksek tut ve iyi düşünmeye çalış nasibinde bebeğin varsa ne olursa olsun sana sımsıkı tutunup gelicektir.Sen iyi düşün inşallah hayırlısıyla iyi olsun.
İlaçlarını düzenli olarak kullanmaya devam et.. İnşallah hayırlısıyla bebeğin sana tutunur.. Ve rabbimin mucizesi sonunda gerçek olur..

burcudogan canim benim cok sevindim gözün aydin.saglikli hamilelik gecimeni ve saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin allah.:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:birde hamilelerin dualari öncelikli kabul olurmus benim icin ve benim gibi bebek isteyen herkese dua edermisin lütfen buna ihtiyacimiz var

Canım çok teşekkür ederim, dualarım hep o şekilde Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah en kısa sürede sizlerde güzel haberlerle mutlu olursunuz. Rabbim hepimizin yavrularını kucağımıza almayı nasip etsin, sağlıklı evlatlar bağışlasın.

canım yaa ne guzel rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah.bızede gostersın o gunlerı.canım sagol verdıgın bılgıler ıcın.

Umudunuzu hiç birzaman yitirmeyin, Rabbim ona avuç açan hiçbir eli geriye çevirmez. Ben inanıyorum bu yola baş koymuş olan bizler meyvelerimizi alacağız.

Canım hiç kafana takıp kendini üzme, benim transferimin 4. ve 5. günü pembe renkte kanamam oldu sonra durdu, o kadar üzüldümki anlatamam, sonra 9. ve 10. gün kahverengi lekelenme şeklinde kanamam oldu, kesin tutmadı dedim ve 10. gün tahlil yaptırdım ama sonuç benim tahmin ettiğim gibi negatif değil aksine pozitif çıktı. :9:

Hep pozitif düşün ve Allah' a dua et.
ayy çok sevindimmm gözün aydın keseyi görünce daha çok rahatlayacaksın pıt pıtları da duy gerisi kolay tebrik ederim tekrar :66::nazar:

ben de farklı olarak polen arısütü bal karışımı yedim yumurta gelişimi falan herşey önceki aylara göre çok güzel gitti artık onun etkisi mi ilaçların içeriğindeki değişiklik mi bilemiyorum tabi..

slm kızlar

bu aşamada kendini üzme canım tabi ki moralin bozulmuştur ama belki 2 yumoş işe yarayacak ve transfere moralin bozuk gireceksin bence şu işlemler bitene kadar olabildiğince kafanı dağıtmaya çalış moral çok önemli doktorlar da aynı şeyi söylüyor üzme kendini..

tesekkür ederim canim ilk duydugumda cok agladim ama simdi biraz daha iyiyim ve 2 tanesinde umudum carsamba günü belli olacak:18:.allah kimsenin umutlarini bosa cikarmasin,hayallerini yikmasin allah nasip eder insallah anneligi bizede,benim icinde dua edin kizlar lütfen
yarın bize de haber et canım merak ederim.. :70: Allah hepimizin kucağına bebişleri sağlıkla kavuştursun inşallah en büyük dileğim bu ..

canım bugün test yaptım sonuç 43 çıktı.yani düşüşe geçti.doktorumu aradım bebek düşüo dedi ama ilaçlarını bırakma dedi..bilmiyorumm iştee:(
inşallah bebeğin tutunur yaa çalışıyorsan izin falan alsan hiç kalkmadan yatsan faydası olur mu acaba :26: ama güzel şeyler düşün inşallah herşey yoluna girer :70:

ayy çok sevindimmm gözün aydın keseyi görünce daha çok rahatlayacaksın pıt pıtları da duy gerisi kolay tebrik ederim tekrar :66::nazar:

İnşallah canım, herhalde nasipse 10 gün sonra keseyi göreceğiz, çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider.

Allahım bize bu mutluluğu tattırıyor, tüm arkadaşlara da inşallah nasip etsin.

canım hakkında hayırlısı olsun sakın fazla yıpratma kendini sağlıksızsa kendiliğinden düşsün ve inşallah en kısa zamanda rabbim bunun acısını unutturacak bi bebiş nasip etsin inşallah

Back