burcudogan senı bu topıkte okumustum.yaptınmı test .demek sonucun pozitif ne guzel.sızdede erkek infertılıtesımı vardı.bızdede erkek infertilitesi.sayınız morfolojınız kactı.nerde yaptrmıstınız tedavınızı.bende mayıs hazıran gıbı dusunuyorum.inşallah benımde bebegım gelır ve benım gıbı ısteyen herkesın
Bizde problem benim tüplerimin ikiside tıkalı, bu 2. denememizdi, ikiside Umut' da Ulun Bey ile oldu, ilkinde 7 yumurta toplandı 5 i döllendi 1 i transfer oldu diğerleri dondurulamadı ve tutmadı. 6 ay sonra 2. denememizi yaptırdık bu sefer 14 yumurta toplandı 10 taneesi döllendi 8 embriyolu 1 tane transfer edildi, yine diğerleri dondurulamadı. Çok umutsuzdum ama Rabbim yüzüme güldü, Allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Transferden sonra 3 gün yattım 4. ve 5. gün pembe hafif kanamam oldu, sonra durdu 6. gün işe başladım. 9. ve 10. gün kahverengi lekenlenmeler oldu. 10. gün iş nedeniyle 1 saatteen fazla yürümek zorunda kaldım ve o kahverengi kan artınca doktorumu aradım, tahlil yaptırabileceğimi söyledi hemen yaptırdım sonuç 86 çıktı, aradığımda hamile olduğumu söylediler o anki duygularımı size anlatmam mümkün değil mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağladım. Doktorum 12. gün tekrar test yaptırmamı söyledi dün yaptırdık değerim 242 çıktı, şimdi tüm ilaç ve iğnelere devam ediyorum inşallah 10 gün sonra kesemizi göreceğiz.
Transfer sonrası yaptıklarımı anlatayım biraz da; transferden sonra 1,5 saat kadar hastanede yattım, tuvalete sürgü ile çıktım sonra arabayla 20 dakikadaki mesafede olan evime gittim 3 gün yattım ama sürekli değil oturdum evin içinde dolaştım, ama hiç iş yapmadım. 4. gün araba kullandım gezmeye gittim 2-3 saat dışarıda kaldım. 5. gün de biraz gezdim. 6.gün işe başladım kendimi çok yormadan çalıştım. Banyomu 5. güne kadar yapmadım, 5. gün banyo yaptım. Bunun dışında ekstra hiç birşey yapmadım.
Sadece geçen seferden farklı olarak tedaviye başlamadan 1 ay evvel kendim için kuru incir kürü eşim içinde keçiboynuzu kürü yaptım.
Sana ve bu yolda ilerleyen tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum, Rabbim hepimizn gönlüne göre versin inşallah. Yavrularımızı kucağımıza alacağımız günleri göstersin.