ayy çok sevindimmm gözün aydın keseyi görünce daha çok rahatlayacaksın pıt pıtları da duy gerisi kolay tebrik ederim tekrar
ben de farklı olarak polen arısütü bal karışımı yedim yumurta gelişimi falan herşey önceki aylara göre çok güzel gitti artık onun etkisi mi ilaçların içeriğindeki değişiklik mi bilemiyorum tabi..
yarın bize de haber et canım merak ederim.. Allah hepimizin kucağına bebişleri sağlıkla kavuştursun inşallah en büyük dileğim bu ..
inşallah bebeğin tutunur yaa çalışıyorsan izin falan alsan hiç kalkmadan yatsan faydası olur mu acaba :26: ama güzel şeyler düşün inşallah herşey yoluna girer
doktorum hiç böyle bişey söylemedi..sadece ilaçları bırakma dedi...bilmiyorumm .....inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...
- Konu Sahibi nisa34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım hakkında hayırlısı olsun sakın fazla yıpratma kendini sağlıksızsa kendiliğinden düşsün ve inşallah en kısa zamanda rabbim bunun acısını unutturacak bi bebiş nasip etsin inşallah
saol canımm..inşallah ama çok zor..
saol canımm..inşallah ama çok zor..
üzüntünüzün tesellesi yok biliyorum sabırlar diliyorum...bende burda hamilelik haberleri alınca çok seviniyor sonuç negatif olunca elbette sizin kadar değil ama gerçekden üzülüyorum...Bunda da bir hayır vardır mutlaka...Kısa zamanda sağlıklı,sıhhatli bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız umarım..
Sevgiler
üzüntünüzün tesellesi yok biliyorum sabırlar diliyorum...bende burda hamilelik haberleri alınca çok seviniyor sonuç negatif olunca elbette sizin kadar değil ama gerçekden üzülüyorum...Bunda da bir hayır vardır mutlaka...Kısa zamanda sağlıklı,sıhhatli bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız umarım..
Sevgiler
teşekkür ederimm..
kizlar bugün üzücü haberi aldim malesef 2 yumurtada olusmamis.hayal kirikligina ugradim ilk denemem ama transfer bile olamadi.8:30 da aldim haberi aglamaktan gözlerim sisti maddi imkanlarimi zorlayarak yapmistim bu tedaviyi birdaha ne zaman olur imkanim bilmiyorum.anne olacagim icin cok umutluydum ama gelmedi melegim istemedi beni ,kendi gelmedigi gibi tutunacak ince bir dalim vardi onuda kirdi gitti.cok yalvardim gel dedim canimdan cok sevecegim seni dedim,benim gibi bir kaderine küsmüs birini cok sevindireceksin seevaba gireceksin daha dogmadan gel dedim gelmedi hepinize bol sans diliyorum allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin benimki gibi.hakkinizi helal edin.
kizlar bugün üzücü haberi aldim malesef 2 yumurtada olusmamis.hayal kirikligina ugradim ilk denemem ama transfer bile olamadi.8:30 da aldim haberi aglamaktan gözlerim sisti maddi imkanlarimi zorlayarak yapmistim bu tedaviyi birdaha ne zaman olur imkanim bilmiyorum.anne olacagim icin cok umutluydum ama gelmedi melegim istemedi beni ,kendi gelmedigi gibi tutunacak ince bir dalim vardi onuda kirdi gitti.cok yalvardim gel dedim canimdan cok sevecegim seni dedim,benim gibi bir kaderine küsmüs birini cok sevindireceksin seevaba gireceksin daha dogmadan gel dedim gelmedi hepinize bol sans diliyorum allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin benimki gibi.hakkinizi helal edin.
canım çok üzüldüm inanki seni anlayabiliyorum benimde transfer günümde kalitesi düşük belki transfer edilmez denildiğinde şok olmuştum. transfer edildi ama bu kezde tahlilden 3 gün önce adetim başladı. bugün kan verdim bir ümitle bekliyorum ama nasip işte. rabbim isterse oluyor canım benim. inşallah tez zamanda bebişin gelir canım üzme kendini yıpratma. nasibimizde varsa alırız kucağımıza.
canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun kısemet deyilmiş inşallah sende beizde bir gün anne olacağız üzülme desem de nafile biliyorum ama inan yapacak hiç bişi yok kendini yıpratırsın evet doğru süulüyosun malesef maliyeti çok olan bi tedavi ondan dulayı bende şu an durdurmuş durumdayım allah yardımıcın olsun
kızlar bir ümitle kan vermiştim belki diyordum ama maalesef tutunamamış bebeişlerim. nisanda tekrar deneyeceğiz nasipse inşallah. hakkımızda hayırlsıı neyse o olsun inşallah.
canım çok üzüldüm inşallah nisana bekliyoruz annelik haberini kendini fazla yıpratma nisan ayı için hazırlan allah yardımcın olsun
Benimde test günüm bugündü ama 3 günden beri lekelenmelerim vardı dün test yaptırdım negatif çıktı
maalesef başaramadık hakkımızda hayırlısı olsun
ne diyeyim allah yardım etsin hapimize üzülme inşallah bi dahaki sefere bebeyini kocağına alırsın bu da bizim kaderimi bizim bebekler biraz nazlı malesef hemen gelmiyolar
ayy çok sevindimmm gözün aydın keseyi görünce daha çok rahatlayacaksın pıt pıtları da duy gerisi kolay tebrik ederim tekrar
İnşallah canım, herhalde nasipse 10 gün sonra keseyi göreceğiz, çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider.
Allahım bize bu mutluluğu tattırıyor, tüm arkadaşlara da inşallah nasip etsin.
AMİNNNNN RABBİM SEN DUY SESIMIZI.
kızlar bir ümitle kan vermiştim belki diyordum ama maalesef tutunamamış bebeişlerim. nisanda tekrar deneyeceğiz nasipse inşallah. hakkımızda hayırlsıı neyse o olsun inşallah.
Benimde test günüm bugündü ama 3 günden beri lekelenmelerim vardı dün test yaptırdım negatif çıktı
maalesef başaramadık hakkımızda hayırlısı olsun
çok üzgünüm ben de deneyip de eli boş dönenlerdenim. evet canım çok yandı aynı sizin yandığı gibi ama geçiyor inanın.. tüm o acılar yerini yeniden taze ümitlere bırakacak ve inanıyorum ki bize de sıra gelecek. sadece biraz sabır..
Cimcime,Balımnur ve Aşkböceğim sizi çook iyi anlıyorum çünkü bende 9 şubatta negatif sonucu alanlardanım.Benimde ilk denememdi ve büyük hayal kırıklığına uğradım.Ağladım,sızlandım ama elden gelen bişey yokk.geçen hafta dışarı attım kendimi ve arkasından ben müthiş hastalandım.yatak göşek yattım 4 gün evde.hala atlatamadım.sizde dikkat edin kendinize çünkü insan üzüntüyle kendine bakmıyor ben öyle yaptım ve 1 hafta geçmeden tekrar yatağa düştüm hemde dayanılmaz ağrılarım vardı.bu arada birşey öğrendim tüpbebek tedaviisinde tutmayıp ondan sonraki 3 ay içinde hamile kalanları okudum forumdan.KUllanılan hormon ilaçları bunda etkili oluyomuş.İnşallah bizde bizm gibi olanlarda kendiliğinden hamile kalabiliriz.dualarla
- 17 Şubat 2011
- 404
- 223
- 103
bebişleri tutmayan arkadaşlar hepiniz adına çok üzüldüm.
aynı şeyi geçen sene yaşayan biri olarak yaşanan büyük sevinç sonrası çekilen acıyı çok iyi biliyorum. bebişlerim sadece 2.5 ay bende kaldı kalbi atmayınca aldılar.
ne olur üzülmeyin. bende bir yıldan sonra dondurulmuşlarla şansımı deneyeceğim mart ayında Allahın izniyle. zaman en iyi ilaç . ancak kendini topluyor insan. lütfen yılmayalım.sonuna kadar savaşalım hep beraber.
aynı şeyi geçen sene yaşayan biri olarak yaşanan büyük sevinç sonrası çekilen acıyı çok iyi biliyorum. bebişlerim sadece 2.5 ay bende kaldı kalbi atmayınca aldılar.
ne olur üzülmeyin. bende bir yıldan sonra dondurulmuşlarla şansımı deneyeceğim mart ayında Allahın izniyle. zaman en iyi ilaç . ancak kendini topluyor insan. lütfen yılmayalım.sonuna kadar savaşalım hep beraber.
herkese mrh
bugün transferimin 7.günü sabah acayip başağrısı oldu tüm gün devam etti çok meraklanıyorum 28 şubat test günüm belirtilerinizi paylaşırsanız sevinirim
aaa bu güzel bi belirti...