• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

canım sen sabırla beklemişsin umarım bu sefer bebişin seninledir ve bu sabrının ve emeklerinin karşılığını görürsün..allah bana da sabır versinn diyelim artık:)

Halada bekliyorum büyük bi sabırla çünki kanamam başladı. Demekki bu seferde kısmet değilmiş..
Rabbim herkesin sabrının mükafatını versin inşallah..:emir_bebek:

Hamile Kalmak İçin Dua

Tüm bebek hasreti çekenler için ellerimizi Allah’a açmaya ne dersiniz.
Henüz evladı olmayıp dünya tatlısı bir çocuk hasreti çekenler için.
Hayırlı evlat yetiştirme isteği ve uğraşı içerisinde bulunanlar için.

Ümit ederiz ki Rabbimiz sesimizi duyup bizlere güzellikler ihsan eder ve kapılarını açar.Amin

“İnne rabbeke hüve’I-hallâku’l-alîm.” = “Muhak...kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir.” âyetini gecele...ri tekrar edin ve bunu üç ay süresince devam ettirmeye çalışın.

2. Veya; “Fallâhu hüve’l-veliyyü ve hüve yuhyî” = “Muhak...kak ki Allah dosttur ve yaratandır.” âyetini beraber olmadan önce hissederek söyleyin..

3. Veya; “HüvaIIahü’l-hâliku’l-bâriü” = “O yaratandır ve yok...tan var edendir.” âyetini aklınıza geldikçe tekrar edin…

hepimiz icin dualarim ,buldugum dualari yazdim paylasmak istedim

Herkese merhaba;

buğün iş yoğunluğundan kan veremedim, idrarda test yaptım kere ve tek çizgi.. Olmadı galiba kızlar. yarında merkeze gidip kan vercem ama umudum yok.. Allah isteyen herkese versin..

Hamile Kalmak İçin Dua

Tüm bebek hasreti çekenler için ellerimizi Allah’a açmaya ne dersiniz.
Henüz evladı olmayıp dünya tatlısı bir çocuk hasreti çekenler için.
Hayırlı evlat yetiştirme isteği ve uğraşı içerisinde bulunanlar için.

Ümit ederiz ki Rabbimiz sesimizi duyup bizlere güzellikler ihsan eder ve kapılarını açar.Amin

“İnne rabbeke hüve’I-hallâku’l-alîm.” = “Muhak...kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir.” âyetini gecele...ri tekrar edin ve bunu üç ay süresince devam ettirmeye çalışın.

2. Veya; “Fallâhu hüve’l-veliyyü ve hüve yuhyî” = “Muhak...kak ki Allah dosttur ve yaratandır.” âyetini beraber olmadan önce hissederek söyleyin..

3. Veya; “HüvaIIahü’l-hâliku’l-bâriü” = “O yaratandır ve yok...tan var edendir.” âyetini aklınıza geldikçe tekrar edin…

hepimiz icin dualarim ,buldugum dualari yazdim paylasmak istedim

Paylaştığın dualar çok güzel dualar..Ben daha önceden biliyorumdum. Rabbim katında kabul eder inşallah.. Herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah..

Herkese merhaba;

buğün iş yoğunluğundan kan veremedim, idrarda test yaptım kere ve tek çizgi.. Olmadı galiba kızlar. yarında merkeze gidip kan vercem ama umudum yok.. Allah isteyen herkese versin..

Ah canım o testlerde bazen çıkmıyo bunu herkes öyle diyor,yarın inş. güzel haberlerini paylaşacaksın bizimle

Herkese merhaba;

Tansel bozma moralini idrar testine güvenme bence. Hayırlısıyla kan testini ver İnşallah hamilesindir..
İnşallah yarın herşey senin için çok güzel olur..

insan olumlu düşününce her şey pozitif olurmuş..sen bunu becerebilen birisin.eminim ki her şey güzel olacak senin için

RABBİM dara düşünce sabır, sabır bulunca şükür, şükredince rahmetine dalıp gönlünüzden geçenleri sizlere nasip etsin inşallah.. İnşallah öyle olur sibel sağol :71:

tansell

cnm dur bakalım idrar testleri erken sonuç vermio biliosun.. en erken kan testi.. ayrıca hayırlısı bakalım bu daha başlanıç... inş. vardır bebiş cnmm ... :93:

Kızlar sonuç malesef negatif..Gerçekten çok zor bir duyguymuş..Hayatta herşey karşısında güçlü durabilmişimdir, ama bu sonuç beni yıktı ya..Şimdi daha iyi anladım ne kadar çok anne olmak istiyormuşum.. Allahımm herkese nasip etsin..

Kızlar sonuç malesef negatif..Gerçekten çok zor bir duyguymuş..Hayatta herşey karşısında güçlü durabilmişimdir, ama bu sonuç beni yıktı ya..Şimdi daha iyi anladım ne kadar çok anne olmak istiyormuşum.. Allahımm herkese nasip etsin..

üzülme demeyeceğim çünkü üzülmemek elde değil.allah dayanma gücü ve sabır versin.iinşaallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz.

Canım tabıkı uzulmemek elde degıl ne yapalım herseyde var bır hayır. Yuce Rabbim herseyın zamanını ve dogrusunu bılır, insallah bır dahakı sefere evladına kavusmak nasıp olur ve bugun cektıgın uzuntuleri sana unutturur.

canım benım uzulme demıyorum elbette uzuleceksın ama kendını cok yıpratma sonra yıne bız cekıyoruz hastalanıyoruz bak ben bu tup bebek olayından dolayı seker hastası oldum daha dogrusu bu olay tetıkledı..neler yasadıgını bılıyorum yazın bende yasadım bak yıne toparlanmaya calısıyoruz nısanda yıne dıyorum....acını yasa sonrasında yıne ılerıye bak buna mecburuz elbet Rabbım ızın verınce mucızemız gelcek

canım benım uzulme demıyorum elbette uzuleceksın ama kendını cok yıpratma sonra yıne bız cekıyoruz hastalanıyoruz bak ben bu tup bebek olayından dolayı seker hastası oldum daha dogrusu bu olay tetıkledı..neler yasadıgını bılıyorum yazın bende yasadım bak yıne toparlanmaya calısıyoruz nısanda yıne dıyorum....acını yasa sonrasında yıne ılerıye bak buna mecburuz elbet Rabbım ızın verınce mucızemız gelcek

evet canım dediğin gibi..Umutların bittiği anda herşey biter..İnşalalh herşey gönlünce olsun..eurofertildemi yaptıracaksın?

Back