Kızlar sonuç malesef negatif..Gerçekten çok zor bir duyguymuş..Hayatta herşey karşısında güçlü durabilmişimdir, ama bu sonuç beni yıktı ya..Şimdi daha iyi anladım ne kadar çok anne olmak istiyormuşum.. Allahımm herkese nasip etsin..
senin sonucun ne oldu canım?
bende değerimin artmasını bekliyorum ama bi türlü artmıyo..p.tesi tekrar test yapcamtekrar düşük çıkarsa gidip ultrasona gircem..belirsizlik çok kötü.. sana da üzülme demiycem eminim ki kim ne dese boşş..herşeyin hayırlısı olsun deyip kendimizi avutacaz..
Kızlar sonuç malesef negatif..Gerçekten çok zor bir duyguymuş..Hayatta herşey karşısında güçlü durabilmişimdir, ama bu sonuç beni yıktı ya..Şimdi daha iyi anladım ne kadar çok anne olmak istiyormuşum.. Allahımm herkese nasip etsin..
Tansel herşeyde bi hayır vardır. İnsan emeklerine maddi manevi üzülüyor ama elden ne gelir.. 4-5 defa aşılama deneyip .6 defa tüp bebek deneyen tanıdıklarım var..Ne olursa olsun umudunu sakın yitirme. Rabbim inşallah bigün bizede nasip edecek o güzel duyguyu yaşamayı..
BU ARADA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..YENİ YAŞIN SANA HAYIRLI EVLAT,SAĞLIK VE ÇOOOKK MUTLULUK GETİRSİN.. HERŞEY GÖNLÜNÜN GÜZELLİĞİNCE OLSUN.
teşekkür ederim canım. hiç unutamayacağım bi doğum günü yaşıyorum. Çok zormuş canım..
evet canım dediğin gibi..Umutların bittiği anda herşey biter..İnşalalh herşey gönlünce olsun..eurofertildemi yaptıracaksın?
kızlar içimde tuhaf bir şeyler oluyor,heyecanlanmaya başladım sanırım.bugün belim koptu ağrıdan.bu arada çatlatma iğnesini gece 10 da vurmam gerekiyordu ama ben unutmuşum 10.20 de vurdum.sabahta 9 da merkezde olmam gerek.sorun olur mu acaba?
kızlar içimde tuhaf bir şeyler oluyor,heyecanlanmaya başladım sanırım.bugün belim koptu ağrıdan.bu arada çatlatma iğnesini gece 10 da vurmam gerekiyordu ama ben unutmuşum 10.20 de vurdum.sabahta 9 da merkezde olmam gerek.sorun olur mu acaba?
canlarım selamlar. sabah az bi miktar kanamam oldu hemşirelere sordum bhcg çarşambayı bekleyeceğiz mecburen. tutunmuşsa tutunmuştur artık ne diyeyim nasibimizde varsa olur. allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. ama moralim çok bozuldu((
Paylaştığın dualar çok güzel dualar..Ben daha önceden biliyorumdum. Rabbim katında kabul eder inşallah.. Herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah..
üzme kendini çok az kalmış sabret biraz daha.. hem belki de tutunma kanamasıdır.
ben de yarın nihayet başlıyorum iğnelerime üstelik bugün doğumgünüm inşallah bana en güzel hediyeyi getirir bu iğneler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?