2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

tanselcim çok üzüldüm ne desem seni tesselli etmez biliyorum ama yapabilecek hiç ama hiç bişey yok lütfe üzülme kısmet deyilmiş inşallah bidahakine kısmat olur fezla ara koyma tekrar dene inşallah o zaman anne olacaksın allah sabır versin ne diyeyim sizin sorun neydi tanselcim

senin sonucun ne oldu canım?

bende değerimin artmasını bekliyorum ama bi türlü artmıyo..p.tesi tekrar test yapcamtekrar düşük çıkarsa gidip ultrasona gircem..belirsizlik çok kötü.. sana da üzülme demiycem eminim ki kim ne dese boşş..herşeyin hayırlısı olsun deyip kendimizi avutacaz..

öyle sibelcim çok zormuş hakkaten..maddi ve manevi olarak çok zor..

Tansel herşeyde bi hayır vardır. İnsan emeklerine maddi manevi üzülüyor ama elden ne gelir.. 4-5 defa aşılama deneyip .6 defa tüp bebek deneyen tanıdıklarım var..Ne olursa olsun umudunu sakın yitirme. Rabbim inşallah bigün bizede nasip edecek o güzel duyguyu yaşamayı..

BU ARADA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.. YENİ YAŞIN SANA HAYIRLI EVLAT,SAĞLIK VE ÇOOOKK MUTLULUK GETİRSİN.. HERŞEY GÖNLÜNÜN GÜZELLİĞİNCE OLSUN.

teşekkür ederim canım. hiç unutamayacağım bi doğum günü yaşıyorum. Çok zormuş canım..

teşekkür ederim canım. hiç unutamayacağım bi doğum günü yaşıyorum. Çok zormuş canım..

Öyle deme ne olursun.. Daha çok yeni olduğu için tabiki üzülüyorsun. Ama gün doğmadan neler doğar bilinirmi.. Belki bi başka denemende olucak. Belki kendiliğinden olur nerden bilebilirizki.
İçindeki umudu yeterki kaybetme. Yeterki olacağına inan, ben inanıyorum bigün bizde anne olucaz ve bugünlerimizi anıp güleceğiz ALLAH'ın izniyle.

bir an o kadar umutsuzluğa kapıldım ki.. bütün aksilikler üstüste geldi değil anne olmak bir daha tedaviye bile başlayamam diye düşünüyordum. neyse ki bugün artık kaçıncı olduğunu bilmediğim histereskopimden sonra nihayet bu hafta içinde 2. tedavime başlıyorum.. buna da şükür..
sonucu olumsuz olan arkadaşlarım, üzülmemek elde değil ayrıca üzülmemeye çalışmamak da anlamsız.. üzülüyoruz ama üzüldüğümüz yenildiğimiz anlamına gelmiyor ki.. canımız yandıysa savaşmaktan vazgeçmedik ki.. son yumurtamız kalıncaya kadar yılmak yok...
2011 şubat ayında teddaviye son anda yetişebildiğim için mutluyum :))

canımsın yaaa.... yani şuan ne kadar üzüldüğümü anlatamam üzüntünüde paylaşıyoruz cnm inan.. ve inanıyorum sevincini paylaşacağımız gün de gelecek.... vardır bunda da bir hayır...... böle düşünmeye çalış... ve pes etme.. bence arada verme hemen tekrarla tabii madii olanağın varsa... dondurmuşlarmıydı embryo o zmn ilaç kullanmadan denenbiliomuşş.... fazla bilgimde yok konuşuyorum işte.. rabbim sana güç kuvvet versin biz ne desek boş.... ama inan çok yıkıldım yani ben çok inanmıştım senin adına .

slm arkadaşlar bende şubat ayında tedaviye başlayanlardanım 3.denememiz inşallah bu kez olacak inanıyorum buna.allahım hepimizin yüzünü güldürsün yarabbiiimmm..

evet canım dediğin gibi..Umutların bittiği anda herşey biter..İnşalalh herşey gönlünce olsun..eurofertildemi yaptıracaksın?

nısandakı evet eurofertıl dıyorum bu da olmazsa(ınsallah olur) yazın 3.yu ankara dıyoruz bakalım artık daha temkınlıyım ılkının acısından sonra daha gercekcı olmaya baslıyor ınsan...

kızlar içimde tuhaf bir şeyler oluyor,heyecanlanmaya başladım sanırım.bugün belim koptu ağrıdan.bu arada çatlatma iğnesini gece 10 da vurmam gerekiyordu ama ben unutmuşum 10.20 de vurdum.sabahta 9 da merkezde olmam gerek.sorun olur mu acaba?

yarın söyle mutlaka dr a ya da hemşireye önemli bi ayrıntı o

canım benim hadi bakalım hayırlısı umarım herşey dilediğin gibi gelişir ve gerçekleşir. yaa bu göbekten yaptığımız iğneler bel ağrısıda mı yapıyodu bende belim niye ağrıyo diyordum.

canlarım selamlar. sabah az bi miktar kanamam oldu hemşirelere sordum bhcg çarşambayı bekleyeceğiz mecburen. tutunmuşsa tutunmuştur artık ne diyeyim nasibimizde varsa olur. allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. ama moralim çok bozuldu((

üzme kendini çok az kalmış sabret biraz daha.. hem belki de tutunma kanamasıdır.
ben de yarın nihayet başlıyorum iğnelerime üstelik bugün doğumgünüm inşallah bana en güzel hediyeyi getirir bu iğneler..

doğum günün kutlu olsun cnm inşallah bu kez meleğini verir mevlam. inşallah tutunma kanamasıdır sabah beri wcde sürekli bakıyorum kan gelmişmi diye. ne zorlu aşamalarmış. nasip artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…