• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

benımde hesaba gore 3 hfta 4 gunluk heheheu o kadar saskınımkı ınanamıyorum 2 senedır her adet gunude acabamı dıe beklerken hep kotu sonucu goruyodum ılk tup bebek denemem ve dr umun dogru tercıh olması allahımında nasıp etmesı cok sukur allah ısteyen herkese nasıp olsun ısalahhhh:)))))

ben de dün doktora gittim keseyi gördük :66::66: 8mm minicik bişey haftaya kalp atışları ve tahlil için gidicem inşallah :nazar:

Oy oyy o minicik küçük meleğini gördün ne kadar güzel..:nazar::nazar::emir_bebek: Sağlıklı sıhatli hamilelik geçirmeni sonra meleğini sağlıklı kucağına almanı dilerim. Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sıhatli:nazar::nazar:..:49:

ay kızlar balon gibiyim patlayacak gibi karnım şiş resmen. sürekli uyumak istiyorum işyerinde zor duruyorum. ellerimde şişti inşallah bebişelrim tutunmuşturda bunun belirtisidir diyorum. sizdede böyle oldumu

Ben ilk gebeligimde öyle olmustum gözümü acamiyordum , insallah senin ufakliklarin habercisidir insallahhhhh....

Bende dün dayanamadim kadin doktoruna gittim kanamanin nedeni ne diye, doktorum rahimde
birseyler var ama bebek mi yoksa kan birikmesimi anlayamadim henüz cok erken dedii. Buyüzden
kesin birsey söyleyemedi ve bir hata yapmamak icin beklemesin dedi. Ve kanamam da azalmaya
basladi buda bana Umut verdi diyebilirim. Bunun üzerine gece hastaneye gitmek zorunda kaldim
cok sancim oldu megerse böbreklerim iltihaplanmis nasil bunu basardim bilmiyorum ama...
Simdilik hersey yolunda gibi ya da ben öyle düsünmek istiyorum, hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
insallahhhhh....

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrr ıdrar testı yaptım sımdı 2 cızgı cok belırgın olmasada cıktı baya bı gozukuyo yanıııı cok mutlu oldum ptsı kan vercektım dayanaamdım bugun yaptım ıdrar testını cok mutluyuuummmmm coookkkk darısı bekleyen herkesın basına ınssssaaalllaaahhhh

Böyle bir haber almak ne güzel ya, hayirli saglikli evlat olsun insallah ve darisi basimiza insallahhhh...

Canım inşallah geç yerleşmiştir. Moralini bozma sakın. doktorun bi gelişme mutlaka görmüştür.. İnşallah sende sonunda sevinecek ve mükafatını alacaksın. Ben inanıyorum sende inan.. Ve sıkıntıya sokma kendini. İlaçlara devam ediyorsun değilmi ?

inşallah canım ama beklemekten ve belirsizlikten çok yoruldum..ilaçlara devam ediyorum..sende var mı bi gelişmee?

selam canlar herşeyin hayırlısı hadi bakalım... bu akşam müjdelerle dolu party var burda desenize... tanselcimm herkes gibi bende meraktan çatlıycam ama sev,nçten bizi unuttun herhaldee :) craftym çok saol bebemm bana bakın gebiş ler bizler için dua edin dualarınız kabul olur sizinn....

inşallah canım ama beklemekten ve belirsizlikten çok yoruldum..ilaçlara devam ediyorum..sende var mı bi gelişmee?

Evet canım zor bi süreç ama vardır bundada bi hayır. Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler..
İnşallah pazartesi günü değerin kat kat fazla olur.. Yok canım ya ilaçları kestiğimden beri bel ağrım var. Bugün daha çoğaldı akıntıyla beraber arada bişeyler geliyor sanırım adet olucam..
Olsun bunada şükür ediyorum vardır bundada bi hayır. Çünki hakkımda hayırlı olanı istiyorum rabbimden olmadıysa tutmadıysa demekki ya zamanı değil, yada olacağı bi vakit var..

selam canlar herşeyin hayırlısı hadi bakalım... bu akşam müjdelerle dolu party var burda desenize... tanselcimm herkes gibi bende meraktan çatlıycam ama sev,nçten bizi unuttun herhaldee :) craftym çok saol bebemm bana bakın gebiş ler bizler için dua edin dualarınız kabul olur sizinn....

hemen beklemeyin onu,

bu akşam yaparsa geç yapacak yapamazsa yarına da kalabilir testi :)

Evet canım zor bi süreç ama vardır bundada bi hayır. Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler..
İnşallah pazartesi günü değerin kat kat fazla olur.. Yok canım ya ilaçları kestiğimden beri bel ağrım var. Bugün daha çoğaldı akıntıyla beraber arada bişeyler geliyor sanırım adet olucam..
Olsun bunada şükür ediyorum vardır bundada bi hayır. Çünki hakkımda hayırlı olanı istiyorum rabbimden olmadıysa tutmadıysa demekki ya zamanı değil, yada olacağı bi vakit var..

sen ne kadar olumlu düşünüosun canım.keşke ben de senin kadar rahat olabilsem.içim içimi yiyo benim.evet herşeyin hayırlısını istiyorum ama yine de niye olmuo diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum.saol desteğin için..

sen ne kadar olumlu düşünüosun canım.keşke ben de senin kadar rahat olabilsem.içim içimi yiyo benim.evet herşeyin hayırlısını istiyorum ama yine de niye olmuo diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum.saol desteğin için..

Kısmetinde varsa eğer bebeğin seninle birliktedir. Sakın sıkma canını. Olacaksa eğer olur ve kimse önüne geçemez.. Rica ederim birazda olsa sıkıntını unutup rahatlıyosan ne mutlu bana:16:
Bende pko var.. 5yıldır evliyim. 3-4 defa yumurta takibi yaptırdım. Yumurtalarım olgunlaştı çatladı ama hiç birinde gebelik oluşmadı. Daha sonra adetlerim düzene girsin diye korunma hapı kullandım. Bıraktım yine adetlerim düzene girmedi. Sonra aşılama yöntemini denemeye karar verdik. Yaptık oda tutmadı sonucu alınca günlerce ağladım. Sonra kendi kendime dedim neden kendini harap ediyorsun.. Rabbime hergün hayırlısı diye dua ediyorum. Ama olmuyor demekki bi hayır var. Ben üzülürsem ağlarsam eşimide üzücem biliyorum. Sevdiklerim benden daha çok üzülücekler. Oyüzden ne eşimi nede sevdiklerimi üzmeye hakkım yok. Ben elimden geleni yapıyorum Takdir rabbimin elinde.. Herşey onun ol demesiyle olur. Tabiki emeklerimize çabalarımıza hem maddi hem manevi olarak üzülürüz ama olmayınca elden ne gelir.. Çok konuştum galiba :1: Rabbim sana,dileyen isteyen bütün kullarına ve bana annelik duygusunu tatmayı hayırlısıyla nasip etsin..

Kısmetinde varsa eğer bebeğin seninle birliktedir. Sakın sıkma canını. Olacaksa eğer olur ve kimse önüne geçemez.. Rica ederim birazda olsa sıkıntını unutup rahatlıyosan ne mutlu bana:16:
Bende pko var.. 5yıldır evliyim. 3-4 defa yumurta takibi yaptırdım. Yumurtalarım olgunlaştı çatladı ama hiç birinde gebelik oluşmadı. Daha sonra adetlerim düzene girsin diye korunma hapı kullandım. Bıraktım yine adetlerim düzene girmedi. Sonra aşılama yöntemini denemeye karar verdik. Yaptık oda tutmadı sonucu alınca günlerce ağladım. Sonra kendi kendime dedim neden kendini harap ediyorsun.. Rabbime hergün hayırlısı diye dua ediyorum. Ama olmuyor demekki bi hayır var. Ben üzülürsem ağlarsam eşimide üzücem biliyorum. Sevdiklerim benden daha çok üzülücekler. Oyüzden ne eşimi nede sevdiklerimi üzmeye hakkım yok. Ben elimden geleni yapıyorum Takdir rabbimin elinde.. Herşey onun ol demesiyle olur. Tabiki emeklerimize çabalarımıza hem maddi hem manevi olarak üzülürüz ama olmayınca elden ne gelir.. Çok konuştum galiba :1: Rabbim sana,dileyen isteyen bütün kullarına ve bana annelik duygusunu tatmayı hayırlısıyla nasip etsin..

canım sen sabırla beklemişsin umarım bu sefer bebişin seninledir ve bu sabrının ve emeklerinin karşılığını görürsün..allah bana da sabır versinn diyelim artık:)

kizlar iyi aksamlar bu mubarek günde dualarimiz kabul olur bebislerimize kavusuruz insallah.pazartesi yumoslarim toplanacak cok korkuyorum bu ilk,ve hayatimda 1 defa bayginlik gecirdim yillar önce ve narkozda hic olmadim.aci cekecekmiyim?:18::18:inanilmaz kasik agrilarim var.

Saffat suresi 100. ayet

"Ey Rabbim! Bana salihlerden (bir evlat,ogul) ihsan et!"

(Rabbi heb lı mines salihıyn)

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır.

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm"

(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

Back