merhaba arkadaşlar bende 1 yıl önce mikroenjeksiyon tedavisi gördüm. başarısızdı. şimdi dondurulmuş embriyo tedavisine başladım 2 gündür. çok heyecanlıyım ama çok da korkuyorum.
canım dış gebelik evet tehlikeli ama normal yollardan oluşan gebeliklerde ve geç teşhis olduğu zaman tehlikeli olabiliyor. Tüp bebekte ise zaten herşey doktor kontrolünde yol aldığı için dış gebelik olup olmadığı hemen anlaşılıyor. Bir iğne oluyorsun ve yanlış yerde tutunan embriyoyu ordan eriterek yokolmasını sağlıyorlar. Çok hormon aldığımız için dirençli çıkıp yokolmayabiliyor o zamanda hemen ikinci iğne ve olay bitiyor. Akasyacım dış gebelik değildir inş.ama olsa bile endişelenme diye yazmak istedim.
yarın sabah tekrar test yapcaz...umarım kat kat katlanmıştır..bunun hiç bir belirtisi yok mu arkadaşlar...
İnşallah katlanmıştır.Rabbimin izniye inşallah yarın senin için bi mucize gerçekleşir değerin katlanmıştır ve inşallah hamilesindir . Ağrın sızın varmı hiç ?? benim göğüslerim sızlıyo 2 gündür ama çok değil. bugünde belim ağrımaya başladı biraz..
inşallah canım ya hep aklımda ikimiz varız..umarım mutlu sonu görürüz..karnımda hep adet olacakmışım gibi ağrı var..gögüslerim eskisi kadar sert değil ama halen ağrıyo..
İnşallah rabbim bizide anneler kervanına dahil olanlardan eylesin
Rabbimin izniyle güzel haberler alırız inşallah. benimde alttan kasıklarıma doğru bi sızı giriyor arada birazda göğüslerim sızlıyo.. Yarın güzel haberler vermek nasip olsun inşallah..
sen progesteron iğne kullanıyormuydun?yoksa sadece jel mi kullanıyordun?
Ben jel kullanıyordum. Birde göbekten iğne yapıordum. Dr hepsini bıraktırdı. çarşamba gününden beri kullanmıyorum artık.
göbekten yaptığın kan pıhtılaşması için olan iğne mi?ilaçları bıraktıktan sonra halen adet olmadığına göre umut çookkk inşallah:)
selam kızlar bende bugün başladım tedaviye lucrn oluyorum bakalım hayırlısı.... biraz şaşkınım şaka gibi......
İlk denemenmi. Rabbim yardımcın olsun. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden tedavin.Hayırlısıyla tedavini tamamlayıp hayırlı sonuçlar alırsın inşallah..
saol cnm.. inş. herkes in yüzü güler.. bnm bi çocuğum var 5 yaşında çok şükr ikinci olmuyo çünkü ileri derecede endomtrsz hastsy yumurta sayım azmış bakalım nolup biticek... ilk tüp evet... nasıl gelişicek olayla bakalım... olursa banada iiglck bu bbk hastalım geriliyck inş.
Rabbim evladına sağlıklı uzun ömür versin ALLAH bağışlasın. Hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gider ve sende 2. bebişine kavuşursun inşallah.İnşallah bebişin tutar seni sevindirir ve sana sağlık sıhat getirir. Rabbim yardımcın olsun dualarım herzaman burdaki arkadaşlarım ve bütün isteyen herkes için.
cnm ya ne kadar içten yazıosun allahım seninde gönlüne göre verir inş. bende hep dua ediyorum.. inş. herkese bu duyguyu tattırır defalarca... evlada doyulmuyo.... senin dualarını görüp seninde yüzünü güldürür.. ALLAHIM NOLUR TÜM İSTEYENLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜR....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?