2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

benimde yarın test günüm, ayyy çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olur..

Tansel hayırlısıyla inşallah hamilesindir.. Yarın güzel haberlerini alıcaz inşallah.. Dualarım senin ve burdaki bütün arkadaşlarım ve kendim için. Rabbim hepimizi sevindirir inşallah..

ay kızlar balon gibiyim patlayacak gibi karnım şiş resmen. sürekli uyumak istiyorum işyerinde zor duruyorum. ellerimde şişti inşallah bebişelrim tutunmuşturda bunun belirtisidir diyorum. sizdede böyle oldumu

kızlar sonuçlar 16: da çıkıcak rabbim yardım et çok zor bu beklemek zaman durmuş gibi
çok endişeliyim

canım neden geç çıkıyor sizin sonuçlar ben mesela sabah verdiğimde 1,5-2 saat sonra sonucumu alıyorum neyse sen sakin ol şinçik panik yapma inşallah güzel sonuç alıcaksın Alahımın izniyle

ay kızlar balon gibiyim patlayacak gibi karnım şiş resmen. sürekli uyumak istiyorum işyerinde zor duruyorum. ellerimde şişti inşallah bebişelrim tutunmuşturda bunun belirtisidir diyorum. sizdede böyle oldumu

inşallah hamişliktendir canım ama kullandığın ilaçlarda yapar inşallah bebişlerin hiççççççç bırakmaz seni

anladım canım herşeyin hayırlısı elbette.. Kısmetten ötesi yok umarım dış gebelik değildir.

akasyacım lütfen canını sıkma ben bu aralar fazla topiğe giremiyorum derslerim çok yoğun ama işimdi okudum çok üzüldüm bu da bişidir ama hiç tutmasaydı daha çok üzüleceksin benimkı 12.3 çıkınca DR bana dediki buda bizim için bi ışıktır canım bu da senin için bi ışıktır kendini üzme kendine iyi bak canım

Hayırdır cakir ne dersi? Yok üzülmüyorum tabiki ama beklemek insanı yoruyor bazen. Ne olacaksa bi an önce olsun bitsin diyo insan. Ama beklemekten başka çarem yok tabiki. Dış gebelikten korkuyorum ama İnşallah öyle bişey değildir. Canım senin değer 12,3 çıktıktan sonra yükseldimi ne oldu ?? Çok sağol . Sende kendine iyi bak

olmadı arkadaşalar sonuç negatif
çok üzgünüm rabbim kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın yolunuz şansınız açık olsun hepinizin..

çok üzgünüm rabbim kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın yolunuz şansınız açık olsun hepinizin..

Üzme kendini ALLAH büyüktür.. Umudunu yitirme hiç bi zaman. Umut etmekden ve dua etmekten asla vazgeçme.. Olacağı bi vakit elbetteki vardır.. Zamanı değildi belkide.. Herşeyde vardır bi hayır. Rabbim yardımcın olsun..

kıalar yardımınıza ihtiyacim var ben ayıptı süylemesi 82 kiloyum ve kılo vermek istiyorum sizce nasıl bir rejim yapmalıyı fikirlerinize ihtiyacım var

ben kuran kursu hocasıyım ve bide arapça öğrencisiyim yani hem öğreniyorum hem öğretiyorum dış gebelik deyildir inşşallah muhakkak test yap ve eyer öyleyse hemen çaresine bak çünkü çok tehlikeli bişi dış gebelik ben aralıkta yaptım tüp bebeyi 12.3 çıktı malesef yükselmedi önce siyah kanama oldu DR arayıp süyledim o bebeyin kanı dede iki gün sonra kesilecek dedi sonra adet olacaksın dedi ve nitekimde öyle oldu canım her şeyin hayırlısı üzülme kendine iyi bak

evet canım işe gidebilirsin, narkoz veriyorlar ama çok az ben kendimi yarım saatte toparladım hatta alışverişe gittim o gün bütün gün gezdim.

alışveriş, güzel fikir:) Tedaviye başlamadan önce çok heyecanlı ve stresliydim, şimdi daha iyiyim...Bilinmezlik beni korkuttu, hiç tüp bebek deneyen bir tanıdığım olmamıştı ve hiçbirşey bilmiyordum. Şimdi çok daha bilgiliyim ama ilk denemem olmasından dolayı yine de çok heyecanlıyım. Bu site bana çok iyi geldi, iyiki varsınız:)

kozapha ne diyeceğimi bilmiyorum üzülme desemde bişi ifade etmez biliyorum 5 kere o negatifi güren birisi olarak allah sabır versin diyecem başka denilecek bişi yok

Ne kadar güzel.ALLAH kolaylık versin. Bakalım doktorum haftaya cuma gününe kadar beklicez eğer hasta olmazsan testi tekrarlıcaz dedi.Umarım dış gebelik değildir. Bekleyip görücez artık ne olduğunu. Bence insan hakkında hayırlı olanı istiyorsa ALLAHtan ve olmuyorsa mutlaka bi hayır vardır. Üzülmüyorum. Herşey ALLAHtan. Ondan gelen herşeye şükürler olsun. Sende kendine iyi bak

canım dış gebelik evet tehlikeli ama normal yollardan oluşan gebeliklerde ve geç teşhis olduğu zaman tehlikeli olabiliyor. Tüp bebekte ise zaten herşey doktor kontrolünde yol aldığı için dış gebelik olup olmadığı hemen anlaşılıyor. Bir iğne oluyorsun ve yanlış yerde tutunan embriyoyu ordan eriterek yokolmasını sağlıyorlar. Çok hormon aldığımız için dirençli çıkıp yokolmayabiliyor o zamanda hemen ikinci iğne ve olay bitiyor. Akasyacım dış gebelik değildir inş.ama olsa bile endişelenme diye yazmak istedim.

merhaba arkadaşlar bende 1 yıl önce mikroenjeksiyon tedavisi gördüm. başarısızdı. şimdi dondurulmuş embriyo tedavisine başladım 2 gündür. çok heyecanlıyım ama çok da korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…