kızlar sonuçlar 16: da çıkıcak rabbim yardım et çok zor bu beklemek zaman durmuş gibi
çok endişeliyim
benimde yarın test günüm, ayyy çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olur..
kızlar sonuçlar 16: da çıkıcak rabbim yardım et çok zor bu beklemek zaman durmuş gibi
çok endişeliyim
ay kızlar balon gibiyim patlayacak gibi karnım şiş resmen. sürekli uyumak istiyorum işyerinde zor duruyorum. ellerimde şişti inşallah bebişelrim tutunmuşturda bunun belirtisidir diyorum. sizdede böyle oldumu
İyi dileklerin için teşekkür ederim.13 şubatta kan testi yaptım değer 16,08 di. Bugün yaptım değerim 33,45 çıktı.. doktorum çok fazla yükselmediğini ilaçları kesmemi söyledi.. haftaya cumaya kadar hasta olmazsan tekrar gel kan testi yapıcaz. dış gebelikte olabilir dedi.. Durum bundan ibaret.
Bakalım hayırlısı ALLAHtan .. Sen nasılsın iyimisin..
anladım canım herşeyin hayırlısı elbette.. Kısmetten ötesi yok umarım dış gebelik değildir.
Kızlar ben bugünde kan testi yaptıdım değerim 33,45 çıktı.. doktorum çok fazla yükselmediğini ilaçları kesmemi söyledi.. haftaya cumaya kadar hasta olmazsan tekrar gel kan testi yapıcaz. dış gebelikte olabilir dedi.. Kafayı yicemtransferimden sonra 8, ve 9. günlerde idrar testi yaptım evde 2.çizgi silikte olsa vardı. şimdi kan değerlerimde bi garip. Çok merak ediyorum olmayan bi gebelik idrar testinde nasıl çıkar..
Neyse amaaannn boşverdim artık hiç bişeyide kafama takmıyorum :)) ne olucaksa olur artık ..
akasyacım lütfen canını sıkma ben bu aralar fazla topiğe giremiyorum derslerim çok yoğun ama işimdi okudum çok üzüldüm bu da bişidir ama hiç tutmasaydı daha çok üzüleceksin benimkı 12.3 çıkınca DR bana dediki buda bizim için bi ışıktır canım bu da senin için bi ışıktır kendini üzme kendine iyi bak canım
yarın güzel haberlerini beklıyoruz canım
olmadı arkadaşalar sonuç negatif
çok üzgünüm rabbim kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın yolunuz şansınız açık olsun hepinizin..
Hayırdır cakir ne dersi? Yok üzülmüyorum tabiki ama beklemek insanı yoruyor bazen. Ne olacaksa bi an önce olsun bitsin diyo insan. Ama beklemekten başka çarem yok tabiki. Dış gebelikten korkuyorum ama İnşallah öyle bişey değildir. Canım senin değer 12,3 çıktıktan sonra yükseldimi ne oldu ?? Çok sağol . Sende kendine iyi bak
evet canım işe gidebilirsin, narkoz veriyorlar ama çok az ben kendimi yarım saatte toparladım hatta alışverişe gittim o gün bütün gün gezdim.
olmadı arkadaşalar sonuç negatif
çok üzgünüm rabbim kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın yolunuz şansınız açık olsun hepinizin..
ben kuran kursu hocasıyım ve bide arapça öğrencisiyim yani hem öğreniyorum hem öğretiyorum dış gebelik deyildir inşşallah muhakkak test yap ve eyer öyleyse hemen çaresine bak çünkü çok tehlikeli bişi dış gebelik ben aralıkta yaptım tüp bebeyi 12.3 çıktı malesef yükselmedi önce siyah kanama oldu DR arayıp süyledim o bebeyin kanı dede iki gün sonra kesilecek dedi sonra adet olacaksın dedi ve nitekimde öyle oldu canım her şeyin hayırlısı üzülme kendine iyi bak
arkadaşlar ben de 10 gün sonra 3.denemeye başlıyorum
ben kuran kursu hocasıyım ve bide arapça öğrencisiyim yani hem öğreniyorum hem öğretiyorum dış gebelik deyildir inşşallah muhakkak test yap ve eyer öyleyse hemen çaresine bak çünkü çok tehlikeli bişi dış gebelik ben aralıkta yaptım tüp bebeyi 12.3 çıktı malesef yükselmedi önce siyah kanama oldu DR arayıp süyledim o bebeyin kanı dede iki gün sonra kesilecek dedi sonra adet olacaksın dedi ve nitekimde öyle oldu canım her şeyin hayırlısı üzülme kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?