2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

cazimmmmmm
hayırlı olsun kuzummm

tanselim akşam verecek testini kızlar. önemli bi toplantısı var bugün. Bol bol dua edelim Allah'ım hayırlısı ile nasip etsin pozitif görmeyi.

amin inşallah hepimiz pozitifi görelim canım. allahım hepimizin dualarını kabul etsin.

Sibel ne yaptın kan testi verdinmi. merak ettim canım. Hayırlısıyla inşallah değerin kat kat artmıştır.
İnşallah bugün sevinçli haberler alırsın.

kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar cumanız büberek olsun canlar dualarınız kabul olsun kocağıbız bebişlerle dosun yarabbim AMİN nasılsınız bakalım

kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar cumanız büberek olsun canlar dualarınız kabul olsun kocağıbız bebişlerle dosun yarabbim AMİN nasılsınız bakalım

Ben kendi adıma konuşayım biraz kasık ve bel ağrım olsada şükürler olsun iyiyim.. Sen nasılsın..
Hayırlı cumalar.. Hepimizin cuması mübarek olsun İnşallah.. Aminn..

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrr ıdrar testı yaptım sımdı 2 cızgı cok belırgın olmasada cıktı baya bı gozukuyo yanıııı cok mutlu oldum ptsı kan vercektım dayanaamdım bugun yaptım ıdrar testını cok mutluyuuummmmm coookkkk darısı bekleyen herkesın basına ınssssaaalllaaahhhh

hadı bakalım şimdiden hayırlı olsun kocağına almayı allah nesip etsin canım çok sevindim

haaaaaddddddddi tansel berakta bırakma dizi seni bekliyoruz güzel haberinle inşallah canım gelince hemen bize yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz

sibelcim 72 gayet iyi bir sonuç nesin den rahatsızınki sıtres yapma inşallah kocağına alacağın gün de 9 ay sonra gelir ve bebeyini sağlıcakla büyütürsün

canım bu benim 3.testim.birincisini transferin 11.günü yaptım 52 ikincisini çarşamba yaptım 60 bugünde 72 çıktı.bi türlü katlanmıyo değerler..dr da p.tesi tekrar test istedi..böyle bekle bekle..çatladımm.belirsizlik çok kötü..umut ve umutsuzluk

sibelcim inşallah allahın izini ile katlanacak sabret biraz belki geç dülleme yapmıştır sabir canım sabır

Canım inşallah geç yerleşmiştir. Moralini bozma sakın. doktorun bi gelişme mutlaka görmüştür.. İnşallah sende sonunda sevinecek ve mükafatını alacaksın. Ben inanıyorum sende inan.. Ve sıkıntıya sokma kendini. İlaçlara devam ediyorsun değilmi ?

Ne kadar güzel. Şimdiden tebrik ederim. Sağlıklı bi hamilelik geçirmeni sonrada hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin rabbim..

tebrik ederimmmm çok sevindim

sizlerden güzel haberler alınca bende umutlanıyorum. inşaallah o çift çizgiyi görmek,bebeğimi sağlıkla kucağıma alıp büyütmeyi allahım bana da ,bekleyen ,umut eden herkese nasip eder.

ben de dün doktora gittim keseyi gördük 8mm minicik bişey haftaya kalp atışları ve tahlil için gidicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…