cazimmmmmm
hayırlı olsun kuzummm
tanselim akşam verecek testini kızlar. önemli bi toplantısı var bugün. Bol bol dua edelim Allah'ım hayırlısı ile nasip etsin pozitif görmeyi.
kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar cumanız büberek olsun canlar dualarınız kabul olsun kocağıbız bebişlerle dosun yarabbim AMİN nasılsınız bakalım
Sibel ne yaptın kan testi verdinmi. merak ettim canım. Hayırlısıyla inşallah değerin kat kat artmıştır.
İnşallah bugün sevinçli haberler alırsın.
canım sabah kan verdim.burdaki hastanedeki makine arızalanmış.ekip gelip tamir etcekmiş.akşama belli olcakk
inşallah herşey yolundadır. Inşallah akşama güzel haberler alırsın..
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrr ıdrar testı yaptım sımdı 2 cızgı cok belırgın olmasada cıktı baya bı gozukuyo yanıııı cok mutlu oldum ptsı kan vercektım dayanaamdım bugun yaptım ıdrar testını cok mutluyuuummmmm coookkkk darısı bekleyen herkesın basına ınssssaaalllaaahhhh
Bu seferde 72 çıktı sonucumm....off yaaa nolacak bilmiyorummm..bi türlü katlanmıyo değerler..
sibelcim 72 gayet iyi bir sonuç nesin den rahatsızınki sıtres yapma inşallah kocağına alacağın gün de 9 ay sonra gelir ve bebeyini sağlıcakla büyütürsün
canım bu benim 3.testim.birincisini transferin 11.günü yaptım 52 ikincisini çarşamba yaptım 60 bugünde 72 çıktı.bi türlü katlanmıyo değerler..dr da p.tesi tekrar test istedi..böyle bekle bekle..çatladımm.belirsizlik çok kötü..umut ve umutsuzluk
canım bu benim 3.testim.birincisini transferin 11.günü yaptım 52 ikincisini çarşamba yaptım 60 bugünde 72 çıktı.bi türlü katlanmıyo değerler..dr da p.tesi tekrar test istedi..böyle bekle bekle..çatladımm.belirsizlik çok kötü..umut ve umutsuzluk
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrr ıdrar testı yaptım sımdı 2 cızgı cok belırgın olmasada cıktı baya bı gozukuyo yanıııı cok mutlu oldum ptsı kan vercektım dayanaamdım bugun yaptım ıdrar testını cok mutluyuuummmmm coookkkk darısı bekleyen herkesın basına ınssssaaalllaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?