2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar az önce geldim doktordan 6 haftalıktan daha küçükmüş üstten görünmeyince alttan baktı keseyi ve içindeki minicik bebişi gördük kalp atışları için haftaya salı gideceğiz...

deniz1958 gözün aydın inş haftaya da kalp atışlarını duyarsınız :)) bebeği de görmüşsünüz maşallah diyelim hayırlı uğurlu olsun

kızlar az önce geldim doktordan 6 haftalıktan daha küçükmüş üstten görünmeyince alttan baktı keseyi ve içindeki minicik bebişi gördük kalp atışları için haftaya salı gideceğiz...

canım benim satım 13 mayıs doktora gitmedim daha gidince değişiklikleri yazarım

doktor bana 5 hafta 4 günlükte kalp atışını duyarız dedi ama emin olmak için tam 6 haftalık olmasını bekleyelim dedik. yarın randevum inşallah fasulyemin kalp atışlarınıda duyarız.. çok heyecanlıyım

Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider..
biraz daha bekleseniz olmazmıydı 6 haftalık kalp atışı duymak için erken değilmi?

günaydın ,
denizcim bebişi görmüşsün inşallah haftaya kalp atışlarını da duyarsınız,bizde yarın ilk kez göreceğiz çok heyecanlıyız eşimle opuyorumnanaktan

6 hafta bana da biraz erken geldi eğer öyleyse bende haftaya duyabilirim inş :)

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinizevereliniortak
denizcim gözün aydın cnm inşallah kalp atışlarınıda duyarsın minik meleğinin:asigim:
dün bulantım geçti derken bugün yine bulantıyla açtım gözlerimi :bbo:mutfaktan nefret ediyorum resmen:sinifsinif:

Dün doktordaydım arkadaşlar ne kalp atışı ne de bebek gözüktü.Üstten ultrasonla baktığında 2.5 mm çizgi gibi bir görüntüydü bebeğim ve doktor bana geç yumurtlamış olabilirsiniz dedi ama benim adetim hiç gecikmez tam 29 günde bir adet görürdüm kafam karıştı kızlar ve acaba bebeğim mi gelişmedi diye korkuya kapıldım.((

yumurtlamanın adetin gecikmesiyle ya da düzenli gelmesiyle alakası yok ki canım benim ki de geç yumurtlama bende alttan bakılınca gördüm

Doktordan da hiç hoşlanmadım sanki bir problem varmış gibi konuşunca çıktığımda sokakta deli gibi ağladım canım çok sıkıldı...

sağol canım tşk ederim

folik asit kullanıyordum zaten devam etmemi söyledi

vitamin ilacı verdi

birde kramplar için magnezyum

hafta da iki kez balık

yeşillikleri sirkeli su ile yıkayın dedi

süt yoğurt peynir

her gün biraz ceviz özellikle

aklıma gelenler şimdilik bunlar

yumurtlamanın adetin gecikmesiyle ya da düzenli gelmesiyle alakası yok ki canım benim ki de geç yumurtlama bende alttan bakılınca gördüm

Canım senin geç yumurtlama olduğu belli çünki hcg oranın düşüktü benim adet tarihim 1 nisandı 3 mayıs daki hcg oranım 1248 çıktığı için geç döllenme olamayacağını düşündüm...

Doktordan da hiç hoşlanmadım sanki bir problem varmış gibi konuşunca çıktığımda sokakta deli gibi ağladım canım çok sıkıldı...
canım morelini bozma hemen belkide geç döllenme olmuştur kişiden kişiye değişir üzülme dktra güvenmiyorsan başka birine daha görün :teselli:sen üzülürsen bebişte üzülür unutma sakin ol inşallah sağlıkla alırsın kucağınada:teselli:

tavsiyen için sağol canım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…