- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 38
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
deniz1958 gözün aydın inş haftaya da kalp atışlarını duyarsınız :)) bebeği de görmüşsünüz maşallah diyelim hayırlı uğurlu olsun
canım benide eklermisin listeye inşallah bi sorun çıkmazsa 2011 ocak annesi olucam 2010 ocak annesiydim ama bebeğim 3 gün yaşadı hamile olduğumu buğün öğrendim
çok geçmiş olsun, allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın.
kızlar az önce geldim doktordan 6 haftalıktan daha küçükmüş üstten görünmeyince alttan baktı keseyi ve içindeki minicik bebişi gördük kalp atışları için haftaya salı gideceğiz...
doktor bana 5 hafta 4 günlükte kalp atışını duyarız dedi ama emin olmak için tam 6 haftalık olmasını bekleyelim dedik. yarın randevum inşallah fasulyemin kalp atışlarınıda duyarız.. çok heyecanlıyım
doktor bana 5 hafta 4 günlükte kalp atışını duyarız dedi ama emin olmak için tam 6 haftalık olmasını bekleyelim dedik. yarın randevum inşallah fasulyemin kalp atışlarınıda duyarız.. çok heyecanlıyım
günaydın ,
denizcim bebişi görmüşsün inşallah haftaya kalp atışlarını da duyarsınız,bizde yarın ilk kez göreceğiz çok heyecanlıyız eşimle opuyorumnanaktan
Dün doktordaydım arkadaşlar ne kalp atışı ne de bebek gözüktü.Üstten ultrasonla baktığında 2.5 mm çizgi gibi bir görüntüydü bebeğim ve doktor bana geç yumurtlamış olabilirsiniz dedi ama benim adetim hiç gecikmez tam 29 günde bir adet görürdüm kafam karıştı kızlar ve acaba bebeğim mi gelişmedi diye korkuya kapıldım.((
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinizevereliniortak
denizcim gözün aydın cnm inşallah kalp atışlarınıda duyarsın minik meleğinin:asigim:
dün bulantım geçti derken bugün yine bulantıyla açtım gözlerimi :bbo:mutfaktan nefret ediyorum resmen:sinifsinif:
yumurtlamanın adetin gecikmesiyle ya da düzenli gelmesiyle alakası yok ki canım benim ki de geç yumurtlama bende alttan bakılınca gördüm
Dün doktordaydım arkadaşlar ne kalp atışı ne de bebek gözüktü.Üstten ultrasonla baktığında 2.5 mm çizgi gibi bir görüntüydü bebeğim ve doktor bana geç yumurtlamış olabilirsiniz dedi ama benim adetim hiç gecikmez tam 29 günde bir adet görürdüm kafam karıştı kızlar ve acaba bebeğim mi gelişmedi diye korkuya kapıldım.((
canım morelini bozma hemen belkide geç döllenme olmuştur kişiden kişiye değişir üzülme dktra güvenmiyorsan başka birine daha görün :teselli:sen üzülürsen bebişte üzülür unutma sakin ol inşallah sağlıkla alırsın kucağınada:teselli:Doktordan da hiç hoşlanmadım sanki bir problem varmış gibi konuşunca çıktığımda sokakta deli gibi ağladım canım çok sıkıldı...
tavsiyen için sağol canım kaydirigubbakcemile5sağol canım tşk ederim
folik asit kullanıyordum zaten devam etmemi söyledi
vitamin ilacı verdi
birde kramplar için magnezyum
hafta da iki kez balık
yeşillikleri sirkeli su ile yıkayın dedi
süt yoğurt peynir
her gün biraz ceviz özellikle
aklıma gelenler şimdilik bunlar