• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 nisan gelinleri bızde burda toplanalım.....

hiç güleceğim yoktu ya valla olur mu olur :60:
benim çalgılı davullu zurnalı oldu niişanım
ama kalkıp oynamadım okadar çok
bol bol nişanlımı attım pistlere :76:
arada kaynadım yanıma gelip oyuna kaldırmak isteyenlere
2 metre ödeden kaş kaldırdım :1:
okadar nefret ediyorum ki hayatımda gittim düğün sayısı 3 ancadır
başına gelmesi insanın bi başka:25:

Ben de senin gibi hayatımda 3 kez gitmişimdir düğüne. Onlar da akrabalarımın. Ben daha bebekken düğünüm olmayacak diyordum :emir_bebek:
İnsanın başına gelmesi dediğin gibi başka oluyor. delirttiler beni yaa:37:

Ben de sadece nikah olsun istedim. İlla düğün olacak dediler. Ayrı şehirlerdeyiz bir de.
Mağdurum ben mağdurum:27:

biizmde ayrı şehirler tüm ailee düğün isteriz dediler bende istiyorum açıkçası :) kına ve nikah istanbulda düğün izmirde olcak bakalım hayırlısı uzak oluncada gerçekten zor oluyor

Evlılık tatlı telas ıste bazen hersey hayal ettıgımız gıbı omaya bılyor ıste rabbım hepımıze hayırlı kısmetlr versın .....

arkadaşlar merhaba benımde 7 mayıs izmir 13 mayıs mersinde olacak düğün ben gelınlıklere şimdiden bakmaya başladım sanırım bıras erken ama napım dayanamadım izmir defne moda ve relactive den beğendim 2.500 dedıler fiyatları ama ne bılım kimisi gerek yok pahalı dıor kimiside bi kere gelın olcaksın diyor çok kararsız kaldım şubatta tekrar kayınvalıdem gelcek tekrar gezcez umarım beğendıklerımde ındırım yaparlar cidden gelınlık beğenmek çok zor allah tüm gelınlere yardım etsın cıdden

Bizim de 23 Nisanda evlilik. Biz de ay sonuna doğru gelinlik bakmayı düşünüyoruz. Farklı şehirlerdeyiz ve her zaman boş vakit olmuyor malesef. Annemler de gelinlik için erken nerede saklıyacaz gelinliği diyor ama Şubattan sonra ev bak, yerleştir, moblya, beyaz eşya derken telaş çok olacak ve nişanlım izin alamayacak. Sıkışık zamana da denk getirmek istem,yoruz gelinlik işini.
Kemeraltında mutlaka söyledikleri fiyatın yarısına alırsın diyorlar. Bi de oralara bak istersen. Ben de kemeraltı izlenimlerimi paylaşırım burada :9:

selam kızlar nasılsınız
tam 88 gün kaldı :64:
bugün evimizi tuttuk bayıldım çoooook güzel evimiz
elektrik doğalgazı falan üstümüze alıcaz
sonra evi döşemeye başlıcaz :61:

selam kızlar nasılsınız
tam 88 gün kaldı :64:
bugün evimizi tuttuk bayıldım çoooook güzel evimiz
elektrik doğalgazı falan üstümüze alıcaz
sonra evi döşemeye başlıcaz :61:

Hayırlı olsun ne mutlu size . Biz henüz tutmadık boşuna kira ödemeyelim diyorlar.
Ben de stresliyim. Ev temizlenecek, yerleştirecez falan off :37:

Hayırlı olsun ne mutlu size . Biz henüz tutmadık boşuna kira ödemeyelim diyorlar.
Ben de stresliyim. Ev temizlenecek, yerleştirecez falan off :37:

bizede erken boşuna kira ödemeyin dediler
ama salla gitsin ödeyen biziiz kimene
zaten bugün tuttuk ocak 11 oldugu için
ocağın parasını almadı
direkt şubat ayının kirasını ve depoziti verdik
kaldı mart nisan kirası
nisanın 10 nun da zaten nikahımız
bide ev çok güzeldi kaçırmak istemedik
2 yıllık bina 1,5 sene boş kalmış
biri girmiş 3 ay oturmuş çıkmış
evi silip süpürcez oturcaz hiç bir masrafı yok :66:

bizede erken boşuna kira ödemeyin dediler
ama salla gitsin ödeyen biziiz kimene
zaten bugün tuttuk ocak 11 oldugu için
ocağın parasını almadı
direkt şubat ayının kirasını ve depoziti verdik
kaldı mart nisan kirası
nisanın 10 nun da zaten nikahımız
bide ev çok güzeldi kaçırmak istemedik
2 yıllık bina 1,5 sene boş kalmış
biri girmiş 3 ay oturmuş çıkmış
evi silip süpürcez oturcaz hiç bir masrafı yok :66:

Çok şanlısınız o zaman :8:

çok güzel bütün nisan gelinleri burda :90:
bende 16 nisanda evleniyorum,çok güzel telaşlar ama gerçekten çok zormuş mobilyalarımı seçerken baya zorlandım kızlar:87:
ama insanın kendi evini hazırlaması inanılmaz bir duyguymuş...

çok güzel bütün nisan gelinleri burda :90:
bende 16 nisanda evleniyorum,çok güzel telaşlar ama gerçekten çok zormuş mobilyalarımı seçerken baya zorlandım kızlar:87:
ama insanın kendi evini hazırlaması inanılmaz bir duyguymuş...

Neler aldın göstersene :8:

Neler aldın göstersene :8:

salon takımları bölümünde aldığım eşyaların resmi var canım:))

çeyizlerimde bilinen şeyler işte . beyaz eşyalarımı daha almadım.küçük ev aletlerimi hediye almak isteyenler vardı onlar getircek.
öle işte yavaş yavaş bişiler alıyoruz:69:

salon takımları bölümünde aldığım eşyaların resmi var canım:))

çeyizlerimde bilinen şeyler işte . beyaz eşyalarımı daha almadım.küçük ev aletlerimi hediye almak isteyenler vardı onlar getircek.
öle işte yavaş yavaş bişiler alıyoruz:69:

Olumsuz eleştirilere takılma. Sen beğenmiş almışsın. İyi mi kötü mü diye fikir istemiyorsun ki. Ben de koltukları beyaz ya da krem istiyorum ama nişanlım ve annem karşı çıkar aldırmaz eminim. :14:

Olumsuz eleştirilere takılma. Sen beğenmiş almışsın. İyi mi kötü mü diye fikir istemiyorsun ki. Ben de koltukları beyaz ya da krem istiyorum ama nişanlım ve annem karşı çıkar aldırmaz eminim. :14:

valla inanırmısın benim kayınvalidem özellikle beğendi beyazı:))
eleştirilere takılmıyorum zevkler ve renkler tartışılmaz dimi ama:21:

zaten çalışan insanım akşama kadar evde olmucam.ewet nişanlımın sülalesi kalabalık biraz ama kırk yılda bir gelirler zaten herkes dikkat etcek artık.
çocuk olunca beyaz meselesini tekrar düşünürüz.
senin düğün ne zaman?

valla inanırmısın benim kayınvalidem özellikle beğendi beyazı:))
eleştirilere takılmıyorum zevkler ve renkler tartışılmaz dimi ama:21:

zaten çalışan insanım akşama kadar evde olmucam.ewet nişanlımın sülalesi kalabalık biraz ama kırk yılda bir gelirler zaten herkes dikkat etcek artık.
çocuk olunca beyaz meselesini tekrar düşünürüz.
senin düğün ne zaman?

23 nisan nikah 24 nisan düğün :64: biz henüz ev için faaliyete geçmedik.Şubattan sonra ev tutalım, beyaz eşya, mobilya alalım diye düşünüyoruz.
Ay sonunda da gelinlik bakacaz:23:

23 nisan nikah 24 nisan düğün :64: biz henüz ev için faaliyete geçmedik.Şubattan sonra ev tutalım, beyaz eşya, mobilya alalım diye düşünüyoruz.
Ay sonunda da gelinlik bakacaz:23:

benimde 15 nisan kına 16 nisan düğün . bizim ev kendimizin kiracı vardı içinde bu hafta tadilat başlıcak inşallah:))

ben gelinlik bakmaya başladım bile :17:

Gelinliğe fazla bütçe ayırmayı düşünmüyorum ama beğendiğim tarzda gelinlikler pahalı sanırım. Napacaz yaa :26:
Gelinlik konusunda çok kararsızım bir yandan 4-5 saat için milyarlar dökmek mantıksız gelirkenbir yandan da beğendiğim gelinlik gözümün önüne geliyor :14:
Eşya borcu öde, düğün borcu öde , bi de gelinlik borcu öde... vay halimize :27:

Back