• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 nisan gelinleri bızde burda toplanalım.....

Üzülme canım.Kaç ay bekledik biraz daha bekleriz artık. Bizim de sağlık sorunları nedeniyle erteleme riski var ama şimdilik ertelemeyi aklıma getirmiyorum. :25:

canım sanırım bir mucize oldu:) yarın için eski işyeri nişanlımla görüşüp tekrar işe almak istiyormuş:)eğer bu iş olursa muhteşem olcak.herşey yarınki görüşmeye bağlı:)eğer çalışacak olursa önümüzdeki hafta pazartesi ilk işim nişanlımı evlendirme dairesine götürmek olacak:)inşallah iyi haberle gelirim saat 12den beri uçuyorum sevinçten:)))

inşallah siz de ertelemezsiniz..buarada büyük geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Üzülme canım.Kaç ay bekledik biraz daha bekleriz artık. Bizim de sağlık sorunları nedeniyle erteleme riski var ama şimdilik ertelemeyi aklıma getirmiyorum. :25:

canım buarada eğer ikimizin de erteleme durumlarımız olmazsa 1 gün arayla evleniyoruz:) ne güzel ya:7:

Son düzenleme:
bende haziran geliniyim benide aranıza alın yaffff bizim haziran gelinleri uykuda daha çok var die sesleride çıkmıo heralde

bende haziran geliniyim benide aranıza alın yaffff bizim haziran gelinleri uykuda daha çok var die sesleride çıkmıo heralde

olur tatlım hoşgeldin:)biz de yeni yeni sohbete başladık zaten tam zamanında geldin aramıza:)hazırlıklarımızı hep beraber yaparız artık:) hazırlıklara başladın mı ufaktan?günler çabuk geçiyor çünkü başlamak lazım:)

merhaba arkadaslar bende 24 nısanda evlenıyorum..e baya az kaldı.benım ceyızler tamam sayılır..hafta sonu evımıze esya bakmaya gttım..sahane mobılyalar var dogrusu.ınsanın ıcı gıdıyo..ve ıster ıstemez nerden nereye geldık dıye dusunmeden edemıyosunuz.gun saymaya basladım bıle son 107 gun...:)))

sooooooooon 95 gün :1:
gün sayıyorum saat sayıyorum :60:
yavaş yavaş çeyizlerimi alıyorum
yetiştirebilirim inş.:18:

Neden yetiştiremeyesin ki daha çok zaman var. Çeyizler eksik diyorsan eksik hiç bitmiyor :30:
Ben çeyizlerimi almaya başladım. Epey alışveriş yaptık sadece ihtiyacım olanları aldık.
Annem yatak örtüsü alınmadan olmaz dedi. Onun dışında herşeyi kendi istediğim gibi aldık ohh:32:

merhaba arkadaslar bende 24 nısanda evlenıyorum..e baya az kaldı.benım ceyızler tamam sayılır..hafta sonu evımıze esya bakmaya gttım..sahane mobılyalar var dogrusu.ınsanın ıcı gıdıyo..ve ıster ıstemez nerden nereye geldık dıye dusunmeden edemıyosunuz.gun saymaya basladım bıle son 107 gun...:)))

hadi hayrlısı olsun :)eşya bakmak çok zevkli :39:ben izmir doğtaştan aldım kasım sonunda yuzde 20 indirimde yaptılar diğer mobilyalara baktım çok klasikti eğer klasik seviyorsan şansın var ama daha spor modern bir tarz arıyorsan kesinlikle önce doğtaşa bakmanı tavsiye ederim daha sonrada lazzzoniye çok modern ürünler.doğtaş 1 ayda eksiksiz mobilyaları getirdi.birde o kadar çok mobilyacıya gittim ki hepsi bana mutlaka markalı bilinen bir mobilya alın yarın öbür gün bir sorun çıkarsa parça bulmak kolay olur ismi yeni çıkan yerli mobilyalar garanti konusunda sorun çıkarıyormuş. sen sormadın gerçi ama ben paylaşmak istedim arkadaşım inş içinize sinen mobilyaları bulursunuz tebrikler:92:

öncelikle hayırlı seneler,merhaba ve tebrikler:)tatlım 4,000tl gelinlik için çok uçuk bir rakam ama o gelinliğin resmini çekip dikimine güvendiğin bir terziye diktirebilirsin..hem belki terziyle beraber modelde beğeneceğin şekilde onayabilme fırsatın da olacaktır.ama bunun için iyi terzi arayışına başlamalısın.
bir de gelinliği 2 ay kala bakmaya başlasak çok iyi olur.ve netten bakmakla üstünde denemek de çok farklı şeyler.o yüzden gelinlikçileri gezmemiz lazım.modeli beğenip üstümüze göre diktirebiliriz.model belirlendikten sonra dikilmesi 15 günü fazla geçmiyormuş gerçekten de nişan döneminde gelinlikçilerin birçoğundan duydum bunu.önemli olan modeli belirlemek...

içim rahatladı :) çok tşk karbeyaz.ocean :66: sanada iyi seneler ,tbrkler.o modelin resmini çektim evet ,terzide 2 yerde buldum bakalım.dikimde sorun çıkarsa diye korkuyorum sadece:( artık ii birini karar vereyimde :) bugün beni beğendiğim 4,000 tl lik gelinlik vardıya pronovıas gelinlikte bakmıştım 15 ocakta özel bir kampanya var gelinlik yuzde 50 indirimli olcak o tarihte dediler.ama bu teşhir ürünlerinde geçerliymiş bende o kadar sevinmiştim :59: orda denenen gelinliği kuru temizlemeye götürüyolarmış çok yeni oluyo anlamazsınız dediler ama istemedim arkadaşrım kiralık gelinlik diktirdiler ilk onu giydiler ben 40 kişinin denedii gelinliği satın mı alıcam:9: diye düşündüm vazgeçtim napalım bakmaya devam grşrz:3:

Neden yetiştiremeyesin ki daha çok zaman var. Çeyizler eksik diyorsan eksik hiç bitmiyor :30:
Ben çeyizlerimi almaya başladım. Epey alışveriş yaptık sadece ihtiyacım olanları aldık.
Annem yatak örtüsü alınmadan olmaz dedi. Onun dışında herşeyi kendi istediğim gibi aldık ohh:32:

3 ay kaldı :18:
sana çok geliyo da bana az geliyor :1:
heycan yaptım galiba
bende kendi istediklerimi alıyorum
çok ince araştırıp beğenip alıyorum
başkası olsa şimdiye bitirmişti ceyizini
bnde mi sorun var ne

gerçi günlük yemek takımımı aldım
günlük çatal kaşık takımı aldım
5 tane nevresim aldım
çelik teflon tencere takımı aldım
banyo paspasımı aldım
bukadarcık şimdilik
nişanım kasımda oldu nikah nisanda 5 ay oldu arası
nişan stresi atmak tadını çıkartmak derken bişey yapamadm
kalanı toplu bi mağazadan almayı düşünüyorum bikerede
evde de yer yok koyacak oda ayrı bi sorun

içim rahatladı :) çok tşk karbeyaz.ocean :66: sanada iyi seneler ,tbrkler.o modelin resmini çektim evet ,terzide 2 yerde buldum bakalım.dikimde sorun çıkarsa diye korkuyorum sadece:( artık ii birini karar vereyimde :) bugün beni beğendiğim 4,000 tl lik gelinlik vardıya pronovıas gelinlikte bakmıştım 15 ocakta özel bir kampanya var gelinlik yuzde 50 indirimli olcak o tarihte dediler.ama bu teşhir ürünlerinde geçerliymiş bende o kadar sevinmiştim :59: orda denenen gelinliği kuru temizlemeye götürüyolarmış çok yeni oluyo anlamazsınız dediler ama istemedim arkadaşrım kiralık gelinlik diktirdiler ilk onu giydiler ben 40 kişinin denedii gelinliği satın mı alıcam:9: diye düşündüm vazgeçtim napalım bakmaya devam grşrz:3:

diktirmekten korkmayın kızlar
ben nişanlığımı diktirdim
hatta kendim tasarladım
ne istediğinizi bildikten iyi anlattıktan sonra
bi sorun olacağını düşünmüyorum
hiç bilmediğim bi moda evinde diktirdim .
herkes bayıldı çok güzeldi oldu 2,5 ay olacak nişanım olalı
hala herkes nişanlığımdan bahsediyor .
yanılmıyorsam 3 kere provaya gittim
15-20 gün arasında kesinlikle dikilir
benim gittiğim moda evi akşam 11 lere kadar dikim yapıyordu
her türlü yetiştirirler dikimide

Son düzenleme:
Ben de sadece nikah olsun istedim. İlla düğün olacak dediler. Ayrı şehirlerdeyiz bir de.
Mağdurum ben mağdurum:27:

ben ucuz atlattım düğünü
oda şöyle oldu
nişanım 500-600 kişilik salonda oldu isteğim dışında
ailem sağolsun
ki yetmedi bile o salon :60:
bidaha aynı şeyi istemem dedim
çokta gereksiz olacaktı iki kere aynı şey
yırttık paçayı nikaha ikna ettik

ben ucuz atlattım düğünü
oda şöyle oldu
nişanım 500-600 kişilik salonda oldu isteğim dışında
ailem sağolsun
ki yetmedi bile o salon :60:
bidaha aynı şeyi istemem dedim
çokta gereksiz olacaktı iki kere aynı şey
yırttık paçayı nikaha ikna ettik

Tabi nişanın düğün gibi olmuş senin. :9: Benim çatıda aile arasında oldu. Ben ona rağmen düğünüm olsun hiç istemiyorum. off :5:
Neyse ağlasam da sızlasam da olacak artık. :9:

Tabi nişanın düğün gibi olmuş senin. :9: Benim çatıda aile arasında oldu. Ben ona rağmen düğünüm olsun hiç istemiyorum. off :5:
Neyse ağlasam da sızlasam da olacak artık. :9:

boşver keyfini çıkar
bende nişana çok karşı gelmiştim ama güzeldi
en azından ilerde pişman olmayız keşke demeyiz
böyle teselli edelim kendimizi napalım :60:

boşver keyfini çıkar
bende nişana çok karşı gelmiştim ama güzeldi
en azından ilerde pişman olmayız keşke demeyiz
böyle teselli edelim kendimizi napalım :60:

Orta okuldan beri "benim düğünüm olmucak ki:27:" diyordum ben :9:
Keşke düğünüm olsaydı demeyeceğime o kdar eminim ki. 4 saat topuklularla ne yaparım bilmiyorum.

Arçelik reklamındaki nevra serezli gibi oynarmışım :64:

hiç güleceğim yoktu ya valla olur mu olur :60:
benim çalgılı davullu zurnalı oldu niişanım
ama kalkıp oynamadım okadar çok
bol bol nişanlımı attım pistlere :76:
arada kaynadım yanıma gelip oyuna kaldırmak isteyenlere
2 metre ödeden kaş kaldırdım :1:
okadar nefret ediyorum ki hayatımda gittim düğün sayısı 3 ancadır
başına gelmesi insanın bi başka:25:

Back