***** 2011 Mart Hamileleri *****

Günaydın kızlar

sabah dr gittim minik bebeğim 6 cm olmuş
ay o kadar şaşaırdım ki görünce kocaman olmuş gibi geldi bir de zıplıyor arada hıçkırık mı tutuyor nedir anlamadım

kan vereceğim bugün ikili test için inşallah onun sonucu da normal çıkar Allah ım korusun cümlemizin bebeğini inşallah

günaydın kızlar

nasılsınız?
günaydın canım, iyiyiz çok şükür :)

günaydın canım maşallah bebeklerimiz büyüyor tabi yaramazlıklarıda başlamış şimdiden Allah korusun bütün bebişleri, inş.test sonuçların iyi çıkar canım

Merhaba Kizlar

Dun doktora gittim doktor tum vitaminlerimi degistirdi. 11 haftalik hamileyim...Normalde elevit kullaniyordum icindeki kalsiyum az geldigi icin bide kan degerlerim dusukmus ondan osteocare birde bir kan hapi verdi...ayrica 4 kilo verdigim icin liptomama diye hamile mamasi verdi..arastirdim sadece isvicrede yillardir ve dubaide yeni yeni satiliyormus...ben dubaide oturuyorum ondan buradan rahat buldum...Turkiyede boyle birsey bilmedigim icin yakin bi zamanda dogum yapan ablama sordum varmi boyle seyler diye mama falan cok sasirdi oda bilmiyormus...icinde takivye olarak omega 3 asitide varmis zaten bir suru vitamin mineral dolu ici...sanirim yemek yiyemiyorum ondan heralde gunde 2 3 bardak ic bundan dedi...

kullanan veya duyan birileri varmi boyle seyler kullaniyorum ama uzerinde hamilelik dogum sonrasi yaziyor....yani yemek yemeden bu kadar vitaminle rahat yasarim heralde

hiç duyadım böyle bir şey canım..Allah a emanet ol dikkat et kendine..

Buarada günaydın kızlar

Ben de duymadım ama 4 kilo verdiysen bence takviye gerekli... doktorunun bir bildiği vardır.

birşey soracağım... Dubai'de gebelik takibi Türkiye'dekiyle aynı mı? Mesela her kontrolde ultrason ile bakıyorlar mı? Avrupa'da ve Amerika'da her muayene de usg yokmuş diye duydum. Bizdekinden farklı bir rutin tarama testi var mı? Dubai'de mi doğum yapacaksın? Doktorların normal/sezaryen doğuma bakışı nasıl? bişey dedim bi sürü soru sordum gerçi....

aman aman aman maşallah nazar değmesin

çok sevindim canım, ay ben de iple çekiyoum ikili test gününü... özledimmmm bebişimi...

ne zaman çıkacak ikili sonucun, iyi sonuçlarını bekliyoruz...

aman aman aman maşallah nazar değmesin

çok sevindim canım, ay ben de iple çekiyoum ikili test gününü... özledimmmm bebişimi...

ne zaman çıkacak ikili sonucun, iyi sonuçlarını bekliyoruz...

Çok teşekkür ederim canım Allah ım korusun inşallah cümlemizin bebeğini
Çarşamba belli olacak hayırlısyla
evet ya gördükçe göresim geliyor benim de baka bak doyamadım ultrasonda

Çok teşekkür ederim canım Allah ım korusun inşallah cümlemizin bebeğini
Çarşamba belli olacak hayırlısyla
evet ya gördükçe göresim geliyor benim de baka bak doyamadım ultrasonda

hadi bakalım inşallah iyi haberlerini duyacağız...

zaman geçmiyor, bu 40 hafta nasıl geçecek :)

aydacığım çok güzel bi konuya dikkat çektin teşk. :) bu soruların cevabını ben de merak ediyorum, arkadaşım bizi aydınlatırsa çok seviniriz, bu arada dikkat et kendine bi sürü vitamin alıyosun diye yemeği ihmal etme sakın.

Son düzenleme:

valla hintli hos bir kadina gidiyorum ozel hastanede burada internette arastirdim iii doktor bulmak cok zormus...ama benimki sukur ii cikti..7. haftamda gittim doktora bana hemen kan idrar ultrason testi yaptirdi ve bir ay sonraki randevunu simdiden al kayitli kalsin dedi..sonra 2 test icinde bir bucuk ay sonra icin ulturason gunu al dedi...dediklerini yaptik..idrarda iltihap cikti doktorda hastanede kac defa aradilar muayyene icin idrar testi icin sonra doktora gittikten bir gun sonra yine tahlil verdim..ilaclarimi yazdi antibiotik iltihap agirmis sonra kullandim ...bir kac gun sonra alisveris merkezine gitmistim orada cok usuttum soguktan klimalardan aksami hastaneye yattim tekrar kan idrar serum falan verdiler agrim durmadi diye ultrasona baktilar..doktor bu sefer ilac vermedi bana sadece su iceceksin dedi..nese dediklerini yaptim 2 randevumda tekrar degerlerime bakti kanin dusmus dedi vitaminde az geliyor onlari degistiricem iltihap derecen korkulacak seviyeden dusmus dedi..birde kilo icin mama yazicam gunde 2 3 bardak iceceksin dedi...tadi bebek mamasi gibi icilmesi zor ama katlaniyorum..ayrica ben ailesen dogum yapamam doktora sordum sezeryan istiyorum bir sakincasi varmi diye..valla kadin direk burada normalde normal dogum diye zorlarlar ama ben sen ne istiyorsan o sekilde yapicam ben zorlamam dedi...normade katardada buradada sezaryani cok zor veriyorlar kadinlar ozel izin alman falan gerekiyor..ayrica burada ii ve kaliteli bir hastane bulmak zor acikcasi tukiyede daha onem veriyorlar...saglik sistemi cok zayif..esimi yanliz birakmamak icin turkiyede dogum yapmayi planlamiyorum tabi allah ne nasip ederse...dogum zamani annem babam gelecekler buraya

iste burada baya ilgilendiler benimle yani aslinda bebekte bir sorun yoksa cokta bakmiyorlarmis normalde..tarama testleri buradada var cocuk nasil dogacak kadinda dogum problemi varmi diye cocukla ilgili gelisimde bir sorun yoksa dedigim gibi cok kurcalamiyorlar...

iyi ilgilenmişler seninle, sevindim senin adına...ama hamileliğin gerçekten bayağı zor geçiyormuş Allah yardımcın olsun..

sabah, çalıştığım yere yakın bi hastane vardı sırf ultrasonda bebeğimi görmek için, işe gelirken orda indim ama içim rahat etmedi bebişimin pozisyonu cinsiyetini göstereck şekilde değildi. cinsiyeti kesinleşsin istiyorum artık ona göre akrabalar mavi ya da pembe örgülere başlayacak :) kendi doktorum randevumu 6 hazirana vermişti ama dayanamıyorum gidecem bu hafta...alışmıştım 2 haftada bi kontrollere gitmeye şimdi beklemek zor geliyor ne yapcazzz öyle yaaa.siz ne kadar aralıklarla kontrollere gidiyorsunuz.

:) teşekkür ederim bilgiler için, doktor yönünden şanslı çıkmana senin adına çok sevindim...hayırlısıyla inşallah bebişini de kucağına alırsın ( tabi hepimiz )

:) ben de kendimi zor tutuyorum bir doktora gidip ultrasona girmemek için...benim başından beri hep 3 haftada bir oldu kontrollerim... randevum da 4 haziran'da...

annem kendini sarı yeşil ve beyaz yünler içerisinde kaybetti çok tatlı şeyler örüyor ama işin kötüsü eşim beğenmiyor, el örgüsü ya, bunları mı giydireceğiz diyor ( ama bence kayınvalidem örgü bilmediği için kıskanıyor )

Ben şuana kadar ayda bir gittim..cumartesi gittiğimde de ikili test yapalım buay sonra artık 1 ay sonra görüşelim dedi..Zaten fazla ultrasona girmek de iyi değil canım biz heves ediyoruz görelim görelim diye ama sık girmek iyi değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…