hadi bakalım hayırlısı olur inş. senin ve bebeğin için....ama maşallah diyeyim öncelikle bu kadar çok dikkat edebiliyorsan ne mutlu sana..ben hamile olduğumu bile unutuyorum bu yüzden bu kadar çok dikkat edemiyorum hayatı akışına bırakmışım valla :) saçlarımı kurutmazsam baş ağrısından ölürüm herhalde..
günaydın geçmiş olsun herkese..Allah bir daha deprem korkusu yaşatmasın..
yok ben hissetmedim ama eşim hissetti. bizde geçen cuma olmuştu o gün bugündür en ufak tıkırtıyı bile deprem zannediyorum.
evet canım aynen öyle Allah korusun hepimizi ve bebişlerimizi...
Kızlar herkese günaydın ve geçmiş olsun bende dün çok korktum. Uykumdan fırladım. Ben yüksek bir binada oturuyorum. 2.kez deprem gördüm evimi değiştirmek istiyorum. Napcam bilmiyorum. Kiracı olsam hemen çıkacam. Ama üff ya bilmiyorum..
Kızlar herkese günaydın ve geçmiş olsun bende dün çok korktum. Uykumdan fırladım. Ben yüksek bir binada oturuyorum. 2.kez deprem gördüm evimi değiştirmek istiyorum. Napcam bilmiyorum. Kiracı olsam hemen çıkacam. Ama üff ya bilmiyorum..
amin canım inşallahsana da geçmiş olsun canım...allah bi daha yaşatmaz inşallah...
aynen... 11. Katta oturuyorum, yıkılacak sandım allah korusun....
Kızlar demin işyerinde sinirlerim bozuldu. Oturdum bir ton ağladımböyle çıkıp gitsem çıkıp gidecektim yani o derece. şimdi kasıklarım ağrıyo çok. Bebeğim bunu şimdi hissetmişmidir??? çok mutsuzum bu işyerinde çok ama ne yapacağımı şaşırdım
Kızlar demin işyerinde sinirlerim bozuldu. Oturdum bir ton ağladımböyle çıkıp gitsem çıkıp gidecektim yani o derece. şimdi kasıklarım ağrıyo çok. Bebeğim bunu şimdi hissetmişmidir??? çok mutsuzum bu işyerinde çok ama ne yapacağımı şaşırdım
canım sakin ol çok hassas bir dönemdeyiz, nasıl hayatımızı bebişlerimize göre yönlendiriyorsak işe ve iş yerinede bebişler için katlanıyoruz.onlara daha iyi bir hayat hazırlayabilmek için..çok zor olacak biliyorum ama sakin olmaya çalış takma kafana zaten işten ayrılacağını söylüyordun ayrılana kadar sakinnn ol şekerim..bebişin seni sakinleştirmek için varlığını hissettirmiş sana mutlu ol anne diye sesleniyorrr
Ama olmasss... Nasıl olsa bir ay sonra çıkacaksın... Insan zaten ayrılacağı bir iş için kendini üzer mi? Bence sen hemen çık bi dolaş, hatta öğleden sonra da dönme işe... Ne yapacaklar kovacaklar mı? Zaten ayrılıyorsun... Hiçbirşey senden ve bebeğinden önemli olamaz....
evet biraz daha dişimi sıkmalıyım doğru söylüyosun. Yok yok yapmıcam bir daha stres herşey olacağına varsın. Insanların sinirimi bozmasına izin vermicem.
dimi ama bu da güzel zaten ben nasılsa ayrılıyorum diye yapmadığımı koymuyorum
Evet hiçbirşey bizden ve bebeklerimizden önemli değil. Dediğin gibi biraz kendimi dinledim yemek yedim şimdi daha sakinim.
Iyi ki sizlerde varsınız yoksa nasıl moral bulucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?