kaçıncı çocuk bu
Ne güzel işte burasıda bizim deşarj olma mekanımız
canım Allah izin verir de sağlıklı bir şekilde doğarsa ilk olacak.. ilki 11 haftalıkken ( yaşı benzemesin hiçbirinin ) kalp atışları durduğu için alındı, ikincisi dış gebelikti.. Bu da üçüncü hamileliğim...
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN. BENİMDE 1 SENE ÖNCE BİR DIŞ GEBELİĞİM VAR AMA BUNLARA ALLAH TAMAMINA ERDİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAHAMİN
slm arkadaşlar bende mart ayında hamile kalanlardanım şuan 9 haftalık oldu bebişim. benide aranıza alırmısınız?
Merhaba bayanlar bende mart hamilelerinden biriyim simdi 10 haftalik oldu masallahama gecen anneler gununde beni hastaneye yatirdi bebisim...iki tanede serum hediye etti...idrar yollarinda enfeksiyon varmis ilac kullandim gecmedi simdi bebek buyudukce mesaneye yatiyor kivrana kivrana gittim valla...gunde 2 litre su iciyordum doktor bunu 3 cikardi hatta icibiliyorsan daha cok...ilac vermedi daha sadece su iceceksin dedi...simdi bende gunde kac litre ictigim belli degil ama o kadar sinsi bir rahatsizlikki hemen icmediginde yada hafif usuttugunde nuks ediyor...calisiyorum bide evde olsam bir nevi daha rahat ederdim...esimde benim mudurum..arayip arayip ne kadar su ictigimi soruyor ikidebir..neyseki is konusunda istedigimde isten cikip eve gidip dinlenebiliyorum sukur...
varsa bitkisel yonden saglikli nasil kurtulabilir bu rahatsizliktan cogu bayanda oluyormus..
selam kızlar bende subatta kaldım
arkadaşlar göbeği kıllanan oldumu 11 haftalık akıntınız devam ediyormu cevap verir seniz sevinirim
Selma kızlar
Nasılsınız bugün bakalım benim iş çoktu giremedimsabahtan beri dünde çok çalıştım sırtım çok ağrıdı ya sizde de varmı bi kaç kişiye sordum daha erken dedi ama ağrıyo işte napım
Arzum da gelsede şu listeyi bi yapsa yeniden kaç kişiyiz kimler kaç haftalık oldu cinsiyetler isimler ne olacak merak ediyorum
bende kaşıntı var dr ilaç konusunda çok cimri 14. haftadan önce bi şey yapamam dedi ilaç kullanmamı önermiyor bende kendi bildiğim yöntemlerle geçirmeye çalışıyorum. 3 hamileden biri mantar enfeksiyonu geçiriyormuş sizde öle şeyler oluyor mu? kaşıntı, mantar vs.
bel ağrısı için otururken yastık koy sırtına..ben iş yerinde aldım koltuga koyuyurum otur tur hep belim ağrıyordu yastık iyi oldu..senin çizelde göremiyorum ben sen kaç haftalıksın..?
dimi.. bütün randevular sarkmış, doktorun cılkı çıkmış, dışarıda 20 kişi beklerken insan soru mu sorabilir... zaten o doktordan hayır mı gelir... e iyi doktorların hepsi bu halde... beim yarın randevum var.. cuma gidecektim kongresi varmış perşembeye aldılar.. randevum 15:45'te... eminim 15:30 ve 16:00 randevularının arasına beni kaynak yaptılar... ya 15 dk'da bir hasta bakılır mı? sinir oldum valla....kabul etmesem 3 hafta sonrasına randevu veriyorlar...
ya sorma çizelgeyi beceremedim bi türlü hazıtlıyorum ama siteden nereye yapıştırcaz bulamıyorum becerebilirsem koycam canı
11. Hafta 4. Gündeyim canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?